Ben işteyim kızlar eve gidiyorum hemen sulu yemeği ve çorbayı ocağa koyuyorum, onlar pişerken ben ev işlerimi hallediyorum. Kocişim gelene kadarda geriye kalan salata makarna vs şeyleri yapıyorum. Ayrıca benim kociş evden yemek götürüyo hem elemanına hem kendine onlara poğaça börek bişiler yapıyorum. Kocişim gelip yemek yedikten sonrada çay içerkende bebişim olunca zor olmasın diye bebişime yelek hırka patik pantolon bişiler örüyorum.
ay ne çok iş yapıyomuşum ben ya, yazarken yoruldum valla evde nie yorulmuyorum :)
Ben işteyim kızlar eve gidiyorum hemen sulu yemeği ve çorbayı ocağa koyuyorum, onlar pişerken ben ev işlerimi hallediyorum. Kocişim gelene kadarda geriye kalan salata makarna vs şeyleri yapıyorum. Ayrıca benim kociş evden yemek götürüyo hem elemanına hem kendine onlara poğaça börek bişiler yapıyorum. Kocişim gelip yemek yedikten sonrada çay içerkende bebişim olunca zor olmasın diye bebişime yelek hırka patik pantolon bişiler örüyorum.
ay ne çok iş yapıyomuşum ben ya, yazarken yoruldum valla evde nie yorulmuyorum :)
kuş yuvasını beğendim bende. bebiş için yuva yaa orası o yüzden galiba
kuş yuvası(rahim)
bıdık(vajina)
pıtırcık(yumurtalık)
mercimek(döllenmiş yumurta)
evet maalesef, o bekleyiş gerçekten çok zor ki bizim ilk tecrübemizde hücran olunca beklemenin zor bişey olmadığını aksine rahatlatıcı bi durum olduğunu ööğrendik.eğer bende hamile kalırsam yeniden epeyce bekleyeceğim.Ama canım yalnız bi durum var ki dış gebelik vücut için tehlikeli biliyosun, onu kesinleştri sonrada bekle derim.1 gün bile geç olabilir dış gebelikte.
yandın o zman :)) ama yok ya topikte insnaı bağlıyo ama bırakıp gidemiyo ki insan.Bende yazımı yazamadım mesela :)) şefte beni dövcek :))
bambide iyiymiş :))
sahiden de çok iş yapıyomuşun.. maşallah
tamam canım şimdi hatırladım.bi kaç topik takip edince karıştırdım bir anda.Peki snin şimdi kaçıncı denem ayın ?
wallahi maşallah, dur bende anlatayım
sabah kalkıyorum, sabah dediğim 12:30 ya da 13:30 sonra biraz meyve yerim, sonra tv izlerim, pc de oyun oynarım , eşim gelmeye yakın biraz kıvrarım, genelde yetişmez yemek felan hep öyle yaniiiii.....
ilk ay daha canım yeni hazır hissettim kendimi ama hala içimde korku var..
haklısın canım hepsini araştırdım bu sefer dış gebelik zaten sancılı bi durum ama devlet hastanesinde tonton bi doktorum vardı beni zehirlenmekten kurtaran tayini çıktı gitti o bana aynen şunu dedi '10. haftaya kadar bekleyebilirsin ilk kontrol için sancılı ve kanamalı bi durum yaşamadığın sürece'..bu insana denk gelesiye kadar ne doktorlara gitmiştim 5 hafta olmuş kalbi duralı ama kesin bişey söylememişlerdi sağ bacağımı alıyordu benden canım bu yüzden beklemek istiyorum bundan sonra hamilelik yaşamak nasip olursa Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...
cnm daha ilk denemenmiydi senin
canım çalışıyo olsan, hani mecbur gibi geliyo o zaman yapabilirsin. Şimdi evde durduğun için vede geç kalktığın için hareketsiz kalıyorsun bence. Ben pazar günleri bile en fazla 9 da kalkıyorum. 9dan sonra kalkınca bütün gün hasta gibi oluyorum
evet canım o yüzdende sakinim sanırım
evet canım o yüzdende sakinim sanırım
oyy oyy inşallah olur canım yaa, benim evleneli 2 yıl olcam ama 5 aydır olmuo, 5 aydır düşünüyoruz
cnm bende bahsediyorum ya hani 4 yıldır evliyiz geçen sene kürtaj geçti başımdan bebeğimin kalbi atmadığı için 8ay korunduk yani bu kürtajdan sonra ilk korunmasız ayım... bi de ben yumurtlama günlerimi çok iyi takip ediyorum bu yüzden de bu ay umutluyum hayırlısı inşallah bi de çok takılma yani bebek için ilişkiye girme fikrini atmak lazım ilk başta beyinden inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür...
canım benim bırak sakinliği 27 sinde olacakmışsın olmamışsın 5 gün geçmiş, idrar testi de mi yapmadn
dur kız bismillah.bi 1 yıl olmazsa o zamn endişelenirsin.Çoğu arkadaşım ya 5. de yada 6. da hamile olduğunu öğrendiler.oyy oyy inşallah olur canım yaa, benim evleneli 2 yıl olcam ama 5 aydır olmuo, 5 aydır düşünüyoruz
cnm bende bahsediyorum ya hani 4 yıldır evliyiz geçen sene kürtaj geçti başımdan bebeğimin kalbi atmadığı için 8ay korunduk yani bu kürtajdan sonra ilk korunmasız ayım... bi de ben yumurtlama günlerimi çok iyi takip ediyorum bu yüzden de bu ay umutluyum hayırlısı inşallah bi de çok takılma yani bebek için ilişkiye girme fikrini atmak lazım ilk başta beyinden inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür...
amin canım yaİnş tekrardan hamileik yaşamak nasip olur, sana bana hepimize.Ama sağlıkla yaşamk nasip olsun.Madem dr dedi bi sıkıntı yoktur ozamn.Bnde 6. haftaya kadar bekleyim bari tabi hamile olma ihtimalim olduğu zaman.Gerçi şuanda bile var sayılır ama ben ek sanmıuorum.
Geçen ay kasıklarım nasıl ağrıyo, dedim hamileyim heralde.Çünkü hiç kasık ağrısı yaşamamıştım hamileikten önce.Krtajdan sonra dengem bozuldu sanırım, 3. adetim olacak hamileik zamnı gibi ağrı yaşıyorum.bel ağrısıda aynı şekilde.Önceden bel ağrım yoktu.Şimdi şuanda bu belirtilerim var ama sanırım bunlar benim adet belirtim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?