Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bağımlılık yaptınız kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa inşallah bu ay bnde hamileyimdir hamile olanlarıda çok tebrik ederim hande melil maşşallah ay size

amin canım inşallah, Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin.. çok özel değilse, merak ettim arkadaşım eşin nerde,görev icabı falan mı

yok canım özel değil.Eşimin, evlendikten 1 ay sonra memurluk ataması yapıldı, gidiş o gidiş.bende devlette işçiyim, Türkiyede kpss de iyi bir dereceyle girmiştim torpilsiz.(İşçler torpille giriyor sanıldığı için yazdım) Eşime asaletten sonra tayin verileceğii söylendi, vermediler. 1 kere daha istedi yine yok.Sebep 4 yıl mecburi hizmet süresini doldurması gerekiyormuş.Bende özelleşen bir kurumun gen. müd. deyim biz özelleşmedik, gidemiyorumda naklimde yok.Eğer hamileliğim devam etseydi de eşime tayin verilmeyecekti tek şans ben gidebilirm, o da istifayla ! saolsun devlet büyüklerimiz çok düşünceli.Biraz önce okudum 4/b li öğretmene bile tayin verilecekmiş, biz kadrolu işçiler üvey evlat olarak özlük haklarımızla idare edeceğiz. Eğer hamile kalırsam eşimle bi ihtimal beraber dönebilirz, süreyi doldurmasına 5 ayı kalıyor, çaresiz kaldığımız içinde bebek ihtimalini değerlendiriyoruz.

Son düzenleme:

üzüldüm canım.. kıyamam.. inşallah bir an önce bebiş olur da eşinle de kavuşmuş olursunuz iki mutluluğu birarada yaşarsın canım

cnm tam ne oldu bilmiyorum ama sanırım hamileliğine çok sevinmediler, boşver hiç takma, bebek bence yeni bir umut, rızkıyla gelsin inşallah, şanslı bir çocuk olsun, kısmetli olsun

üzüldüm canım.. kıyamam.. inşallah bir an önce bebiş olur da eşinle de kavuşmuş olursunuz iki mutluluğu birarada yaşarsın canım
çok sağol, inş canım ama bilmiyorum nasıl olur.Şimdi deniyoruz ya allah bilir bebekte olmaz.Bari bizi 4 yıldan evvel kavuştursun diyoruz ya görcez artık.

ee sen neden mayısta gebelik planlıyosun?
cnm tam ne oldu bilmiyorum ama sanırım hamileliğine çok sevinmediler, boşver hiç takma, bebek bence yeni bir umut, rızkıyla gelsin inşallah, şanslı bir çocuk olsun, kısmetli olsun

canım ben hamile değilim.3 ay önce kürtaj oldum.kalpleri atmadı aldılar, sevinmediler.Beni çok sevmezler, doğacak bebeklerimizide sevmediler sanırım benden dolayı.Ama sevgilerine ihtiyacım yok yeeterki tekrardan sağlıkla nasip olsunda tek biz sevinelim o da yeter.

kızlar benim bugün sabahtan bel ağrım vardı yine klasik.. sonra vajinanın girişinde ağrı oldu. iki yana doğru sızlama gibi.. o geçti geçmedi bu defada alt karnımın(rahmimin olduğu yer sanıyorum) bi sol yanında ağrı oluyo, kasılma gibi.. bi sağ yanında ağrı oluyo.. 1 saat arayla bi o yana bi bu yana, sıyırcam galiba

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum yaklaşık 2 aydır bu siteyi takip ediyorum.Bende hamile kalmayı çok istiyorum ama bu ay 6.ay korunmuyoruz ve hala hamile kalamadım ama yaklaşık 1 haftadır çok şiddetli midem bulanıyor,başım dönüyor,kasıklarımda sürekli batmalar ve ağrılar oluyor.Kabızlıkda var adetime daha 10 gün falan var acaba bu belirtiler hamilelik belirtileri olabilir mi?Çok merak ediyorum bu şikayetlerle doktora gitsem adetin gecikince gel diyecekler biliyorum 3 ay öncede adetim 1 hafta gecikmişti ama zorla kan testi yapmışlardı inşallah bu ay hamileyimdir..:44:

haklısın cnm boşver hiç takma, ailenle yakınsan ondan böyle yapıyorlardır, bi uzak kalsan anlarlar aslında, nazları sana geçio demekki

