Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım kişiden kişiye değişiyorr belırtıler ama genelde hamileler o belırtıden de bahsederler baska bısey yokmus acabaaaaa hadi inşallah hamişsindir haberlerini beklıyoruzzz[/QUOTE]

bi kaç gündürde kasıklarım ağrıo ama daha çok var adet günüme..10 gün falan.
hayırlısıyla inşallah :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 04.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*ceronika 03.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 08.02.2011
*minar 01.02.2011
*sevser 10.02.2011
*didemss25 21.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
* niserdarhan 29.01.2011
*_CandaS_ 31.01.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*yarenhande
*melsss
*gulse84

kızlar beni günü geçenler listesinden çıkarın kırmızıları gördüm malesef
bende görmek üzereyim, sabah çok hafif bi kahverengi leke geldi.bi kere bu da gebelik başlangıcında oluyor demişlerdi ama hiç ona yormayacağım.

Canım inş öbür aya olsun inş ya...
kanda da çıkıcak inşallah canım tebrikler alıyorum listenin en altına senide

gülseden haber yok mu daha ?

Hande canım senin 2. deneme ayın mıydı *

niserderhanın durumunu hatırlayamadım, o da test yapmıştı sanırım değil mi ? bilen var mı?

handecim , meliscim vee gülşencim gözünüz aydın süpersiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin artık kendinize dikkat edin hamileliğinizi sağlıklı geçirirsiniz inşallah çokkk sevindim kızlar yaaaaa

CANIM ÇOK TŞK EDRİM.. İNŞŞ SONUNA KADAR DEVAM EDEBİLİRİZ SAĞLIKLA..

tamam doğru söylüyo annelik zor, zahmetli.. ben de hep düşünüyorum onları mesela; bi kez anne oldun mu ömür boyu hep aklın onda olacak diyo annemde doğru, bu korkutuyo bazen. şuanki rahatım kalmıcak, gecede on kere uyancan falan falan ama o duyguyu, o mutluluğu yaşarken bunlar sıkıntılar gülün dikeni gibi olur.. evlilik de zor diyolardı, evlenmeden önce (eşime aşık olmama rağmen) ne korkularım vardı.. evet doğru bütün evin sorumluluğunu taşıyoruz kadınlar olarak ama zor gelmiyo, yakınmıyorum bile, seve seve yapıyo insan. eee bebişte de öle olcak.. ki sen hepsinin üstesinden gelirsin inanıyorum ben

çok teşekkür ederim canım benim aminnn inşallah hepimize sağlıklı hamilelik dönemi nasip etsin Allah...

canım benim ya çok tşk ederim walla moral verdin.. Dilerim hepbirlikte geliriz üstesinden...:))

canım benim ya çok tşk ederim walla moral verdin.. Dilerim hepbirlikte geliriz üstesinden...:))

rica ederim canım ben sana diye yazarken kendime de moral veriyorum aslında, "üstesinden gelebilirim" diye inşallah ben de size katılırım bu ay.. hayırlısı inşallah

ayyyy canım benim sevin kız geceler boyu onla sen vakit geçirecen annen ablan deil boşşverrr herşeyi otur dua et şükret sonradaaaaa ohhhhhhhhh en rahat gebeliklerden birini yaşarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

İLK AYIMDI CANIM:)
valla maşalla canım süpersin
niserdarhanın regli 4 gün gecikti canım gecikmenin 2. gününde test yapmış negatif çıkmış net bir bilgimiz yok inşallah son durumunu bildirir bize...
inş güzel haberlerle gelir..

:) çok doğru yazmışsın :) ne güzeldir her iki duyguda yaşayabilene.Ben şansızım evlenmemizle ayrı yaşamamız beraber oldu, sabah ne kadar eksik kaldığımı anladım.mesela, yanımda hamile kaldığım zaman eşim yanımda olmayacak, ilk sevincimi anında onla paylaşamıcam, ilk hareketlerini hissedemeyecek, hiç yanımızda olamayacak.Gerçekten eşle yaşanan herşeyin adı mutluluk.Yakın bi akrabamız 39 yaşında 47 günlük bebği varken öldü Herkes o günleri mutlulukla yaşarken karısına zehir oldu.GErçekten hayatımızdaki güzelliklerin farkında değiliz, insan bazı şeylerden mahrum kalınca bu sıradan şeyleri yaşamanın bile allahın bir lütfu olduğunu anlıyor.Dilerim ki bu lütuflar sizi hiçbir zaman yalnız bırakmasın ve devamıonı getirsin.

canım mesajını yeni gördüm valla :) anca yazıyorum :) tamam bat ı öğrendim :)

canım sen neden mayısta hamileik planlıyosunuz? doğum tarihi açısından mı ? açıkçası bende nisan yada mayısta olsun istiyorum.Ama 2 gündür çok daralıyorum mucize olsa diye istiyroum doğruyu söylemek gerekirse ki ben çok takıntılıyımdır.Aranızda terazi varsa alınmasın ama terazilerle yıldızımız küstür burca takuıntım olduğu halde olsun diyorum.Abarttın dersen ömür boyu dengesiz bi çocukla yaşamak benim adıma zor olacak eminim ama bu ruh halimden bir an evvel kurtarması lazım bişeylerin.Eşimin yanına gitmem gerek tek çarede bebek :)

amin canım inşallah, Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin.. çok özel değilse, merak ettim arkadaşım eşin nerde,görev icabı falan mı

canım benim maşallah bende dün gittim adete 8 gün var dr ulturasonda gördü kanda çıkmadı ne dersin hamiş olabilirmiyim

Handecim : çok takma ablanla annenin tepkisini.Ben daha kötüsünmü yaşadım çünkü.Benim ailem ortalama sevinmişti hamile olduğumda, eşimin ailesi sevinmek yerine üzüldü bile.Hayırlı olsun bile denmedi bana.Eşimin çekirdek ailesinden tek bir kişi sevinmedi anlayacağın. Üzülmediyseler buna bile sevinmelisin.Ailemizde olsa bazen anlamk zor işte Dediğin gbi borç hiçbir zaman 0 lanmaz, ömür geçmez onu beklemekle.Her çocuklu borçludur, borçlu olmasa bile borçlanacaktır bence en doğru kararı vermişsin canım :) Yolun açık olsun bebeğin ve sen 9 ay hep sağlıklı olun tabi sonrasında da :)) Bebeğin hep yüzünüzü güldürsün canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…