Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

anladım canım saol inşallah hemen bebiş sahibi olursun bi doktora gideyim bakalım ...

inşallah tatlım ya hayırlı olsun allah saglıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bebişinizle size mutluluklarrrrrrrr : )))

kızlar meraba ben bu ay soğan kürü uyğuladım yarın 15. günüm netten araştırdıklarıma göre sorada incir kürü uygulamalıymışım ama ben ne zaman başlayacagımı bilmiyorum hemenmi yoksa gelecek aymı ??? ay lütfen bilen yazsın çünkü tiksine iğrene 15 gün dayandım bir yanlışlık yapıpta herşeyi mahvetmek istemiyorum ... maşallah burdaki şekerlerin herşey hakkında bilgisi var bunada bi cvp verin lütfen çok saolun şimdiden ...

peki kasığındaki agrı gaz sıkıştırması gibimi???valla 3 buçuk ay oldu banada şimdiden bıkmaya başladım ya allah hepimize sabır versin inşallah sen muradına ermişin sıra bizlerde inşallah benim adet terihim 10 şubat allaha sığınıyorum ...:18:

canım ben bu ay soğan kürü uyğuladım yarın son artık 15 günü doldurdum inşallah hamile kelırım bu ay adetime daha 12 gün var allah hepimize yardımcı olsun inşallah hep dua edelim heppppp....

offf neyse ben yatayım artık allah hepimize sabır versin ya saat kaç oldu ben hele uyuyamadım 4 ayda kendimi çok yıprattım ya ama hayırlısı sevgilerimle...

offf neyse ben yatayım artık allah hepimize sabır versin ya saat kaç oldu ben hele uyuyamadım 4 ayda kendimi çok yıprattım ya ama hayırlısı sevgilerimle...

canım neden kendini yıpratıyorsun daha 4 ay olmuş inş en kısa zamanda hamile kalırsın.ben 8.ayda hamile kaldım.6.ayda doktora gittim muayene etti ve dediki normal gibi görünüyor herşey ama hormon tahlili yapalım dedi.ondada herşey normal çıktı sonra oluruna bıraktık ve bu ay oldu canım.bu kadar sıkıntı yapma kafaya taktıkça olmuyor

evet gaz sıkışması gibi gerilmiş gibi tuhaf bi ağrıydı...canım inşallah sende bu ay bu mutluluğa ulaşırsın ve bebişinle çoook mutlu olursun sende ama kafana fazla takma rahat bırak kendini...Allah yardımcın olsunn

inşallah canım şubat ayı bol hamileli bi ay olsunnnn bol bol çalışalımmmm

hadi bakalım inşallah bende tık yok ama yaaa hale regli olmadım bir an once olsn barıde önümüze baksak bu sekılde ılıskıye gırılırmı onada bılemıyorum tubacım olabılır demıstı ama tırsıyom problem falan olurmu dıye ne bılımmm yaa şaşırdım valla ne yapıcagımı

kızlar bişey sorcam. şiimdi benim bat 26 sıydı. bugün ayın 29u ve hala regl olmadım. idrar testi yaptım toplam 5 kez. dün de kan testi yaptrdım ama hepsi negatif çıktı. doktor ultrasondan da bakalım dedi pazartesi. sizce bu negatiflere rağmen hamile olma şansım var mı? bir de ultrasyonda alttan mı bakıyorlar hamile olup olmaığını anlamak için ?

ya canm yinede dikkatli ol hala adet olamadıysan vardır belki benim bi ablam var hamileliğini 3. ayda öğrenmiş ne kanda ne idrarda nede ultrasonda çıkmamış o yüzden sen tedbiri elden bırakmaa inşallah vardırda mutlu son olurrr

canım daha erkende labılır bılemıyorumm ama ultrasyondan alttanda bakan var ustende ama buyuk olasılıkla usten bakarlar alttan bakmalarına ızın vermee canım bencee normal bır sekılde rutın kontrollerıne gidince baktırırsın alttan ama suan ıcın ustten baktır varsa eger herhangı bır sey cıkar usttende baktırdıgında cıkar hakkında hayırlısı canım

evet canım duydum dun arkadasımda ole dedı benımde dedı adetım gecıktı 1.5 aya kadar hıc bırsey cımadı kanda ıdrarda ultrasyında dıger aydan sonra ıdararda gornmus ancaabeklıyecem bende yapacak bısey yok normalde bugun yumurtlama gunumduuu yaa

Son düzenleme:

canım bebişin varsa zaten gerek yok üzülmeye bana göre hamilesin ama tabiki sadece bi tahmin canm belirti neler yaşıyosun dün ben internetten bayağı bişiler okudum paylaştım onları burda bi bak belirtilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…