valla canım benim daireden bi arkadaşım vardı korunuyodu, bi kere şüpheli olmuş ve hamile kalmıştı.O da kuruluktan dolayı şüphe ettim dedmişti, ben hamile kaldığımda da kurluğun yoksa hamilelik olmayabilr demişti, çünkü o çok yoğun bi şekilde yaşamış ki sen bunu 1 hafta öncesinde hissediyosan ihtimal fazlalaşır :) inş :)
canım eğer imkan varsa ve de tetslerini atmadıysan fotolarını çekip bi koysana, topikçe bi irdeleyelim :)
Canım yani ben sadece dr dan duyduğumu söylüyorum dr değilim ki bileyim, sadece her ihtimali hazırlıklı ol, üzülme diye dedim.Ama düşükten 10-15 gün sonra hamile kalanlar çok, sadece testin çok bi güvenrliği yok bu durumda.İnş yinede sonuç güzel olsun.Eğer adetin geçerse 2 gün aralıkla kan veririsin inş sonunda da mutlu haberi bizlere veririsin :)))
slm canım hoşgeldin :) nasılsın ?
ay cnm hadi hayırlısı olsun inş...kan testi sonucunu alınca netleşicek ama bence hamilesin... Bizde bildir sonucu olurmu cnm??
ay cnm hadi hayırlısı olsun inş...kan testi sonucunu alınca netleşicek ama bence hamilesin... Bizde bildir sonucu olurmu cnm??
ben halen hazırlıklıyım cnm.. Ama şu dakikadan sonra belirsizlik ve sabretmek çok zor gelmeye başladı.. Regl olursam üzülmeyeceim yemin edrim... Sadece belli olsun.. Yani demek istediğim şu eğer varsa ve testte yine çıkmaz 20 gün sonra çıkarsa buna dayanacak gücüm yok.. O yüzden bekleyebildiğim kadar bekleyip durumu kesinleştirmek istiyorum..
Keşke erkenden hiç test yapmasaydım kızlar.. Neyse tecrübe oldu bana.. Sizlerede olsun..
tatlım git test yaptır bence hatta hiç bekleme derim
canım anlatamadım ben sana galiba. Diyorumki ben zaten o değerleri kontrol ettirdim ay içinde yani düşükten tam 20 gün sonra komple sıfırlanmıştı diyorum. Yani o zaman tamamen negatifti dedim. Bende şuan hamileyim diyip sevinmiyorum. Zaten seviniyorum olsada düşüyo. Sevinmiyorum ama sadece paylaşmıştım.
merabalar canlarım çok mutluyum çünküüüüü galiba hamileyim az önce doktordan geldim ulturasonda baktı galiba gebesin dedi daha adetime 8 gün var kan testi verdim ögleden sora çıkacak hamileyimdir dimi doktor görünüyor dedi allahıma şükürler olsunnnnnn allah herkeze nasip etsin inşallah
valla canım benim daireden bi arkadaşım vardı korunuyodu, bi kere şüpheli olmuş ve hamile kalmıştı.O da kuruluktan dolayı şüphe ettim dedmişti, ben hamile kaldığımda da kurluğun yoksa hamilelik olmayabilr demişti, çünkü o çok yoğun bi şekilde yaşamış ki sen bunu 1 hafta öncesinde hissediyosan ihtimal fazlalaşır :) inş :)
inşallah canım yaa.. hayırlısıyla inşallah hepimizinn bebişleri olur
yok cnm bugünde bekliceö kesin karar verdim... Yarın ola hayrola.. Mübarek perşembe yarın.. Inşş sende bende dileyen herkes biran önce hayırlısı ile güzel haberleri alırız..
evet canım tecrübe oldu bana en azından.. Ben bu olayda sabırsızım nedense.. Eğer bu siteye hiç girmemiş olsaydım 2 günde bi idrar yapardım heralde, sonrada çöküntü yaşardım durmadan.. Iyi ki varsınız.. Sahiden rahatlıyorum burda..
Idrar testi negatifte yanılabiliyo ama pozitifte yanılmaz diyolar (yani çok aksi bi durum yoksa) yani yarın sabah net çizgiyi göreceksin gibi geliyo bana.. Yani öle uzun zamanı bulmaz.. Yarın sabah herşey netleşecek, sen de kocaman bi oohhh diceksin.. Inşallah ya rabbim..
Ilk baştan beri senin hamileliğine dair çok kuvvetli bi his var içimde.. Inşallah yanılmıyorumdur..
inanki bende kendi hamile olduğma başından beri inanıyorum. Ama yıkılmamak için hazırlıklı olmaya çalışıyorum.. Eğer hamileysem hani anneler rahme düşünce hisseder derler büyükler.. Ben onu yaşadığımı kabulleneceğim.. Ama kend,i kendimi hazırlamak için her ne kadar adım kadar inanıyor olsamda.. Belki diyorum olmayabilirimde..
Bu size itirafım kızlar.... En başından beri varlığına inanıyorum .. Ama yoksa harab olmayacak kadar hazırlıklıyım sadece belirsizlik canımı sıkıyor..
şu testerin kopyasını buraya nasıl koyacam bir bilen vrsa hemen anlatsın. Sizde yorumlayın kızlar..
inanki bende kendi hamile olduğma başından beri inanıyorum. Ama yıkılmamak için hazırlıklı olmaya çalışıyorum.. Eğer hamileysem hani anneler rahme düşünce hisseder derler büyükler.. Ben onu yaşadığımı kabulleneceğim.. Ama kend,i kendimi hazırlamak için her ne kadar adım kadar inanıyor olsamda.. Belki diyorum olmayabilirimde..
Bu size itirafım kızlar.... En başından beri varlığına inanıyorum .. Ama yoksa harab olmayacak kadar hazırlıklıyım sadece belirsizlik canımı sıkıyor..
şu testerin kopyasını buraya nasıl koyacam bir bilen vrsa hemen anlatsın. Sizde yorumlayın kızlar..
merhaba kızlar nasılsınız,geçmiş sayfalara henüz bakmadım,yarenhande ne yaptın canım,adetmi oldun hamilemisin,selincim senin moralin nasıl,sormaya dilim varmıyor ve diğer kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?