hakımızda hayrlısı olsun 2. çizgiyi gördüğümde ellerim titredi resmen çok heycanlı bi durumm
bende görmek üzereyim, sabah çok hafif bi kahverengi leke geldi.bi kere bu da gebelik başlangıcında oluyor demişlerdi ama hiç ona yormayacağım.kızlar beni günü geçenler listesinden çıkarın kırmızıları gördüm malesef
kanda da çıkıcak inşallah canım tebrikler alıyorum listenin en altına senide
niserderhanın durumunu hatırlayamadım, o da test yapmıştı sanırım değil mi ? bilen var mı?
amin canım benim seninde hayırlı olsun bu arada inşallah o günleri hep birlikte görücez
handecim , meliscim vee gülşencim gözünüz aydın süpersiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin artık kendinize dikkat edin hamileliğinizi sağlıklı geçirirsiniz inşallah çokkk sevindim kızlar yaaaaa
aynen öyle o zaman en aşağı sıfıra inmek için 4 sene beklemem gerkir ki.. Zaten biri bitince birine giriouz. Araba bitcek eve gircez mesela.. E ne olcak böle hayatmı geçer.. Neyse hayırlısı.. Ablam diyokii sen yanlış anlıosun. Sen evhamlısınn. Sabırsızsın. Ay bişi olcakmı down olcakmı diye kendini biticen ben buna üzülüyorum diyor..çabuk sinirlenioun çocuk olunca sakin olman lazım, kocanla ara bulman lazım alttan alman lazım .. Değişmen gerek diyo.. Bana kimse olacaklaı söylemedi .. Ben seni ablan olarak hazırlamak istiyorum diyor.. Evlilik değişio, boyutlar farklı oluo.. Herşeyden önce senin için bebeğin gelcek diyor.. Arayı bulman lazım diyor.. Anane babane diklenmmiycen diyor.. Haklı tabi ama dran dran.. Söyleyince insana koyuyor.. Neyse hayırlısı tabi.:))
handecim , meliscim vee gülşencim gözünüz aydın süpersiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin artık kendinize dikkat edin hamileliğinizi sağlıklı geçirirsiniz inşallah çokkk sevindim kızlar yaaaaa
tamam doğru söylüyo annelik zor, zahmetli.. Ben de hep düşünüyorum onları mesela; bi kez anne oldun mu ömür boyu hep aklın onda olacak diyo annemde doğru, bu korkutuyo bazen. şuanki rahatım kalmıcak, gecede on kere uyancan falan falan ama o duyguyu, o mutluluğu yaşarken bunlar sıkıntılar gülün dikeni gibi olur.. Evlilik de zor diyolardı, evlenmeden önce (eşime aşık olmama rağmen) ne korkularım vardı.. Evet doğru bütün evin sorumluluğunu taşıyoruz kadınlar olarak ama zor gelmiyo, yakınmıyorum bile, seve seve yapıyo insan. Eee bebişte de öle olcak.. Ki sen hepsinin üstesinden gelirsin inanıyorum ben
canım benim ya çok tşk ederim walla moral verdin.. Dilerim hepbirlikte geliriz üstesinden...:))
doğru diosun cnmm..inşallah sizlerle daha ii olcak..çünkü gerçekten bu yeni nesil cümleleri yok kese gözükmesi yok kimyasal gebelik falan ne annem ( çok moderndir) ne ablam ( iki çocuğpu var 37 yaşında) anlamıyorlar.. Ablam diyoki ben sadece 1 kere idrar testi yaptım senin gibi herün yapmadım diyor..
Sanki siz daha çok sevindiniz.. Siz daha destek oldunuz.. Iyi ki varsınız walla.. Sanki beni suçladılar gibi ( öylede değilde ne bilim, tabiki sevindier ama durgun olarak ).. Annem diyo ki.. Sanki senelerdir çocuğun olmuo gibi telaşlandın.. Test yapıp durdun biz hepimiz bekledik diyor anlatıyorum bunları ben uydurmuorum dr.sitelerinde yazıo diye.. Artık tıp ilerledi diye.. Yok .. Ben büyütüo oluoum onlar tecrübeli oluo...
