Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

handecim haticecim şekerler çok güzelsiniz kızlar sizi tanıdığıma sevindim böyle güzel oldu valla dünden moralim bozuktu biraz kafam dağıldı

Günaydın kızlar... Ben de ekledim sizleri. Yanlız seni bulamadım Handecim. Mail adresiyle bile çıkmıyorsun. :)
Bu arada benim bu ay yok sanırım. Her ay adet öncesi başlayan akıntım başlamış bulunmakta. :)) Bi dahaki aya inşallah...

sen söle cnm ben eklim şekerim.. alla alla:)

hande; ne kadar sürede çıktı peki 2. çizgi? İlk 10 dk da çıkarsa güvenilirmiş sabah okudum.o süreden sonra güvenilirliği azalıyormuş.İnş dr yanılmış olsunda çifte canlı ol:)

arkadaşlar merhaba,bende dün idrar testi yaptm.negatif çıktı.ya test yanıltıyor yada çok kafaya takmaktan adetim gelmiyor.2 gün geciktim

hande; ne kadar sürede çıktı peki 2. çizgi? İlk 10 dk da çıkarsa güvenilirmiş sabah okudum.o süreden sonra güvenilirliği azalıyormuş.İnş dr yanılmış olsunda çifte canlı ol:)

testin içinde 5-20 dk diyor.. 20 dk dan sonra çıkan sonuç güvenilir dğeildir diyor. benimki 12.. dk da falan çıktı..

yarın olsunda kızlar bidaha test yapım.. eşim artık kızıo çünkü... kendine ediosun sabret az diyor.. en azından çift çizgim olunca kana giderim..

çok heyecanlandım ama...

mrb hanımlar

bgn nün müjdeli haberini ben vereyim

düüüüünn H A M İ L E olduğumu öğrendim

son birkaç gündür bu topiği takip ediyordum hamile kalırsam belirtileri buraya yazacağıma kendi kendime söz vermştim ve o gün bgn dür

ben 3.5 yıllık evliyim ocak ayının başında bebek yapmaya karar verdik ve ayın sounda müjdeli haberi aldım bu benin ilk hamileliğim. geçen ay aralık 25 adet oldum bu ayda 27-28 de olamam lazımdı adet döngüm bu şekilde. ama adet dönemim yaklaştıkca streste heycan da korkua artıyo tabi. birde sürekli belirti aramaya çalışıyosunuz bu daha çok strese sokuyo psikolojik olarak etkilenip değişik değilşik belirtler olusuyo. tabi benm işim daha da zordu. çünkü benim her adet dönemimde gögüslerim şişer, iştahım çok açılır hatta yemek yedikten 10 dakka sonra bile hiç bişey yememiş gibi hisdderim kasıklarımda acayip sık ve şiddetli şekilde batmalar olur. aşeririm felan.yani aslında HAMİLELK BELİRTİLERİ ADET DÖNEMİ ÖNCESİ OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLİKLERE ÇOK BENZİYO.
bende tek değişik fark ki ben bu belirtiden dolayı hamile olduğumu test yapmadan önce anlamıştım ama tabi test yapmadan da emin olmamıyorsunuz.
........... gögüslerim şişti her ay olduğu gibi ama uçlarında bi değişiklik vardı sürekli dikti ve sızlıyordu karıncalanıyordu hani gögüs uçları üşüdüğünde sızlarya o şekilde. bide en belirgin olarak uçlarının rengi koyulaştı gögüslerimin uçlarının etrafında küçük küçük kabarcıklar oluştu. birde adet tarihim gelmeden bir kaç gün önce karnımda sanki adet oluyormusum gibi sancı giriyodu usul usul karnımı dolaşıp geçiyordu. yani kendimi bimesem o an kanamam var diye düşünürüm.
mide bulanım yok asermem yok . kokulara karsı hassasiyetim yok. iştahım hi açılımadı.

hanımlar allah isteyen herkese versin. bol bol dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…