yok canım bende öyleyim meraketme.. Ankarada yaşıyorum .eşimin annesi antalyada benim annem istanbulda.. Ve bir süre daha çalışmam gerekiyor.. Sırayla gelip bakacaklar bakıcıya zaten emanet edemem.. Kreşe kadar idare edeeğiz artıkın:)
Bende artık anlamıyorum desem yalan olmaz canım :) idrar testini göre hamileyim ikinci çizgi gayet net çıktı keseyi görmeden kalp atışı duymadan da kendimi fazla kaptırmak istemiyorum ama hayırlısı bakalım herşeyin..
öyle bi çare bulucaz elbet.. Gelsin de sağlıklı sıhhatli herşey hallolur hayırlısıyla.
Bu arada ben yaa sahiden hamileyim ya da üşüttüm de bu ağrılarda o yüzden.. Nası sık tuvaletim geliyo (afedersiniz). Ben normalde 10 saat bile durabilen bi insanken 1 saat önce gittim yine tuvaletim var
Ayy bi gidip geliyim ben dayanamıcam
ailemle kalıyorum canım, bizimki naz geçmeden öte bişey :) yani saolsun kader her yerden cilvesini yaptı bize :)haklısın cnm boşver hiç takma, ailenle yakınsan ondan böyle yapıyorlardır, bi uzak kalsan anlarlar aslında, nazları sana geçio demekki
anladım canım, hayırlısı.Ama işte herzaman hesaplar tutmuyo biliosun ki, neyse hayırlısıyla olsunda hepsine bi çare bulunur.Dilerim hepimizin hesabınca gider herşey :))ben şuan öğretmenlik yapıyorum. o yüzden hep mayıs planlıyodum. mayısta hamile kalırsam şubatta doğururum hayırlısıyla, sonrada 4 aylık doğum iznini kullanırım. sonra da yaz tatili gelmiş olur. bebişim 9 aylık olana kadar yanında kalabilirim diye.. biz gurbetçiyiz malum, aileden uzağız yani. şimdi hamileysem eğer bebişim ekim ortası gibi doğacak tam okullar açıldığı sıralar. doğum izni şubata kadar sürer sonra mecbur okula gitcem.. annemde kayınvalidem de uzun süreliğine gelemez.. el kadar bebişi de el eline bırakmaya korkarım.. ayy çok plancıyım galibaeşime anlatıyorum bunları, garip garip yüzüme bakıyo neyse olsun hayırlısıyla da bi çare bulunur elbet. en olmadı onu da götürürüm yanımda derse gireriz beraber
inş canımmcnm benim çok tşk ederim hepinize teker teker.. Inşş sonuna kadr bu mutluluğu hepimizin göbişleri büyüyüp sağlıklı doğurana kadar birlikte yaşarız..
çok tşk ederim tekrar tekrar..
öyle bi çare bulucaz elbet.. gelsin de sağlıklı sıhhatli herşey hallolur hayırlısıyla.
bu arada ben yaa sahiden hamileyim ya da üşüttüm de bu ağrılarda o yüzden.. nası sık tuvaletim geliyo (afedersiniz). ben normalde 10 saat bile durabilen bi insanken 1 saat önce gittim yine tuvaletim var
ayy bi gidip geliyim ben dayanamıcam
Hastalandım ben meliscim, listeyi güncelleyince değiştirebilirsin.
canım sıkma canını.. Elbet olacaktıır.. En azından belirsizlikte değilsin... Hayırlısı olsun hepimiz için...
CNM UMUTLANDIRMAK OLMASIN AMA BENİM BELİRTİLERİMİN AYNISINI YAŞIYOR GİBİSİN:))) YOLDAMI ACABA... TEST YAPTINMI SEN..??ADET GEÇTİMİ?
senin adet günün geçtimi ne zamandı bir daha sölermisin bi.. Ben şüphelendim çok senden.. Aynı ben gibisim ama gününü öğrenmem lazım cnm..
canım benim üzülme başka sıkıntılarında var birde eşten ayrı kalmak çok zor gerçektende bende 15 ay asker yolu bekledim tam olmasa da biraz anlayabiliyorum seni rabbim en kısa sürede kavuştursun sizi beklenen adet tarihini yazalım istersen tahmini olarak verirsen güncellerim şimdi...
