ayyy süper hadi hayırlısııııçok merci....:)))
kızlar kızmayın ama bişi dicem kızmak idrar testi yaptım:))
2.çizgi çok hafif silik çıktı? yarın deniim dimi yine??
canım ben ilk test yaptığımda daha 2,5 haftalıktı ve silik çizgi vardı :=) kanda 15,05 çıktı sonrada yükselmişti. Yani 3 hafta annelik yaptım ona. 5,5 haftalıkken düştü benimki. O silik çizgi gebelik olmasa çıkan bişey değil. Negatifin yanlışı oluyo ama pozifin olmuyo. Vücüdunda olmayan bişeyi varmış gibi göstermez yani. Hcg hassasiyeti daha düşük bi testle bi daha yap. Örneğin bazıları 25 m/u hcgde ölçüyo yoksa negatif diyo bazıları 15 de tatlım. Kana git bence hemen :=)
ben zaten en erken 8 ocakta hamile kalmış olabilirim o gün denemey başladık.. kalmış olsam sanırım 3 haftalık falan oluyor anca çıkması ( eğer varsa) testte normal diöi kızlar...inşş vardır.. hayırlısı ama sanki var gibi hissediyorum başından beri.. off...
Canım pozitifte de yanılgı yaşayan insanlar var.Bende önceden senin gibi düşünüyordum ama varmış şahit oldum.Ama tabiki negatif yanılgılara göre sayıları çok çok az.İnş hande hamiledir tabiki bu en güzeli olur.Ama ufak ihtimalleride hayal kırıklığı yaşamamak adına aklımızın bi ucunda tutmamız gerek, sonra üzülüyoruz çünkü.canım ben ilk test yaptığımda daha 2,5 haftalıktı ve silik çizgi vardı :=) kanda 15,05 çıktı sonrada yükselmişti. Yani 3 hafta annelik yaptım ona. 5,5 haftalıkken düştü benimki. O silik çizgi gebelik olmasa çıkan bişey değil. Negatifin yanlışı oluyo ama pozifin olmuyo. Vücüdunda olmayan bişeyi varmış gibi göstermez yani. Hcg hassasiyeti daha düşük bi testle bi daha yap. Örneğin bazıları 25 m/u hcgde ölçüyo yoksa negatif diyo bazıları 15 de tatlım. Kana git bence hemen :=)
arkadaşlar merhaba,bende dün idrar testi yaptm.negatif çıktı.ya test yanıltıyor yada çok kafaya takmaktan adetim gelmiyor.2 gün geciktim
canım bende 8 ocaktan beri bel kasık ve göğüs ağrısı çekiyorum ve 22 ocak adet tarihimdi 18 ocakta gördüm kırmızıları ama kasık ağrım göğüs ve bel ağrım hala devam ediyo özellikle dün akşam çok sancılandım sağ kasığım çok sancıdı ve şişti ama şimdi şişlik yok ara ara sancı oluyo hafif göğüslerimdeki sızıda 1 aydır geçmedi anlamadım gitti inşallah bebiştendir razıyım bu acılaraaa inşallah sende hamilesindir canım bemim
mrb hanımlar
bgn nün müjdeli haberini ben vereyim
düüüüünn H A M İ L E olduğumu öğrendim
son birkaç gündür bu topiği takip ediyordum hamile kalırsam belirtileri buraya yazacağıma kendi kendime söz vermştim ve o gün bgn dür
ben 3.5 yıllık evliyim ocak ayının başında bebek yapmaya karar verdik ve ayın sounda müjdeli haberi aldım bu benin ilk hamileliğim. geçen ay aralık 25 adet oldum bu ayda 27-28 de olamam lazımdı adet döngüm bu şekilde. ama adet dönemim yaklaştıkca streste heycan da korkua artıyo tabi. birde sürekli belirti aramaya çalışıyosunuz bu daha çok strese sokuyo psikolojik olarak etkilenip değişik değilşik belirtler olusuyo. tabi benm işim daha da zordu. çünkü benim her adet dönemimde gögüslerim şişer, iştahım çok açılır hatta yemek yedikten 10 dakka sonra bile hiç bişey yememiş gibi hisdderim kasıklarımda acayip sık ve şiddetli şekilde batmalar olur. aşeririm felan.yani aslında HAMİLELK BELİRTİLERİ ADET DÖNEMİ ÖNCESİ OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLİKLERE ÇOK BENZİYO.
bende tek değişik fark ki ben bu belirtiden dolayı hamile olduğumu test yapmadan önce anlamıştım ama tabi test yapmadan da emin olmamıyorsunuz.
