Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
pınarcım bende alttan baktırmak istemiyorum cnm o yüzden sordum. durumum karışık. regl yok, bebek de yok görünürde. geç döllenme ihtimali geliyor aklıma. en son tehlikeli ilişkim 20 ve 23 ünde olmuştu.diyorum geç döllenme falan olduysa şayet bebek de varsa ya 9 günlük ya da 6 günlük olmalı...hiç regl olacakmışım gibi belirti yok[/QUOTE]

evet canım bende de aynı sekılde reglı yok bebekte yok ama bılemıyorum reglı olmadıgımızdan belkı bır umut dıyorumm benım ustten baktılar zaten dr a nasıl bakıcaksınız dedgımde ustten dedı ama bısey cıkmadı rahımde bebek gorunmuyor dedı sana onemlı bır konuda bısey dıyecem muhakka bılıyorsundur ama derlerkı son ılskı tarıhınden 15 gun say bebek varsa o zaman cıkar derler ama yınede bılemıyorum canımm az once bahsettıgımız gıbı 1.5 ay ve 3 ay sonra bebek gorunebılıyor kısıden kısıye degısıyor

canım bebişin varsa zaten gerek yok üzülmeye bana göre hamilesin ama tabiki sadece bi tahmin canm belirti neler yaşıyosun dün ben internetten bayağı bişiler okudum paylaştım onları burda bi bak belirtilere

tatlım kaç gündür o kadar çok belirti okudum ki hepsi birbirine karıştı. bak ben sana benim belirtilerimi yazayım sen yorumla olar mı cnm benim. seni de yoracağım ama

regl gününün 3 gün geçmiş olması
karında regl öncesi şişlikten farklı bir şişlik
gaz sancısı ve şişkinlik
regl ağrısından farklı daha çok böbrek ağrısnı anımsatan bir karın ağrısı
aşırı duygusallık, hiç geçmeyen bel ağrısı
kokusuz akıntı
özellikle geceleri bacak, omuz ve diz gibi eklem yerlerinde uyuşma ve ağrı
iştah artışı :44:

Son düzenleme:
canım bebişin varsa zaten gerek yok üzülmeye bana göre hamilesin ama tabiki sadece bi tahmin canm belirti neler yaşıyosun dün ben internetten bayağı bişiler okudum paylaştım onları burda bi bak belirtilere

canım ara ara kasıkalrıma agrı gırıyor reglı olacagımı sanıyorum ama yok. akıntım oluyor cok oluyormusum gıbı gelıryor ama baktıgımda damla damla kokusuz ve sefaf renk asırı gaz sıkıntım varr bole bısey hıc yasamadım bır kac gunden berı belımde de ara ara sancı gırıyorbırde asırı baş agrılarım varr ama bu bas agrılarım arada da olsa olurr yanıı baska da bısey hatırlamıyorum yanı su an ıcın hee bırde gece 11.30 da yatardım genelde sımdı saatt 9 oldugunda gozlerıme agırlık gelıyor acaba bendekı yalancı gebelıkmı

Son düzenleme:

canım ne yorulması ne demek senin belirtiler hamilelik belirtisiyle aynı bana hamile gibi geliyosun benim sana tavsiyem sen tedbirli ol dikkat et özellikle kasık ağrısı böbreğe vurması rahimin genişlemesi bebeğin yerleşmesi gibi geliyooo hadi hayırlısı üzülme ve dikkat ett akıntıda bebek yerleşirken oluyo temiz beyaz bi akıntıııı

merhaba arkadaşlar benım geçen ayda adetim 5 gun geçmişti 5.gun kan tahlili yaptırdım negatif yaptırdım ve hastaneden gelincede adet oldum.bu ayda 4 gun geçti yarın 5. gun hafta başına kadar beklicem 1 hafta olsun bakalım bukez.aslında olsun diye bi uğraşım bi çabamda yok ama niye geciktiğini merak ediyorum yinede herkes için hayırlsı olsun

*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*sean 25.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
*gunes_16 26.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*melsss 27.01.2011

*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*
*
*
*
kızlar eger gözden kacan varsa lütfen uyarsın yenileyelimmmm.Hadi Hayırlısı diyorumm

Son düzenleme:

cnm ellerine sağlık ya ben de bu tabloyu merak ediyordum kaç gündür ç.ok sağol tatlım kıymatlım

kızlar o değilde ben idrar testleri negatif çıkınca çok ağlamıştım migrenim tutunca da ağrı kesici içmiştim şayet hamileysem bunun bebeğe bişr zararı olmuş mudur?

evet canım bir önceki pisikolojik olmus sanırım zaten eve gelınce adet olmusun bunu da bıraz daha bekle dr gıt once eger dr kan ısterse o sekılde baktır cunku dr gıttıgımde once muayne olun saonra dr ısterse kan verın dıyorr sakıncalı olabılır dıyorlar hayılrısı olsun canım hakkında Allah gönlüne göre versinn

Son düzenleme:

pnar senin günü epey geçmiş tatlım yaa, bence kesin hamilesin

valla canım allah duysun sesini inşallah hepimiz hamileyizdirrrr.Ama iştte bebek cıkmayınca insan kötü oluyor ama halen regli gelmıyıncede belkı bır umut dıyoruzzz

bakalım valla beklıyecem az daha en azından çarşambaya kadar gelen gıden olmazsa hem ıdrar yapıcam tekrar ve sonrada dr gıdecemm ultrasyonla baksınlar tekrarrr belkiiinşallahhh (aminn)

kızlar yaa arkadasım gızlı bebekten falan bıseylerden bahsettı senınde mı ole acaba dedı hanı bu gece gorunenler varyaaa arıyorum ıntnetten bulamıyorum ne yazı ne baska bısey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…