Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar yaa arkadasım gızlı bebekten falan bıseylerden bahsettı senınde mı ole acaba dedı hanı bu gece gorunenler varyaaa arıyorum ıntnetten bulamıyorum ne yazı ne baska bısey

allah allah nasıl bişeymiş acaba ben de bakim netten şimdi bulursam paylaşıyım cnm

rica ederim canım benım hepimizin ellerıne sağlık birde tek gek haiş haberleri alsak Allahın izniylee

inşallah canım pazartesiye kadar gelmezse kırmızılar bende beklemekten vazgeçip test yapıcam daha evde bile yapmadım ama senden umutluyum pınarcım

slmm kızlarrrr...... sibel abla yok ortalıklarda ya herşeyde bi hayr vardır üzülmmek gerek ama yapamıyoruz işte. benmde son 1_2 günüm kasıklarımda batmalar var adet ağrısından daha farklı geliyor bu defa bana sabah kalktığımdada gözlerim karardı bu sabah acaba demmek istemiorum ama düşünmedede edemiyor insan

evet cnm sibel abla gelmez oldu artık. ama ilerleyen günlerde gelir bence. özledik tabi...
gülse senin bat ne zamandı

allah allah nasıl bişeymiş acaba ben de bakim netten şimdi bulursam paylaşıyım cnm

evet bır kac kısıden duymustum gızlı gebelık veya gızlı hamılelık olarak gecıyor bebek gostermıyormus bunyeden bunyeye degısbılıyor ıstee bulursan paylas canım saol

inşallah canım pazartesiye kadar gelmezse kırmızılar bende beklemekten vazgeçip test yapıcam daha evde bile yapmadım ama senden umutluyum pınarcım

canım benım yap tabıkı ama hebr ver bızlere ınşallah hayılrı haberlerını alırızz bebemmm inşallah bende arada umutlanıyorum ama ne bılım saol ıyı dıleklerın ıcın sekercımm

evet sıbel yok bu aralar bende gormedım en son ıkı gun once ıns ıyıdır vee dönüşü muhtesem olurrr

*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*sean 25.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*62sinem 15.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
*gunes_16 26.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*melsss 27.01.2011

*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*
*
*
*
Tez zamanda hayırlısıyla isimlerimizi altta görmek ümidiyle

kızlar normalde benim reglim 6 gün sürerdi ben leke gelme ihtimalini göz önünde bulundurarak 7. gün abdest alırdım. en son reglim 7-8 gün sürdü. ilk kez böyle birşey oldu. BAT 26 sıydı, bugün 29'u. ilk kez bu kadar çok gecikti. ama diyorum ki gçeen ay reglim bir iki gün uzun sürdü ya bu regl gecikmesi ondan olmuş olabilir mi?

canım relaxx rahat ollll hayılrısını isteyelim sabır en buyuk ilaççç ve iyi düşünelim iyi olsunnnn cancağızmmm
of canm ya nedir bu çektiğimiz gün hesapla gün bekle bitsin artık bu işkence ama daha öncede dedim ya 4 gün erken oldum diye 18 ocakta oldum 3 gündür kasıklarımda ağrı berlimde ağrı ve göğüslerimde ağrı var anlamadım gitti yumurtlamayla alakalı diye düşünüyorum hayırlısı yaaa ama çok sıkıldım artık

canım ben sanmıyorumm ondan gecıkmıs olamazz

aynen canim ya benimde öyle bende hapi yeni biraktim ya diyorum belki erken adet olucam ona yoruyorum cünkü bos yere umutlanmak kötü oluyior.

evet canm ya inan gün saymaktan beklemekten sıkıldım artık 5 ay oldu ama hala yok bişi

benim daha yeni 1 aydir korunmayi biraktik bakalim canim

bu ayda olmazsa bir dr. git derim ben ve bilgi al test falan yaptir. bana dr. 5. ayin sonun da hamile kalamazsan esinle birlikte gelin dedi.

evet malesef hersey bızde herseyın hayırlısını ıste canımmm hayılrısı olsun inşallah iyi sıkıntılardır bunlarrrr ve sondur en yakın zamanda hamiş haberını alırızzz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…