Belkide açıkcası biraz bu yüzden çok sevinemedim. Kayınvalidem ise havalarda ilk torunu tabi... Hayırlısı kızım diyor..
valla maşalla canım süpersinİLK AYIMDI CANIM:)
inş güzel haberlerle gelir..niserdarhanın regli 4 gün gecikti canım gecikmenin 2. gününde test yapmış negatif çıkmış net bir bilgimiz yok inşallah son durumunu bildirir bize...
tamam doğru söylüyo annelik zor, zahmetli.. ben de hep düşünüyorum onları mesela; bi kez anne oldun mu ömür boyu hep aklın onda olacak diyo annemde doğru, bu korkutuyo bazen. şuanki rahatım kalmıcak, gecede on kere uyancan falan falan ama o duyguyu, o mutluluğu yaşarken bunlar sıkıntılar gülün dikeni gibi olur.. evlilik de zor diyolardı, evlenmeden önce (eşime aşık olmama rağmen) ne korkularım vardı.. evet doğru bütün evin sorumluluğunu taşıyoruz kadınlar olarak ama zor gelmiyo, yakınmıyorum bile, seve seve yapıyo insan. eee bebişte de öle olcak.. ki sen hepsinin üstesinden gelirsin inanıyorum ben
BAT beklenen adet tarihi. yani bu ay adetinin olacağı tarih.. (beklenmeyen adet yani) hamile değilsem üzülmem, bi sonraki ay bi daha deneriz.. aslında ben mayısta hamile kalmayı planlıyorum o yüzden üzülmem olmadı diye amaiçimde bi his var ve bu hisse kendimi kaptırmaktan korkuyorum. çünkü o zaman üzülürüm. bir an önce belli olsun iyi veya kötü neyse biliyim istiyorum.. inşallah hayırlısıyla senin de hamilelik olur tez zamanda
valla maşalla canım süpersin
inş güzel haberlerle gelir..
:) çok doğru yazmışsın :) ne güzeldir her iki duyguda yaşayabilene.Ben şansızım evlenmemizle ayrı yaşamamız beraber oldu, sabah ne kadar eksik kaldığımı anladım.mesela, yanımda hamile kaldığım zaman eşim yanımda olmayacak, ilk sevincimi anında onla paylaşamıcam, ilk hareketlerini hissedemeyecek, hiç yanımızda olamayacak.Gerçekten eşle yaşanan herşeyin adı mutluluk.Yakın bi akrabamız 39 yaşında 47 günlük bebği varken öldüHerkes o günleri mutlulukla yaşarken karısına zehir oldu.GErçekten hayatımızdaki güzelliklerin farkında değiliz, insan bazı şeylerden mahrum kalınca bu sıradan şeyleri yaşamanın bile allahın bir lütfu olduğunu anlıyor.Dilerim ki bu lütuflar sizi hiçbir zaman yalnız bırakmasın ve devamıonı getirsin.
merhaba kizlar benim basimdan gecen bir olayi sizinle paylasayim benim ikinci kizimda adetimi bes gün gecmisti bende gebelik testi yaptim iki cizgide koyuydu sonra sevinip hemen doktora gittim doktor beni tamamen hayal kirikligina ugratmisti kanda degerlerim sifir cikmisti ama ultrasonda keseyi görüyorum ama ici bos dedi dis gebelik olabilir yada düsük olabilir cünkü kan degerlerin sifir dedi bende hastaneye gittim birde hastanede baktirdim ayni seyleri söyledi hamilelikte rahim ileri cekilirmis sende rahim tam bir hamilede olabilecek gibi ama kese bos kan degerlerin sifir dedi sonra bir dört gün boyunca bende sabahlari kan vermemi istedi eger kan degerlerim cikmazsa o güne kadarda kese kendi düsmezse keseyi alicaz dedi sonra dört gün boyunca kan verdim üc gün kan degerimde hic bir artis olmadi dördüncü günde cok az bir artis oldu doktor cok riskli düsük olacak dedi ama ben hic aldirmayi düsünmedim ne kadar risk olursa olsun bir kac hafta bekliyecegim dedim cünkü icimde cok degisik bir his vardi kese düsmesin diye sanki yumurta tasiyormusum gibi cok yavas hareket ediyordum bir hafta gecti sonra baska bir doktora gittim ultrasonda kizimi kesenin icinde gördüm kan degerlerim cikmisti doktor gec döllenme cok erken oldugu icin görememislerdir dedi önceden gittigim doktora esim konusmaya gitti eger ben isteseydim beni kürtaj edeceklerdi iyikide aldirmamisim doktor ben öyle birsey demedim demis yani doktorlara bile güven olmuyor biraz bekleyin derim simdi saglikli iki yasinda kizimi gördükce allahima sükrediyorum icime o degisik duyguyu verdigi icin kan icinde olsa biraz bekleyin kanda bile bazen görünmeyebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?