canım hayırlı olsun bence hamilesinn..Allah sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsinn canımm ne zamndan beri bekliyordun canıımm tavsıyelerın varmıı
herkese merhaba,rahim filmi ne zaman çekiliyor diye soran arkadaşlar;rahim filmi adet bitimi sonrasında çekiliyor..bu arada anestezi alacak kadar zor bir işlem olmadığını söyleyeyim.bir kez normal,2 kez de digital olan hsg çektirdim.digital çekimde ağrı çok az adet sancısı şeklinde.onun için boşu boşuna anestezi almayın derim
saol canım ama ben bıraz acı ya hassasım ne bılım yaa nasıl ve neyle yapıyorlar gordunmu :18:
istanbuldasın canım fındıkzade radyotom fındıkzadede digital makine var 320 ye çekiyorlar ve bikaç saniyelik adet sancısı anesteziye falan gerek yok ..tecrübeyle sabittir korkma
valla
ınşallah canım aslında korkuyorumm ama yaptıracam caresı yok saol canım bılgılerınız ıcın tecrubelı kıslerden bılgı almak cok ıyı motıvasyon olyor saolunnn
evet benimde akıntım çok enfeksiyon desem değil çünkü tahlillerimin hepsi temiz çıktı herşey normal dedi dr hayırlısı ya bakalım ya ama ara ara içimde bi gaz gibi karıncalanma var ama anlayamadım en iyisi yumurtlamaya yormak yumurtlama dönemine giriyorum herelde sonra hüsran oluyo ümitlenince :2::2::2:Aynen canim akintim var benimde baya bir.
saol canım ama ben bıraz acı ya hassasım ne bılım yaa nasıl ve neyle yapıyorlar gordunmu :18:
ince kateterle rahim içine sıvı veriyorlar ve o arada fot.alıyorlar.en fazla 5 dakikada bitiyor,korkulacak birşey değil.anestezi alacak kadar değil daha doğrusu..ama yine de sen bilirsin.ben echomar'da çektirmiştim.250 ödemiştim.
kızlar rahim filmini ne zaman çektirmeliyim bilgisi olan varmı ne kadar süre sonra çocuğum olmuyo diyebilirim hiç konduramıyorum kendime
evet hayatım hemde nasıl vardıı...
bu arada dünde doktora gittim bebişin resmini aldık :))) tabii şuan ufacık bi kese
vee bunu sizlerde yaşıycaksınız sakın ümitsizliğe kapılmayın... size bişey anlatayım da kimlerin çocuk sahibi olduklarını anlayın ve ümitsizliğe kapılmayın: benim bi teyzem vardı vee 25 yıllık evliydi çocuğu yoktu çünkü epilepsi hastasıydı ve hergün içmesi gereken beyin hapı vardı ve o hap kesinlikle hamile bırakmazmış... 43 44 yaşına geldiğinde hamile kaldı ve doktor kesinlikle yatıcaksın dedi fakat kendisi temizlik yapmaya kalkmış vee 7 aylık bebeğini doğurdu daha sonra da 2 günde kaybetti bebeğini...fakat yılı dolmadan tekrar hamile kaldı ve Allah bağışlasın kocaman kızı var şimdi...
bunu siz ümidinizi kaybetmeyin diye anlattım dün doktor ortalama 7 ayda hamile kalınır dedi hiç bi sorun yokken...arkadaşlar lütfen canınızı sıkmayınn
deryacım mutlu ol ki nedenini bulmuşsun ve tiroid hormonunu normal düzeyde olunca yine hamile kalıcaksın ve bu sefer kucağına alıcaksın bebeğini...
handecim sende sıkma canını bütün yaşadığımız belirtiler psikolojik olabiliyor ne yazıkki beynimiz büyük bir oyunu bu ay rahat ol canım takma kafana fazla..
baharcım sende kan testi yada kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılma ....
canım dıkkat et usuttunmu acaba bendede arada oluyor.ama inşallah ıyı bır anlamı vardır
şekerim iyi dayanmışın dr a gitmeden bence gitsen iyi olur folik asitte çocuk için önemli hamile kaldıktan sonra pek bi önemi yok benim 10 ay oldu 4 - 5 defa dr gitmişimdir sen git tahlil falan yaptır (hormon tahlili) eger bişeyin yoksa kürlere yönelirsin
arkadaşlar bi yorum bekliyorum sizden adetime 4-5 gün kala kan testi yaptım beta hcg 20.8 çıktı üç doktorla görüştüm 2 si hamilesin sadece çok yeni dedi bir taneside bakmak lazım kesin birşey sölenemez dedi sizce kesinmidir? belirtilerim çok var normal dışı vücudum gögüslerim çook hassas kasık bölgemde sürekli bi ağrı var sanki rahat eğilip kalkamıyorum sık idrara çıkıorum sizce hamilemiyimdir??????
evet benimde akıntım çok enfeksiyon desem değil çünkü tahlillerimin hepsi temiz çıktı herşey normal dedi dr hayırlısı ya bakalım ya ama ara ara içimde bi gaz gibi karıncalanma var ama anlayamadım en iyisi yumurtlamaya yormak yumurtlama dönemine giriyorum herelde sonra hüsran oluyo ümitlenince :2::2::2:
ay bence sen kesin hamilesin hadi bakalım hayırlısı kaç aydır deniyordun ???
meraba canm ben 4 aydır deniyorum ama doktora gitmedim daha erken der diye bende gitmek istiyorum çünkü bişey varsa bile erkenden önlem almak istiyorum sen ilk kaç aylıkken gittin doktora ??? ve hangi şikayetle
canım sen kaç aydır deniyordun vede belirtilerin en erken ne zaman başlamıştı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?