ay yaa ne guzel soylüyorsun cok tesekkurler canım ya inan var ya inş dediğin gibi olur :116: su serptin gercekten..hakkımızda hayırlısı bakalım
eeeeeeee hamilesin işte... hayırlı uğurlu olsun. sen tabiki doktoruna görünüp teyit ettir bakalım. idrarda pozitifin şaştığını hiiiiiiç duymadım...
canım genelde negatif çıktığında yanılabiliyor ama pozitif çıktığında hata olasılığı yok denecek kadar az inşallah yolunda giden bir hamileliğe başlamışsındır salı günü güzel haberlerini bekliyoruz canım
ALLAH ım inş hakkımızda hayırlısı olsun sagolasın canım cok tesekkur ederim inan psikolojim bile degişiyor yavas yavas bu boyle dusundukce acabalarla ??:18:
cok sagoalsın melsss ne kadar guzel diyon inş oyledir cok heycanla bekliyorum bakalım ne olcak hakkımızda hayırlısı salı gunu dr geldikten sonra hemen yazıcam bakalım ne olcak
tmm canım bende haber vermek için ve salı gunu gelmesi için saatleri iple cekmeye calısıcam cok sagolasın :2:
hayırlısı olsun.. adetin kaç gün geçti?? ve neden özellikle salı?
7 gun gecti adetimden..kendi testim iki çizgi cıktı hatta inanamadım iki kere yaptım.ilkinde oglen saatlerinde idi ama o zamnada iki cizgi vardı.ikincisinde sabah erkenden ac karnına yaptım kesin belli olur diye o zamanda iki cizgi cıktı.ama dr gitmeden kendimi sartlandırmak istemiyorum. salı gunu gitcem cunku pzt si banka işleri var onları yapmam gerek.yarın ayın sonu oldugu için..
hayırlı olsun darısı başıma
kızlar bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim belirtileri hemen aktarayım size yardımcı olmak amaçlı 25 aralıkta en son adet olmuştum adetim bitti 1 hafta sonra gögüslerim acımaya başşladı ve halada acıyo yani 1 aydır acıması var sonra çok açık sarı idrar belimde inceden bi ağrı kasıklarıma aniden bi kramp şeklinde ağrı girip çıkıyodu sağ bacağımda ağrı 3 gün adetim geçikmişti ve pozitif çıktı benim en belirgin belirtilerim bunlarr
arkadaşlar göbeğin ortasındaki çizgi belirginmi diye yazmışsınız o çizgi karnınız büyüdüğünde beliginleşmeye başlıyor yani bir hamileik belirtisi değil hadi bakalım güzel haberleriniz bekliyorumm :)))
ben yarın akşam söylerim. sonuç ne olursa olsun Allahın bir bildiği vardır..onun için üzülmemek gerek.. olması kötü olacaksa Allah OL demez..
hayırlı olsun darısı başıma
Amin inşaALLAH bakalım salı gununden sonra kesin bir sey soyleyebilrim kendi adıma..
hayırlısı olsun.. adetin kaç gün geçti?? ve neden özellikle salı?
7 gun gecti adetimden..kendi testim iki çizgi cıktı hatta inanamadım iki kere yaptım.ilkinde oglen saatlerinde idi ama o zamnada iki cizgi vardı.ikincisinde sabah erkenden ac karnına yaptım kesin belli olur diye o zamanda iki cizgi cıktı.ama dr gitmeden kendimi sartlandırmak istemiyorum. salı gunu gitcem cunku pzt si banka işleri var onları yapmam gerek.yarın ayın sonu oldugu için..
bencede kesin hamilesindir canım..hadi bakalım hayırlısı:)))
slm arkadaşlar dün yazmıştım sizlere adetim 4gün geçikmişti ve aşırı bel kasık ağrısı çekiyordum,göğüslerimde ağrıyordu,bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı bende olma ihtimali vermiyordum.belki zevk suyundan hamile kalabilirmiyim die yaptırdım testi.çocuk yapmak için herhangi bir deneyimimiz olmadı.inşallah hepinizin nur topu gibi bebişleriniz olur.bende denemeye başlarsam tekrar yazarım sizlere:)))))ALLAH herşeyi gönlünüze göre versin..
bencede kesin hamilesindir canım..hadi bakalım hayırlısı:)))
hayırlısı salı gunu benim için büyük gün..inş dediğin gibidir
Bunun yazıldığı forumdaki yorumları ben de okumuştum. kadınlar eşlerine de yaptırmışlardı ve onlarınki de kabarmıştı. Yani bu idrardaki asit oranıyla falan ilgili sanırım.
Karbonat İle Gebelik Testi
Arkadaşlar dün çok sevdiğimizi yaşlı bir teyzeyle karşılaştım.Çocuğum olup olmadığını sordu.Bende yok herhalde 4 gün geçti ama testte negatif çıktı dedim.Bana dur bide biz yapalım dedi.Ben 5 çocuğumda da böyle öğrendim gebeliğimi dedi.Temiz plastik bi kabın içine idrar koyduk ve dedi ki;şimdi içine karbonat dökeceğim eğer kabarıp kalkarsa hamilesin.Denedik kalkmadı sabahta test yaptım yine negatif.Böyle birşey duydunuz mu?
sımdı bakındım da eve yoktu eger olmazsam yarın alıp yapacammmgunu gecenler eger okuyorsa bır zahmet yapın yaa cvp verın hamıleler varsa onlarda yapsınnn
Allaha emanet olun yarın iş var malum yatayımmm
Günaydınlar herkese :)
Ben hamile olmadığımı biliyorum, dün eşimin yanındayken test yaptım negatifti.Bugün adet olmam gerek.
Kızıl_mavi ve handeyaren kızlar siz naptınız? Giremedim epeydir.İnş haberler güzeldir
of yaaa yarın test yaptırıcaktım yaptım şu testi az önce kabardı inşallah doğru değildir =((
canım idrar testi adetten önce doğruyu vermez. hatta adetten en az 3 4 gün sonra doğruyu vermeye başlar..ben hamileyken bile kan testinde değerlerim yükselirken ble çift çizgi yoktu meydanda. pozitife güvenirim ama negatife aslaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?