Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tatlım günaydın, öncelikle geçmiş olsun.Bende çağ hastanesinde erol beyden çok memnun kalmıştım, riske atmadan her ihtimali göz önüne alıyor.Onu önerebilrim ankaradan.

aklımda bulunsun cnm çok tşk ederim...hayırlısı bakalım bekliyorum hele bir olsun da..

günaydın canım, mide bulantısı, istifra üşütmenin de belirtisi ama göbekteki kaşıntı...???? dr da demiş yaa halen hamilelik ihtimali var diye, inşallah öyledir canımm, inşallah hayırlısıylaa

hayırlısı diyorum cnm.. bugün 6.gün.. halen gelen giden yok...göğsümün altında midem sanki.. organlarım yer değiştirmiş gibi.. ya bunlar eğer psikolojik ise ki ben ( olmasada ağlayacak durumda değişlim) şaşar kalırım walla kızlar.. şu anda tek dileğim hayırlısı..

inşallah hayırlısıyla bir an önce iyi veya kötü bi sonuç çıkar.. belirsizlik insanı daha da strese sokuyo biliyorum.. dualarım seninle

kızlar bie fikrim önerim var.. sanıyorum çoğunuzun facebook adresi vardır? eklesekmi birbirimizi??

kızlar benim karnımda çok ağrı var.. sabah kalktım hafifti. şimdi arttı, belimde aynı şekilde. adet sancısı resmen.. vajinam açıldı, hafif bi yanma hissediyorum. bişeyler aktı akacak sanki.. sağ bacağımdan dizime doğru bi çekilme oluyo. sabahtan beri keyifsizim.. inşallah öğlene doğru biraz keyfim yerine gelir...

gel canım gel yanıma sandalye çektim sende gel... hadi hayırlısı bakalım.. bendeki belirtiler sendede başlamış...

Selam kızlarrrrr herkese günaydın geri sayım başladı benim için son 10 gün adetime.. bakalım neler olacak?benim de kasık ağrılarım var sanki adet olacakmışım gibi,batmalar da var..geçen ay belirtilerim çok fazlaydı kesin hamileyim demiştim ama olmadı bu ay pek kayda değer bir belirti yok bişey hissetmiyorum.. inşallah olurrrrrrrrrrrrr...dualarım hepimiz için..

canm sen bat ne zaman çünkü kaçgündür bakıyorum şikayetlerimiz aynı bende dün akşam öyle oldum sancıdan geberdim ama şuan yok ve 1 aydır göğüslerim sızlıyo şiş değil ama be bel ağrım ve kasık ağrım ara ara geliyo beyaz akıntım var ama dün akşam sarı geldi şimdi beyaz olarak devam ediyo

gel canım gel yanıma sandalye çektim sende gel... hadi hayırlısı bakalım.. bendeki belirtiler sendede başlamış...

geldim canım.. ayy sinirlerimde bozuldu galiba. duygusala bağladım, gözlerim doldu. ayy ağlıcam şimdi.. karnımın ağrısı iyiden iyiye artıyo yaa.. desem ki yarın adet günüm bugün bu ağrılar çok normal geliyo benim kırmızılar diye.. ama BAT 8 şubat

o durumu ben geçen hafta pzt yaşadım.. sanki heran adet olacakmış gibi.. ama üstünde 1 hafta geçti bugün 8. gün halen olmadım.. umutlandırmak değil niyetim.. ama regl olmayada hazırlıkl ol..
olursan üzülmek yok tamammı şeker.??

bu arada bendede duygusallık hafsafhada.. reklamlarda bile gözlerim dolabiliyor.. ama adet dönemindede ben hassas olurum.. offf off.. ya sabır...

gunaydın kızlar ınternetten sımdı bısey arastırdım eczanelerde bı test varmıs ılıskıden 1 hafta sonra hamılelık testı cıkıormus bunu bılen varmı yada kullanan

gunaydın kızlar ınternetten sımdı bısey arastırdım eczanelerde bı test varmıs ılıskıden 1 hafta sonra hamılelık testı cıkıormus bunu bılen varmı yada kullanan
canım var ben ovulasyon testi aldım yanında hediyesi var 5 adet erken gebelik testi ama henüz yapmadım kullanmadım o yüzden net bi cvp veremiyorum

merhaba kızlar nasılsınız bugün beni sorarsanız biraz moralim bozuk bizden 3 ay kadar sonra evlenen bir arkadaşı vardı eşimin akşam öğrendim eşimi aramış karısı hamileymiş sizde bişey yokmu demiş sanki böyle nispet yapar gibi kendimi birden kötü hissettim bugünde moralim pek iyi değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…