Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım pozitifte de yanılgı yaşayan insanlar var.Bende önceden senin gibi düşünüyordum ama varmış şahit oldum.Ama tabiki negatif yanılgılara göre sayıları çok çok az.İnş hande hamiledir tabiki bu en güzeli olur.Ama ufak ihtimalleride hayal kırıklığı yaşamamak adına aklımızın bi ucunda tutmamız gerek, sonra üzülüyoruz çünkü.
arkadaşlar merhaba,bende dün idrar testi yaptm.negatif çıktı.ya test yanıltıyor yada çok kafaya takmaktan adetim gelmiyor.2 gün geciktim

hayırlısı olsun inş ama ilk deneme aylarına adette şaşma da olabiliyor.

inşallah canımm yaa

canım senin de hamileliğin hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Hayırlı olsun canım. Senin adına çok sevindim. Allah nazarlardan saklasın.
Darısı bizim başımıza inşallah...

Canım umarım hamilesindir.Testin içeriğinde yazan doğrudur o zamn.Daha sabah böyle bir olay yaşamış birisinin yazısını okudum o yüzden yazdım canım.1-2 gün daha bekle canım ondan sonra bencede kanda kesinleştir.Sen kan vermemiştin sanırım değil mi? Dr ultrasondan mı bakmıştı ?
Canımhadi gözümüz aydın, allah tamamına erdirsin inş.Yalnız belirtiler için çok erken bikaç hafta sonra çıkabilri, tabi çıkmayadabilir hatta inş çıkmazda rahat gebelik geçirirsin.

en son cumartesi kan vermiştim onda çıkmadı...??? ben en iyisi cumaya kadar sabredim.. eğer 2 çizgiyi görürsem cuma günü kan veririm.. yok görmezsem haftaya artık dr.a giderim...

Beklemek zor olacak senin için ama sonuçta değsinde bekle yeterki :) eğer vede inş hamileysen bu bebek çok nazlı olacak baksana bi varım diyo : bi yokum :)

handecimm yaaa inanmıyorummmm. süper bi haber bu ama heyecan yok tamam.. yarını beklicez bakalım inşallah ayyyyy çok sevindim ben yine de yaaa inşallah kuzum yaa

Beklemek zor olacak senin için ama sonuçta değsinde bekle yeterki :) eğer vede inş hamileysen bu bebek çok nazlı olacak baksana bi varım diyo : bi yokum :)

walla aynen öle cnm.. hayırlısı olsun diyorum ... ama eğer hamile isem ben en başından beri hissettim.. eğer hamile isem hepsini yazıcam tek tek..

ama değilsem o na da dua edicem yeterki bir sonuç olsun.. kırmızılar mı gelio bebek mi bilim..:)

Canımhadi gözümüz aydın, allah tamamına erdirsin inş.Yalnız belirtiler için çok erken bikaç hafta sonra çıkabilri, tabi çıkmayadabilir hatta inş çıkmazda rahat gebelik geçirirsin.[/QUOTE]

evet belirtiler için henüz çok erken.ilerde ne ler değişir bilinmez. zaten en erken oluşan belirtileri anlatmak için yazdım :)

handecimm yaaa inanmıyorummmm. süper bi haber bu ama heyecan yok tamam.. yarını beklicez bakalım inşallah ayyyyy çok sevindim ben yine de yaaa inşallah kuzum yaa

heyecan yok.. üzülmek yok.. sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bekliyoruz hep beraber kızlar...

iyi ki varsınız.. walla ne annem ne ablam ne yakın arkk.. böle her hissettiğim, anlayamıyorum kızlar.. annem sen kendini şartlandırıosun diyr.. arkadaşlarımda öle düşünüo... burasıda olmasa ben ölürdüm herhalde...

bebişim olsa olmasa da iyi ki burdayım sizlerleyim kızlar....

tebrikler canım.. allah sağsalim doğmasını nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…