Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

handecim nerelerdesin ya :) inşallah içindeki his doğru söylüyordur. cnm ilk kan testini ne zaman verdin ve değer kaç çıkmıştı?

evet canım dedığın gıbı oluyor aslında fazla takmamak gerekıyorr canım benım hakkımızda hayırlısı olsun canım sende ınş tez zamanda bebeişini alırsın kucağına

inşallah canm benim bende senin iyi haberlerini bekliyorum bol bol hayırlı çalışmalar canım benimmm

amin canım inşşş saoll

benim bugün yumurlama günümü son gün olarak gösteriyor bitti yani bu hafta tutuysa tuttuu artikin

canım eger bede adet olsaydım eger zamnında benımde bugun yumurtlama gunum olucaktıı ama reglı olmadım henuz sen bugun gır ılıskıye ve sırtına cok kalın olmamak sartıyla yastık koy canım ve esın hemen gerı cekılmesın bekleyın az ve son olarak en az 45 dk kadar yerınden hıc kalkma canımmm hakkında hayılrısı gazan mubarek olsunn ama bugunden sonraada 3 gun de bır denemeye calıs yıne canımcımmm

cok fazla kafaya takmamak gerek

stres yapiyor insanda cünkü kizlar

rahat olun hersey olucagina varirir.

evet canım cok haklısın hersey olacagına varır

herkese tünaydıııınnn kızlar bişey sormak istiyorum benim adetim bitti ama sol kasığım çok ağrıyo batma var hafif te kan geliyo nedir sizce bu üstüne gözukme nasıl oluyo???????????

dıkat et derım üsütmemeye calıs kendını ozellıkle ayaklarını ve belını sıkı tut canım bıraz daha bekle eger devam ederse dr gorun derım

handecim nerelerdesin ya :) inşallah içindeki his doğru söylüyordur. cnm ilk kan testini ne zaman verdin ve değer kaç çıkmıştı?

cnm.. haftasonu pek girmiyorum ben nete..şidmi bi kaçamak yaptım evden..
ilk kanımı 26 ocakta adet olmam gereken gün verdim.. 0.100 çıktı.. negatif.. diğerini vermicektim ama dr .. bugün istedi.. halen olmadım.. bekliyorum cnm.. hayırlısı neyse olsun ama biran öçnce olsun.. annem diyorki bende geç yumurtladım.. 12 martta evlenmiş.. 14 ünde regl olması gerekiomuş... olmamış.25 kasımda ablam doğmu... demekki adette yakın yumurtlamış. bende anneme çektiysem eğer en soın ilişkim 22 ocaktı.. korkudan daha ilişkiyede giremiyorum.. bilsem girecemde.. ya regl olursam diye..

hayırlısı artık cnm..

*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*sean 25.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*baharis 15.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
*gunes_16 26.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*melsss 27.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*
*
*
*

tşk ederim cnm..

google a "rahimde kızarıklık ne demek" yazdım..

linklerden birinde biri sormuş.. cevapğ .. "hamilelikte kızarıklık normaldr""...

deli olcam artık.. belirsizlikten...

yaa aranızda sıgara ıcen varmı ben sıgara ıcıyoprum ama ıcımde bır acı var her ıcısımde içmek ıstemıyorum hep derdımkı hamıle kaldıgım gun bırakıcam ama hamılemıyım neyım onuda bılmıyorummm ıcsemmı ıcmesemmı arada kaldım canım sıkılıyor bu olayaa şimdi kızmayın bırakmayı dusunuyorum aslında hamıle olsakda olmasakda içmemek lazım sağlık açısından ama ıstee

tesekkur ederim kendimi ilk defa listede görünce bile bir garip oldum. :)))

benimde midemde hafif bulantılar var su an. ve kasıklarımda batmalar oluyor. Allahım nolur ayın 3 ünde hasta olmayayım diye dua ediyorum nolur gebe olayım diyee. tabii herseyi hayırlısı

cnm değil sigara.. migrenden kıvrandmım.. ilaç bile almadım.. belli olana kadar elinden geldiğince ya içme yada mümkün olduğu kadar azatmaya çalış..

ben ve eşim 6 ay önce bıraktık.. asla diyen eşim beyindede bitirdi olayı.. walla sabah yyataktan bile farklı kalkıyorsun cnm.. inşş tez vakitte bırakırsın..

tşk ederim cnm..

rica ederim canım benim

google a "rahimde kızarıklık ne demek" yazdım..

linklerden birinde biri sormuş.. cevapğ .. "hamilelikte kızarıklık normaldr""...

deli olcam artık.. belirsizlikten...

hadi bakalım hayırlısı olsun canım cok sevındım ınş o guzel haberıde tez zamanda verırsın bızlereee
pardon ama o kızarıklıgı nasıl gorduler alttanmı baktılar yoksa baska bıseymı:26:

sakın içme arkadasım bebek düşündügün an bırakmalısın. benim bir arkadasım dinlemedi bizi içdi cocuk şimdi 3 aysında ve ciger bakli yapıcaklar gelişmemiş. yavrum bagısıklık sistemide zayıf dr sigaraya bagladı bunu.

smear testi yaptırmıştım geçen hafta.. ancak bugün dr.a gösterebildim sonuçları.. dr. söledi.. ne olduğunu sorunca.. kan testin sonucuna göre konuşalım dedi... ????

canımmm hadi baklaım hayılrısı olsunnn en kısa zamnda ısımınde inşallahh aşağıda yer alırr

yok canım karışık değil.. benim de BATa 9 gün var ama ben bu sabah idrar testi yaptım da. negatif çıktı tabii ki (
çarşambadan beri adet olacakmışım gibi belim karınım ağrıyo.. ama farklı bişey.. yani her gün, günün bazı saatlerinde vücudumda gariplikler oluyo.. dün eczaneye gittim, sormak için. idrar testini verdi. eğer hamile kaldıysan yani döllenme 5 gün olduysa (benim ptesi oldu sanırım döllenme) adetinin geçmesine gerek yok testte çıkar dedi. çıkmadı
bu arada sen hamişmişsin gibi geliyo bana ama inşallah doğrudur. yarenhande mi anlatmıştı. o da çok geç öğrenmiş yaa.. inşallah senin de öyledir.

canım yaa smear testı nasıl acı varmı acı:18:

ay yok be ne acısı anlammıyorsun bile.. alttan ultrasondanda bir acı yokki bence... muyane sırasında konrol edersen oradan tahtayla sıvı alıyor.. (siz anlamıyorsunuz) o kadar.. dilinizden tükürük almak gibi bişi.. her kadının her sene yaptırması gereken bir test..

Benide listeye ekleyin kızlar bat 04.02.2011 İnşallah hep beklenirde hiç olmaz. :)

canım yaa valla cok uzuldumm ayyy yaa ben zaten noralde az ıcıyorum ama ne bılım bırden bırakamıyorumm artık ayavas yavas bırakmaya calısıcammmm hep daha azı hep daha azz:18:

allahmı söyletti bilemiyorum cnm ama ben netten örnek yazmıştım... halen beklemedeyim ben cnm::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…