canm sen bat ne zaman çünkü kaçgündür bakıyorum şikayetlerimiz aynı bende dün akşam öyle oldum sancıdan geberdim ama şuan yok ve 1 aydır göğüslerim sızlıyo şiş değil ama be bel ağrım ve kasık ağrım ara ara geliyo beyaz akıntım var ama dün akşam sarı geldi şimdi beyaz olarak devam ediyo
handecim ben buladım seni face de yani çok var hande çınar:44:
handecim ben buladım seni face de yani çok var hande çınar:44:
EĞER mail adresini verirsen ordan aratabiliriz canım
o durumu ben geçen hafta pzt yaşadım.. sanki heran adet olacakmış gibi.. ama üstünde 1 hafta geçti bugün 8. gün halen olmadım.. umutlandırmak değil niyetim.. ama regl olmayada hazırlıkl ol..
olursan üzülmek yok tamammı şeker.??
canım bende 8 ocaktan beri bel kasık ve göğüs ağrısı çekiyorum ve 22 ocak adet tarihimdi 18 ocakta gördüm kırmızıları ama kasık ağrım göğüs ve bel ağrım hala devam ediyo özellikle dün akşam çok sancılandım sağ kasığım çok sancıdı ve şişti ama şimdi şişlik yok ara ara sancı oluyo hafif göğüslerimdeki sızıda 1 aydır geçmedi anlamadım gitti inşallah bebiştendir razıyım bu acılaraaa inşallah sende hamilesindir canım bemimBAT 8 şubat canım.. benim sadece belimde ve karnımda ağrılar var. özellikle sol kasığımda şişkinlik batma falan oluyo 1 haftadır. dün akşam o geçti. şimdi rahmimin olduğu yerde kramplar ağrılar falan var.. akıntım çok yoktu ama geçen gün bi anda su gibi bi akıntı oldu, çamaşırım ıpıslaktı.. göğüs uçlarımda hafifff bi bama var. ne bi şişlik ne başka bişey...
ama ben adetimden bir gün önce böyle ağrılar yaşardım. hatta bu belirtiler olduktan 1-2 saat sonra kırmızıları görürdüm. bu kadar önceden hiç olmadı.. hiçç.. inşallah iyi haberdir bunlar
ipek batıt zaten bitane var şekerim buarada isteyen arkadaşlar ekleyebilir beni
iki tane var şekerim.. senin gelinlikle resminmi var?
evet canım o benim
ekledim şekerim..
valla güzel olur yarenhande ben varım
hande ve ipek ikiniz de çok tatlısınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?