Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar eğer hamileyseniz hamileliğinizin ilk 3 ayına çok dikkan edin lütfen..

Çamasır suyu ve buna benzer kimyasal maddelerden uzak durun..

Evinizi makineyle süpürmeyinn.bırakın eviniz biraz pis dursun.:))

Hamile olduğunuzu ilk 3 ayınız dolana kadar yakınlarınız dışındakilere söylemeyin..nazar değebilir.sonuçta olan var olmayan var..

Çok fazla ayakta kalmayınn..ve daha bir çok şeyyy..

Handecim hayırlı haberlerini heyecanla bekliyoruz bak ona göre :))

sibelcim walla dua edin.. herşeyden önce hayırlısı tabiki ama artıkşu bilinmezlikten çıkayım... göbeğimi içeri çekmeye çalışıyorum acıyor??? sırt üstü dümdüz yatamıyorum karnım çekio.. mutlaka bacaklarımı kırmam lazım o zaman biişi yok.. alt batın bölgem de ağrı var. kasıklarımdada.. midemde..

yarın yine idrar yapcam herhalde... öle gözüküo.. kanı 10 güne kadar görmezsem idrarda falan soz bir kez daha verecem cnm..

valla ben kimseye söylemeyi düşünmüyorum, burdaki arkadaşlarım ve sadece benim aileme diyeceim.
ilki hüsran olunca ilk 3 ay söylenmez lag-fının doğruluğunu anladım.

canım valla allah sabır versin.ben bile bugün merak etmeye ve ümitsiliğe başladım.ilkkez böyle oluyo.hamile olmadığımı düşünüyorum yüksek ihtimalle ama gecikincede aklımdan geçmiyo değil.kesin 3-4 gün sonra olurum.göğüs sızısı ve bel ağrısı hissetmeye başladım.Ama kesin psikolojiktir.ayy nedense bugün çok umutsuzum ya (

kızlr benim adetim 2 gün gecikti ama bugün ateşim 38 derece,kasıklarım ve belim ağrıyo.iç çamaşırım hep ıslak.adet oldummu diye bakıyorum beyaz akıntı var.ayrıca halsizlik de cabası...acaba geç döllenmemi oldu:44:

İnşallah yarın sabah daha belirgin bir çizgi görürsün sonra da doktora gidersin müjdeli haberlerini bizle paylaşırsın şeker

hande hanım adetiniz kaç gün geçti??

ya kızlar bişi sorcam ben ovulasyon testi yaptım bu ay dün yumurtlama idi çünkü 2 çizgide aynı renkti ama bu gün 2. çizgi açık renkti ama ben dün ilişkiye giremedim kocam gececi acaba iş iştengeçti mi bu ay

ben hamile kaldığımda test yapmadan önce hergün şimdi adet oldum ,birazdan olacam diye bekleyip durdum..çünkü adet sancılarının hepsini hamile kaldığınızda da yaşıyorsunuzz.göğüslerde şişkinlik.kasık ağrısı.bu yüzden pek ayırt edilemiyorr..sizinki geç döllenme olabilir..

sen hamileliğini kaçıncı günde anladın?

Arkadaşlar ben çıkıyorum, gözlerim bilgisayara bakmaktan yoruldu mesai de bitti zaten. Yarın için bana dua edin ilk doktor kontrolüme gidiyorum. Herşey yolunda gitsin. Herkese iyi akşamlar, yarın görüşürüz

dualarımız seninle cnm.. mercimeği görürsün inşş.. kendine ve ona çok dikkat et.. dr dönüşü haberlerini bekliyoruz..

CANDAS hanım geçmiş olsunn.inşş bebişiniz en kısa sürede olur ve Allah tamamına erdirirr..

ben dün test yaptım negatif çıktı.ama ilk defa bugün şiddetli belirtiler yaşamaya başladım.hakkımızda hayırlısı hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…