Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayyy canım senin de hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...bana da 4 haftalık dedi bakalım 2 hafta sonra çağırdı kalp atışlarını dinlemek için :))) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu

selam ben birşey sormak istiyorum :)) adetime daha 5 6 gün var fakat kendimi anormal hissediyorum 1 haftadır mide yanması yorgunluk gerginlik ve karnımda tuaf bir şişlik var karnımdaki her zaman adet olmadan önceki şişlik değil sanki eğilirken zorlanıyorum kasıklarıma karnıma kramplar ağrılar giriyor sizce hamilemiyimdir..????

canım öncelikle inşallah dilediğin gibidir. cok ıstersen erken hamılelık testı var 10 gun onceden gosteıyor ıyı dıyorlar ondan yap ama bana sorarsan az daha bekle kendını dınlememye calıs relax kişiden kişiye degısebılıyor bu değişiklikleee hayırlısı hakkında canımmmm

kızlar nolur bilen biri varsa bişi desin çatlıcam meraktan (59:

inşallahhh canımmm dilediğin gibidirrr bizleri haberdar et ama

tamam canm inşallah hayırlısı ile sonucu bi öğreniym haber vericem mutlaka :)))

kızlar bişey sormak istiyorum folik asiti 9 aydır içiyorum daha içmem gerekirmi dolmuştur herhalde depolarım bide rahim filmi ne zaman ne kadar süre sonra çekilmeli bilgisi olan varmı

Baharis, içtiğimiz o folik asitler günlük ihtiyaç kadar. Depolama diye bir şey söz konusu değil. Zaten vücudun ihtiyacı kadarını veriyor doktorlar, fazlasını vermiyorlar.

cnm bendede hipotiroid var 0.75 levotiron kullanıorum ilk denememizdi daha adetim geçikmedi ama bi anormallik olmazsa hamileymişim hcg 20.8 adete 5 gün varken inş. seninle olur ama hormon bozukluğunu kafana takma psikolojide çok etkiler çünkü

arkadaşlar bi yorum bekliyorum sizden adetime 4-5 gün kala kan testi yaptım beta hcg 20.8 çıktı üç doktorla görüştüm 2 si hamilesin sadece çok yeni dedi bir taneside bakmak lazım kesin birşey sölenemez dedi sizce kesinmidir? belirtilerim çok var normal dışı vücudum gögüslerim çook hassas kasık bölgemde sürekli bi ağrı var sanki rahat eğilip kalkamıyorum sık idrara çıkıorum sizce hamilemiyimdir??????

canım hayırlı olsun bence hamilesinn.. Allah sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsinn canımm ne zamndan beri bekliyordun canıımm tavsıyelerın varmıı

arkadaşlar bir sorum olacak bu konu hakkında bir bilgim yok. uzun süredir bebek bekliyoruz aslında kısa ama birde bana sorun 8 aydır deniyoruz olmuyor. 1 yıl beklemek istiyorum. doktora gitmedim. folik asit ten bahsediyorsunuz. bunu hamile kalmak isteyen bayanların kullanması şartmı. ben kullanmıyorum. bir sorun olurmu. bide incir kürü duymuştum. suda kaynatılan formül. bunu bayanmı içiyor yoksa eşi mi? şimdiden teşekkürler. hayırlı akşamlar...

şekerim iyi dayanmışın dr a gitmeden bence gitsen iyi olur folik asitte çocuk için önemli hamile kaldıktan sonra pek bi önemi yok benim 10 ay oldu 4 - 5 defa dr gitmişimdir sen git tahlil falan yaptır (hormon tahlili) eger bişeyin yoksa kürlere yönelirsin

canım Allah gönlüne gore versın oncelıkle vede cumlemızın canım folik asıt bebek ıcın cok ıyı dıyor drlar verıyor planlı bır gebelık ıstenıldıgınde onerıyorlar bebeğin gelısımı ıcın gebelık ıstenılenden 3 ay once başlıyor annen adayları bende baslıyacamm hayılrısı olsunnn

kızlar rahim filmini ne zaman çektirmeliyim bilgisi olan varmı ne kadar süre sonra çocuğum olmuyo diyebilirim hiç konduramıyorum kendime

Baharis, içtiğimiz o folik asitler günlük ihtiyaç kadar. Depolama diye bir şey söz konusu değil. Zaten vücudun ihtiyacı kadarını veriyor doktorlar, fazlasını vermiyorlar.

ben 400 mg kullaniyorum.

1 ay 8 gündür kullaniyorum bana dr. hamile kalmaya da yardimci olur dedi

kızlar rahim filmini ne zaman çektirmeliyim bilgisi olan varmı ne kadar süre sonra çocuğum olmuyo diyebilirim hiç konduramıyorum kendime

canım üüüzlmee allah allahhh yaa cocugum olmuyor dıye bısey yok lutfeeenn pozatıf olll rahım fılımı bende cekılecem dr dedı ama korkuyorum acıkcası aneztesı ıle olmayı dusunuyorum bakalımmm:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…