Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ahh canım ben neler çektim işte.. Ama benden sana tavsiye ne olur adet gününe kadar sakın test yapma.. Bu sefer beklemek zulüm oluo.. çıkmayabilioo...ben adet geçti 2 gün sonra kan verdim yine çıkmadı.. Emin olmak için bekle...

aaa ne keyif kaçırması olur mu hiç öle şey.. biz burda birbirimize destek oluyoruz. en yakınlarımıza anlatamadıklarımızı, sıkıntılar paylaşıldıkça azalır diyerek paylaşıyoruz.. öyle düşünme sakın canım..
derdi veren allah dermanı da verir.. inşallah Allah nasip eder de biran önce kocişine kavuşursun.. inşallah..

:18:inşallah sabredebilirim, dayanamam sanırsam arkadaşım

ben anlamıyorum zaten nedir bu evli çiftlerden istedikleri niye özel bi tasarı çıkmaz...eninde sonunda ayrılmamak üzere kavuşacaksınız inşallah canım eşinle aran iyiyse gerisini boşver..ama o kürtajın psikolojisiyle zaten insan yıkılıyor birde başkaları gelince üzerine bambaşka boyuta ulaşabiliyor sıkıntılar tez vakitte ferahlasın gönlün Rabbim sağlıklı bir bebiş nasip etsin canım inşallah...

Candaşcım ayıp ediosun ama.. Biz gerçekten bak ailemizle paylaşamdıklarımızı burda yazıyoruz.. Sorgusuz sualsiz yargısız...

Canımızı asla sıkmadın.. Bizler kuluz.. En büyük derdimiz sabretmek... Sen kocanla evlenmeyi başarabildiysen herşeye rağmen, uzak olmanıza rağmen halen sımsıkı bağlıysanız korkma... Herşey güzel olacak...hemde çok.. Pozitif düşünüyoruz şu dakikadan sonra.. Tammamı kızlar.. Pozitif...........

çok saol canım, Allah razı olsun hepinizden, öyle tabi sıkıntılar paylaştıkça azalır.İnş bizede bi derman gönderirde bi oh deriz.Çok sağol

anlamıyorum maalesef neden yapılmadığını, bide insanlar şükredin işiniz var devlettesiniz demez mi? zaten biz devlette olmamızın bedelini fazlasıyla ödedik.kürtaj değildi bide sadece o dönem aile ve arkadaş çevremde de çok sıkıntılı sağlık durumları oldu pekişitrdş sıkıntımı Allah biraz daha sabır versin inş ne diyeyim.Dua ve dilekten başkası gelmiyor elimizden.Çok sağol canım sende, allah razı olsun

canım senin 2 zlerin mi var, 3. yü mü istiyosun

Canım çok sağol, insanlarıda sıkmak istemiyorum işte Öyle tabi, korkum yok çok şükür eşimde çok iyidir mesafe aramıza sorun sokmuyor özlemi artırıyor dayanamıyoruz şu aralar çok daraltıyolar işte.Dişimizi sıka sıka kıracağız az kaldı.Eşim derdi çok sabırlısın hiç şikayet etmedin diye ama artık eser kalmadı o halimden.Bu ruh halimi atarsam inş pozitif olcam :)) Bebekten ziyade ben kavuşmamız biraz daha ertelendi diye üzülüyorum, esasında çocuk olayını eşime kavuşmadan asla istemiyodum ama takat kalmayınca 4 değilde 3 sene bekleyelim diye çocuk diyoruz.Bakalım artık ne zaman nasip olur ikiside? Allah razı olsun canım...

canım senin 2 zlerin mi var, 3. yü mü istiyosun

Yok canım, olacaktı ama nasip olmadı.Haziran annesi olcaktım ikizlermiş bebeklerimiz.Ama kalpleri atmadı gelişememişler, kürtaj oldum.İkiz olmasını çok istiyodum kardeşlerimde ikiz zaten.Sanırsam ikiz hakkımı da kaybettim :) Gerçi bizimkiler tek yumurta ikiziymiş, kardeşlerim çift yumurta ikizi.Çift yumurta ikizinde şansımız olabilir :))

yalnız bu arada sabahtan beri ilkkez sen tebessüm ettridin :) gerçi üzülmem gerek ama o kadar karmaşık ruh haim varki naptımı anlayamıyorum :) İhtimali düşününce gülümsedim :) tabi inş...

hee bide 3 çocuğum olsun çok istiyorum hatta 4 isterimde ona gücüm yetmez :))

sonuçta güldürdüm seni,inş. 2 mizin de 2 zleri olur,benim de abim 2 zmiş, teki annemin karnında ölmüş,yeğenlerim 2 z,amca kızlarım 2z,teyzemin çocukları 2z,hepsi de çift yumurta 2 zi, kadın doğum doktoru benim idrar örneğimi incelemiş,bu kadın çok doğurgan ve kadınlık hormonları % 100,şu tsh si düzelsin öbür aya 2 zlerin olabilir dedi,inş. olur

benimde ikizim olabilir.. Eşim tarafında annesinin teyzeleri ikizmiş biri ölmüş.. Baba tarafındada ikiz var...

Hayırlısı artık.. Sağlıklı olsunlarda..

kızlar son birgün kaldı yarın adet olmam lazım dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı acaba hamilemiym off (( göğüslermde hassasiyet ya da şişme yok karın bacak bel ağrım var ve midemde yanma var aşırı gergin ve stresliyim offf

yarenhanecim ve melssscim tebrik ederim sizleribenim bugün gecikmemin 4.günü ikinci kez idrar testi yaptım ama çıkmadı.ama çok güçlü şüphelerim var hamile olduğuma dair.yarenhane senin kaçıncı günde idrarda silik çıkmıştı?

çok tşk edrim cnm.. Benim 6.günümde hayalet gibi.. 7. Günümde daha belirgin çıkmıştı.. 4-5 bendede çıkmadı.. Bişi..

Sanrım geç döllenme benimkii

sanırım burda bı kac kısı kendı ıcınde grup kurup arkadas olmus yenı uyeler pek kale alınmıyor kac gunudur bıseyle paylasmak ıstıyorum yazıyorum ama tık yok neyse hepınızın ALLAH gonlune gore versın umarım tum ısteklerınız gercek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…