Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

alınma canım ya ne sormuştun sen?

burda alınmak yok...:)) sadece çok yazı olunca gözden kaçabilişo takip ederken..
Sorunu birdaha alabilirsek sanırım cevap verebiliriz...yardımcı olmak isteriz.. Hepimizin senden bir farkı yok burada

canm ne yazmıştın ama ben cvp yazmıştım sana ama burda bu aralar yoğunluk var alınma ben bile cvp alamadım kaç gündür alınma yani tatlımm sorun neydi bildiğimiz bişi ise yardımcı oluruz neden olmayalımm

bizde de çok ikizler :) ama tek yaşayanlar kardeşlerim :) pardon bi tanede tek yumurta yaşayanlarımız var :)
ooo süper seninde olma ihtimali yüksekmiş ne güzel :)) İstiyosan inş ikisi beraber gelsin canım benim :))
benimde ikizim olabilir.. Eşim tarafında annesinin teyzeleri ikizmiş biri ölmüş.. Baba tarafındada ikiz var...

Hayırlısı artık.. Sağlıklı olsunlarda..

olabilir belkide, benimde eşimin tarafında anneannesinden varmış.Dr sordu ikz varmı ailede diye dedim eşimin ve benim tarafımda var.O da bana eşinle ilgisi yok, sadece kadından gelir bu gen demişti.Ama şöyle bişey varki, ailede hiç ikiz olmadan ikize hamile kalanlar oluyor, bencede seninde olabilir.İstiyosan inş olsun canımcım :))

Bende eşime diyorumki korunurken ikiz oldu şimdi üçüz dördüz allah ne verdiyse artık :)) o da kalpten mi gideyim istiyosun diyo :)) Hadi üçüzde neyse dördüzde fena olur be :))

Kilo ile ilgili sormuştun sanırım canım hatırladığım kadarıyla. hamilelikte zaten kilo alıcaksın, bence bebek düşünüyorsan bu ara biraz sık kendini zayıfla derim. Çok kilolu olmakta çok zayıf olmakta gebeliği engelliyo.

haklısınız bu aralar cok alınganım herkese catmak gelıyor ıcımden:)kızlar bız bu ay esımle cocuk ıstedıgımıze karar verdık ve denemeye basladık son adetım 18 ocaktı psıkolojıkmı bılmem ama bazı kasılmalar var karnımda bı gergınlık gaz sancısı gıbı bıde bacagım cekılıoyor hamılemıyım bılmıorum ama sorun su ki korkuyorum ben bıraz kıloluyum bı problem olurmu dıye endıseye kapıldım sızce bı sorun olurmu?

kaç kilosun canım

canım bir arkadaşım 75 kiloda hamile kaldı suan 3. aya girecek nerdeyse kafana böyle şeyler takma doktoruna muayene ol yumoşlarına baktır çalışmalarda bulun al bebiki kucagınaaa

ya kızlar çok kararsız kaldım bana yardımcı olun bu ay 22 ocakta olucaktımya 18 inde olmuştum ayın 8 inden beri göğüs kasık ve bel ağrım vardı ben hala bu ağrıları çekiyorum hala ve bu gün sık idrara çıkma başladı enfeksiyon yok çünkü yeni tahliller yapıldı herşey temiz çıktı acaba diyorum bu da bi belirti mi çünkü ilaçda kullanamıyorum napmalıyım bana yardımcı olunnn

valla bende bu araalar çok dertliyim, kendi derdim cevap veremedim.kilo çok tavsiye edilmiyo ama ciddi boyutta değilse sıkıntı yaratmaz sanıyorum.

kilon ve boyun kaç canm

cnm keske 75 kılo olsam ama ben 110 kıloyum maalesefbı kac arkadasım var benım gıbı hamıle kaldıklarında hıc kılo almamıslar aksıne 108 kılo hamıle kalıp 100 kılo doguma gıren arkadaslarımda oldu hamıleler cok kılo almıyor dıyorlar bu ne kadar dogru bılmıorum ama

Canım ben sadece sakin olmanı önerebilrim, çok streslisin.Gebelik başlamışken bu stres ona iyi gelmeyebilir, herşeyi ince eleme.Bekle biraz.Çok sıkıntın yoksa ilaç içme ama yok dayanamıyorum diyosan dr.una danış...

boyun kaç peki canım, bir de tsh ni kontrol ettir,benim troitim az çalışıyomuş, son zamanlarda çok kilo aldım,5-6 kilo kadar,hazımısızlık,düşük tansiyon,sürekli uyku isteği vardı,geçen ay da 1-2 haftalıkken düşük olmuştu, topam 4 aydır uğraşıyoruz, omamasının nedeni hipotroitmiş, 21. gün kontrole gidecem5.7 değerde,çok değil ama biraz yüksek,ondan sonra hamile kalabilirmişim

arkadaşlarında bi sıkıntı olmamış sende de olmaz heralde.Akışına bırak, allahın izniyle bişey olmaz.

korkma.. Kimler hamile kalıo.. Daha belirtiler için çok erken en azından regline 1 hafta falan kalsın bence..

Sen yinede biraz dkkat et tabii.. Ayıp olmazsa kaç kilosun?

şimdi hatırladım bende sorunu ama arkadaşlarında dediği gibi bazen muhabbetler bile karışıyo ya da bugünkü gibi tatlı heyecanlar yaşanıyo dolayısyla mesajlar gözden kaçabiliyo..
benim kuzenim de çok kiloluydu. 120-150 kilo falan. tartılmıyodu zaten. hormonlarla alakalı bi şişmanlıktı hem de.. o da çok korkuyodu hamilelikten, bebek de istiyodu.. neyse sözün kısası, hamile kaldı, normal bi hamilelik yaşadı. hatta normal doğum yaptı.. çok da sağlıklı bi oğlu oldu. ardından bi çocuk daha yaptı onu da sezeryanla. bi oğlu bi kızı var şuanda gayet sağlıklı

korkma.. Kimler hamile kalıo.. Daha belirtiler için çok erken en azından regline 1 hafta falan kalsın bence..

Sen yinede biraz dkkat et tabii.. Ayıp olmazsa kaç kilosun?

bencede canını sıkma.. Belki iç karnın geniştir.. Bu kişiden kişiye değişir canım. Bu arada 10-12 kilo almak gerekliymiş.. 10 dan aşağı kilolarda bebek riske giriomuş. Sabah nette biryerlerde okudum walla.. Takma kafanı daha şimdiden derim. Ama düşünüosanda biraz dikkat et ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…