merhaba kızlar nasılsınız,geçmiş sayfalara henüz bakmadım,yarenhande ne yaptın canım,adetmi oldun hamilemisin,selincim senin moralin nasıl,sormaya dilim varmıyor ve diğer kızlar nasılsınız?
günaydın kızlar
bugün 7 gün oldu adetim gecikti..3 tane test yaptım
2 si negatif birisinde ikinci çizgi silik çıktısizce ben neyim şimdi hamilemiyim değil miyim
cnm ümitlendirmek istemem ama ikinci çizgi daha kimseyi yanıltmadı kan testi yaptırman gerekli çok olmuş adetin geçeli
iyiyiz canım. hoşgeldin. sen nasılsın
cNIM TOPARLANDIM ÇOK ŞÜKÜR tabiki aklıma gelince ve muhabbeti geçince burkuluo içim ama hayırlısı değilmiş diorum artık cennete bi melek yollamışım öyle avutuolar.ara verdim cnm doktor istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi ama ben burada muhabbetleri izliorum hamile haberlerine seviniorum sadece daha düşünmüorum.sen nasılsın neler yapıosun?
sağol selincim...birileriyle paylaşmak öyle rahatlatıyo ki.. dr mu aradım ama muayenedeymiş daha geri dönmedi..yarın kan testi ister muhtemelen...inşallahbende...
selincim üzülme canım diycem ama insanın elinde olmuyor maalesef içi burkuluyor biliyorum.bende 10 ay önce senin gibi bir melek yolladım cennete.üstelik kalbi atan,ellerini çırptığını gördüğüm bir melek...ama bende hep şöyle avutuyorum kendimi ya doğduktan sonra ölseydi,ya sakat olsaydı,ya özürlü olsaydı falan diye ama hala ümitliyim ve inanıyorumki birgün kucağıma yavrumu alacağım.üzülme canım
bu arada kızlar ben dün rahim filmi çektirdim ve sonuç şükürler olsunki iki tüpümde açık çıktı.
hayırlısı olsun arkadaşım..dr bişey görmeden galibalı bile olsa hamilesin demez.. ayy inşallah hamilesin arkadaşımşu kan sonucu belli olsa da kutlama yapsak. hadi hadi hadiiii
yeni gelenler hoşgelmiş,
kızlar ben biraz dolanayım geliyorum handecim hemen kaldırmazsın değilmi resmi ?
kızlar bakın bi bakalım.. çok uğraştım ancak bu kadar oluyor.. Bua rada başım dönmeye başladı...
kızlar bakın bi bakalım.. çok uğraştım ancak bu kadar oluyor.. Bua rada başım dönmeye başladı...
canm hamilesin işte daha ne olsunnn hadi gözün aydınnnnnnkızlar bakın bi bakalım.. çok uğraştım ancak bu kadar oluyor.. Bua rada başım dönmeye başladı...
şekerim emin ol hamilesin dikkat et kendine ve hemen çık git hastaneye bi tes yaptır bak benim adetime daha 8 gün kala çıktı tabi hamileysem daha sonuç gelmedide 20 dk sı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?