Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sen hamileliğini kaçıncı günde anladın?

ben adetim geçtikten 5 gün sonra idrar testi yaptırdım ama sonuç negatifti..daha sonra 10. gün tekrar idrar testi yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı..ben de hemen kan testi yaptımaya gittim sonuç 275 çıktı..10 gün adet geikmesinde normalde daha yüksek çıkması gerekirmiş 1000 falan...yani benim ki geç döllenmeymişş..sizinkide öyle olabilirr..

5 gün sonra negatif,demekki bizim içinde hala umut var

geçmiş olsun canım.. inşallah tez zamanda bebeşin olur.. tavsiyelerin için sağol.. çok da kötü oldu beyazlar çıktı meydana ama beklicem mecbur..

ay canım bana umut oldun yemin ederim ki... sanırım benimkide öyle çıkacak... hayırlısı inş..

ben dün test yaptım negatif çıktı.ama ilk defa bugün şiddetli belirtiler yaşamaya başladım.hakkımızda hayırlısı hepimizin

ben de adetim geçtikten 5 gün sonra test yaptım negatif çıkmıştıı..daha sonra 10. gün yaptırdım ve sonuç pozitiff..umudunuzu yitirmeyin.hakkımızda hayırlısı..

belki döllenme yeni oluyordur o yüzden kendinizi yormayın ve mümkün oldukça ayakta kalmayınn..

çok teşekkürler tavsiyelerin için,ağzından bal damlıyo

aaaa... benim daha ne olduğu belli değil ama, sol kasığımda bişey olduğunu hissediyodum (inşalalh mercimeğim) cumartesi günü evi süpürmeye kalktım, daha bi odayı süpürmeden belime, karnıma ağrı girmişti bende hemencik bıraktım, korktum.. buradada yazdım hatta pınar yapma bırak demişti..
doğru sölüyosun, temizlik yapcaz diye bebişlerden oluruz bi de Allah korusun

kızlar benim eşimin tarafında hiç torun torba yok.. hasretle yanıolar ve bekliolar.. halaları var pek hazetmiorum.. şimdi eğer hamileysem gün arkadaşlarına kadar ( 5 tne günleri var) söylerler..
ben bundan korkuyorum bide ne olcak derler.. bu ayrı bir stres.. sölemesem eşime falan kimseye demem lazım benciliik oour.. napmalı acaba?

iyi akşamlar canım. inşallah güzel geçer muayene..

ewtt arkadaşlarr bırakın evimiz biraz pis kalsınn..bebişlerimizden önemli mi.. ben aman ne olcak sakınan göze çöp batar dedim ve dikkat etmedim..sonucu hüsran olduu..

hamile olduğunuz kesin olmasa bile döllenme zamanı da önemli o yüzden dikkat edelimm..

handecim bence söyleme canım..inan ben nazardan cok korkuyorum..bide hiç torun yok diyosunn yani bütün iyi ve kötü gözler üzerinde olacak..kötü gözlere dikkat .tabiki yinede sen daha iyi bilirsinn..

handecim bence söyleme canım..inan ben nazardan cok korkuyorum..bide hiç torun yok diyosunn yani bütün iyi ve kötü gözler üzerinde olacak..kötü gözlere dikkat .tabiki yinede sen daha iyi bilirsinn..

o zaman 3 ay biitene kadar kocamada demicem kimseye demicemm.. adam demicekmi sen adet olmuonmu diye....off yaa..bizde var torun torba onlarda hiç yok... her dk arıcaklar.. herhaftasonu başıma damlıcakalr.. doğurunca da öle olcak. yapcak bişi yok biliyorum .. şu 3 ayı eğer bebiş yoldaysa nasıl bir yol izlemeli acaba..

eğer öle bişi varsa dr..a söylemeli.. dr eşimin yanında sanki kendi diyormuş gibi demeli.. temizlik yok, herkese söylemeyin riskli diye..

aklıma başka bişi gelmio..

eşine dicen ama bebişimize nazar değmesin diye kimseye söylemicez diye de tembihlicen.. benim bi arkadaşım 3 aylıkken düşük yaptı. o anlattı; "ben 5. haftada herkese söylemiştim sonra düşürdüm, eltilerim(kocalar kardeş sonuçta o kadar yakın) 5 aylık olmuşlar daha yeni öğrendik. sen de söyleme sakın" diyodu. nası durcam bilmiyom ama.. kayınvalidem daha tecrübeli de, annnem, tüm sülaleye söyler heralde

aaa halaları çok kıymetlii... mutlaka söyler..en iyisi dr ile güzünü korkutmak.. halalar öğrensin ama kimsye demesinler sorun orda.. ben nasıl teyzem bilsin isitosam onlarında bilmek hakkı ama yayarlar heyecanla..

dr..ile kocam arasında sağlam korkutucu bir tablo lazım olcak o zaman bebiş varsa:)

EVET CANIM COK HAKLISIN BAK NERDEYSE BITECEK BENIM ZATEN FAZLA SURMEZ EN FAZLA 4 GUN FALANNN BASLIYACAZ BİZMİLLAH DIYIP HADİ BAKALIMMM

CANIM ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN INŞALLAHHH SAĞLIKLI SIHATLI KUCAGINA ALMAYI NASIP EDER INSALLAHHH DARISI BIZLERINDE BASINAAAAA (AMİN)

HANDEEE CANIM HADI BAKALIM INSALLAH DAHA IYI HABERLERINI BEKLIYORUZZZZ CANIMM İNŞALLAH HAMILESINDIRRRR BEBĞİMMMM

herkese merhaba iyi akşamlar benim güzel arkadaşlarım valla eve yeni geldim açtım hemen neti önceki sayfalarıda okumadım daha varmı güzel haberler ?? kızlar bu forum bana çok iyi geldi hiç kimseye sorup söyleyemediklerimi gelip hemen size aktarıyorum herkes aynı dertten olunca daha bi farklı oluyo sizleri seviyoruuuuuuuuummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…