yarenhande ne kadarlık gecikmeden sonra 2.çizgiyi gördün?ben geçmiş sayfaları okudum da galiba idrarda ve kanda çıkmamıştı senin?
3 tane var şeker.. eşinle resmin varmı senin.. diğerindede nokia diyor?? hangisi cnm??
eşimle resmimiz var. güneş gözlükleriyle.
ahhh balayımız, ahhh yaz sıcağı ve denizz......
Canım umarım hamilesindir.Testin içeriğinde yazan doğrudur o zamn.Daha sabah böyle bir olay yaşamış birisinin yazısını okudum o yüzden yazdım canım.1-2 gün daha bekle canım ondan sonra bencede kanda kesinleştir.Sen kan vermemiştin sanırım değil mi? Dr ultrasondan mı bakmıştı ?
en son cumartesi kan vermiştim onda çıkmadı...??? ben en iyisi cumaya kadar sabredim.. eğer 2 çizgiyi görürsem cuma günü kan veririm.. yok görmezsem haftaya artık dr.a giderim...
ayyy cuma değilde perşembe versen. bi gün sonra belli oluyo yaa cuma verirsen ptesiye kalır. haftasonu çatlarsın.. yani ben çatlıcam galiba
cnm evt çıkmadı geçen hafta.. bugün sabah yaptım... 10 dk sonra çok silik hafif 2.çizgi çıktı.. ben yinede çok umutlanmak istemiyorum.. beklemeye devam ediyorum yarın bir daha yapıcam canım..
gecikmemin 6.günü bugün. sat 29 aralık...
cnm evt çıkmadı geçen hafta.. bugün sabah yaptım... 10 dk sonra çok silik hafif 2.çizgi çıktı.. ben yinede çok umutlanmak istemiyorum.. beklemeye devam ediyorum yarın bir daha yapıcam canım..
gecikmemin 6.günü bugün. sat 29 aralık...
Canım ben istek gönderdim sana ama, gelmedi mi ki?
inş canım, bencede belirsizlik bitsinde bi rahatla ya...walla aynen öle cnm.. hayırlısı olsun diyorum ... ama eğer hamile isem ben en başından beri hissettim.. eğer hamile isem hepsini yazıcam tek tek..
ama değilsem o na da dua edicem yeterki bir sonuç olsun.. kırmızılar mı gelio bebek mi bilim..:)
o da doğru :)evet belirtiler için henüz çok erken.ilerde ne ler değişir bilinmez. zaten en erken oluşan belirtileri anlatmak için yazdım :)
Canım sen hamilesiiiin galibaaaaDoktorun dediği çıktı bak görüyor musun? Kan testi yaptırmayacak mısın? Yarını mı bekleyeceksin? Hamile olmasan idrar testinde çıkmazdı zaten bugüne kadar yaptıklarında çıkmamıştı da.
Canım sen hamilesiiiin galibaaaaDoktorun dediği çıktı bak görüyor musun? Kan testi yaptırmayacak mısın? Yarını mı bekleyeceksin? Hamile olmasan idrar testinde çıkmazdı zaten bugüne kadar yaptıklarında çıkmamıştı da.
Bazen sinir oluyorum, biraz kaba olacak belki ama.Ya millet evleniyor 20-22 yaşında bi bakıyosun senesine varmadan çocukları kucağında.Annelikten babalıktan anlamadığı çocuk yaşta anne baba oluyolar, kendimi çok gecikmiş hissediyorum valla onları görünce.28 aylık evliyiz ve sadece ikimiziz :) hoş bizim durumumuzda çocuk yapmaya müsait değildi ama olsun ne o öyle ya çocukken anne baba olmak :)
Bazen sinir oluyorum, biraz kaba olacak belki ama.Ya millet evleniyor 20-22 yaşında bi bakıyosun senesine varmadan çocukları kucağında.Annelikten babalıktan anlamadığı çocuk yaşta anne baba oluyolar, kendimi çok gecikmiş hissediyorum valla onları görünce.28 aylık evliyiz ve sadece ikimiziz :) hoş bizim durumumuzda çocuk yapmaya müsait değildi ama olsun ne o öyle ya çocukken anne baba olmak :)
Didemcim sen de aramalara çıkmıyorsun canım. Seni de ben bulamadım. :)
huzur_sokagi_48@windowslive.com
20-22 yine ii.. ilk dr a gittiğimde 10 gün önce.. bir kız bekliyor elinde kimliği .. 18 yaşında en az 6 aylık hamile.. yuh dedim.. daha çocukluğunu gençliğini yaşayamadan anlamdan hayatı.. tadına varmadan.. 25 ten öncesi bana göre erken... zaten bir erkek 30 unda ancak olgunlaşıo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?