şekerim emin ol hamilesin dikkat et kendine ve hemen çık git hastaneye bi tes yaptır bak benim adetime daha 8 gün kala çıktı tabi hamileysem daha sonuç gelmedide 20 dk sı var
kızlar aklım geç çalışıo.. Cep teli ile fotosunu .çektim. Bide böle bakarmısınız.. Size zahmet..:18::18:
Eki Görüntüle 136639 Eki Görüntüle 136640 Eki Görüntüle 136639 Eki Görüntüle 136640
bak tatlım bunlarda benim yakın zamanki düşük yapmadan önceki testlerim. O silik olanda 2,5 haftalıktı bebişim. Koyu olanda 4
canım amacım yaranı deşmek değildi ama sizler resmen bana yol gösterisounuz.. Ailemden eşimden herkesten önce siz biliosunuz...
Varmı yani.. Ben hamilemiyim... Ay ağlıcam..
canım amacım yaranı deşmek değildi ama sizler resmen bana yol gösterisounuz.. Ailemden eşimden herkesten önce siz biliosunuz...
Eki Görüntüle 136639 Eki Görüntüle 136640
bak tatlım bunlarda benim yakın zamanki düşük yapmadan önceki testlerim. O silik olanda 2,5 haftalıktı bebişim. Koyu olanda 4
hande hamilesin canım sen. Silik milik gayet iyi belli oluyor.
ay ağlama bende ağlıcam yoksa...
Eki Görüntüle 136639 Eki Görüntüle 136640
slm kızlar ben bişi sorucam ve psikolojim bozuldu artık sorular sorular aklımı kaçırıcam benm hastalığma 2 gün var bacaklarımda ağrı belimde ve kasıklarımda ağrı var hasta olucakmışım gibi ama karnım sanki anormal şiş kramp giriyor eğilirken zorlanıyorum ama göğüslerimde hiçbir büyüme yada ağrı yok sizce hamilemiyimdir(( bi de ilk haftalarda ilk aylarda karın hemen büyür mü?? lütfen bilen biri varsa yorum atsınn
hande, seninki de nazlının testinin ilk haline benziyo, 2.5 haftalık alana (melekler korusun nazlıcım bebişini)
yani bebişşşşş varrrrrrr
eğer varsa kızlar.... Ayy bilemedim.. Yarın sabah vercem kan... Sakinim.. ( hiçte değilim),, sakinim... ( ağlıyorum)... Sakinim...
canım benim bebeiş 4 ocakta düştü. Kısmetse yenisini bekliyoruz. Hatta dün akşam test yaptım çoook çoook silik çizgi çıktı. Ay ortasında negatifti kontrol etmiştik. Belki benim bebişde gelir. Ben hiç adet olmadan yeniden kalmak istiyodum. Bu ay bebiş için ne kadar sağlıklı şeyler varsa hepsinden yedim içtim sigarayıda bıraktım. Gelsin artık benimki de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?