yaa aranızda sıgara ıcen varmı ben sıgara ıcıyoprum ama ıcımde bır acı var her ıcısımde içmek ıstemıyorum hep derdımkı hamıle kaldıgım gun bırakıcam ama hamılemıyım neyım onuda bılmıyorummm ıcsemmı ıcmesemmı arada kaldım canım sıkılıyor bu olayaa şimdi kızmayın bırakmayı dusunuyorum aslında hamıle olsakda olmasakda içmemek lazım sağlık açısından ama ıstee
BAT (Beklenen Adet Tarihi)
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*sean 25.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*baharis 15.02.2011
*nazli123 04.02.2011
*elisaist 09.02.2011
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
*gunes_16 26.01.2011
*kizil_mavi 26.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*melsss 27.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*
*
*
*
yaa aranızda sıgara ıcen varmı ben sıgara ıcıyoprum ama ıcımde bır acı var her ıcısımde içmek ıstemıyorum hep derdımkı hamıle kaldıgım gun bırakıcam ama hamılemıyım neyım onuda bılmıyorummm ıcsemmı ıcmesemmı arada kaldım canım sıkılıyor bu olayaa şimdi kızmayın bırakmayı dusunuyorum aslında hamıle olsakda olmasakda içmemek lazım sağlık açısından ama ıstee
canım bende kullanıyorum lanet şeyi tam bırakıyorum ufacık bi sıkıntı da yine başlıyorum şimdi bırakmayı beceremiyoruz bari hamile kaldığımızda tiksinelim ya
allahmı söyletti bilemiyorum cnm ama ben netten örnek yazmıştım... halen beklemedeyim ben cnm::)
ayy affet canım yaa. ben de tam cevabı gönderdim aklıma geldi. galiba sen alıntı yapmıştın diye. o yazını arıyodum ben de az önce eskilerde.. ayy çok utandım ben seni de takip ediyorum çünkü nasıl karıştırdım şaşırdım..
ama yazarken seninde durumun öyleymiş gibi hissettim gerçekten.. inşallah hamişsindir canım..
yaa evet kendı kendıme soz verdım hamıle kalırsam hayırlısıyla bırakıcammm. ben zaten nmormalde az ıcıyorum ama bu aralar ınanılmaz ıcmeye başladım gunde 5 tane ıdı 10 cıkardım yaaa canım cekıyor yakıyorum bır tane sonra tıskınıyorum yarısında sonduruyorum 10 dk sonra yıne aynı sekılde ne yapcam bılmıyorum:18:
yaa evet kendı kendıme soz verdım hamıle kalırsam hayırlısıyla bırakıcammm. ben zaten nmormalde az ıcıyorum ama bu aralar ınanılmaz ıcmeye başladım gunde 5 tane ıdı 10 cıkardım yaaa canım cekıyor yakıyorum bır tane sonra tıskınıyorum yarısında sonduruyorum 10 dk sonra yıne aynı sekılde ne yapcam bılmıyorum:18:
Canım merhaba,
Benim iki tane düşüğüm var son 3 senede. Nedensizler bir sorun yok diyorlar ertesi gün düşüyo. Kese sağlam diyorlar ertesi gün düşüyo yani. Nedeni yok ve bana göre tek neden benim günde 1 paket sigara içmem. Ayın 25i eşimin doğum günüydü hiç aklımda bile yoktu, birden sabah kalkınca elimi pakete uzattım ve içmiycem dedim, hala içmiyorum. Bu hafta bebek asprini ve folic'e başlıycam ayrıca sabahlarıda keçi boynuzu pekmezi yicem. Herşey bebeğim için olsun diyorum.
Biliyorum zor ama yanına bişiler al her sigara isteyince bişeyler ye bebeğini düşün iki saat içme zaten içen biri yanından geçse bile tiksinirsin tatlım. Ama bırak sigarayı. Kolay değil biliyorum ama bırakabilirsin istedikten sonra iş beyinde bitiyo.
kızlar ben müsaade istiyorum midem ağrımaya ve yanmaya başladı... biraz uzanayım.. kendinize ii bakın.. pzt görüşürüz....
öpüldünüz..
senin çok gemiş cnm test falan yaptırdınmı minarcım..
canım cok gecmıs olsunnn Allah sağlıklı bır sekılde tekradan bebek nasip etsın sana (amin) bende bır kac kes bıraktım ama cevremde hep ıcıldıgı ıcın tekrardan başlıyprum evet cok haklsın bede bırakıcammm zaten sıgaramda bıttı bakalım ama bırden bırakamıyacam gıbı zor dedıgın gıbı yavas yavas denıyecem ama bakılmmmm bekıde senın gıbı ıcmıyecem derım o sekılde bırakırımmmSaolll canım Allah gönlüne gore versınn
yok canım karışık değil.. benim de BATa 9 gün var ama ben bu sabah idrar testi yaptım da. negatif çıktı tabii ki (
çarşambadan beri adet olacakmışım gibi belim karınım ağrıyo.. ama farklı bişey.. yani her gün, günün bazı saatlerinde vücudumda gariplikler oluyo.. dün eczaneye gittim, sormak için. idrar testini verdi. eğer hamile kaldıysan yani döllenme 5 gün olduysa (benim ptesi oldu sanırım döllenme) adetinin geçmesine gerek yok testte çıkar dedi. çıkmadı
bu arada sen hamişmişsin gibi geliyo bana ama inşallah doğrudur. yarenhande mi anlatmıştı. o da çok geç öğrenmiş yaa.. inşallah senin de öyledir.
Minar sen test yaptınmı sanki hamile gibisin. Bende hamile kaldığımda 2 pakete yakın içiyodum. Sürekli canım istiyodu bir iki nefes alıp tiksiniyodum ama sürekli canım sigara istiyodu.
canım ben adetım gectıkten 4 gun sonra kan yaptırdım 2.00 cıktı 9.gunu kan yaptrıdım 0.100 cıktı ultrasyondan ustten baktı negatıf ayrı yerlerde yaptırdım degerler farklı ondan bugunde 16. gunum valla bılemıyorum yok degerlere bakıldıgında ama benım ıcımde belkı dıye bır umut var saçmalık belkı ama ne bılımm hakkımızda hayılrısı
Aslında herkes içiyo benim çevremdede kendimi şartladım "çok pis kokuyolar" diyorum. Onlar sigara içerken ben ödül olarak portakal sıkıyorum kendime, çerez yiyorum, şeker yiyorum abur cubur yiyorum. Bide 5 gün oldu işte saat başı sigara içiliyo bizim işyerinde. O saatleri kaçırdım önce. İş beyinde bitiyo canım. Benim tavsiyem sana; sabah kahvaltısından sonrada içme, öğlen yemeğinden sonra bi tane, bide akşam yemeğinden sonra bi tane de. O şekilde iç yanında su bulundur canın sigara çektikçe su iç.Seni 15-20 dakika oyalar bebeğim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?