Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba kizlar benim basimdan gecen bir olayi sizinle paylasayim benim ikinci kizimda adetimi bes gün gecmisti bende gebelik testi yaptim iki cizgide koyuydu sonra sevinip hemen doktora gittim doktor beni tamamen hayal kirikligina ugratmisti kanda degerlerim sifir cikmisti ama ultrasonda keseyi görüyorum ama ici bos dedi dis gebelik olabilir yada düsük olabilir cünkü kan degerlerin sifir dedi bende hastaneye gittim birde hastanede baktirdim ayni seyleri söyledi hamilelikte rahim ileri cekilirmis sende rahim tam bir hamilede olabilecek gibi ama kese bos kan degerlerin sifir dedi sonra bir dört gün boyunca bende sabahlari kan vermemi istedi eger kan degerlerim cikmazsa o güne kadarda kese kendi düsmezse keseyi alicaz dedi sonra dört gün boyunca kan verdim üc gün kan degerimde hic bir artis olmadi dördüncü günde cok az bir artis oldu doktor cok riskli düsük olacak dedi ama ben hic aldirmayi düsünmedim ne kadar risk olursa olsun bir kac hafta bekliyecegim dedim cünkü icimde cok degisik bir his vardi kese düsmesin diye sanki yumurta tasiyormusum gibi cok yavas hareket ediyordum bir hafta gecti sonra baska bir doktora gittim ultrasonda kizimi kesenin icinde gördüm kan degerlerim cikmisti doktor gec döllenme cok erken oldugu icin görememislerdir dedi önceden gittigim doktora esim konusmaya gitti eger ben isteseydim beni kürtaj edeceklerdi iyikide aldirmamisim doktor ben öyle birsey demedim demis yani doktorlara bile güven olmuyor biraz bekleyin derim simdi saglikli iki yasinda kizimi gördükce allahima sükrediyorum icime o degisik duyguyu verdigi icin kan icinde olsa biraz bekleyin kanda bile bazen görünmeyebiliyor

inşallah canım.. allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

ay bir tuhaf oldum.. inşş canım.. ogünleri görür resimlerini buraya koyar paylaşırız..

inşallah görürüz biz de onun minicik yüzünü.. hatta ultrason resimlerini bile burda paylaşırsınız.. ayy ne güzel olur:92:

ayyy bu ne güzel bi sabah 3 tane bebişimiz yolda
beni de ekleyin kızlar listeye bat 21 şubat (doğum günüm ayrıca )

g.g'dan 10 lu gebelik testi siparişi verdim. Bu arada ovulasyon kullanan kızlar. Çooook uygun fiyata var orda bi bakın derim.:87:

selam bayanlar geçmişi okuyamadım kimler gebiş birde o günü geçenler listesinden beni çıkarın bugün kırmızıları gördüm bişey daha var nagihan bilici bizdenmi kızlar face de istek yollamış bizdense nick ini yazsın hamişleri bildirin bana bekliyorum

selam bayanlar geçmişi okuyamadım kimler gebiş birde o günü geçenler listesinden beni çıkarın bugün kırmızıları gördüm bişey daha var nagihan bilici bizdenmi kızlar face de istek yollamış bizdense nick ini yazsın hamişleri bildirin bana bekliyorum ay pardon şahika biliciymiş

BAT beklenen adet tarihi. yani bu ay adetinin olacağı tarih.. (beklenmeyen adet yani ) hamile değilsem üzülmem, bi sonraki ay bi daha deneriz.. aslında ben mayısta hamile kalmayı planlıyorum o yüzden üzülmem olmadı diye amaiçimde bi his var ve bu hisse kendimi kaptırmaktan korkuyorum. çünkü o zaman üzülürüm. bir an önce belli olsun iyi veya kötü neyse biliyim istiyorum.. inşallah hayırlısıyla senin de hamilelik olur tez zamanda

kuzucumm.. insan, onlarda havalara uçsun istiyo, öyle olmayınca da üzülüyo ama boşver sen herşeyi sevinmene bak.. bugünler en güzel günlerin.. bebiş de nasibiyle gelir zaten. daha da bolluk getirir inşallah evlerimize.. bizim de borçlar var ama herşeyin yoluna girmesini bekleyene kadar bi de çocuk hasretimi çekeyim dimi ama

hamişler hayırlı olsun ALLAH kucağınıza almayı nasip etsib bize belirtilerinizi anlatın ve idrar sorunu yaşadınız mı ben bugün idrar sorunu yaşamaya başladımmmm

kızlar dün akşam testte 2. çizgiyi sili gördümmmmmm hemen kan testine gittim 2 saate kadar sonucum gelicek inş doğrudur yaptığım test doğruysaa hamileyimmmmmm

inşallah kanda da çıkar canım hayırlı haberini sabırsızlıkla bekliyorum.. ayy bugün ne güzel bi gün

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 04.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*ceronika 03.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 08.02.2011
*minar 01.02.2011
*sevser 10.02.2011
*didemss25 21.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
* niserdarhan 29.01.2011
*_CandaS_ 31.01.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*yarenhande
*melsss
*gulse84

Son düzenleme:

teşekkür şekerim

aynen öyle o zaman en aşağı sıfıra inmek için 4 sene beklemem gerkir ki.. Zaten biri bitince birine giriouz. Araba bitcek eve gircez mesela.. E ne olcak böle hayatmı geçer.. Neyse hayırlısı.. Ablam diyokii sen yanlış anlıosun. Sen evhamlısınn. Sabırsızsın. Ay bişi olcakmı down olcakmı diye kendini biticen ben buna üzülüyorum diyor..çabuk sinirlenioun çocuk olunca sakin olman lazım, kocanla ara bulman lazım alttan alman lazım .. Değişmen gerek diyo.. Bana kimse olacaklaı söylemedi .. Ben seni ablan olarak hazırlamak istiyorum diyor.. Evlilik değişio, boyutlar farklı oluo.. Herşeyden önce senin için bebeğin gelcek diyor.. Arayı bulman lazım diyor.. Anane babane diklenmmiycen diyor.. Haklı tabi ama dran dran.. Söyleyince insana koyuyor.. Neyse hayırlısı tabi.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…