amin canım inşallah, Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin.. çok özel değilse, merak ettim arkadaşım eşin nerde,görev icabı falan mı
yok canım özel değil.Eşimin, evlendikten 1 ay sonra memurluk ataması yapıldı, gidiş o gidiş.bende devlette işçiyim, Türkiyede kpss de iyi bir dereceyle girmiştim torpilsiz.(İşçler torpille giriyor sanıldığı için yazdım) Eşime asaletten sonra tayin verileceğii söylendi, vermediler. 1 kere daha istedi yine yok.Sebep 4 yıl mecburi hizmet süresini doldurması gerekiyormuş.Bende özelleşen bir kurumun gen. müd. deyim biz özelleşmedik, gidemiyorumda naklimde yok.Eğer hamileliğim devam etseydi de eşime tayin verilmeyecekti tek şans ben gidebilirm, o da istifayla ! saolsun devlet büyüklerimiz çok düşünceli.Biraz önce okudum 4/b li öğretmene bile tayin verilecekmiş, biz kadrolu işçiler üvey evlat olarak özlük haklarımızla idare edeceğiz. Eğer hamile kalırsam eşimle bi ihtimal beraber dönebilirz, süreyi doldurmasına 5 ayı kalıyor, çaresiz kaldığımız içinde bebek ihtimalini değerlendiriyoruz.
Handecim : çok takma ablanla annenin tepkisini.Ben daha kötüsünmü yaşadım çünkü.Benim ailem ortalama sevinmişti hamile olduğumda, eşimin ailesi sevinmek yerine üzüldü bile.Hayırlı olsun bile denmedi bana.Eşimin çekirdek ailesinden tek bir kişi sevinmedi anlayacağın. Üzülmediyseler buna bile sevinmelisin.Ailemizde olsa bazen anlamk zor işteDediğin gbi borç hiçbir zaman 0 lanmaz, ömür geçmez onu beklemekle.Her çocuklu borçludur, borçlu olmasa bile borçlanacaktır bence en doğru kararı vermişsin canım :) Yolun açık olsun bebeğin ve sen 9 ay hep sağlıklı olun tabi sonrasında da :)) Bebeğin hep yüzünüzü güldürsün canım benim
çok sağol, inş canım ama bilmiyorum nasıl olur.Şimdi deniyoruz ya allah bilir bebekte olmaz.Bari bizi 4 yıldan evvel kavuştursun diyoruz ya görcez artık.üzüldüm canım.. kıyamam.. inşallah bir an önce bebiş olur da eşinle de kavuşmuş olursunuziki mutluluğu birarada yaşarsın canım
cnm tam ne oldu bilmiyorum ama sanırım hamileliğine çok sevinmediler, boşver hiç takma, bebek bence yeni bir umut, rızkıyla gelsin inşallah, şanslı bir çocuk olsun, kısmetli olsun
çok sağol, inş canım ama bilmiyorum nasıl olur.Şimdi deniyoruz ya allah bilir bebekte olmaz.Bari bizi 4 yıldan evvel kavuştursun diyoruz ya görcez artık.
ee sen neden mayısta gebelik planlıyosun?
canım ben hamile değilim.3 ay önce kürtaj oldum.kalpleri atmadı aldılar, sevinmediler.Beni çok sevmezler, doğacak bebeklerimizide sevmediler sanırım benden dolayı.Ama sevgilerine ihtiyacım yok yeeterki tekrardan sağlıkla nasip olsunda tek biz sevinelim o da yeter.
çok sağol, inş canım ama bilmiyorum nasıl olur.Şimdi deniyoruz ya allah bilir bebekte olmaz.Bari bizi 4 yıldan evvel kavuştursun diyoruz ya görcez artık.
ee sen neden mayısta gebelik planlıyosun?.
Melsss canım hamile misin öyle bi şeyler okudum sanki, atlaya atlaya geçtim sayfaları ama doğru mu okumuşum, bu aralar okuduğumuda anlamıyorum bi tuhaf oldum
Bende artık anlamıyorum desem yalan olmaz canım :) idrar testini göre hamileyim ikinci çizgi gayet net çıktı keseyi görmeden kalp atışı duymadan da kendimi fazla kaptırmak istemiyorum ama hayırlısı bakalım herşeyin..
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum yaklaşık 2 aydır bu siteyi takip ediyorum.Bende hamile kalmayı çok istiyorum ama bu ay 6.ay korunmuyoruz ve hala hamile kalamadım ama yaklaşık 1 haftadır çok şiddetli midem bulanıyor,başım dönüyor,kasıklarımda sürekli batmalar ve ağrılar oluyor.Kabızlıkda var adetime daha 10 gün falan var acaba bu belirtiler hamilelik belirtileri olabilir mi?Çok merak ediyorum bu şikayetlerle doktora gitsem adetin gecikince gel diyecekler biliyorum 3 ay öncede adetim 1 hafta gecikmişti ama zorla kan testi yapmışlardı inşallah bu ay hamileyimdir..:44:
melis hamile melis hamile, melis hamile, melis hamile
ayyyy canım benim sevin kız geceler boyu onla sen vakit geçirecen annen ablan deil boşşverrr herşeyi otur dua et şükret sonradaaaaa ohhhhhhhhh en rahat gebeliklerden birini yaşarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben şuan öğretmenlik yapıyorum. O yüzden hep mayıs planlıyodum. Mayısta hamile kalırsam şubatta doğururum hayırlısıyla, sonrada 4 aylık doğum iznini kullanırım. Sonra da yaz tatili gelmiş olur. Bebişim 9 aylık olana kadar yanında kalabilirim diye.. Biz gurbetçiyiz malum, aileden uzağız yani. şimdi hamileysem eğer bebişim ekim ortası gibi doğacak tam okullar açıldığı sıralar. Doğum izni şubata kadar sürer sonra mecbur okula gitcem.. Annemde kayınvalidem de uzun süreliğine gelemez.. El kadar bebişi de el eline bırakmaya korkarım.. Ayy çok plancıyım galibaEşime anlatıyorum bunları, garip garip yüzüme bakıyo Neyse olsun hayırlısıyla da bi çare bulunur elbet. En olmadı onu da götürürüm yanımda derse gireriz beraber
handecim : çok takma ablanla annenin tepkisini.ben daha kötüsünmü yaşadım çünkü.benim ailem ortalama sevinmişti hamile olduğumda, eşimin ailesi sevinmek yerine üzüldü bile.hayırlı olsun bile denmedi bana.eşimin çekirdek ailesinden tek bir kişi sevinmedi anlayacağın. üzülmediyseler buna bile sevinmelisin.ailemizde olsa bazen anlamk zor iştedediğin gbi borç hiçbir zaman 0 lanmaz, ömür geçmez onu beklemekle.her çocuklu borçludur, borçlu olmasa bile borçlanacaktır bence en doğru kararı vermişsin canım :) yolun açık olsun bebeğin ve sen 9 ay hep sağlıklı olun tabi sonrasında da :)) bebeğin hep yüzünüzü güldürsün canım benim
kızlar benim bugün sabahtan bel ağrım vardı yine klasik.. sonra vajinanıngirişinde ağrı oldu. iki yana doğru sızlama gibi.. o geçti geçmedi bu defada alt karnımın(rahmimin olduğu yer sanıyorum) bi sol yanında ağrı oluyo, kasılma gibi.. bi sağ yanında ağrı oluyo.. 1 saat arayla bi o yana bi bu yana, sıyırcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?