kızlar doktora gidecektim aradım dktoru adetin bittikten 2 gün sonra gel dedi, gidemedim yani henüz ama 25inde hasta oldum bugün 4.gün toplasan 2 ped kirletecek kadar bile kanamam olmadı.. ayrıca başından beri koyu kahve oluyo kanamam.. dün bir iki damla bugnde 4-5 damla geldi ama büyükçee damlalar.. ilk günü çok ağrılı oldu diye üstüne görüyo olamam diye düşünüyorum bu renk olmasının bir nedeni varmıdır sizce? gerçi doktora gidince sölicem onada ama merak etmio diilim..
bide 2. günü şarap içtik eşimle acaba oyusden mı oldu :S :S belki hiç alaası yok ama nebilim işte
evet hayatım hemde nasıl vardıı...
bu arada dünde doktora gittim bebişin resmini aldık :))) tabii şuan ufacık bi kese
vee bunu sizlerde yaşıycaksınız sakın ümitsizliğe kapılmayın... size bişey anlatayım da kimlerin çocuk sahibi olduklarını anlayın ve ümitsizliğe kapılmayın: benim bi teyzem vardı vee 25 yıllık evliydi çocuğu yoktu çünkü epilepsi hastasıydı ve hergün içmesi gereken beyin hapı vardı ve o hap kesinlikle hamile bırakmazmış... 43 44 yaşına geldiğinde hamile kaldı ve doktor kesinlikle yatıcaksın dedi fakat kendisi temizlik yapmaya kalkmış vee 7 aylık bebeğini doğurdu daha sonra da 2 günde kaybetti bebeğini...fakat yılı dolmadan tekrar hamile kaldı ve Allah bağışlasın kocaman kızı var şimdi...
bunu siz ümidinizi kaybetmeyin diye anlattım dün doktor ortalama 7 ayda hamile kalınır dedi hiç bi sorun yokken...arkadaşlar lütfen canınızı sıkmayınn
deryacım mutlu ol ki nedenini bulmuşsun ve tiroid hormonunu normal düzeyde olunca yine hamile kalıcaksın ve bu sefer kucağına alıcaksın bebeğini...
handecim sende sıkma canını bütün yaşadığımız belirtiler psikolojik olabiliyor ne yazıkki beynimiz büyük bir oyunu bu ay rahat ol canım takma kafana fazla..
baharcım sende kan testi yada kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılma ....
kızlar devlet hastnesine gittim tansiyon ölüçümü ve kan testi verdi ama sonuçları pazartesi alabilirsin dedilerzaten o zamana kadar da regl olurum herhalde
canım keşke sabahtan sağlık kabinine gitseydin çoğu öğleden sonra sonucu verebiliyor...
kızla ben sanmyorum ama bişi sormak istyiorum.. kanda geç çıkma olasılığı olabilirmi? nazı yprumlar okudum öle ama bilemedim. regl olmadım. sancım falanda yok. sadece göğüslerim şiş halen:???
kızla ben sanmyorum ama bişi sormak istyiorum.. kanda geç çıkma olasılığı olabilirmi? nazı yprumlar okudum öle ama bilemedim. regl olmadım. sancım falanda yok. sadece göğüslerim şiş halen:???
cnm ben artık çıldırma safhasına geldim ya. bi idrar testi daha aldım yok yok yok yok
canm pzrtesi beklemene gerek yok ki ara ara devlet hastanesinn sitesine gir orda e labaratuar var ordan sonuçalara bakabiliyosunnnnkızlar devlet hastnesine gittim tansiyon ölüçümü ve kan testi verdi ama sonuçları pazartesi alabilirsin dedilerzaten o zamana kadar da regl olurum herhalde
güzelimn sen psikopata bağladın:)) yapma.. haftasonunu bir geçirelim pzt.. tekrar bakarız.. takma bu kadar.. daha yeni yeni ısınıyoruz:)
kağan kocatepe diyorki şüpheli son ilişkiden 12 sonra kanda belli olur.. ben en son 22 sinde ilişkiye girdim 12 sada koysam..ayın 5 i gibi falan sanırım baktırmak lazım herhalde???
ama regl olurum gibime gelio..
canm pzrtesi beklemene gerek yok ki ara ara devlet hastanesinn sitesine gir orda e labaratuar var ordan sonuçalara bakabiliyosunnnninşallah vardır bebişinnn
cnm kesinlikle haklısın bence de psikopata bağladım :) bebişim bak şimdi en son 20 sinde girdim ilişkiye ama o zamana göre yumurtlama günüm geçmiş oluyor. hamile olsam bile daha önceki günlerde olması gerekir yani döllenmenin flan...o kadar karışğm ki tatlımya hamile değilsem bile gelsin artık şu kırımızılar.
şekercim aynı durumdayız.. bende değilsem gelsin kırmızılar diyorum bir taraftan halen acaba mı diyorum.. sıkımış vaziyetteyim ama yüzüm gülüyor .. bu kadar takma ne olur tatlım.. bu sefer diyelim hamileyiz.. ya kimyasal falan olursa öldürücezmi kendimizi.. önce hayırlısı tatlım benim..
cnm nedir bu kimyasal gebelik, yalancı gebelik falan hiç bilmyorum
inşallah en kısa zamanda öğrenirsin canm hakkımızda hayırlısııı durmak yok çalışmlaaraaa devammaklımda cnm benim ama evde net yok şuanda eğer mesai bitimine ya da yarına kadar sonucu nette yayınlarsa görebilcem pofff:18:
(alıntıdır)
kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan “blastokist” rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. Oluşan tüm gebeliklerin %50 kadarı kimyasal gebelik şeklinde abort ile sonuçlanmaktadır. Atılmanın sebebi ise bebeğin oluşum aşamasında oluşan bir takım hatalardır
yalancı gebelik hamile olunmadığı halde vücudun hamile gibi hissetmesi ve belirtiler göstermesidir..karın bile şişebilio..
dış gebelik ; bebeğin rahim dışında gelişmesidir
BU ARADA HALEN UMUTLARIM VAR.. NETTE OKUYORUM.. MİLLET ADET GECİKMESİNDEN 20 GÜN SONRA ÖĞRENEN VAR .. DEFALARCA KAN VERİP NEGATİF OLAN.. SÖKTÜRÜCÜ AL DİYEN DR A İNAT ALMAYIP BEKLEYEN VE HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENEN VAR..
BİZ NE YAPALIM ŞİMDİİ.. BEKLEYECEĞİZ O ZAMAN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?