Hamile ve daha önceden tecrübeli olan arkadaşlar.. Hamilelikte nasıl bir cinsel ilişki içinde olmamız gerektiğini bilen varmı? şimdi biz ilişkiye girmeyelimmi yani??
dr. Risk görürse ilişkiyi yasaklar, ama siz normal düzende devam edin.tehlikeli hareketlerden kaçının karnınada çok baskı olmasın.şimdilik bunlar yeterli sanrım.hamile ve daha önceden tecrübeli olan arkadaşlar.. Hamilelikte nasıl bir cinsel ilişki içinde olmamız gerektiğini bilen varmı? şimdi biz ilişkiye girmeyelimmi yani??
bat 8 şubat yani daha 5 gün varGeçen hafta çarşambadan beri bu sıkıntılar var. 9 gündür, her gün başka bi olay yaşıyorum. Hayırlısı diyorum canım, umutlanmamak için tutuyorum ben de kendimi. Nasip, inşallah Ama benden de bi itiraf; bana bile söylemeyin bu sırrı olur mu
Geçen hafta çarşamba günü adet sancıları yaşamaya başlayınca bunun hamilelik belirtisi olabileceğini bilmediğim için paniklemiştim bi an. Ama içimde bi his döllenme oldu diyodu. Sonraki günler sol kasığımda şişkinlik ve batmalar olunca mercimeğin orda olduğunu hissettim ve pazar günü sol kasıktaki ağrı geçip ptesi karnımda ağrılar olunca (aynı adet sancıları gibi kramp ve batmalar) rahme indiğini ve orada kendine yer hazırladığını düşündüm nedense.. Ama hala da inanmaya korkuyorum.. Bunlar aramızda sır tamam mı
Ben üşüttüm galiba o yüzden sancılarım var
BAT 8 şubat yani daha 5 gün vargeçen hafta çarşambadan beri bu sıkıntılar var. 9 gündür, her gün başka bi olay yaşıyorum. hayırlısı diyorum canım, umutlanmamak için tutuyorum ben de kendimi. nasip, inşallah ama benden de bi itiraf; bana bile söylemeyin bu sırrı olur mu
geçen hafta çarşamba günü adet sancıları yaşamaya başlayınca bunun hamilelik belirtisi olabileceğini bilmediğim için paniklemiştim bi an. ama içimde bi his döllenme oldu diyodu. sonraki günler sol kasığımda şişkinlik ve batmalar olunca mercimeğin orda olduğunu hissettim ve pazar günü sol kasıktaki ağrı geçip ptesi karnımda ağrılar olunca (aynı adet sancıları gibi kramp ve batmalar) rahme indiğini ve orada kendine yer hazırladığını düşündüm nedense.. ama hala da inanmaya korkuyorum.. bunlar aramızda sır tamam mı
ben üşüttüm galiba o yüzden sancılarım var
heralde 6 martta olur,
canımkeşke 15 ay beklemek yetseydi :) onuda bekledim 15 ay askerlik + 6 ay özel iş + 26 ay da devlette iş. Bekle bekle bitmez bizde ayrılık. 24 ay beklemem gerekiyor bu da cabası :)
AY CANIM AYNI BENSİN YA SEN.. BENDE HEPSİNİ TEK TEK HİSSETTİM AMA TUTTUM KENDİMİ.. HAZIRLADIM REGL OLURSAM ÜZÜLMEYECEM DİYE HEP HAMİLE OLDUĞUMA İNANDIM.. VAR DEİDM İNATLA.. KENDİ KENDİME.. HER KAN TESTİ SONUCUM NEGATFİ ÇIKTIĞINDA ÜZÜLMEDİM VAR BİLİYORUM BEN DEDİM... AMA YİNEDE OLMASAYDI AĞLAYACAK DERECEDE DEĞİLDİM.. AMA HİSSETTİM.. EĞER SENDE HAMİLEYSEN BİZ SENLE ERDİK HERHALDE CANIM:)))
saol canım inş, hepimiz için en yakın ve hayırlı zamanda olur.hadi yaa.. hayırlısı diyelim.. en azından belirsizlikten kurtuldun.. inşallah tez zamanda hamilelik haberini alırız canımmm.. dualrım seninle
BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)
*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 04.02.2011
*hemşire84 05.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*ceronika 03.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 08.02.2011
*minar 01.02.2011
*sevser 10.02.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
GÜNÜ GEÇENLER
*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011
*sean 25.01.2011
* niserdarhan 29.01.2011
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim
*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*yarenhande
*melsss
*gulse84
Allah sizi tez vakitte kavuştursun canım çiftlerin ayrı kalması beni çok üzüyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?