Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

test yapmadınız mı bebek yerleşince olur diye biliyorum ben inş. hamilesinizdir idrarda çıkmazsa kanda kesin çıkıyormuş..

slm bebek rahime yerleşince hafif kanama olur derler test yapmadınızmı kan testinde kesin çıkıyormuş sonuç inş. hamilesindir.

ewt bi test yaptırsan..bende idrar testi yaptım kendim pozitif cıktı yarın gitcem nasipse dr.bakalım.. hakkımızda hayırlısı olsun cok heycanlıyım

nisanur testi ne zaman yaptın.adetin geçmişmiydi?benim 4 gün falan var da yarın yapmayı düşünüyorum.onun için sordum...

ewt canım gecti bir hafta kadar..midemin bulantısından ve kasıgıma agrı saplanmasından garisemiştim dedim test yapaım bi ne olur ne olmaz diye..iki kere yaptım biri oglen digeri ac karnına ikisnde de pozitif cıktı cift cizgi.dr yarın gitcem inş.yarın hersey kesinlesir herhalde bakalım hayırlsı diyelim :2: rabbim herkesin gonlune gore versin inş

teşekkür ederim kısslar inşallah öyledir ama test için erken olduğunu söylüyo dr lar hatta adetiniz ne kadar geçti? 1 hafta 10 gün geçsin öyle yaptırın diyolar bende biras bekleyeyim diyorum daha 8 gün var reglime. :26:

cnm allah razı olsun. iyi ki varsınız. burada çok şey öğrendim.hepinizi çok seviyorum bu kür işe yararsa herkese tavsiye edeceğim. sizlere de her zamanki dua etmeye devam edeceğim...

canım ben bu kürü bu ay uyguladım o arkadaşın yazdığı gibi aynen fakat aç karnına yemekten 10 dk önce içeceksin ve kesinlikle taza olacak ben15 gün boyunca uyguladım adetime 9 gün var ve bence ben bu ay hamileyim çok farklı belirtiler yaşıyorum bu ay hele bi o güzel haberi alayımda hemen buraya girip herşeyi bir bir anlatacam allaha sığınıyorummm.inşallahh sende en kısa zamanda hamile kalırsın

slm arkadaşlar ben de bu akşam öğrendim hamile olduğumu.en belirgin belirtim bel ağrım,ara sıra kasık batması....çok değişik bi belirti aramayın çünkü adet belirtileriyle aynı.ben 4 gün gecikmeyle akşam yaptığım idrarla sonucu 40 sn de gördüm.bir kaç gün bekleyip dr uma giderim heralde.Allah herkese bu duyguyu yaşatsın.Sevgiler.bu arada yaklaşık 8 aylık bir korunmama sürecinden sonra gebe kalabildim.ve de en Çok kafama takmadığım umursamadığım ay bu aydı.

Canım benim çok teşekkür ederim..Ben heykel-setbaşı tarafında oturuyorum..Pembe Maviyi daha öncede duymuştum çok sevindim cevap yazmana en kısa sürede gebelik olsun ya da olmasın randevu alıp gideceğim doktor konusunda çok sıkıntı çektim çünkü Allah razı olsun senden Sibel ablacım

slm kızlar bende aranıza yenı katılıorum yazdıklarınızı okudum yerlesme kanamasını ılk defa duydum bız yenı dusunmeye basladık bu ay cocuk ısını 1 hafta oldu deneyelı ve bugun benden kahverengı bı leke geldı acaba hamıle olabılırmıyım aba adetıme daha 2 hafta var

kızlar günaydınnnn...

dün akşam üstünden beri midem çok fena.. akşam istifra ettim.. ve göbek deliğim sızlıo ve içi kaşınıo... 2 gecedir uyuyamıyorum.. gözlerim altı şişti resmen...diğer şeyler halen aynı bir değişiklik yok.. halen beklemedeyim..

sizleri bekliyorum burada...

Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Üzülme tatlim ya hayirlisi takma

Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Sağol cnm.. bu mide bulantısı çok fena bişi.. dün ablamın dr una mail attım..( iki çocuğunuda o dnyaya getirdi ve beni kürtaj etti.. ) sana bahseettiğim orhan bey cnm.. sağolsun çok yardımcı oldu.. halan hamile olma ihtimalin var dedi.. 1 hafta daha bekle tekrar kan testi yaptr dedi.. eğer negatif çıkarsa farlutal tablet sabah akşam 1 tane olmak üzere 6 gün kullan dedi.. yine olmazsan beni ara dedi.. keşke orhan bey dr. olabilse ama o istanbulda ben ankarada..

Canım illa Ankarada da iyi bir doktor bulursun. Bu belirtiler için bir şey dedi mi? Baya sıkıntıların var çünkü senin.

tatlım günaydın, öncelikle geçmiş olsun.Bende çağ hastanesinde erol beyden çok memnun kalmıştım, riske atmadan her ihtimali göz önüne alıyor.Onu önerebilrim ankaradan.

Bu arada günaydın arkadaşlar.Benimde adetim 1 gün gecikti ama dediğim gibi ben hamilelik beklemiyorum.Ama işte gecikincede acaba demiyo değilim.Çünkü hiç belirtim yok, göğsüm bile şişmedi.Kesin 5-6 gün gecikir öyle olurum :) Bu gecikmeler birazda hayra alamet gibi, gebelikten önceki birkaç ay adet düzeni değişiyor, sonrada kadın hamile kalıyor.İlk gebeliğimde de böyle olmuştu ve birçok arkadaşımda da aynı şekildeydi.Hayırlı zamanlarda gelsinler inş...

hoşgeldin duygu.. yerleşme kanaması dediğin gibi oluyo ama.. bi doktora görünürsen daha iyi olur.. inşallah allah gönlüne göre versin

günaydınnn kızlarrrrrrrr.. bugün çok durgunum nedense.. keyfim yok ama.. inşallah bugün iyi haberler alırız

günaydın canım, mide bulantısı, istifra üşütmenin de belirtisi ama göbekteki kaşıntı...???? dr da demiş yaa halen hamilelik ihtimali var diye, inşallah öyledir canımm, inşallah hayırlısıylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…