Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

BAT 8 şubat canım.. benim sadece belimde ve karnımda ağrılar var. özellikle sol kasığımda şişkinlik batma falan oluyo 1 haftadır. dün akşam o geçti. şimdi rahmimin olduğu yerde kramplar ağrılar falan var.. akıntım çok yoktu ama geçen gün bi anda su gibi bi akıntı oldu, çamaşırım ıpıslaktı.. göğüs uçlarımda hafifff bi bama var. ne bi şişlik ne başka bişey...
ama ben adetimden bir gün önce böyle ağrılar yaşardım. hatta bu belirtiler olduktan 1-2 saat sonra kırmızıları görürdüm. bu kadar önceden hiç olmadı.. hiçç.. inşallah iyi haberdir bunlar

tamam canımcımmm.. üzülmem adet olursam heralde. çünkü eşimle dün akşam konuştuğumuzda (benim sol taraftaki ağrılar kesilince) heralde mercimek yok dedim. zaten biz mayısta olsun diye düşünüyoduk falan diye konuştuk. yani hamilelik olmasa da üzülmeyiz.. tabii olsa havalara da uçarız o ayrı konu
sen de hazırlıklısın biliyorum.. inşallah iyi haberler olsun hayırlısıyla.. bakalım

canım bende 8 ocaktan beri bel kasık ve göğüs ağrısı çekiyorum ve 22 ocak adet tarihimdi 18 ocakta gördüm kırmızıları ama kasık ağrım göğüs ve bel ağrım hala devam ediyo özellikle dün akşam çok sancılandım sağ kasığım çok sancıdı ve şişti ama şimdi şişlik yok ara ara sancı oluyo hafif göğüslerimdeki sızıda 1 aydır geçmedi anlamadım gitti inşallah bebiştendir razıyım bu acılaraaa inşallah sende hamilesindir canım bemim

valla güzel olur yarenhande ben varım

valla ben de varım çok iyi fikir..
bu arada canımcım, böyle güngörmemiş insanlar sıkmasın canını..
benim yengem de çocuk sahibi olamıyodu. ama onun prombemleri daha fazlaydı. yani onun imkansız gibi bişeydi (tabii bu imkansızlık kısmını kimse bilmiyodu, söyleyemiyodu).. çok üzülüyodu. bi de üstüne eltisi olacak kişi ne dedi biliyomusun.. "ayy ben yine hamile kalmışım, aldrcaz mecbur yaa istersen doğurayım da canım size veririz, bakarsınız. nasılsa olmıcak sizin" !!! üzüldü ama belli etmedi. milletin lafını takarsam şu moralimi hiç düzeltemem, kocamla kötü olurum yok yere diye geçiştirmişti..
Allah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin. hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…