Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

eeeeeeee hamilesin işte... hayırlı uğurlu olsun. sen tabiki doktoruna görünüp teyit ettir bakalım. idrarda pozitifin şaştığını hiiiiiiç duymadım...

ay yaa ne guzel soylüyorsun cok tesekkurler canım ya inan var ya inş dediğin gibi olur :116: su serptin gercekten..hakkımızda hayırlısı bakalım

canım genelde negatif çıktığında yanılabiliyor ama pozitif çıktığında hata olasılığı yok denecek kadar az inşallah yolunda giden bir hamileliğe başlamışsındır salı günü güzel haberlerini bekliyoruz canım

eeeeeeee hamilesin işte... hayırlı uğurlu olsun. sen tabiki doktoruna görünüp teyit ettir bakalım. idrarda pozitifin şaştığını hiiiiiiç duymadım...

ALLAH ım inş hakkımızda hayırlısı olsun sagolasın canım cok tesekkur ederim inan psikolojim bile degişiyor yavas yavas bu boyle dusundukce acabalarla ??:18:

cok sagoalsın melsss ne kadar guzel diyon inş oyledir cok heycanla bekliyorum bakalım ne olcak hakkımızda hayırlısı salı gunu dr geldikten sonra hemen yazıcam bakalım ne olcak

tamam canım takipteyim seni merakla bekliyorum bende dikkat et kendine hayırlısıyla güzel haberleri getircen inşallah

tmm canım bende haber vermek için ve salı gunu gelmesi için saatleri iple cekmeye calısıcam cok sagolasın :2:

ben yarın akşam söylerim. sonuç ne olursa olsun Allahın bir bildiği vardır..onun için üzülmemek gerek.. olması kötü olacaksa Allah OL demez..

merhaba arkadaşlar bende 8 aydır evliyim ve 2 aydır korunmuyoruzz aslında henüz istemiyordum ama prolaktinim yüksek çıkınca korktum ve kounmayı bıraktım ama bende sanki hamileymişim gibi hissediyorum en son adetim 28 aralıktı ve ben tekrar 21 ocakta adet oldum biteli daha 1 hafta filan oldu ama ben sanki tekrar adet olacakmışım gibi belim karnım ağrıyo midem bulanıyo aşırı derece sıcak basması vee 2 gündür sürekli uykum geliyo gündüzleri nöbet çıkışı haricinde uyuma alışkanlığım yoktur ama 2 gündür sürekli uyuyorum aslında idrar yolu enfeksiyonumda var acaba bulantı ve ağrılarım ondan mı bilemiyorum ama bugun pembe akıntım oldu adet düzensizliğinden dolayı yumurtlama farklı olmuş ve hamile kalmış olabilirmiyimm

hayırlı olsun tatlım ya darısı başımıza benim adetim şubatın 10 unda ama bende yaklaşık 4 gündür bazı farklılıklar var hemen yazayım kasığım sanki gaz sıkışıyormuş gibi devamlı ağrıyor sol kasığım hemde ve arada çok nadir bacağımada iniyor ama bu ağrılar kıramp gibide ve devamlı ağrıyor bi duruyor sora tekrar hemen başlıyor ve adetimiçin daha çok erken göğüslerimin ucu acıyor eskiden göğsüm tamamen ağrıyordu ama şimdi ucu acıyor inşallah hamileyimdir ya bu dediklerim sendede oluyormuydu

slm arkadaşlar dün yazmıştım sizlere adetim 4gün geçikmişti ve aşırı bel kasık ağrısı çekiyordum,göğüslerimde ağrıyordu,bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı bende olma ihtimali vermiyordum.belki zevk suyundan hamile kalabilirmiyim die yaptırdım testi.çocuk yapmak için herhangi bir deneyimimiz olmadı.inşallah hepinizin nur topu gibi bebişleriniz olur.bende denemeye başlarsam tekrar yazarım sizlere:)))))ALLAH herşeyi gönlünüze göre versin..

amin inş canım cok tesekkur ederiz..ALLAH seninde gonlune gore versin guzel haberlerini bekleriz :)

Bunun yazıldığı forumdaki yorumları ben de okumuştum. kadınlar eşlerine de yaptırmışlardı ve onlarınki de kabarmıştı. Yani bu idrardaki asit oranıyla falan ilgili sanırım.

valla ben az önce kabartma tozuyla yaptım sonuçta karbonat var içinde kabardı hamileyim yani öle mi
=((

of yaaa yarın test yaptırıcaktım yaptım şu testi az önce kabardı inşallah doğru değildir =((

Günaydınlar herkese :)

Ben hamile olmadığımı biliyorum, dün eşimin yanındayken test yaptım negatifti.Bugün adet olmam gerek.

Kızıl_mavi ve handeyaren kızlar siz naptınız? Giremedim epeydir.İnş haberler güzeldir

canım idrar testi adetten önce doğruyu vermez. hatta adetten en az 3 4 gün sonra doğruyu vermeye başlar..ben hamileyken bile kan testinde değerlerim yükselirken ble çift çizgi yoktu meydanda. pozitife güvenirim ama negatife aslaaaaaa

of yaaa yarın test yaptırıcaktım yaptım şu testi az önce kabardı inşallah doğru değildir =((

bence beta hcg ile alakası yoktur.. idrarın beklemişliğiyle içeriğiyle alakalı.. bir litre su içip yaptığınla uyandığında yaptığın farklıdır mesela.. asit şeker gibi şeyler etkiler..inanmam ben.. sz de böyle şeylere inanmayın.. kan test varken...

benim adetim hiç gecikmezken 3 gün gecikti ama adet günümden bi gün önce idrar testi yapmıştım ve tek çizgi çıkmıştı daha sonra adet günümde sancım oldu ama kanamam olmadı şimdi hiçbişi yok kanamada yok hamile kalmayı çok istiyorum 7 aylık evliyim inşallah hamileyimdir ama test yapmaktan korkuyorum... daha önceleri adetimden önce şüphelenip kan testi bile yaptırmıştım hemde 2 kere ve doktor ikisinde de hamile deilsin demişti adetin gecikince gel demişti aradan 3 ay geçti böyle bir şey ilk kez oluyor ben çok korkuyorum ya değilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…