- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
inş sağlıklı ve sorunsuz bi, gebelik olur canım :)
canım seni üzmeyi kesinlikle istemem ama bişey diyeceğim.düşükten sonra gebelik hormonları 2 aya kadar vücuttan çıkmayabiliyormuş.çıkmadığındanda hamile gibi gösteriyormuş, senin kesin hamileliğini öğrenebilmen için 2 gün aralıklarla kan testi vermen gerekiyor, inş hamilesindir çünkü bu dönemde hamile kalanlarda epeyce var.arkasından kolay tutarmış yeni bebek:
canım benimde göğüste tık yok, ara ara kasık ve bel ağrısı çekiyorum, adetmi olcam hamilelik belirtisi anlayamıyorum çünkü ikisi birbirine çok benziyo.göğsü şişmeden hamile kalan varmııdır acaba, benimde 2 günüm geçti.
canım kurulukta en büyük belirtilerdenmiş :) ayyy inş bikaç tane güzel haberleirimiz olur bu ay :))
bacaklarınma vuruosa canım.. ümitlendirmiim ama olabilir.. benimde öyle çünkü.. ama benim göğüslerim deli dehşet şişler ve sızım sızım sızlıolar..
Yok şeker öyle değil aslında. Belki bu ay geç yumurtlamış olabilirsin o zaman senin son adet tarihini baz almayacak. Mesela ben geçen ay 20 Aralıkta adet gördüm ama yumurtlamam 12 Ocakta falan oldu. Yani Normal yumurtlama tarihiminde 10 gün sonra yumurtladım. Belki sen de geç yumurtladın bu yüzden senin de gebelik bu şekilde geç ortaya çıkmış olabilir.
zaten senin şansın bizden yüksek canım.silikde olsa çizgiyi gördün.büyük ihtimal sen de bebiş var
ellerim titriyor... göğsümün ağırsı sırtıma vuruo artık... korkuyorum mine.. ben 2.çizgiyi görmeden kana gitmmin en iyisi.. en sağlıklsıı o.. şöle net 2 çizgi göriim ben.. ancak o zaman emin olabileceğim sanırım.. eğer cumartesi günkü kan negatif olmasaydı kafam bu kadar allak bullak olmazdı belki..??
ayy inşş canım yaa.. walla buz kestim..panik atağım tuttu.. her yerim titrio şu anda.. kalbim ağzımda atıo resmen
canım ya ağlattın beni.. walla iyiki varsınız.. şu durumumu sizlerden başka kimse anlamaz... eşim bile... çok sağolun.. iyi ki üye olmuşum... ayy çok duygulandımçç:2:
Şekerim cumartesiden bu yana 5 gün geçti.. Ben de geçen çarşamba gebelik testi yaptığımda silik çıktı o da hemen çıkmadı hatta bir kaç dk sonra çıkmıştı. Sen bilirsin yarın sabah tekrar idrar testi yap öyle git kan vermeye istersen. Muallakta kalmak kötü şey..
Merhaba., Ben yeni katıldım aranıza.. fakat ben eğer ikinci çizgiyi silik görseydim herkese hamilelik müjdesi verirdim. Bence hamilesin. İnşallah hamilesindir. Belirtilerin nasıl buarada... Belki yazmışsındır ama bulamadım
ayy inşş canım yaa.. walla buz kestim..panik atağım tuttu.. her yerim titrio şu anda.. kalbim ağzımda atıo resmen
kuzumm benimm... Kıyamam.. Hani sen bana diyodun herşeye hazırlıklı olacaksın söz mü diye.. önceki kan testi, idrar testleri sonucunu unut... Onları başkası yapmş.. Bizle alakası yokIdrardaki silik çizginin şimdi çıkmış olması geç döllenme olduğunu gösteriyo.. Sabah yeniden idrar testini yapıp emin olmak istiyosan, beklicez.. Ama yarın sabaha kadar da herşeye hazırlıklı olan o handeyi istiyom.. Sen şimdi hepimizin hamileliğini düşündüğümüzden dolayı da strese giriyosun yanılmıyosam.. Eğer hamile değilsen de hiç kimse ahh, vahh demicek.. Olleyy hadi yeniden çalışmalar başlıyoruz dicez. Hadi canımm benimm.. Mercimeğe zarar veririsin bak böle..
selam şekerler
valla canım benim daireden bi arkadaşım vardı korunuyodu, bi kere şüpheli olmuş ve hamile kalmıştı.O da kuruluktan dolayı şüphe ettim dedmişti, ben hamile kaldığımda da kurluğun yoksa hamilelik olmayabilr demişti, çünkü o çok yoğun bi şekilde yaşamış ki sen bunu 1 hafta öncesinde hissediyosan ihtimal fazlalaşır :) inş :)ayyyy canımmmm yaaaa... ciddi misin.. bense yumurtlama sırasındaki akıntı devam ederse hamilelik belirtisi sanıyodum. adete yakın kuruluk oluşur diyodu birisi.. ama adetime daha 1 hafta var diye de kafam karışıyodu.. ayyyyy ağzından bal damlıyo inan.. inşallah iyi haber gelirhepimiz için inşallah
canım eğer imkan varsa ve de tetslerini atmadıysan fotolarını çekip bi koysana, topikçe bi irdeleyelim :)ellerim titriyor... göğsümün ağırsı sırtıma vuruo artık... korkuyorum mine.. ben 2.çizgiyi görmeden kana gitmmin en iyisi.. en sağlıklsıı o.. şöle net 2 çizgi göriim ben.. ancak o zaman emin olabileceğim sanırım.. eğer cumartesi günkü kan negatif olmasaydı kafam bu kadar allak bullak olmazdı belki..??
Canım yani ben sadece dr dan duyduğumu söylüyorum dr değilim ki bileyim, sadece her ihtimali hazırlıklı ol, üzülme diye dedim.Ama düşükten 10-15 gün sonra hamile kalanlar çok, sadece testin çok bi güvenrliği yok bu durumda.İnş yinede sonuç güzel olsun.Eğer adetin geçerse 2 gün aralıkla kan veririsin inş sonunda da mutlu haberi bizlere veririsin :)))candass canım demişin ya hani vücuttan iki ayda atılmıyo diye. Ben böyle deniceğini bildiğim için dedim zaten ayın 24 ünde test yaptım negatifti diye. Neyse sen öyle diyosan öyledir. ben hiç ilgilenmiyorum artık. 1-2 hafta önce negatifti şimdi eski hcgyi yani, önceki hamileliğimi gösteriyodur kesin.
selam şekerler
merabalar canlarım çok mutluyum çünküüüüü galiba hamileyim az önce doktordan geldim ulturasonda baktı galiba gebesin dedi daha adetime 8 gün var kan testi verdim ögleden sora çıkacak hamileyimdir dimi doktor görünüyor dedi allahıma şükürler olsunnnnnn allah herkeze nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?