o zaman 3 ay biitene kadar kocamada demicem kimseye demicemm.. adam demicekmi sen adet olmuonmu diye....off yaa..bizde var torun torba onlarda hiç yok... her dk arıcaklar.. herhaftasonu başıma damlıcakalr.. doğurunca da öle olcak. yapcak bişi yok biliyorum .. şu 3 ayı eğer bebiş yoldaysa nasıl bir yol izlemeli acaba..
eğer öle bişi varsa dr..a söylemeli.. dr eşimin yanında sanki kendi diyormuş gibi demeli.. temizlik yok, herkese söylemeyin riskli diye..
aklıma başka bişi gelmio..
aaa halaları çok kıymetlii... mutlaka söyler..en iyisi dr ile güzünü korkutmak.. halalar öğrensin ama kimsye demesinler sorun orda.. ben nasıl teyzem bilsin isitosam onlarında bilmek hakkı ama yayarlar heyecanla..
dr..ile kocam arasında sağlam korkutucu bir tablo lazım olcak o zaman bebiş varsa:)
o zaman 3 ay biitene kadar kocamada demicem kimseye demicemm.. adam demicekmi sen adet olmuonmu diye....off yaa..bizde var torun torba onlarda hiç yok... her dk arıcaklar.. herhaftasonu başıma damlıcakalr.. doğurunca da öle olcak. yapcak bişi yok biliyorum .. şu 3 ayı eğer bebiş yoldaysa nasıl bir yol izlemeli acaba..
eğer öle bişi varsa dr..a söylemeli.. dr eşimin yanında sanki kendi diyormuş gibi demeli.. temizlik yok, herkese söylemeyin riskli diye..
aklıma başka bişi gelmio..
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım handecim kalbini bozarsan sorun yaşarsın bence eşinden gizleme ona söyle ama o ailesine söylemesin ben öyle yaptım şimdi 9+3 günlük hamileyim ve yeni söyledik bence böylesi daha iyi olur
herkese merhaba iyi akşamlar benim güzel arkadaşlarımValla eve yeni geldim açtım hemen neti önceki sayfalarıda okumadım daha varmı güzel haberler ?? Kızlar bu forum bana çok iyi geldi hiç kimseye sorup söyleyemediklerimi gelip hemen size aktarıyorum herkes aynı dertten olunca daha bi farklı oluyo sizleri seviyoruuuuuuuuummmmmmmmmmm
o konuda eşime güvenmiorum sorun oarada.. neyse hele bir olsunda orası dert olsun.. canım senide canı gönülden tebrik ederim. allah kucağına almayı nasip etsin cnmm..
QUOTE=ESEV;17434062]handecim bence söyleme canım..inan ben nazardan cok korkuyorum..bide hiç torun yok diyosunn yani bütün iyi ve kötü gözler üzerinde olacak..kötü gözlere dikkat .tabiki yinede sen daha iyi bilirsinn..
herkese merhaba iyi akşamlar benim güzel arkadaşlarımvalla eve yeni geldim açtım hemen neti önceki sayfalarıda okumadım daha varmı güzel haberler ?? kızlar bu forum bana çok iyi geldi hiç kimseye sorup söyleyemediklerimi gelip hemen size aktarıyorum herkes aynı dertten olunca daha bi farklı oluyo sizleri seviyoruuuuuuuuummmmmmmmmmm
slm kızlar. Ertelenen hayallerle birlikte daha fazla gayret gösterme kararı aldım. şimdi reglimin 3. Günü. Folik asit aldım eczaneden ama şimdi mi başlamalıyım. Yoksa sonra mı. Bir sakıncası olur mu?
iyi akşamlar canım.. Bugün face de birbirimizi ekledik. Sen de adını soyadını yazarsan ekleyebiliriz.. Valla bende hepinizi çok seviyorum.. Cidden çok iyi geldi burası bana da
slm kızlar. ertelenen hayallerle birlikte daha fazla gayret gösterme kararı aldım. şimdi reglimin 3. günü. folik asit aldım eczaneden ama şimdi mi başlamalıyım. yoksa sonra mı. bir sakıncası olur mu?
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım handecim kalbini bozarsan sorun yaşarsın bence eşinden gizleme ona söyle ama o ailesine söylemesin ben öyle yaptım şimdi 9+3 günlük hamileyim ve yeni söyledik bence böylesi daha iyi olur
iyi akşamlar yarın görüşürüz herkesle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?