- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
merhaba kıssslar bu ay ara ara baş dönmeleri ve kasık sancıları yaşadım ve bugün ani bi kasık batması oldu tamda dersteydim eve geldim çamaşırımda baya bi akıntı sildikçe çok değil birazcık kan geldi peçeteye reglime 8 gün var daha biraz bakındım internette ara kanama nedir diye yumurtlama döneminde olabilir yazmış pek karşılaştığım bişey değil sizinde bir bilginiz var mı bu durumu yaşayanınız varmı inş bebiştir 5 aydır onu bekliyoss
merhaba kıssslar bu ay ara ara baş dönmeleri ve kasık sancıları yaşadım ve bugün ani bi kasık batması oldu tamda dersteydim eve geldim çamaşırımda baya bi akıntı sildikçe çok değil birazcık kan geldi peçeteye reglime 8 gün var daha biraz bakındım internette ara kanama nedir diye yumurtlama döneminde olabilir yazmış pek karşılaştığım bişey değil sizinde bir bilginiz var mı bu durumu yaşayanınız varmı inş bebiştir 5 aydır onu bekliyoss
ewt bi test yaptırsan..bende idrar testi yaptım kendim pozitif cıktı yarın gitcem nasipse dr.bakalım.. hakkımızda hayırlısı olsun cok heycanlıyım
nisanur testi ne zaman yaptın.adetin geçmişmiydi?benim 4 gün falan var da yarın yapmayı düşünüyorum.onun için sordum...
cnm allah razı olsun. iyi ki varsınız. burada çok şey öğrendim.hepinizi çok seviyorumbu kür işe yararsa herkese tavsiye edeceğim. sizlere de her zamanki dua etmeye devam edeceğim...
Meliscim canım doktorum pembe&mavi klinikte Dr.Nevin Özsaraç , ben çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim o çok memnun bende memnun kaldım cumartesi yine çağırdı yumurta takibine başlicak yumurtlama günlerimi söylicek ona göre yönlendiricek beni.Sana da tavsiye ederim.Yeri Fsm de.Sen ne tarafta oturuyosun ?
kızlar günaydınnnn...
dün akşam üstünden beri midem çok fena.. akşam istifra ettim.. ve göbek deliğim sızlıo ve içi kaşınıo... 2 gecedir uyuyamıyorum.. gözlerim altı şişti resmen...diğer şeyler halen aynı bir değişiklik yok.. halen beklemedeyim..
sizleri bekliyorum burada...
negatif yine.. 0,1 değer.. üzülmedim ama neden regl olmadığımı halen anlayabilmiş değilim..
benimle birlikte heyecanıma ortak olduğunuz için hepinize çok tşk ederim kızlar.. ama halen kafamdaki soru işaretleri gitmedi..
sanırım regl olana kadar gitmeyecek???
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
Sağol cnm.. bu mide bulantısı çok fena bişi.. dün ablamın dr una mail attım..( iki çocuğunuda o dnyaya getirdi ve beni kürtaj etti.. ) sana bahseettiğim orhan bey cnm.. sağolsun çok yardımcı oldu.. halan hamile olma ihtimalin var dedi.. 1 hafta daha bekle tekrar kan testi yaptr dedi.. eğer negatif çıkarsa farlutal tablet sabah akşam 1 tane olmak üzere 6 gün kullan dedi.. yine olmazsan beni ara dedi.. keşke orhan bey dr. olabilse ama o istanbulda ben ankarada..
Sağol cnm.. bu mide bulantısı çok fena bişi.. dün ablamın dr una mail attım..( iki çocuğunuda o dnyaya getirdi ve beni kürtaj etti.. ) sana bahseettiğim orhan bey cnm.. sağolsun çok yardımcı oldu.. halan hamile olma ihtimalin var dedi.. 1 hafta daha bekle tekrar kan testi yaptr dedi.. eğer negatif çıkarsa farlutal tablet sabah akşam 1 tane olmak üzere 6 gün kullan dedi.. yine olmazsan beni ara dedi.. keşke orhan bey dr. olabilse ama o istanbulda ben ankarada..
slm kızlar bende aranıza yenı katılıorum yazdıklarınızı okudum yerlesme kanamasını ılk defa duydum bız yenı dusunmeye basladık bu ay cocuk ısını 1 hafta oldu deneyelı ve bugun benden kahverengı bı leke geldı acaba hamıle olabılırmıyım aba adetıme daha 2 hafta var
kızlar günaydınnnn...
dün akşam üstünden beri midem çok fena.. akşam istifra ettim.. ve göbek deliğim sızlıo ve içi kaşınıo... 2 gecedir uyuyamıyorum.. gözlerim altı şişti resmen...diğer şeyler halen aynı bir değişiklik yok.. halen beklemedeyim..
sizleri bekliyorum burada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?