- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
cnm ya çok sağol, valla içimi bugün sen rahatlattın hep. Biraz da ben sabretmeyi öğrensemSen test yaptırmış myıdın tatlıcım
tatlım ben adetim 12 gün geçene kadar ilk gecikme gününden itibaren hergün idrarda baktım negatifti. 13.gün kanda baktırdım 0.08 idi 17. günde ultrasonda bakıldı görünmedi hata dr.um adet söktürücü verdi ama 3 gün içmedim iyikide içmemişim 20. günde ümitsiz bişekilde test yaptım pozitif çıktı.22. gündede kanda baktırdım 259.2 çıktı dr. yaklaşık 20 günlük falan hamilesin dedi geç döllenme olmuş. sakin ol. kendini üzme rabbim gönlüne göre versin inşallah.
BUDA BAŞKA BİR TECRÜBE KIZLAR__???
geç döllenme olduysa çıkmaz cnm biraz daha bekle olmadı kan testi yaptırArkadaşlar birşey sormak istiyorum benim reglım 3gün gecikti dün test yaptım ama çıkmadı şuan sadece iştahım kapalı ve yumurtlama tarihimde ilişkiye girdik ozaman tutmuş olsa şimdi belli olmaz mıydı
herşey gönlünce olsun canm ama yinede dikkat ethamile olmadığım tescillendi kızlar. iyi rahatladım belirszilkten kurtuldum, ümitlenmekten de
hamile olmadığım tescillendi kızlar. iyi rahatladım belirszilkten kurtuldum, ümitlenmekten de
Belirsizlik kotu tabi ama üzüldüm canım
moralinizi bozmayın kızlar,en önemlisi sağlık,bunu unutmayın,sürekli başım döndüğünde doktor vertigo dediğinde,Aman AllaHIM herşeyi kafama takıp boş yere, kötü bir hastalığa düştüm,sağlığımın değerini bilseydim,keşke hiçbirşey için ağlamasaydım,üzülmeseydim dedim,2 yıl işsiz kaldıktan sonra bir işim olmuştu ama gidemiyordum işe,sağlığımı kaybedip,felç olup yatağa düşmekten çok korktum, neyseki tomografim tertemiz ama kötü de çıkabilirdi bu bana önemli bir ders oldu,hiçbirşey için kendimi üzmeyecem ve Allah tan hayırlısını isteyecem,Allahım o kadar büyükki bu rahatsızlığı verdi bana ve herşeyin nedenini öğrendim,yoksa neden hamile kalamıyorum diye strese girip belki de şirke düşecektim,perdenin sadece görünen tarafını yorumluyor,boşu boşuna canımıza eziyet ediyoruz,o can ki bize emanet,emanete sahip çıkalım,hayatı zehretmeyelim kendimize ve etrafımızdakilere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?