kızlar normalde benim reglim 6 gün sürerdi ben leke gelme ihtimalini göz önünde bulundurarak 7. gün abdest alırdım. en son reglim 7-8 gün sürdü. ilk kez böyle birşey oldu. BAT 26 sıydı, bugün 29'u. ilk kez bu kadar çok gecikti. ama diyorum ki gçeen ay reglim bir iki gün uzun sürdü ya bu regl gecikmesi ondan olmuş olabilir mi?
canm bende spral vardı eylülde çıkarttırdım dr gittim geçen hafta bütün tahliller yapıldı herşey çok temiz bi sıkıntı yok çok şükür sanırım ben stres yapıyorum ama bu ay ki belirtiler beni çok umutlandrmıştı ama hüsran oldu dünde ovulasyon testine başladım bakalım hayırlısı inşallah gününde tuttururum bu ayes2006 sen daha önce korunuyormuydun ?
inşallah canm benim bende senin iyi haberlerini bekliyorumevet malesef hersey bızde herseyın hayırlısını ıste canımmm hayılrısı olsun inşallah iyi sıkıntılardır bunlarrrr ve sondur en yakın zamanda hamiş haberını alırızzz yaaaa
canm bende spral vardı eylülde çıkarttırdım dr gittim geçen hafta bütün tahliller yapıldı herşey çok temiz bi sıkıntı yok çok şükür sanırım ben stres yapıyorum ama bu ay ki belirtiler beni çok umutlandrmıştı ama hüsran oldu dünde ovulasyon testine başladım bakalım hayırlısı inşallah gününde tuttururum bu ay
herkese tünaydıııınnnkızlar bişey sormak istiyorum benim adetim bitti ama sol kasığım çok ağrıyo batma var hafif te kan geliyo nedir sizce bu üstüne gözukme nasıl oluyo???????????
elagülüm, forumda yeniyim ama eski yazıları takip ediyorum (kendi durumumla ilgili bi bilgiye ulaşabilmek için) senin test sonuçlarını da merakla takip ediyorum ama biyerde kaçırdım galiba. BATından önce mi test yapmıştın. yoksa adetin geçtiği ilk gün mü?
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*sean 25.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
*gunes_16 26.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*melsss 27.01.2011
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*
*
*
*
kızlar eger gözden kacan varsa lütfen uyarsın yenileyelimmmm.Hadi Hayırlısı diyorumm
herkese merhaba,rahim filmi ne zaman çekiliyor diye soran arkadaşlar;rahim filmi adet bitimi sonrasında çekiliyor..bu arada anestezi alacak kadar zor bir işlem olmadığını söyleyeyim.bir kez normal,2 kez de digital olan hsg çektirdim.digital çekimde ağrı çok az adet sancısı şeklinde.onun için boşu boşuna anestezi almayın derim
kızlar merhabaaa..
smear testi sonucunu almak için dr. gittim.. rahimde kırmızılık var dedi??? dedim adetim 3 gün geçti ama test yaptyırdım 26 sı akşamı dedim çıkmadı...geç döllenme olabilirmi dedim.. bir bakalım dedi.. yine kan verdim.. pzt akşam üstü vercekler..
içimde bir his hamile olduğumu sölüo.. ama ben hazırlıklıkyım adet olmayada.. çünkü belirsizlik canımı sıkıo.. başım ağrıo migrenim tuttu ilaç bile alamadım... şeyime inanılmaz ara ara batmalar oluo.. eğilipkalkerken karnım zorlanıo.. görüslerimde damarlarım çekilomuş gibi acıo.. uçları sert ve daha koyu renk..
bekliyorum sabırla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?