Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

O zamana kadar sabredebilirsen tabiki de güzel olur. Sen bilirsin tatlım.

kuş yuvasını beğendim bende. bebiş için yuva yaa orası o yüzden galiba
kuş yuvası(rahim)
bıdık(vajina)
pıtırcık(yumurtalık)
mercimek(döllenmiş yumurta)
the end,böyle kalsın çok güzel oldu

bence iyi fikir. ama görebilir mi.. göremezse kan testi vercek. onu da anca ptesi alırsın sanırım.. sen yine de oynama düğünde mercimeğe bişi olmasın
ayy ben de bişi sorayım. saçlarımı boyamam lazım ama (varsa eğer) mercimeğe zarar verir mi bu. millet hamileyken saçını boyamıyodu da ordan aklıma geldi

handecim vajinal ultrason daha garanti zaten git bence baksın doktorun hem dediğin gibi bişey varsa eğer daha dikkat edersin hareketlerine...

kızlar ben çıkıyorum mutfağım boşalmış biraz alışveriş yapayım dikkat edin kendinize canlarımmm:79::79:

canım madem yola çıkacaksın bencede mutlaka dr a git.dikkat etmen gereknleri bilirsin.hoş insan sevinçten 1 oynayacağına 2 oynasada dikkatli olursun.Benimde ilkinde kuzenimin düğün günün öğrenmiştim :) dikkat etmek yerine iyice oynaöıştım :) inş güzel haberlerin olur bize :)
demekki kürtjdan sonra denge değişimi normal.Valla benimde ilk adetim tam gününde oldu, çünkü deneme yapmamıştık.Diğerinde günüm geçti, bu da 2. si.Denemeden dolayı geçiyor galiba.Ama bende eskiden adet olacağımı anlardım şimdi hiç anlayamıyorum, eskiden göğüslerim şişerdi şimdi tık yok.Neyse hakkımızda hayırlısı artık.Bakalım gecikme normal mi, yoksa bebekten mi? 2. si olsa keşke ama nerdeee
kızlar ben çıkıyorum mutfağım boşalmış biraz alışveriş yapayım dikkat edin kendinize canlarımmm:79::79:

görüşürüz canım, öpüyorum.

handecim vajinal ultrason daha garanti zaten git bence baksın doktorun hem dediğin gibi bişey varsa eğer daha dikkat edersin hareketlerine...

Evt şekerler.. o zaman kırmızılıları görmezsem cuma sabahı dr a gidiyorum.. hadi hayırlısı bakalım..

Canım doktora gitmeden kan testi yaptırsan daha garanti olmaz mı? Doktorlar eğer hamilelik çok yeniyse bazen göremeyebiliyorlar

1) kuş
2) bıdık
3) kuş yuvası
4) pıtırcık
5 şımarık
6) zebercet
7) bambi
8) barbie

:))

bence iyi fikir. ama görebilir mi.. göremezse kan testi vercek. onu da anca ptesi alırsın sanırım.. sen yine de oynama düğünde mercimeğe bişi olmasın
ayy ben de bişi sorayım. saçlarımı boyamam lazım ama (varsa eğer) mercimeğe zarar verir mi bu. millet hamileyken saçını boyamıyodu da ordan aklıma geldi

Canım doktora gitmeden kan testi yaptırsan daha garanti olmaz mı? Doktorlar eğer hamilelik çok yeniyse bazen göremeyebiliyorlar

bakcam cnm ya artık.. en azından ultrasonla görebilir belki... ne bilim kafam karıştı.. hele bir yarın olsun bakalımne oluyorum da..

senin face in yokmu bu arada şeker..hepimiz ekledik birbirimizi..

bence bekle biraz daha.. iice netleşsin duruma göre boyat derim ben..

Arkadaşlar çok dikkan edin.düğünde oynama bence ne olur ne olmaz.ben dikkatsizliğim yüzünde 7 haftalıkkken bebeğimi düşürdümm.

saçınızıda boyamayın sonuçta boyanın kokusu bebişe zarar verebilirr..kimyasal sonuçtaa.

geçmiş olsun canım inşş.. yine olacak bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…