Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

şekerim emin ol hamilesin dikkat et kendine ve hemen çık git hastaneye bi tes yaptır bak benim adetime daha 8 gün kala çıktı tabi hamileysem daha sonuç gelmedide 20 dk sı var

canımmm 8 gün öncedennn... ayy benim de daha 7 günüm var ama.. seni görünce heyecan yaptım şimdi.. senin belirtiler nasıdı anlatsana bi daha.. ben de bi idrar yapsam mı ki.. ama yapmıyım daha dimi..:18:

slm kızlar ben bişi sorucam ve psikolojim bozuldu artık sorular sorular aklımı kaçırıcam benm hastalığma 2 gün var bacaklarımda ağrı belimde ve kasıklarımda ağrı var hasta olucakmışım gibi ama karnım sanki anormal şiş kramp giriyor eğilirken zorlanıyorum ama göğüslerimde hiçbir büyüme yada ağrı yok sizce hamilemiyimdir (( bi de ilk haftalarda ilk aylarda karın hemen büyür mü?? lütfen bilen biri varsa yorum atsınn

canım amacım yaranı deşmek değildi ama sizler resmen bana yol gösterisounuz.. Ailemden eşimden herkesten önce siz biliosunuz...

Varmı yani.. Ben hamilemiyim... Ay ağlıcam..

tatlım bak ilk resim silik olan daha adetime 1 hafta falan varken çıkmıştı. Ötekisi ise 1 haftaya yakın bir zaman geçiyoken. Hamilesin tatlım. Ben o silik çizgiyi gördüğümde kan tahlili yaptırdım değer 15,05 çıktı. Doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi. Dış gebelik yada kimyasal gebelik falan diye düşünmüşlerdi. 15 gün sonra yine gittim tabi ben hep kan tahlili yaptırdım. Keseyi gördük herşey iyiydi yani. Bence hamilesin artık kana git derim ben tatlım

selam kızlarrr:80:
handecim hamilesin sen ya tebrik ederim canım benim inşallah kanda da görüceksin ay çok sevindim canım benim..

marhabalar arkadaşlar... hande arkadaş sana da hayırlı olsun... ben yeni katıldım aranıza... bekliyorum bakalım ben de.... beklenmeyen güne daha 2 hafta var ama duramıyorum yerimde...

tatlım ilk haftalarda karın büyümez ama gaz şişkinliği yanıltabilir çünkü herkeste aynı olmamak üzere kimi gebelik başlangıcında aşırı gaz şişkinliği olabiliyormuş bunlardan bir tanesinede benim sanırım..bel ve kasık ağrısıda belirtiler arasında bunu da biliyorsundur canım eminim bu arada göğüslere gelince benim göğüslerde en ufak bi belirti bile olmamıştı sadece yanlarında ağrım vardı şimdi de aynı durumdayım şüpheliyim bende kendimden inşallah pozitif haberlerini verirsin buraya canım hayırlısı hepimiz için..

hande, seninki de nazlının testinin ilk haline benziyo, 2.5 haftalık alana (melekler korusun nazlıcım bebişini )
yani bebişşşşş varrrrrrr

canım benim bebeiş 4 ocakta düştü. Kısmetse yenisini bekliyoruz. Hatta dün akşam test yaptım çoook çoook silik çizgi çıktı. Ay ortasında negatifti kontrol etmiştik. Belki benim bebişde gelir. Ben hiç adet olmadan yeniden kalmak istiyodum. Bu ay bebiş için ne kadar sağlıklı şeyler varsa hepsinden yedim içtim sigarayıda bıraktım. Gelsin artık benimki de :)

nazlıcımm inşallah seninde iyi haberini alıcaz canım.. yarın sabah bi daha test yapacakmışın.. ayyy yap yap.. bakalım bi daha.. belki koyu koyu çizgi olur.. inşallah

kızlar ben folic flus kullanmayı düşünüyorum bulunmuyormuş öyle duydum en son alan varmı eczaneden fiyatı nekadar:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…