sağol canım benim herelde o zaman daha zamanım varrrBenim bildiğim yumurta 24 saat canlı kalıyor.
sen hamileliğini kaçıncı günde anladın?
ben adetim geçtikten 5 gün sonra idrar testi yaptırdım ama sonuç negatifti..daha sonra 10. gün tekrar idrar testi yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı..ben de hemen kan testi yaptımaya gittim sonuç 275 çıktı..10 gün adet geikmesinde normalde daha yüksek çıkması gerekirmiş 1000 falan...yani benim ki geç döllenmeymişş..sizinkide öyle olabilirr..
Arkadaşlar çok dikkan edin.düğünde oynama bence ne olur ne olmaz.ben dikkatsizliğim yüzünde 7 haftalıkkken bebeğimi düşürdümm.
saçınızıda boyamayın sonuçta boyanın kokusu bebişe zarar verebilirr..kimyasal sonuçtaa.
ben adetim geçtikten 5 gün sonra idrar testi yaptırdım ama sonuç negatifti..daha sonra 10. gün tekrar idrar testi yaptırdım ve sonuç pozitif çıktı..ben de hemen kan testi yaptımaya gittim sonuç 275 çıktı..10 gün adet geikmesinde normalde daha yüksek çıkması gerekirmiş 1000 falan...yani benim ki geç döllenmeymişş..sizinkide öyle olabilirr..
ben dün test yaptım negatif çıktı.ama ilk defa bugün şiddetli belirtiler yaşamaya başladım.hakkımızda hayırlısı hepimizin
calıkusu_439 - hatice :)bende ekli olanlar:
Candas - nurcan
yarenhande - hande
kızılmavi - sibel
güneş_16 - ipek
didemss25 - didem
ays80 - ayşegül
melsss - melis
nazli123 - nazlı
tuubaayaz - tuğba
bir tek hatice kaldı.( kusura bakma canım.
ben de adetim geçtikten 5 gün sonra test yaptım negatif çıkmıştıı..daha sonra 10. gün yaptırdım ve sonuç pozitiff..umudunuzu yitirmeyin.hakkımızda hayırlısı..
belki döllenme yeni oluyordur o yüzden kendinizi yormayın ve mümkün oldukça ayakta kalmayınn..
arkadaşlar eğer hamileyseniz hamileliğinizin ilk 3 ayına çok dikkan edin lütfen..
Çamasır suyu ve buna benzer kimyasal maddelerden uzak durun..
Evinizi makineyle süpürmeyinn.bırakın eviniz biraz pis dursun.:))
Hamile olduğunuzu ilk 3 ayınız dolana kadar yakınlarınız dışındakilere söylemeyin..nazar değebilir.sonuçta olan var olmayan var..
Çok fazla ayakta kalmayınn..ve daha bir çok şeyyy..
ay canım bana umut oldun yemin ederim ki... sanırım benimkide öyle çıkacak... hayırlısı inş..
aaaa... benim daha ne olduğu belli değil ama, sol kasığımda bişey olduğunu hissediyodum (inşalalh mercimeğim) cumartesi günü evi süpürmeye kalktım, daha bi odayı süpürmeden belime, karnıma ağrı girmişti bende hemencik bıraktım, korktum.. buradada yazdım hatta pınar yapma bırak demişti..
doğru sölüyosun, temizlik yapcaz diye bebişlerden oluruz bi de Allah korusun
Arkadaşlar ben çıkıyorum, gözlerim bilgisayara bakmaktan yoruldu mesai de bitti zaten. Yarın için bana dua edin ilk doktor kontrolüme gidiyorum. Herşey yolunda gitsin. Herkese iyi akşamlar, yarın görüşürüz
aaaa... benim daha ne olduğu belli değil ama, sol kasığımda bişey olduğunu hissediyodum (inşalalh mercimeğim) cumartesi günü evi süpürmeye kalktım, daha bi odayı süpürmeden belime, karnıma ağrı girmişti bende hemencik bıraktım, korktum.. buradada yazdım hatta pınar yapma bırak demişti..
