- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
Bende üzülmem değilsem, yani üzülürüm de öyle ağlama kahrolma falan yaşamam. Mayıs planlıyodum zaten derim. önümüzdeki aylara hazırlık yaparım. Ama dediğin gibi hissediyorum ben de, bişey var orda.. Bunu hissetmek ve emin olamamak yoruyo beni.. Daha da 5 gün beklicem Off off
saol canım inş, hepimiz için en yakın ve hayırlı zamanda olur.
oldu şimdi :)
kızlar kusura bakmayın, fazlasıyla canım sıkkın bugün, teselli ve destekleriniz için çok teşekkür ederim.Keyfinizi kaçırdıysam özür dilerim.
ahh canım ben neler çektim işte.. Ama benden sana tavsiye ne olur adet gününe kadar sakın test yapma.. Bu sefer beklemek zulüm oluo.. çıkmayabilioo...ben adet geçti 2 gün sonra kan verdim yine çıkmadı.. Emin olmak için bekle...
canım çok saolbenide artık çok çok üzülüyor.Bundan öncesinde bi şekilde sabrettim dayandım ama kürtajdan sonra tuhaflaştım dayanamıyorum artık.Allah razı olsun devlet büyükleri böyle engel çıkarmış yoksa ne yapardık !! kaç insan bu yüzden boşnadı boşanmak zorunda kaldı bilmiyolar ki !! saolsun k.validemlerde o kadar iyidir ki durumu 5 katta onlar zorlaştırdı.yani o yüzden dedim her yerden darbe yemeye alıştım, taşlaşsamda b aralara dayanamıyorum.İnş tüm ayrı çiftler tezden kavuşur.
çok saol canım, Allah razı olsun hepinizden, öyle tabi sıkıntılar paylaştıkça azalır.İnş bizede bi derman gönderirde bi oh deriz.Çok sağolaaa ne keyif kaçırması olur mu hiç öle şey.. biz burda birbirimize destek oluyoruz. en yakınlarımıza anlatamadıklarımızı, sıkıntılar paylaşıldıkça azalır diyerek paylaşıyoruz.. öyle düşünme sakın canım..
derdi veren allah dermanı da verir.. inşallah Allah nasip eder de biran önce kocişine kavuşursun.. inşallah..
ben anlamıyorum zaten nedir bu evli çiftlerden istedikleri niye özel bi tasarı çıkmaz...eninde sonunda ayrılmamak üzere kavuşacaksınız inşallah canım eşinle aran iyiyse gerisini boşver..ama o kürtajın psikolojisiyle zaten insan yıkılıyor birde başkaları gelince üzerine bambaşka boyuta ulaşabiliyor sıkıntılar tez vakitte ferahlasın gönlün Rabbim sağlıklı bir bebiş nasip etsin canım inşallah...
Kızlar adete yakın kuruluk oluyodu dimi?:18:
Kızlar adete yakın kuruluk oluyodu dimi?:18:
benim bir iki gün önce acayip kuruluk vardı, şimdi geçti.. adetime 5 gün var ama.. senin ne kadar var ki
canım çok saolbenide artık çok çok üzülüyor.Bundan öncesinde bi şekilde sabrettim dayandım ama kürtajdan sonra tuhaflaştım dayanamıyorum artık.Allah razı olsun devlet büyükleri böyle engel çıkarmış yoksa ne yapardık !! kaç insan bu yüzden boşnadı boşanmak zorunda kaldı bilmiyolar ki !! saolsun k.validemlerde o kadar iyidir ki durumu 5 katta onlar zorlaştırdı.yani o yüzden dedim her yerden darbe yemeye alıştım, taşlaşsamda b aralara dayanamıyorum.İnş tüm ayrı çiftler tezden kavuşur.
Candaşcım ayıp ediosun ama.. Biz gerçekten bak ailemizle paylaşamdıklarımızı burda yazıyoruz.. Sorgusuz sualsiz yargısız...
Canımızı asla sıkmadın.. Bizler kuluz.. En büyük derdimiz sabretmek... Sen kocanla evlenmeyi başarabildiysen herşeye rağmen, uzak olmanıza rağmen halen sımsıkı bağlıysanız korkma... Herşey güzel olacak...hemde çok.. Pozitif düşünüyoruz şu dakikadan sonra.. Tammamı kızlar.. Pozitif...........
canım senin 2 zlerin mi var, 3. yü mü istiyosun
Yok canım, olacaktı ama nasip olmadı.Haziran annesi olcaktım ikizlermiş bebeklerimiz.Ama kalpleri atmadı gelişememişler, kürtaj oldum.İkiz olmasını çok istiyodum kardeşlerimde ikiz zaten.Sanırsam ikiz hakkımı da kaybettim :) Gerçi bizimkiler tek yumurta ikiziymiş, kardeşlerim çift yumurta ikizi.Çift yumurta ikizinde şansımız olabilir :))
yalnız bu arada sabahtan beri ilkkez sen tebessüm ettridin :) gerçi üzülmem gerek ama o kadar karmaşık ruh haim varki naptımı anlayamıyorum :) İhtimali düşününce gülümsedim :) tabi inş...
hee bide 3 çocuğum olsun çok istiyorum hatta 4 isterimde ona gücüm yetmez :))
sonuçta güldürdüm seni,inş. 2 mizin de 2 zleri olur,benim de abim 2 zmiş, teki annemin karnında ölmüş,yeğenlerim 2 z,amca kızlarım 2z,teyzemin çocukları 2z,hepsi de çift yumurta 2 zi, kadın doğum doktoru benim idrar örneğimi incelemiş,bu kadın çok doğurgan ve kadınlık hormonları % 100,şu tsh si düzelsin öbür aya 2 zlerin olabilir dedi,inş. Olur
yarenhanecim ve melssscim tebrik ederim sizleribenim bugün gecikmemin 4.günü ikinci kez idrar testi yaptım ama çıkmadı.ama çok güçlü şüphelerim var hamile olduğuma dair.yarenhane senin kaçıncı günde idrarda silik çıkmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?