Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım handecim kalbini bozarsan sorun yaşarsın bence eşinden gizleme ona söyle ama o ailesine söylemesin ben öyle yaptım şimdi 9+3 günlük hamileyim ve yeni söyledik bence böylesi daha iyi olur

QUOTE=ESEV;17434062]handecim bence söyleme canım..inan ben nazardan cok korkuyorum..bide hiç torun yok diyosunn yani bütün iyi ve kötü gözler üzerinde olacak..kötü gözlere dikkat .tabiki yinede sen daha iyi bilirsinn..[/QUOTE]

sana bişi sormak istiyorum.. sende böle göbeğine kaşınma gerilme.. batma.. vajşinada.. bacaklarda kasıklarda ağrı.. göğüslerde yanlarda şişlik uçlarda irileşme oldumu cnmm...

çıkacam birazdan acil cvp verirsen çok mutlu olurum..

iyi fikir canımm dr desin. o zaman korkar söyleyemez bence de. ama halalar teyzeler.. sen bilirsin ama millet anne-babalar ve kardeşlerden başka kimseye söylemiyo.. bizimde dayımın gelinlerini 4. ayında öğrendik mesela.. annemde hak vermişti onlara kırılmadı yani

olabilir canım tabii..ama eşine söylemelisinn..sonuçta onunda çoçuğuu..eşinden rica etsen en azından ilk 2 ay kimseye söylesinn..
yaa canımm yine de herşey allahtann çok ta kafana takma en iyisii..eşinde sevincini ailesiyle paylaşmak isteyecektir tabii..en iyii bol boll dua etmek allah seni,bebişini nazardan korusunn..

o konuda eşime güvenmiorum sorun oarada.. neyse hele bir olsunda orası dert olsun.. canım senide canı gönülden tebrik ederim. allah kucağına almayı nasip etsin cnmm..

evet canım aynen öleee benim ıcınde cok guzel ve farklı olduuu ısten gelırgelmez hemen pc basına oturup foruma gırıyorumm bende sizleriii cok sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

slm kızlar. ertelenen hayallerle birlikte daha fazla gayret gösterme kararı aldım. şimdi reglimin 3. günü. folik asit aldım eczaneden ama şimdi mi başlamalıyım. yoksa sonra mı. bir sakıncası olur mu?

sana bişi sormak istiyorum.. sende böle göbeğine kaşınma gerilme.. batma.. vajşinada.. bacaklarda kasıklarda ağrı.. göğüslerde yanlarda şişlik uçlarda irileşme oldumu cnmm...

çıkacam birazdan acil cvp verirsen çok mutlu olurum..[/QUOTE]

canım benim özellikle kasıklarımdan bacağıma doğru giden ağrılar olmuştuu..göğüslerimde şişkinlik kaşınma hepsi oldu canımm...inşş hayırlısı olsunn canımm..ama bu muallaktan kurtulmak için biran önce kan testi yaptırmalısınn...

iyi akşamlarr

kızlar öldüm bugun kasık ve bel agrısından bide karnımın içinde bi hareket var kalp çarpıntısı gibi yok artık falan diyorum kendime test yaptım negatif çıktı artık psikopata bağladım adet öncesi sonrası farketmiyo habire test yapıyorum ama içimden bi ses hamilesin diyooooo biri şu sesi sustursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn
napçam ya yedim kafayı

34kangalli58 kullanıcısından alıntı
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım handecim kalbini bozarsan sorun yaşarsın bence eşinden gizleme ona söyle ama o ailesine söylemesin ben öyle yaptım şimdi 9+3 günlük hamileyim ve yeni söyledik bence böylesi daha iyi olur

CANIM HEMSERIM BENIMMM HAYIRLI OLSUNNN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNNN İNŞALLAH DARISI BASIMIZAAAA 34 ZARA 58

iyi akşamlar canım.. bugün face de birbirimizi ekledik. sen de adını soyadını yazarsan ekleyebiliriz.. valla bende hepinizi çok seviyorum.. cidden çok iyi geldi burası bana da

slm kızlar. Ertelenen hayallerle birlikte daha fazla gayret gösterme kararı aldım. şimdi reglimin 3. Günü. Folik asit aldım eczaneden ama şimdi mi başlamalıyım. Yoksa sonra mı. Bir sakıncası olur mu?

canım bende bu ay almayı dusunuyorum ama ne zaman baslkıyacagımı bılmıyorum benımde bugun reglimin ıkıncı gunu eger ogrenırsen benıde bılgılendır canımmcımmm

slm kızlar. ertelenen hayallerle birlikte daha fazla gayret gösterme kararı aldım. şimdi reglimin 3. günü. folik asit aldım eczaneden ama şimdi mi başlamalıyım. yoksa sonra mı. bir sakıncası olur mu?

folikasitin bir zararı yok istediğin zaman başlaya bilirsin doktorlar hamile kalmak istediğiniz zaman başlayın diyor

hoşgeldin canım.. hayırlı olsun. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…