kızlar ben diyorumki,
cuma günü sabahına kadar regl olmazsam dr.. giddim.. alltan ultrasonla bir baksın artık..cuma zaten 9. gün olcak..
nedersiniz? hem yola gitcem haftasonu.. duruma göre dikkat ederim.. düğüne gitcem.. gerekirse oynamam..
kızlar ben diyorumki,
cuma günü sabahına kadar regl olmazsam dr.. giddim.. alltan ultrasonla bir baksın artık..cuma zaten 9. gün olcak..
nedersiniz? hem yola gitcem haftasonu.. duruma göre dikkat ederim.. düğüne gitcem.. gerekirse oynamam..
kızlar ben diyorumki,
kızlar ben çıkıyorum mutfağım boşalmış biraz alışveriş yapayım dikkat edin kendinize canlarımmm:79::79:
canım madem yola çıkacaksın bencede mutlaka dr a git.dikkat etmen gereknleri bilirsin.hoş insan sevinçten 1 oynayacağına 2 oynasada dikkatli olursun.Benimde ilkinde kuzenimin düğün günün öğrenmiştim :) dikkat etmek yerine iyice oynaöıştım :) inş güzel haberlerin olur bize :)kızlar ben diyorumki,
demekki kürtjdan sonra denge değişimi normal.Valla benimde ilk adetim tam gününde oldu, çünkü deneme yapmamıştık.Diğerinde günüm geçti, bu da 2. si.Denemeden dolayı geçiyor galiba.Ama bende eskiden adet olacağımı anlardım şimdi hiç anlayamıyorum, eskiden göğüslerim şişerdi şimdi tık yok.Neyse hakkımızda hayırlısı artık.Bakalım gecikme normal mi, yoksa bebekten mi? 2. si olsa keşke ama nerdeeekürtajdan sonra 8. ayım canım benimde dengem bozuldu aslında adet olcağımı hiç anlamıyorum mesela önceden belime ağrı girerdi regldan bir kaç gün önce o da yok bi tek günlerim şaşmadı çok şükür bir kaç ay sonra toparlanırsın canım eski düzenine dönersin yine..uğurlu listemizde günü geçenlere ekledim seni de canım..
kızlar ben çıkıyorum mutfağım boşalmış biraz alışveriş yapayım dikkat edin kendinize canlarımmm:79::79:
handecim vajinal ultrason daha garanti zaten git bence baksın doktorun hem dediğin gibi bişey varsa eğer daha dikkat edersin hareketlerine...
kızlar ben diyorumki,
iyi akşamlar kızlar hepinize çıkıyorum ben:79::79::79:
kızlar ben diyorumki,
Canım doktora gitmeden kan testi yaptırsan daha garanti olmaz mı? Doktorlar eğer hamilelik çok yeniyse bazen göremeyebiliyorlar
iyi akşamlar kızlar hepinize çıkıyorum ben:79::79::79:
bence iyi fikir. ama görebilir mi.. göremezse kan testi vercek. onu da anca ptesi alırsın sanırım.. sen yine de oynama düğünde mercimeğe bişi olmasın
ayy ben de bişi sorayım. saçlarımı boyamam lazım ama (varsa eğer) mercimeğe zarar verir mi bu. millet hamileyken saçını boyamıyodu da ordan aklıma geldi
Arkadaşlar çok dikkan edin.düğünde oynama bence ne olur ne olmaz.ben dikkatsizliğim yüzünde 7 haftalıkkken bebeğimi düşürdümm.
saçınızıda boyamayın sonuçta boyanın kokusu bebişe zarar verebilirr..kimyasal sonuçtaa.
geçmiş olsun canıminşş.. yine olacak bebişin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?