Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm kızlar benim adetim 28 ocakta olacaktı ama olmadı umarım hamileyimdir gögüğlerimin ucu çok hassas sızlamalar oluyor hiçbir adet belirtimde yok sadece kısa kramplar oluyor yataga girdiğimde ama uzun sürmüyor acaba bebiş var mıdır

yarenhande ne kadarlık gecikmeden sonra 2.çizgiyi gördün?ben geçmiş sayfaları okudum da galiba idrarda ve kanda çıkmamıştı senin?

yarenhande ne kadarlık gecikmeden sonra 2.çizgiyi gördün?ben geçmiş sayfaları okudum da galiba idrarda ve kanda çıkmamıştı senin?

cnm evt çıkmadı geçen hafta.. bugün sabah yaptım... 10 dk sonra çok silik hafif 2.çizgi çıktı.. ben yinede çok umutlanmak istemiyorum.. beklemeye devam ediyorum yarın bir daha yapıcam canım..

gecikmemin 6.günü bugün. sat 29 aralık...

yarenhande ne kadarlık gecikmeden sonra 2.çizgiyi gördün.geçmiş sayfalara baktım erken dönemde idrarda ve kanda çıkmamıştı galiba senin?

sorumu yanlışlıkla 2 kere göndermişim canım.ço0k saol cevabın için..

Canım sen hamilesiiiin galibaaaa Doktorun dediği çıktı bak görüyor musun? Kan testi yaptırmayacak mısın? Yarını mı bekleyeceksin? Hamile olmasan idrar testinde çıkmazdı zaten bugüne kadar yaptıklarında çıkmamıştı da.

inş canım, bencede belirsizlik bitsinde bi rahatla ya...
evet belirtiler için henüz çok erken.ilerde ne ler değişir bilinmez. zaten en erken oluşan belirtileri anlatmak için yazdım :)
o da doğru :)

bu durumlarda diyorum ki keşke kan değerlerini tahli edebilme ve kan alabilme öözelliğimiz olsaydı :) hemen yapardık :))

ceren, didem, hande istekleriniz geldi kabul ettim. ayyy face de de arkadaşız artık...
hadi kızlar sizleri de bekliyorum...

canım yok akkıllandım en son kan testini yaptırıcam.. ben tam anlamıyla çift çizgiyi görmedim haftasonu da bakcam görmezsem pzt dr.a giderim..

Bazen sinir oluyorum, biraz kaba olacak belki ama.Ya millet evleniyor 20-22 yaşında bi bakıyosun senesine varmadan çocukları kucağında.Annelikten babalıktan anlamadığı çocuk yaşta anne baba oluyolar, kendimi çok gecikmiş hissediyorum valla onları görünce.28 aylık evliyiz ve sadece ikimiziz :) hoş bizim durumumuzda çocuk yapmaya müsait değildi ama olsun ne o öyle ya çocukken anne baba olmak :)

20-22 yine ii.. ilk dr a gittiğimde 10 gün önce.. bir kız bekliyor elinde kimliği .. 18 yaşında en az 6 aylık hamile.. yuh dedim.. daha çocukluğunu gençliğini yaşayamadan anlamdan hayatı.. tadına varmadan.. 25 ten öncesi bana göre erken... zaten bir erkek 30 unda ancak olgunlaşıo..

haklısın ben de çevremde görüyorum evlenip hemen hatta ilk geceden hamile kalanlar var daha çocuk yaşta ne olduğunu anlamadan ama bi de bize bak bebiş diye kafayı yiyeceğiz ne diyelim hayırlısı ..

Ya ama ama... :26: Benim yaşım daha 23. Ve 5 yıldır evliyim. Bana da mı erken yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…