Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar herseyden en önemlisi herseyin hayirlisi

Bebislerimiz ins. hayirlisiyla olur bende 1 yillik evliyim .

1 yil hap kullanarak korunduk ve araligin 20 sinde hapi biraktim dr. gittim ve folik asit verdi 400. Mg.

1 ay 9 gündür kullaniyorum.

bakalim nezamana hamis olurum ...

elagülüm, forumda yeniyim ama eski yazıları takip ediyorum (kendi durumumla ilgili bi bilgiye ulaşabilmek için) senin test sonuçlarını da merakla takip ediyorum ama biyerde kaçırdım galiba. BATından önce mi test yapmıştın. yoksa adetin geçtiği ilk gün mü?

es2006 sen daha önce korunuyormuydun ?
canm bende spral vardı eylülde çıkarttırdım dr gittim geçen hafta bütün tahliller yapıldı herşey çok temiz bi sıkıntı yok çok şükür sanırım ben stres yapıyorum ama bu ay ki belirtiler beni çok umutlandrmıştı ama hüsran oldu dünde ovulasyon testine başladım bakalım hayırlısı inşallah gününde tuttururum bu ay

evet bi önceki psikolojikti zaten bana sen hamilesin sende farklılık var diye zorla aklıma sokmuşlardı..ondan olduğunu tahmin etmiştim bende.bukez hafta ortasına kadar beklicem belkide adet duzensizliğidir diye düşünüyorum bakalım görucezz :)))

evet malesef hersey bızde herseyın hayırlısını ıste canımmm hayılrısı olsun inşallah iyi sıkıntılardır bunlarrrr ve sondur en yakın zamanda hamiş haberını alırızzz yaaaa
inşallah canm benim bende senin iyi haberlerini bekliyorum bol bol hayırlı çalışmalar canım benimmm

senin ikinci hamileligin sanirsam

Benim ilk olucak eger olursa.

herkese tünaydıııınnn kızlar bişey sormak istiyorum benim adetim bitti ama sol kasığım çok ağrıyo batma var hafif te kan geliyo nedir sizce bu üstüne gözukme nasıl oluyo???????????

cnm ben BAt tan 5 gün, 2 gün önce, BAt tarihinde, ertesi gün ve BAT geçtikten 2 gün sonra test yaptım (idrar) hepsinde negatif çıktı. Dün de kan verdim onda da negatif çıktı. BAT26 sıydı ve hala regl olmadım. karışık mı oldu

kızlar geç döllenmeyle ilgilki bişey buldum paylaşmak istiyorum

"tatlım ben adetim 12 gün geçene kadar ilk gecikme gününden itibaren hergün idrarda baktım negatifti. 13.gün kanda baktırdım 0.08 idi 17. günde ultrasonda bakıldı görünmedi hata dr.um adet söktürücü verdi ama 3 gün içmedim iyikide içmemişim 20. günde ümitsiz bişekilde test yaptım pozitif çıktı.22. gündede kanda baktırdım 259.2 çıktı dr. yaklaşık 20 günlük falan hamilesin dedi geç döllenme olmuş. sakin ol. kendini üzme rabbim gönlüne göre versin inşallah."

benimki geçti cnm.. halen beklemedeyim..

kızlar merhabaaa..

smear testi sonucunu almak için dr. gittim.. rahimde kırmızılık var dedi??? dedim adetim 3 gün geçti ama test yaptyırdım 26 sı akşamı dedim çıkmadı...geç döllenme olabilirmi dedim.. bir bakalım dedi.. yine kan verdim.. pzt akşam üstü vercekler..

içimde bir his hamile olduğumu sölüo.. ama ben hazırlıklıkyım adet olmayada.. çünkü belirsizlik canımı sıkıo.. başım ağrıo migrenim tuttu ilaç bile alamadım... şeyime inanılmaz ara ara batmalar oluo.. eğilipkalkerken karnım zorlanıo.. görüslerimde damarlarım çekilomuş gibi acıo.. uçları sert ve daha koyu renk..

bekliyorum sabırla..

canım teşekkür ederim bilgin için nasıl oluyo peki yani son çaremidir bu korkuyoruuuummm röntgen gibi mi çekiyolar yoksa rahimin içine doğgru bisey mı sokuyor offf yaaa oofffffffffff:2:

arkadaslar beunim normalde adetlerim agrılı sancılı gecer adet olmada bir gün önce baslar bu agrılar su anda daha adetime 10 gün var ve dün adet sancısı gibi agrım oldu ama sonra geçti ara ara sag kasıgım igne batmıs gibi acıyor hiç böyle olmazdı acaba diyorum hamileliginb erken belirtisi olabilirmi cünkü daha önce hiç böle olmamıstım eminimki kişiden kişiye degigişiyordur cok sabırsızım insallah hamileyimdir 7 aylık evliyim ilk üc ay dogum kontrol hapı kullandım 4 aydır korunmuyorum olası adet tarihim 8 subat düsüncelerinizi bekliyorum bayanlar benim gibi olan varmı aranızda

canım inşallah hamilesindir..inşallah gönlünden geçtiği gibidir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…