walla halen beklemedeyim cnm.. gelen giden yok.. alt batmalar devam ediyor.. kasımlara ağrı giriyor..
cnm adetim 5 gün gecikti idrar testinde negatif çıktı. kan test sonucunu bugün alacam.. halen bekliyorum.. çok ümitlenme , yani regl olursan üzülme ama olmadıkça halen umut var..:)
Günaydin herkeseee:79::79::79::79::79::79:
Iyi hafta baslari :92:
İnşallah bu bekleyişin hediyesi gelecek...
Alt batmalar bende olmadı hiç ama kasıklarımda ara ara oluyo. Bir de iki gecedir belimde ağrı var sol tarafta. Göğüslerimde şişlik ve ağrı yok, sadece uçları çok acıyo ve kaşınıyo. Oysa normalde adete 10 gün kala şişerlerdi ağrıdan dokunamazdım. :) Bu ay tersine döndü galiba bende. İnşallah hayırlı bir şeyler oluyodur...
kızlar kan testi sonucum çıkmışş.. birazdan faxlıyorlar.. heyecandan kalbim ağzımda atıyor şu anda.....
inşş cnım... önce hayırlısı olsun tabi.. ben dün gece hiç uyuyamadım.. bir terliyorum bir üşüyorum.. dön sağa dön sola, aç yorganı ört yorganı.. sabah 4 e geliyordu uyumuşum..
kızlar kan testi sonucum çıkmışş.. birazdan faxlıyorlar.. heyecandan kalbim ağzımda atıyor şu anda.....
15 dk ya yolluyorlarmış faxı.. biraz yoğunluk varmı.. ben burda kalpten gidecem walla.. mideme kramplar girmeye başladı...:18::18::44:
canım bi kaç gündür senide takip ediyorum umarım hamilesindir.. bende çok istiyorumm. bide ben çamaşır suyunu denedim bi damlacık döktüm öyle köpürdüki çok umutlanmıştım.. yanlış mı yanı çamaşır suyu testi...
kızlaarr banada cvp verinn lütfen çamaşır suyu testine güvenmeyeyimmi.. idrar testi negatif diyorrr çamaşır suyu pozitiff.. delirdim iyicee.. her gece rüyamda bebe görüyorumm
15 dk ya yolluyorlarmış faxı.. biraz yoğunluk varmı.. ben burda kalpten gidecem walla.. mideme kramplar girmeye başladı...:18::18::44:
sonuç her ne olursa olsun hazırlıklıyırım ama gelsin artık.. daraldım...
kızlaarr banada cvp verinn lütfen çamaşır suyu testine güvenmeyeyimmi.. idrar testi negatif diyorrr çamaşır suyu pozitiff.. delirdim iyicee.. her gece rüyamda bebe görüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?