Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar

bugün 7 gün oldu adetim gecikti..3 tane test yaptım

2 si negatif birisinde ikinci çizgi silik çıktısizce ben neyim şimdi hamilemiyim değil miyim

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız,geçmiş sayfalara henüz bakmadım,yarenhande ne yaptın canım,adetmi oldun hamilemisin,selincim senin moralin nasıl,sormaya dilim varmıyor ve diğer kızlar nasılsınız?

cNIM TOPARLANDIM ÇOK ŞÜKÜR tabiki aklıma gelince ve muhabbeti geçince burkuluo içim ama hayırlısı değilmiş diorum artık cennete bi melek yollamışım öyle avutuolar.ara verdim cnm doktor istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi ama ben burada muhabbetleri izliorum hamile haberlerine seviniorum sadece daha düşünmüorum.sen nasılsın neler yapıosun?

yeni gelenler hoşgelmiş,

kızlar ben biraz dolanayım geliyorum handecim hemen kaldırmazsın değilmi resmi ?

günaydın kızlar

bugün 7 gün oldu adetim gecikti..3 tane test yaptım

2 si negatif birisinde ikinci çizgi silik çıktısizce ben neyim şimdi hamilemiyim değil miyim

cnm ümitlendirmek istemem ama ikinci çizgi daha kimseyi yanıltmadı kan testi yaptırman gerekli çok olmuş adetin geçeli

cnm ümitlendirmek istemem ama ikinci çizgi daha kimseyi yanıltmadı kan testi yaptırman gerekli çok olmuş adetin geçeli

sağol selincim...birileriyle paylaşmak öyle rahatlatıyo ki.. dr mu aradım ama muayenedeymiş daha geri dönmedi..yarın kan testi ister muhtemelen...inşallah bende...

iyiyiz canım. hoşgeldin. sen nasılsın

selincim üzülme canım diycem ama insanın elinde olmuyor maalesef içi burkuluyor biliyorum.bende 10 ay önce senin gibi bir melek yolladım cennete.üstelik kalbi atan,ellerini çırptığını gördüğüm bir melek...ama bende hep şöyle avutuyorum kendimi ya doğduktan sonra ölseydi,ya sakat olsaydı,ya özürlü olsaydı falan diye ama hala ümitliyim ve inanıyorumki birgün kucağıma yavrumu alacağım.üzülme canım

bu arada kızlar ben dün rahim filmi çektirdim ve sonuç şükürler olsunki iki tüpümde açık çıktı.

sağol selincim...birileriyle paylaşmak öyle rahatlatıyo ki.. dr mu aradım ama muayenedeymiş daha geri dönmedi..yarın kan testi ister muhtemelen...inşallah bende...

güzel haberlerini bekliorum cAnım allah sağlıklı hayırlı bi evlat versin inşallah

çok sevindim cnm yakında seninde olduğunu alıcaz cnm senden çok ümitliyim çok tatlısın ve hamilelik sana çok yakışırr

hayırlısı olsun arkadaşım..dr bişey görmeden galibalı bile olsa hamilesin demez.. ayy inşallah hamilesin arkadaşım şu kan sonucu belli olsa da kutlama yapsak. hadi hadi hadiiii

çok saol canım benim kocamla beni bi görseniz o nöbetten çıktı geldi da hiç uyumadı şükürler olsun ama şuna inanıyorum allah ol dedimi olur hep dua edin

yeni gelenler hoşgelmiş,

kızlar ben biraz dolanayım geliyorum handecim hemen kaldırmazsın değilmi resmi ?

kızlar bakın bi bakalım.. çok uğraştım ancak bu kadar oluyor.. Bua rada başım dönmeye başladı...

Eklentiler

• $tara0003.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 70
kızlar bakın bi bakalım.. çok uğraştım ancak bu kadar oluyor.. Bua rada başım dönmeye başladı...

şekerim emin ol hamilesin dikkat et kendine ve hemen çık git hastaneye bi tes yaptır bak benim adetime daha 8 gün kala çıktı tabi hamileysem daha sonuç gelmedide 20 dk sı var

bu kadar uzaktan bile ikinci çizgi görünüyo. bence de hamilesin canımmmmmm inşallah yarın sabah net olarak da göreceksin. için rahat bi şekilde de kan verebileceksin.yarın sabah mıhnanıcam topiğe.. haberini sabırsızlıkla bekliyorum

şekerim emin ol hamilesin dikkat et kendine ve hemen çık git hastaneye bi tes yaptır bak benim adetime daha 8 gün kala çıktı tabi hamileysem daha sonuç gelmedide 20 dk sı var

kızlar aklım geç çalışıo.. Cep teli ile fotosunu .çektim. Bide böle bakarmısınız.. Size zahmet..:18::18:

Eklentiler

• $test.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…