güzelim ben ilk niyetine girdiğimde gittim şikayetim yoktu ne yapılmalı sormaya geldim dedim tahlil falan yaptırdım çok şükür bişeyde çıkmadı folik asit falan verdi alttan muayne etti 6 ay olana kadar relax davran oluruna bırak dedi şu an 10 ay oldu ara ara gidiyorum takvim çıkardı bazı pozisyonlar önerdi bi rahim filmi kaldı herşey normal ama takdiri ilahi
dr. yönlendirmesi iyi oluyo gitsen hoş olur bence için rahatlar
canım ben 3. ayda hamile kaldım ve belirtim en erken yumurtlama günümden 2 3 gün sonra başladı göğüslerim şişti normalde de şişer fakat adetten 6 7 gün önce ve yine o sıralarda ani gülmelerde hapşırık ve öksürüklerde kasıklarıma ağrı giriyordu kısa süreli... umarım sizlerde hemen hamile kalırsınız
canım ben 3. ayda hamile kaldım ve belirtim en erken yumurtlama günümden 2 3 gün sonra başladı göğüslerim şişti normalde de şişer fakat adetten 6 7 gün önce ve yine o sıralarda ani gülmelerde hapşırık ve öksürüklerde kasıklarıma ağrı giriyordu kısa süreli... umarım sizlerde hemen hamile kalırsınız
kızlar dün tv de bir doktor konuşuyordu rahmi olan her kadın hamile kalır mutlaka anne olur kimse ümitsizliğe kapılmasın diyordu birde saraçoğlunun soğan kürü video sunu izledim bu kürü uygulayan bayanların çoğu hamile kalacaktır diye konuşuyordu tabi önce ALLAHtan isticez ümidimizi kesmicez ben bu gün kendimi daha iyi ve kararlı hissediyorum olacak inanıyorum dua ediyorum
offf neyse ben yatayım artık allah hepimize sabır versin ya saat kaç oldu ben hele uyuyamadım 4 ayda kendimi çok yıprattım ya ama hayırlısı sevgilerimle...
peki kasığındaki agrı gaz sıkıştırması gibimi???valla 3 buçuk ay oldu banada şimdiden bıkmaya başladım ya allah hepimize sabır versin inşallah sen muradına ermişin sıra bizlerde inşallah benim adet terihim 10 şubat allaha sığınıyorum ...:18:
günaydın kıslarrrrrrrrr
inşallah canım şubat ayı bol hamileli bi ay olsunnnnGünaydın canımmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn haydin kalkınnnnnnnBayanlarrrrrr Güzel haberlerle gelirsiniz inşallahhhh
inşallah canım şubat ayı bol hamileli bi ay olsunnnnbol bol çalışalımmmm
ya canm yinede dikkatli ol hala adet olamadıysan vardır belki benim bi ablam var hamileliğini 3. ayda öğrenmiş ne kanda ne idrarda nede ultrasonda çıkmamış o yüzden sen tedbiri elden bırakmaahadi bakalım inşallah bende tık yok ama yaaa hale regli olmadım bir an once olsn barıde önümüze baksak bu sekılde ılıskıye gırılırmı onada bılemıyorum tubacım olabılır demıstı ama tırsıyom problem falan olurmu dıye ne bılımmm yaa şaşırdım valla ne yapıcagımı
kızlar bişey sorcam. şiimdi benim bat 26 sıydı. bugün ayın 29u ve hala regl olmadım. idrar testi yaptım toplam 5 kez. dün de kan testi yaptrdım ama hepsi negatif çıktı. doktor ultrasondan da bakalım dedi pazartesi. sizce bu negatiflere rağmen hamile olma şansım var mı? bir de ultrasyonda alttan mı bakıyorlar hamile olup olmaığını anlamak için ?
ya canm yinede dikkatli ol hala adet olamadıysan vardır belki benim bi ablam var hamileliğini 3. ayda öğrenmiş ne kanda ne idrarda nede ultrasonda çıkmamış o yüzden sen tedbiri elden bırakmaainşallah vardırda mutlu son olurrr
canım daha erkende labılır bılemıyorumm ama ultrasyondan alttanda bakan var ustende ama buyuk olasılıkla usten bakarlar alttan bakmalarına ızın vermee canım bencee normal bır sekılde rutın kontrollerınde baktır ama suan ıcın ustten baktır varsa eger herhangı bır sey cıkar usttede hakkında hayırlısı canım
pınarcım bende alttan baktırmak istemiyorum cnm o yüzden sordum. durumum karışık. regl yok, bebek de yok görünürde. geç döllenme ihtimali geliyor aklıma. en son tehlikeli ilişkim 20 ve 23 ünde olmuştu.diyorum geç döllenme falan olduysa şayet bebek de varsa ya 9 günlük ya da 6 günlük olmalı...hiç regl olacakmışım gibi belirti yok
canım bebişin varsa zaten gerek yok üzülmeye bana göre hamilesin ama tabiki sadece bi tahmin canm belirti neler yaşıyosun dün ben internetten bayağı bişiler okudum paylaştım onları burda bi bak belirtilerecanım daha erkende labılır bılemıyorumm ama ultrasyondan alttanda bakan var ustende ama buyuk olasılıkla usten bakarlar alttan bakmalarına ızın vermee canım bencee normal bır sekılde rutın kontrollerıne gidince baktırırsın alttan ama suan ıcın ustten baktır varsa eger herhangı bır sey cıkar usttende baktırdıgında cıkar hakkında hayırlısı canım
evet canım duydum dun arkadasımda ole dedı benımde dedı adetım gecıktı 1.5 aya kadar hıc bırsey cımadı kanda ıdrarda ultrasyında dıger aydan sonra ıdararda gornmus ancaabeklıyecem bende yapacak bısey yok normalde bugun yumurtlama gunumduuu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?