doğru diosun cnmm..inşallah sizlerle daha ii olcak..çünkü gerçekten bu yeni nesil cümleleri yok kese gözükmesi yok kimyasal gebelik falan ne annem ( çok moderndir) ne ablam ( iki çocuğpu var 37 yaşında) anlamıyorlar.. Ablam diyoki ben sadece 1 kere idrar testi yaptım senin gibi herün yapmadım diyor..
Sanki siz daha çok sevindiniz.. Siz daha destek oldunuz.. Iyi ki varsınız walla.. Sanki beni suçladılar gibi ( öylede değilde ne bilim, tabiki sevindier ama durgun olarak ).. Annem diyo ki.. Sanki senelerdir çocuğun olmuo gibi telaşlandın.. Test yapıp durdun biz hepimiz bekledik diyor anlatıyorum bunları ben uydurmuorum dr.sitelerinde yazıo diye.. Artık tıp ilerledi diye.. Yok .. Ben büyütüo oluoum onlar tecrübeli oluo...
Belkide açıkcası biraz bu yüzden çok sevinemedim. Kayınvalidem ise havalarda ilk torunu tabi... Hayırlısı kızım diyor..
Gülsecim tebrikler canım benim. Allah tamamını erdirsin
maalesef bazen anneler bile anlamıyor, bende anneme bazen bişeyler soruyorum sıkıldığını ve abarttığımı belirtiyor.birde geçenlerde şey dedi biz herkese herşeyi yayıyoruz millet annesinden bile gizliyor dedi.eğer bende hamile kaldığımı öğrenirsen anneme bile demiycem sadece eşime söylicem.heleki bu ay olsa 10 haftaya kadar kesinlikle söylemeyeceğimden eminim.diğer aylarda da söylememk için direncem.burda biz birbirimiz anlarız ama en yakınımız biel anlayamaz maalesef ...
evet bu bana deneyim oldu... Bende inşş devam eder bu gebeliğim ama eğer .. Ileride 2.cisi olursa demicem.. Bundan sonra da herşeyi anlatmayacğaım.. Sevincim kursağımda kaldı...
En güseli uzun bir süre eşin bilmesi.. Tabi herkesin annesi senin benimki gibi demez belkide.. Bişi de demediler. Aslında yine annem sevindi..kadın neler yiyip neler yememem gerektiğinden sözetti falan.. Ablamsa zaten istiodun hayırlı olsun dedi ki ( herşeyimi bilir kürtajımı ne kadar istediğimi falan).. Senin için üzülüyorum seni neler beklio bilmiosın dedi.. Biraz borcunuzda var dedi.. Açık sölim.. Insan böle mi yaklaşır.. Yani yeni araba aldık borcumuz var tabi.. Biz aptalmıyız.. Hesap yapamıyormuyuz.. Iyi niyetli tabiki ama üzüldüm ben...
amin cnm inş. ikinci çizgi doğrudur beni hayal kırıklığına uğratmaz
kızlar günaydın yeni geldim hamiş haberleri var mı ben okuyamadım çünkü sık sık tuvalete gitmye başladım ve halsizim bunlarda gebelik belirtisi olabilir mi göğüs kasık ve bel ağrılerım devam etmekte
şekerim üzme kendini. Abla işte sizi düşündüğünden öyle söylemiş. Gebelik ve ardından çocuk sahibi olmak masraflı işler o yüzden öyle söylemiştir. Illa ki o da sevinmiştir ama ne yazık ki günümüzde herşey paraya bakıyor. Kendisi bizlere göre çok daha olgun olduğundan olaya daha mantıksal yaklaşmış
amin cnm inş. ikinci çizgi doğrudur beni hayal kırıklığına uğratmaz
canm 18 ocakta oldum ya 16 şubat yada 18 şubat ay çok heyecanlandım çünkü 4 gün önce kasığımda çok fena bi sancım oldun göğüslerimde 8 ocaktan beri ağrıyo belim ve kasığımdada ağrı var canmmOlabilir şeker. Kaç gün var regline
canm 18 ocakta oldum ya 16 şubat yada 18 şubat ay çok heyecanlandım çünkü 4 gün önce kasığımda çok fena bi sancım oldun göğüslerimde 8 ocaktan beri ağrıyo belim ve kasığımdada ağrı var canmm
canm yumurtlama dönemim 5 gün önceydi çünkü bu ay ovulasyon testi kullandım o yüzden ondan değildir diye düşünüyorum canmmCanım 18 Ocakta adet olduysan bugünler yumurtlama günlerin olabilir. Yumurtlama günlerinde de böyle belirtiler yaşayanlar oluyormuş.
canm ümidinei kesme çünkü benim ilk kızımda adetime 1 gün kala hem kandan hem idrardan baktrmıştım çıkmamıştı 1 hafta sonra çıkmıştııKızlar dayanamadım yine test yaptım şimdi. Çizgi flan yok. Hamile değilim bu ay, anladım. Hamiş olsam regl günüm yarın. Şimdiye kadar çıkardı yani.
handecim,meliscim,gülsecim tebrikler.hyırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.bebişleriniz kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz inş çok sevindim hepinize.
benim annemde en yakın arkadşımdır aslında, bizde hamile olduğumu söyledik 3 hafta sonra alındı millet tenriğe ararken geçmiş olsuna aradı.biraz ondan dedi ama olsun demicem.evet bu bana deneyim oldu... Bende inşş devam eder bu gebeliğim ama eğer .. Ileride 2.cisi olursa demicem.. Bundan sonra da herşeyi anlatmayacğaım.. Sevincim kursağımda kaldı...
En güseli uzun bir süre eşin bilmesi.. Tabi herkesin annesi senin benimki gibi demez belkide.. Bişi de demediler. Aslında yine annem sevindi..kadın neler yiyip neler yememem gerektiğinden sözetti falan.. Ablamsa zaten istiodun hayırlı olsun dedi ki ( herşeyimi bilir kürtajımı ne kadar istediğimi falan).. Senin için üzülüyorum seni neler beklio bilmiosın dedi.. Biraz borcunuzda var dedi.. Açık sölim.. Insan böle mi yaklaşır.. Yani yeni araba aldık borcumuz var tabi.. Biz aptalmıyız.. Hesap yapamıyormuyuz.. Iyi niyetli tabiki ama üzüldüm ben...
canm ümidinei kesme çünkü benim ilk kızımda adetime 1 gün kala hem kandan hem idrardan baktrmıştım çıkmamıştı 1 hafta sonra çıkmıştıı
canm benim kanda bile çıkmadı o yüzden hemen ümidni kesme tatlımya canım bilmiyorum. İki tane test yaptım çok belli belirsiz çizgi vardı bunda yok. Ben bundan önceki hamileliğimi 2,5 haftallıkken öğrendim bu testle yanlış çıkıcağını düşünmüyorum. Ksin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?