- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
kızlar günaydınnn...........
hala kırmızıyı görmeyenlerdenim...
idrar testi yaptım sabah yine negatif çıktı.. cumartesi dr. smear testi sonucumda rahimde kızarıklık var dedi.. bende günüm geçti dedim. bu nedemek kızarıklık dedim.. önce bir test yapalım dedi.. kan verdim. bugün çıkacak kızlar..
rahimde kızarıklıklık netten araştırdığıma göre hamilelikte normalmiş.. ama bende ne hamilelik ne regl ikiside yok.???bugün regl geçeli 5.gün....
sizden ne var ne yok kızlar?
Doktor peki ultrasonla baktığında rahim duvarın kalınlaşmış fln demedi mi? Ultrasona dair hiç bir yorum yapmadı mı? Bu doktorlar da bir ilginç lafı ağızlarından kerpetenle alıyoruz.
Ben hastayım hala ama mecbur iş başı yaptım bugün
Doktor peki ultrasonla baktığında rahim duvarın kalınlaşmış fln demedi mi? Ultrasona dair hiç bir yorum yapmadı mı? Bu doktorlar da bir ilginç lafı ağızlarından kerpetenle alıyoruz.
Ben hastayım hala ama mecbur iş başı yaptım bugün
günaydın canm tabiki önce kendi sağlığımız sonra gelsin bebiş herşeyin başı sağlı umarım tsh değerin normale döner ve başlarsın bol bol çalışmalara sonra bi bakmışız ilk ay hamişsinnngünaydın kızlar ben 28 inde adet oldum,şu tsh değerlerim düzelene kadar da korunacam,Allah korusun sakat bi çocuk dünyaya getirmek istemiyorum,15 gün sonra tsh yi ölçtürecem,düzelirse çalışmalara başlayacaz,hamile arkadaşlarımızı toptan tebrik ediyorum,çünkü yazıları tam okuyamıyorum,10 gün oldu başım dönüyo hala,1-2 hafta sürer geçer dediler,azaldı ama geçmedi
*drymstf 29.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*niserdarhan 29.01.2011
*sean 25.01.2011
*tweety25 03.02.2011
*es2006 18.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*Seyhas 01.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*baharis 15.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR 13.01.2011
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
*gunes_16 26.01.2011
*elagulum 26.01.2011
*melsss 27.01.2011
*yarenhande 27.01.2011
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*
*
*
*
cnm kyamam sana bol vitaminli şeyler ye.. sana bişi sormak istiyorum.. benim altta batma var.. böle aşağıda gibi hissediyorum sanki içinde bişi var elimi sokup çıkarmak istiyorum bir doluluk var. ve batıo.. karnımın içi kaşınıo.. göğüslerimin yanları çok dolu.. uçları şiş.. ama bu batma olayı ve sanki her dk idrarım var gibi.. sana da oldumu cnm.. bide sol belimin yanı arkaya dopru ağrıyor dokununca acıyor..
günaydın canm tabiki önce kendi sağlığımız sonra gelsin bebiş herşeyin başı sağlı umarım tsh değerin normale döner ve başlarsın bol bol çalışmalara sonra bi bakmışız ilk ay hamişsinnn
Yok şeker bana bu dediklerinin hiç biri olmadı. Benim bir tek kasık ağrım vardı hatta ara ara hala oluyor.
anladım cnm.. hayırlsı artık ne dim bilemedim.. nedense hamile olduğumu hissediyorum ama değilsem de üzülmeyeceğim çünkü ilk ayımızdı.. ama muallakta kalmayı hiç sevmiyorum.. nereye kadar gitcek böle bakalım..
Hamile kalanların söylediği tek şey var, adet belirtisinden farklı belirti görmedim. Bazı insanların adet olacakları zaman göğüslerinde hassasiyet oluyormuş bende hiç olmazdı. O yüzden bu belirtiler senin adet belirtilerinse hamilelik belirtileri de olabilirler.
Günaydın kızlar...
günaydın cnm .. hoşgeldinn
merhaba kızlar benimde adetlerim düzenlidir 27 veya 28 günde olurum.. beklenen adet günüm dündü ve olmadı. ama afedersiniz sümüksü akıntım oldu dün akşam. aynen sümük gibiydi gerçekten. bir gün öncede öyle olmuştu. ben okadar sevindimki hamileyim diye bu sabah kalktım ve test yaptım coretest ile. ve negatif.. hala regl olmadım. ağrım sızımda yok.. ümit varmı yoksa ümidi keseyimmi artık
Hoşbuldum, teşekkürler...
Nasıl durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?