sende çok tatlısın cnm öğretmenim:)) bende biraz fazla resim var kızlar sizlere nazaran sülale boyu.. en eskiden en yeniye doğru ne kadar kilo aldığıma şahit olabilirsiniz:))) nişandan itibaren (2007) 15 kilo:) hehe[/QUO
yok canım gayet iyi görünüyosun
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün ben ümitliyim güzel haberler alıcaz inşallah
benimde mail adresim: tugba_haydarli@hotmail.com bende bekliyorum sizleri
ben bulamadım cnm seni.. sen eklersen memnun olurum şekerim..
sende çok tatlısın cnm öğretmenim:)) bende biraz fazla resim var kızlar sizlere nazaran sülale boyu.. en eskiden en yeniye doğru ne kadar kilo aldığıma şahit olabilirsiniz:))) nişandan itibaren (2007) 15 kilo:) hehe[/QUO
yok canım gayet iyi görünüyosun
çok merci....:)))
kızlar kızmayın ama bişi dicem kızmak idrar testi yaptım:))
2.çizgi çok hafif silik çıktı? yarın deniim dimi yine??
çok güzel bir haber bu :=) ikinci çizgi silikte olsa gebelik var demektir.
hadiiiiiiiii canımmmSÜPERRRRR
Günaydın kızlar... Ben de ekledim sizleri. Yanlız seni bulamadım Handecim. Mail adresiyle bile çıkmıyorsun. :)
Bu arada benim bu ay yok sanırım. Her ay adet öncesi başlayan akıntım başlamış bulunmakta. :)) Bi dahaki aya inşallah...
ay süper ya çok sevindim silik bile olsa sonuç pozitif
hadiiiiiiiii canımmmSÜPERRRRR
durun hele bir.. tam çizgi çıksın öle sevinelim.. yarın bir daha yapcam o zaman.. yarın zaten 7.gün..hayırlısı olsun inşş bana öle gelmemiştir şekerler:)
şidmiyekadar yaptıklarımda hiç görmemiştim ama hayırlısı...:18::18:
sen söle cnm ben eklim şekerim.. alla alla:)
durun hele bir.. tam çizgi çıksın öle sevinelim.. yarın bir daha yapcam o zaman.. yarın zaten 7.gün..hayırlısı olsun inşş bana öle gelmemiştir şekerler:)
şidmiyekadar yaptıklarımda hiç görmemiştim ama hayırlısı...:18::18:
canım ben ilk test yaptığımda daha 2,5 haftalıktı ve silik çizgi vardı :=) kanda 15,05 çıktı sonrada yükselmişti. Yani 3 hafta annelik yaptım ona. 5,5 haftalıkken düştü benimki. O silik çizgi gebelik olmasa çıkan bişey değil. Negatifin yanlışı oluyo ama pozifin olmuyo. Vücüdunda olmayan bişeyi varmış gibi göstermez yani. Hcg hassasiyeti daha düşük bi testle bi daha yap. Örneğin bazıları 25 m/u hcgde ölçüyo yoksa negatif diyo bazıları 15 de tatlım. Kana git bence hemen :=)
hande; ne kadar sürede çıktı peki 2. çizgi? İlk 10 dk da çıkarsa güvenilirmiş sabah okudum.o süreden sonra güvenilirliği azalıyormuş.İnş dr yanılmış olsunda çifte canlı ol:)
aaaaaa harika bişey bu hamilesin o zaman silikte olsa çıkmış ikinci çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?