Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

maalesef bazen anneler bile anlamıyor, bende anneme bazen bişeyler soruyorum sıkıldığını ve abarttığımı belirtiyor.Birde geçenlerde şey dedi biz herkese herşeyi yayıyoruz millet annesinden bile gizliyor dedi.eğer bende hamile kaldığımı öğrenirsen anneme bile demiycem sadece eşime söylicem.Heleki bu ay olsa 10 haftaya kadar kesinlikle söylemeyeceğimden eminim.Diğer aylarda da söylememk için direncem.Burda biz birbirimiz anlarız ama en yakınımız bile anlayamaz maalesef ...

Son düzenleme:

evet bu bana deneyim oldu... Bende inşş devam eder bu gebeliğim ama eğer .. Ileride 2.cisi olursa demicem.. Bundan sonra da herşeyi anlatmayacğaım.. Sevincim kursağımda kaldı...

En güseli uzun bir süre eşin bilmesi.. Tabi herkesin annesi senin benimki gibi demez belkide.. Bişi de demediler. Aslında yine annem sevindi..kadın neler yiyip neler yememem gerektiğinden sözetti falan.. Ablamsa zaten istiodun hayırlı olsun dedi ki ( herşeyimi bilir kürtajımı ne kadar istediğimi falan).. Senin için üzülüyorum seni neler beklio bilmiosın dedi.. Biraz borcunuzda var dedi.. Açık sölim.. Insan böle mi yaklaşır.. Yani yeni araba aldık borcumuz var tabi.. Biz aptalmıyız.. Hesap yapamıyormuyuz.. Iyi niyetli tabiki ama üzüldüm ben...

kızlar günaydın yeni geldim hamiş haberleri var mı ben okuyamadım çünkü sık sık tuvalete gitmye başladım ve halsizim bunlarda gebelik belirtisi olabilir mi göğüs kasık ve bel ağrılerım devam etmekte

Şekerim üzme kendini. Abla işte sizi düşündüğünden öyle söylemiş. Gebelik ve ardından çocuk sahibi olmak masraflı işler o yüzden öyle söylemiştir. İlla ki o da sevinmiştir ama ne yazık ki günümüzde herşey paraya bakıyor. Kendisi bizlere göre çok daha olgun olduğundan olaya daha mantıksal yaklaşmış

iyi de canım...insan senin için üzüldüm deme gafletinde en azından bugün bulunmaz.. Artık hesabımız kitabımız belli ki hem araba hem bebek işine girdik.. Dimi.. Düşünebilirsin ok ama böle yaklaşılmazki.. Ve benim ablam hem pozitifdir.. O yüzden üzdü beni sabah sabah. Inanamadım ablam bunu dio diye..

Kızlar dayanamadım yine test yaptım şimdi. Çizgi flan yok. Hamile değilim bu ay, anladım. Hamiş olsam regl günüm yarın. Şimdiye kadar çıkardı yani.

Canım 18 Ocakta adet olduysan bugünler yumurtlama günlerin olabilir. Yumurtlama günlerinde de böyle belirtiler yaşayanlar oluyormuş.

handecim,meliscim,gülsecim tebrikler.hyırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.bebişleriniz kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz inş çok sevindim hepinize.

Kızlar dayanamadım yine test yaptım şimdi. Çizgi flan yok. Hamile değilim bu ay, anladım. Hamiş olsam regl günüm yarın. Şimdiye kadar çıkardı yani.
canm ümidinei kesme çünkü benim ilk kızımda adetime 1 gün kala hem kandan hem idrardan baktrmıştım çıkmamıştı 1 hafta sonra çıkmıştıı

handecim,meliscim,gülsecim tebrikler.hyırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.bebişleriniz kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz inş çok sevindim hepinize.

ne güzel yine hamile haberleri nokudum bu sabah allah kucağınıza almayı nasip etsin handecim gülsecim ve meliscim aynı zamanda okula başlıycaklar:)

benim annemde en yakın arkadşımdır aslında, bizde hamile olduğumu söyledik 3 hafta sonra alındı millet tenriğe ararken geçmiş olsuna aradı.biraz ondan dedi ama olsun demicem.
Tabikiide hesabını bilmeden bu işe girmezsin zaten, kendilerince düşünmüşle işte.Boşver takma yinede.

canm ümidinei kesme çünkü benim ilk kızımda adetime 1 gün kala hem kandan hem idrardan baktrmıştım çıkmamıştı 1 hafta sonra çıkmıştıı

ya canım bilmiyorum. İki tane test yaptım çok belli belirsiz çizgi vardı bunda yok. Ben bundan önceki hamileliğimi 2,5 haftallıkken öğrendim bu testle yanlış çıkıcağını düşünmüyorum. Ksin değilim

canm benim kanda bile çıkmadı o yüzden hemen ümidni kesme tatlım inşallah bebişin ceeeee yapar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…