doğru sölüyosun, temizlik yapcaz diye bebişlerden oluruz bi de Allah korusun
kızlar benim eşimin tarafında hiç torun torba yok.. hasretle yanıolar ve bekliolar.. halaları var pek hazetmiorum.. şimdi eğer hamileysem gün arkadaşlarına kadar ( 5 tne günleri var) söylerler..
ben bundan korkuyorum bide ne olcak derler.. bu ayrı bir stres.. sölemesem eşime falan kimseye demem lazım benciliik oour.. napmalı acaba?
handecim bence söyleme canım..inan ben nazardan cok korkuyorum..bide hiç torun yok diyosunn yani bütün iyi ve kötü gözler üzerinde olacak..kötü gözlere dikkat .tabiki yinede sen daha iyi bilirsinn..
kızlar benim eşimin tarafında hiç torun torba yok.. hasretle yanıolar ve bekliolar.. halaları var pek hazetmiorum.. şimdi eğer hamileysem gün arkadaşlarına kadar ( 5 tne günleri var) söylerler..
ben bundan korkuyorum bide ne olcak derler.. bu ayrı bir stres.. sölemesem eşime falan kimseye demem lazım benciliik oour.. napmalı acaba?
eşine dicen ama bebişimize nazar değmesin diye kimseye söylemicez diye de tembihlicen.. benim bi arkadaşım 3 aylıkken düşük yaptı. o anlattı; "ben 5. haftada herkese söylemiştim sonra düşürdüm, eltilerim(kocalar kardeş sonuçta o kadar yakın) 5 aylık olmuşlar daha yeni öğrendik. sen de söyleme sakın" diyodu. nası durcam bilmiyom ama.. kayınvalidem daha tecrübeli de, annnem, tüm sülaleye söyler heralde
canım benim hayırlısı olsun rahatlamışsındırbence hemen ovulasyon testi al derim ben hiç olmazsa gününü yakalama şansın yüksek olur bu ay inşallah bebiş haberini alırız canım ... ne yalan söyliyim adet olmana sevindim belirsizlikten iyidir hiç olmazsa ne yapıcağını bilirsin
mrb hanımlar
bgn nün müjdeli haberini ben vereyim
düüüüünn H A M İ L E olduğumu öğrendim
son birkaç gündür bu topiği takip ediyordum hamile kalırsam belirtileri buraya yazacağıma kendi kendime söz vermştim ve o gün bgn dür
ben 3.5 yıllık evliyim ocak ayının başında bebek yapmaya karar verdik ve ayın sounda müjdeli haberi aldım bu benin ilk hamileliğim. geçen ay aralık 25 adet oldum bu ayda 27-28 de olamam lazımdı adet döngüm bu şekilde. ama adet dönemim yaklaştıkca streste heycan da korkua artıyo tabi. birde sürekli belirti aramaya çalışıyosunuz bu daha çok strese sokuyo psikolojik olarak etkilenip değişik değilşik belirtler olusuyo. tabi benm işim daha da zordu. çünkü benim her adet dönemimde gögüslerim şişer, iştahım çok açılır hatta yemek yedikten 10 dakka sonra bile hiç bişey yememiş gibi hisdderim kasıklarımda acayip sık ve şiddetli şekilde batmalar olur. aşeririm felan.yani aslında HAMİLELK BELİRTİLERİ ADET DÖNEMİ ÖNCESİ OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLİKLERE ÇOK BENZİYO.
bende tek değişik fark ki ben bu belirtiden dolayı hamile olduğumu test yapmadan önce anlamıştım ama tabi test yapmadan da emin olmamıyorsunuz.
........... gögüslerim şişti her ay olduğu gibi ama uçlarında bi değişiklik vardı sürekli dikti ve sızlıyordu karıncalanıyordu hani gögüs uçları üşüdüğünde sızlarya o şekilde. bide en belirgin olarak uçlarının rengi koyulaştı gögüslerimin uçlarının etrafında küçük küçük kabarcıklar oluştu. birde adet tarihim gelmeden bir kaç gün önce karnımda sanki adet oluyormusum gibi sancı giriyodu usul usul karnımı dolaşıp geçiyordu. yani kendimi bimesem o an kanamam var diye düşünürüm.
mide bulanım yok asermem yok . kokulara karsı hassasiyetim yok. iştahım hi açılımadı.
hanımlar allah isteyen herkese versin. bol bol dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?