Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

anladım canım. inşallah yarın güzel haberlerle dönersin.. biz halay çekeriz burda :80::79::79::79:

Son düzenleme:
anladım canım. inşallah yarın güzel haberlerle dönersin.. biz halay çekeriz burda :80::79::79::79:

inşallah hayırlı olan sonuçla dönerim..ama ben sadece adet gecikmesi diye düşünüyorum.. kendmi buna adapte edyorum..

canım evet ben kullandım 2 ay once 8 tane falan aldım sana onerım testı yaparken aynı saatlerde yapmaya calıs ve ıdrarını 3 saat boyunca tut ve 3 saat boyunca su ıcme o sekılde yap benim arkadasım bu testlerle takıp ettı ve 3 ay byunca (şimdi 6 aylık hamıle maşallah.. darısı basına hadi hayırlısı

saol canım Allah senın gönlüne görede versın hep mutlu ol sevenlerın ve sevdıklerınle herseyın yerı ve zamanı vardır Rabbım hayırlı zamnda nasip eder inşallahhh

oyyy teyzesı yesın küçük mercımegııı

İnşallah canım yaa... :) Benim akıntım var ama öyle çok fazla değil ve beyaz renkli süt kesiği gibi.
Sizin de öyle miydi?

evet canım ole ama benımkı su gıbı yanında gelıyorr..(anlatabıldımmı):26:

canım Allah tamamına erdırsın inşallah cok sevındım adına darısı bızım de basımızaaa (amin) bu arada benımde cıkmayan sıvılceler bastı tam yuzumde dagınık bır sekılde 3 tane varr:26:

kızlar selam sabahtan beri karnıma batmalar oluyor..hafiften midem ekşiyor gibi. çatlatma iğnemin 15. günü.. sat 24 aralık yarın gdiyorum doktora. inşallah hamileymdir..

hadı canım inşallah dualarımız senınle bu aralar ses seda yok yarınkı sevıncımız olursun ınsallahhhh hayılrısı olsunn canım

Tubacım gördum senı hayatımmmm nasılsın bakalım bugun yoktunnn:26:

evet canım bugün yoğundum baya bi iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo yok dimi sende gelen hadi bakalım sen en sonunda bize müjdeli haberleri verde biz bekleriz
bazen hafif hafif ağrım oluyor benimde bakalım bide az öncede oldu hapşırınca çok fena kasığıma ağrı giriyo korkuyorum valla bişey olucak diyee :18::18: ama bakıyorum yok bişey ben 10 gün nasıl beklicem yawwww tekrar doktora gitmek içinn

canım saol hayatım iyi dileklerin ve isteklerın ıcın allah razı olsun inşallah dıyorum dıkkat et üşütmemeye calıs soguk alma ama korkma canım bişey olmaz Allah koruyor meleklerı sabır et 10 gun nedır kı bak benım 17. gunum gecıyor nerdeyseee ya ben ne yapammmm

canım benim nasıl bir sabırdır seninki de valla maşallahın var ben bu kadar bekleyemezdimAllah inşallah bu sabrını mükafatlandırır(AMİN) neyse canım yarın görüşmek üzere iyi geceler sizlere ben biraz dinleneyimmm

minarcım 1.gün çizgi yoktu 2.gün biraz silikti bugün biraz daha koyuydu ama kontrol çizgisinden hafif açık renkti test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu olduğu zaman mı ilişki olmalı yoksa şimdi zamanı mı anlayamadımm yardımların içinde çok sağol canm

canım valla yapacak bıseyım yok saun ıcın beklemekten baska durumlarımı sen bılıyorsun nasıl.bakalım kısmettt inşallah canım arkadasım ınsallah..evet sen bıraz dınlen kendıne ıyı bak yiğenimizedeee Allah rajatlık versın canım bende bırazdan yatıcammm..

adetının kacıncı gunu yapmaya basladın canım benımm 1. gunu yumurtlama olmamıs ama yaklasıyorsun ıstersen yarın tekrar dene testı buyuk ıhtımalle daha koyu olucaktır .ve gun asırı yapmaya calıs ilişkini (iki gunde bır) kendını ona gore ayarla hemen hemen kontrol cızgısıne yakın veya aynı renk oldugu zaman canım ama kendını yarına hazırlıklı tut ve yataktan sbaaha kadar kalkma esın sabah cok erken cıkmkyorsa canım sabah denemeye calıs bırlıktelıgı daha hareketlı olabılıyormus spermelerrrr hadı hayırlısı ınsallah cok karısık yazmadım:26:

Karbonat İle Gebelik Testi
Arkadaşlar dün çok sevdiğimizi yaşlı bir teyzeyle karşılaştım.Çocuğum olup olmadığını sordu.Bende yok herhalde 4 gün geçti ama testte negatif çıktı dedim.Bana dur bide biz yapalım dedi.Ben 5 çocuğumda da böyle öğrendim gebeliğimi dedi.Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve dedi ki;şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin.Denedik kalkmadı sabahta test yaptım yine negatif.Böyle birşey duydunuz mu?

sımdı bakındım da eve yoktu eger olmazsam yarın alıp yapacammmgunu gecenler eger okuyorsa bır zahmet yapın yaa cvp verın hamıleler varsa onlarda yapsınnn

Allaha emanet olun yarın iş var malum yatayımmm

işin kötü yanı eşim gececi bende çalışıyorum sabah 8 de geliyo bende 8 30 da evden çıkıyorum 1 gece var 1 gece yok bu gece evde ben en iyisi bu sabah ne olur ne olmaz yapim atlim adama işi sağlama alim artık şansıma yarın yaparsamda olur herelde sonra çarşamba sabahı artık kısmet ya

Bunun yazıldığı forumdaki yorumları ben de okumuştum. kadınlar eşlerine de yaptırmışlardı ve onlarınki de kabarmıştı. Yani bu idrardaki asit oranıyla falan ilgili sanırım.

pınarcım, sen çıkmışın ben gelmişim. neyse görüşürüz sonra.
inşallah mercimeğim bebek olsun da teyzesi yesin onun heryerini

herkese iyi geceler. yarın kimse kırmızı kartları görmeşin inşallah. pozitif geceler

amin,sağol sana da iyi geceler...düşünmeyim diyorum ama aklıma da geliyor zırt pırt bu düşünce.. bu ikinci gecikmem..ilkinde hamileydim..

salı gunu doktora gitcem nasipse.idrar testinde pozitif çıktı. adet olmadım haleden saatler gecmek bilmiyor.ne zaman salı gunu gelicek .ya gercekten acaba guvenebilir miyim pozitif cıktıgına. ALLAH ım ne olur hayırlısını nasip et inş

canım benim tebrikler bence gerçekten pozitif inanabilirsin ..inşallah hepimiz için hayırlısı...

hayırlısı olsun.. adetin kaç gün geçti?? ve neden özellikle salı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…