Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorcammm gögüsleriniz şişip taş gibi oldumu karıncalanıyomuuu ya adet olcam diyorum ama genede içim içimi yiyorr adetime 3 gün varr dün gece sağ kasıgıma kramplar girdi cevap verenlere simdiden teşekkürlerr

Son düzenleme:
canım benimde göğüste tık yok, ara ara kasık ve bel ağrısı çekiyorum, adetmi olcam hamilelik belirtisi anlayamıyorum çünkü ikisi birbirine çok benziyo.göğsü şişmeden hamile kalan varmııdır acaba, benimde 2 günüm geçti.

belirtiler herkeste farklı ama benimki öyle böyle bi ağrı deil canım.ara sıra olsa iyi yani.hani adetin bi kaç damla gelir de sökmesine yakın bi ağrı başlar ya ondan oluyo.ama benm bacaklarda hiç ağrım olmazdı mesela

ayyyy canımmmm yaaaa... ciddi misin.. bense yumurtlama sırasındaki akıntı devam ederse hamilelik belirtisi sanıyodum. adete yakın kuruluk oluşur diyodu birisi.. ama adetime daha 1 hafta var diye de kafam karışıyodu.. ayyyyy ağzından bal damlıyo inan.. inşallah iyi haber gelir hepimiz için inşallah

ellerim titriyor... göğsümün ağırsı sırtıma vuruo artık... korkuyorum mine.. ben 2.çizgiyi görmeden kana gitmmin en iyisi.. en sağlıklsıı o.. şöle net 2 çizgi göriim ben.. ancak o zaman emin olabileceğim sanırım.. eğer cumartesi günkü kan negatif olmasaydı kafam bu kadar allak bullak olmazdı belki..??

Şekerim cumartesiden bu yana 5 gün geçti.. Ben de geçen çarşamba gebelik testi yaptığımda silik çıktı o da hemen çıkmadı hatta bir kaç dk sonra çıkmıştı. Sen bilirsin yarın sabah tekrar idrar testi yap öyle git kan vermeye istersen. Muallakta kalmak kötü şey..

ayy inşş canım yaa.. walla buz kestim..panik atağım tuttu.. her yerim titrio şu anda.. kalbim ağzımda atıo resmen

Merhaba., Ben yeni katıldım aranıza.. fakat ben eğer ikinci çizgiyi silik görseydim herkese hamilelik müjdesi verirdim. Bence hamilesin. İnşallah hamilesindir. Belirtilerin nasıl buarada... Belki yazmışsındır ama bulamadım

evet en iyisi öyle yapım.. yarın bir daha yapım duruma göre yarın gidim kan vermeye..
sağol canım .. allah senden razı olsun walla.. beni sakinleştiriosunuz.. hem akrep burcuyum hem panik atağım var.. belirsizlik beni deli ediyor.. ama sizler sayesinde daha sakin olmaya başladım..

cnm adetim geçeli 7.gün bugün.. göğüslerimin uçları büyüdü , yanları doldu koltuk altım kolllarım sızlıyor.. göğsümün ağrısı sırtıma vuruo.. 2 öncesine kadar vajinada batma ve doluluk hissi vardı.. kasılarımn ağrısı bacaklarıma vuruo... bugün hafif başım dönmeye başladı.. göbek deliğim gergin ve içi karnımın içi kaşınıo..cnm

candass canım demişin ya hani vücuttan iki ayda atılmıyo diye. Ben böyle deniceğini bildiğim için dedim zaten ayın 24 ünde test yaptım negatifti diye. Neyse sen öyle diyosan öyledir. ben hiç ilgilenmiyorum artık. 1-2 hafta önce negatifti şimdi eski hcgyi yani, önceki hamileliğimi gösteriyodur kesin.

ayy inşş canım yaa.. walla buz kestim..panik atağım tuttu.. her yerim titrio şu anda.. kalbim ağzımda atıo resmen

kuzumm benimm... kıyamam.. hani sen bana diyodun herşeye hazırlıklı olacaksın söz mü diye.. önceki kan testi, idrar testleri sonucunu unut... onları başkası yapmş.. bizle alakası yok idrardaki silik çizginin şimdi çıkmış olması geç döllenme olduğunu gösteriyo.. sabah yeniden idrar testini yapıp emin olmak istiyosan, beklicez.. ama yarın sabaha kadar da herşeye hazırlıklı olan o handeyi istiyom.. sen şimdi hepimizin hamileliğini düşündüğümüzden dolayı da strese giriyosun yanılmıyosam.. eğer hamile değilsen de hiç kimse ahh, vahh demicek.. olleyy hadi yeniden çalışmalar başlıyoruz dicez. hadi canımm benimm.. mercimeğe zarar veririsin bak böle..

ben halen hazırlıklıyım cnm.. Ama şu dakikadan sonra belirsizlik ve sabretmek çok zor gelmeye başladı.. Regl olursam üzülmeyeceim yemin edrim... Sadece belli olsun.. Yani demek istediğim şu eğer varsa ve testte yine çıkmaz 20 gün sonra çıkarsa buna dayanacak gücüm yok.. O yüzden bekleyebildiğim kadar bekleyip durumu kesinleştirmek istiyorum..

Keşke erkenden hiç test yapmasaydım kızlar.. Neyse tecrübe oldu bana.. Sizlerede olsun..

merabalar canlarım çok mutluyum çünküüüüü galiba hamileyim az önce doktordan geldim ulturasonda baktı galiba gebesin dedi daha adetime 8 gün var kan testi verdim ögleden sora çıkacak hamileyimdir dimi doktor görünüyor dedi allahıma şükürler olsunnnnnn allah herkeze nasip etsin inşallah

valla canım benim daireden bi arkadaşım vardı korunuyodu, bi kere şüpheli olmuş ve hamile kalmıştı.O da kuruluktan dolayı şüphe ettim dedmişti, ben hamile kaldığımda da kurluğun yoksa hamilelik olmayabilr demişti, çünkü o çok yoğun bi şekilde yaşamış ki sen bunu 1 hafta öncesinde hissediyosan ihtimal fazlalaşır :) inş :)
canım eğer imkan varsa ve de tetslerini atmadıysan fotolarını çekip bi koysana, topikçe bi irdeleyelim :)
Canım yani ben sadece dr dan duyduğumu söylüyorum dr değilim ki bileyim, sadece her ihtimali hazırlıklı ol, üzülme diye dedim.Ama düşükten 10-15 gün sonra hamile kalanlar çok, sadece testin çok bi güvenrliği yok bu durumda.İnş yinede sonuç güzel olsun.Eğer adetin geçerse 2 gün aralıkla kan veririsin inş sonunda da mutlu haberi bizlere veririsin :)))

slm canım hoşgeldin :) nasılsın ?

ay cnm hadi hayırlısı olsun inş...kan testi sonucunu alınca netleşicek ama bence hamilesin... Bizde bildir sonucu olurmu cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…