........... gögüslerim şişti her ay olduğu gibi ama uçlarında bi değişiklik vardı sürekli dikti ve sızlıyordu karıncalanıyordu hani gögüs uçları üşüdüğünde sızlarya o şekilde. bide en belirgin olarak uçlarının rengi koyulaştı gögüslerimin uçlarının etrafında küçük küçük kabarcıklar oluştu. birde adet tarihim gelmeden bir kaç gün önce karnımda sanki adet oluyormusum gibi sancı giriyodu usul usul karnımı dolaşıp geçiyordu. yani kendimi bimesem o an kanamam var diye düşünürüm.
mide bulanım yok asermem yok . kokulara karsı hassasiyetim yok. iştahım hi açılımadı.
hanımlar allah isteyen herkese versin. bol bol dua edin.
handecim haticecim şekerler çok güzelsiniz kızlar sizi tanıdığıma sevindim böyle güzel oldu valla dünden moralim bozuktu biraz kafam dağıldı
mrb hanımlar
son birkaç gündür bu topiği takip ediyordum hamile kalırsam belirtileri buraya yazacağıma kendi kendime söz vermştim ve o gün bgn dür
ben 3.5 yıllık evliyim ocak ayının başında bebek yapmaya karar verdik ve ayın sounda müjdeli haberi aldım bu benin ilk hamileliğim. geçen ay aralık 25 adet oldum bu ayda 27-28 de olamam lazımdı adet döngüm bu şekilde. ama adet dönemim yaklaştıkca streste heycan da korkua artıyo tabi. birde sürekli belirti aramaya çalışıyosunuz bu daha çok strese sokuyo psikolojik olarak etkilenip değişik değilşik belirtler olusuyo. tabi benm işim daha da zordu. çünkü benim her adet dönemimde gögüslerim şişer, iştahım çok açılır hatta yemek yedikten 10 dakka sonra bile hiç bişey yememiş gibi hisdderim kasıklarımda acayip sık ve şiddetli şekilde batmalar olur. aşeririm felan.yani aslında HAMİLELK BELİRTİLERİ ADET DÖNEMİ ÖNCESİ OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLİKLERE ÇOK BENZİYO.
bende tek değişik fark ki ben bu belirtiden dolayı hamile olduğumu test yapmadan önce anlamıştım ama tabi test yapmadan da emin olmamıyorsunuz.
........... gögüslerim şişti her ay olduğu gibi ama uçlarında bi değişiklik vardı sürekli dikti ve sızlıyordu karıncalanıyordu hani gögüs uçları üşüdüğünde sızlarya o şekilde. bide en belirgin olarak uçlarının rengi koyulaştı gögüslerimin uçlarının etrafında küçük küçük kabarcıklar oluştu. birde adet tarihim gelmeden bir kaç gün önce karnımda sanki adet oluyormusum gibi sancı giriyodu usul usul karnımı dolaşıp geçiyordu. yani kendimi bimesem o an kanamam var diye düşünürüm.
mide bulanım yok asermem yok . kokulara karsı hassasiyetim yok. iştahım hi açılımadı.
kızlar ekleyelim hadii birbirimizi bugün biraz kafalar dağılır...
Hande Çınar ( resmimde elimde ayna var onda yansımam var)
handecinar_08@hotmail.com
hadi ama...
Canım umarım hamilesindir.Testin içeriğinde yazan doğrudur o zamn.Daha sabah böyle bir olay yaşamış birisinin yazısını okudum o yüzden yazdım canım.1-2 gün daha bekle canım ondan sonra bencede kanda kesinleştir.Sen kan vermemiştin sanırım değil mi? Dr ultrasondan mı bakmıştı ?testin içinde 5-20 dk diyor.. 20 dk dan sonra çıkan sonuç güvenilir dğeildir diyor. benimki 12.. dk da falan çıktı..
yarın olsunda kızlar bidaha test yapım.. eşim artık kızıo çünkü... kendine ediosun sabret az diyor.. en azından çift çizgim olunca kana giderim..
çok heyecanlandım ama...
Canımhadi gözümüz aydın, allah tamamına erdirsin inş.Yalnız belirtiler için çok erken bikaç hafta sonra çıkabilri, tabi çıkmayadabilir hatta inş çıkmazda rahat gebelik geçirirsin.mrb hanımlar
kızlar benim msn adresim aysegul_2645@hotmail.com.. facede ayşegül eralp diye ekleyebilirsiniz..
Canım umarım hamilesindir.Testin içeriğinde yazan doğrudur o zamn.Daha sabah böyle bir olay yaşamış birisinin yazısını okudum o yüzden yazdım canım.1-2 gün daha bekle canım ondan sonra bencede kanda kesinleştir.Sen kan vermemiştin sanırım değil mi? Dr ultrasondan mı bakmıştı ?
en son cumartesi kan vermiştim onda çıkmadı...??? ben en iyisi cumaya kadar sabredim.. eğer 2 çizgiyi görürsem cuma günü kan veririm.. yok görmezsem haftaya artık dr.a giderim...
en son cumartesi kan vermiştim onda çıkmadı...??? ben en iyisi cumaya kadar sabredim.. eğer 2 çizgiyi görürsem cuma günü kan veririm.. yok görmezsem haftaya artık dr.a giderim...
testin içinde 5-20 dk diyor.. 20 dk dan sonra çıkan sonuç güvenilir dğeildir diyor. benimki 12.. dk da falan çıktı..
yarın olsunda kızlar bidaha test yapım.. eşim artık kızıo çünkü... kendine ediosun sabret az diyor.. en azından çift çizgim olunca kana giderim..
çok heyecanlandım ama...
Beklemek zor olacak senin içinama sonuçta değsinde bekle yeterki :) eğer vede inş hamileysen bu bebek çok nazlı olacak baksana bi varım diyo : bi yokum :)
handecimm yaaa inanmıyorummmm. süper bi haber buama heyecan yok tamam.. yarını beklicez bakalım inşallah ayyyyy çok sevindim ben yine de yaaa inşallah kuzum yaa
mrb hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?