Melsss canım hamile misin öyle bi şeyler okudum sanki, atlaya atlaya geçtim sayfaları ama doğru mu okumuşum, bu aralar okuduğumuda anlamıyorum bi tuhaf oldum

çok sağol, inş canım ama bilmiyorum nasıl olur.Şimdi deniyoruz ya allah bilir bebekte olmaz.Bari bizi 4 yıldan evvel kavuştursun diyoruz ya görcez artık.

ee sen neden mayısta gebelik planlıyosun?.

ben şuan öğretmenlik yapıyorum. o yüzden hep mayıs planlıyodum. mayısta hamile kalırsam şubatta doğururum hayırlısıyla, sonrada 4 aylık doğum iznini kullanırım. sonra da yaz tatili gelmiş olur. bebişim 9 aylık olana kadar yanında kalabilirim diye.. biz gurbetçiyiz malum, aileden uzağız yani. şimdi hamileysem eğer bebişim ekim ortası gibi doğacak tam okullar açıldığı sıralar. doğum izni şubata kadar sürer sonra mecbur okula gitcem.. annemde kayınvalidem de uzun süreliğine gelemez.. el kadar bebişi de el eline bırakmaya korkarım.. ayy çok plancıyım galiba eşime anlatıyorum bunları, garip garip yüzüme bakıyo neyse olsun hayırlısıyla da bi çare bulunur elbet. en olmadı onu da götürürüm yanımda derse gireriz beraber

Melsss canım hamile misin öyle bi şeyler okudum sanki, atlaya atlaya geçtim sayfaları ama doğru mu okumuşum, bu aralar okuduğumuda anlamıyorum bi tuhaf oldum

bende artık anlamıyorum desem yalan olmaz canım :) idrar testini göre hamileyim ikinci çizgi gayet net çıktı keseyi görmeden kalp atışı duymadan da kendimi fazla kaptırmak istemiyorum ama hayırlısı bakalım herşeyin..

melis hamile melis hamile, melis hamile, melis hamile

hoşgeldin aramıza.. seni de gün sayanlar arasına alalım. benim de 1 hafta önce başladı karın bel ağrıları falan. ama bende mide bulantısı, baş dönmesi, kabızlık falan yok.. şu an BATa 5 gün var. bakalım nolcak bekliyorum bende.. hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benziyomuş. hayırlısıyla inşallah hamilesindir canım

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 04.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*ceronika 03.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 08.02.2011
*minar 01.02.2011
*sevser 10.02.2011
*didemss25 21.02.2011
*melek3586 13.02.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
* niserdarhan 29.01.2011
*_CandaS_ 31.01.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*yarenhande
*melsss
*gulse84

melekcim hoşgeldin..
Bat a 10 gün var dediğin için 13ü olarak yazdım eğer bi eksik varsa düzelteyim canım...

ayyyy canım benim sevin kız geceler boyu onla sen vakit geçirecen annen ablan deil boşşverrr herşeyi otur dua et şükret sonradaaaaa ohhhhhhhhh en rahat gebeliklerden birini yaşarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amin cnm inşşş... çok sağol un moralleriniz için..duygulanıyorum walla:))

yok canım bende öyleyim meraketme.. Ankarada yaşıyorum .eşimin annesi antalyada benim annem istanbulda.. Ve bir süre daha çalışmam gerekiyor.. Sırayla gelip bakacaklar bakıcıya zaten emanet edemem.. Kreşe kadar idare edeeğiz artıkın:)

cnm benim çok tşk ederim hepinize teker teker.. Inşş sonuna kadr bu mutluluğu hepimizin göbişleri büyüyüp sağlıklı doğurana kadar birlikte yaşarız..

çok tşk ederim tekrar tekrar..

CNM UMUTLANDIRMAK OLMASIN AMA BENİM BELİRTİLERİMİN AYNISINI YAŞIYOR GİBİSİN:))) YOLDAMI ACABA... TEST YAPTINMI SEN..?? ADET GEÇTİMİ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…