sanırım burda bı kac kısı kendı ıcınde grup kurup arkadas olmus yenı uyeler pek kale alınmıyor kac gunudur bıseyle paylasmak ıstıyorum yazıyorum ama tık yok neyse hepınızın ALLAH gonlune gore versın umarım tum ısteklerınız gercek olur
sanırım burda bı kac kısı kendı ıcınde grup kurup arkadas olmus yenı uyeler pek kale alınmıyor kac gunudur bıseyle paylasmak ıstıyorum yazıyorum ama tık yok neyse hepınızın allah gonlune gore versın umarım tum ısteklerınız gercek olur
canm ne yazmıştın ama ben cvp yazmıştım sana ama burda bu aralar yoğunluk var alınma ben bile cvp alamadım kaç gündür alınma yani tatlımm sorun neydi bildiğimiz bişi ise yardımcı oluruz neden olmayalımmsanırım burda bı kac kısı kendı ıcınde grup kurup arkadas olmus yenı uyeler pek kale alınmıyor kac gunudur bıseyle paylasmak ıstıyorum yazıyorum ama tık yok neyse hepınızın ALLAH gonlune gore versın umarım tum ısteklerınız gercek olur
bizde de çok ikizler :) ama tek yaşayanlar kardeşlerim :) pardon bi tanede tek yumurta yaşayanlarımız var :)sonuçta güldürdüm seni,inş. 2 mizin de 2 zleri olur,benim de abim 2 zmiş, teki annemin karnında ölmüş,yeğenlerim 2 z,amca kızlarım 2z,teyzemin çocukları 2z,hepsi de çift yumurta 2 zi, kadın doğum doktoru benim idrar örneğimi incelemiş,bu kadın çok doğurgan ve kadınlık hormonları % 100,şu tsh si düzelsin öbür aya 2 zlerin olabilir dedi,inş. olur
benimde ikizim olabilir.. Eşim tarafında annesinin teyzeleri ikizmiş biri ölmüş.. Baba tarafındada ikiz var...
Hayırlısı artık.. Sağlıklı olsunlarda..
sanırım burda bı kac kısı kendı ıcınde grup kurup arkadas olmus yenı uyeler pek kale alınmıyor kac gunudur bıseyle paylasmak ıstıyorum yazıyorum ama tık yok neyse hepınızın ALLAH gonlune gore versın umarım tum ısteklerınız gercek olur
çok tşk edrim cnm.. Benim 6.günümde hayalet gibi.. 7. Günümde daha belirgin çıkmıştı.. 4-5 bendede çıkmadı.. Bişi..
Sanrım geç döllenme benimkii
haklısınız bu aralar cok alınganım herkese catmak gelıyor ıcımden:)kızlar bız bu ay esımle cocuk ıstedıgımıze karar verdık ve denemeye basladık son adetım 18 ocaktı psıkolojıkmı bılmem ama bazı kasılmalar var karnımda bı gergınlık gaz sancısı gıbı bıde bacagım cekılıoyor hamılemıyım bılmıorum ama sorun su ki korkuyorum ben bıraz kıloluyum bı problem olurmu dıye endıseye kapıldım sızce bı sorun olurmu?
haklısınız bu aralar cok alınganım herkese catmak gelıyor ıcımden:)kızlar bız bu ay esımle cocuk ıstedıgımıze karar verdık ve denemeye basladık son adetım 18 ocaktı psıkolojıkmı bılmem ama bazı kasılmalar var karnımda bı gergınlık gaz sancısı gıbı bıde bacagım cekılıoyor hamılemıyım bılmıorum ama sorun su ki korkuyorum ben bıraz kıloluyum bı problem olurmu dıye endıseye kapıldım sızce bı sorun olurmu?
kilon ve boyun kaç canmhaklısınız bu aralar cok alınganım herkese catmak gelıyor ıcımden:)kızlar bız bu ay esımle cocuk ıstedıgımıze karar verdık ve denemeye basladık son adetım 18 ocaktı psıkolojıkmı bılmem ama bazı kasılmalar var karnımda bı gergınlık gaz sancısı gıbı bıde bacagım cekılıoyor hamılemıyım bılmıorum ama sorun su ki korkuyorum ben bıraz kıloluyum bı problem olurmu dıye endıseye kapıldım sızce bı sorun olurmu?
kilon ve boyun kaç canm
ya kızlar çok kararsız kaldım bana yardımcı olun bu ay 22 ocakta olucaktımya 18 inde olmuştum ayın 8 inden beri göğüs kasık ve bel ağrım vardı ben hala bu ağrıları çekiyorum hala ve bu gün sık idrara çıkma başladı enfeksiyon yok çünkü yeni tahliller yapıldı herşey temiz çıktı acaba diyorum bu da bi belirti mi çünkü ilaçda kullanamıyorum napmalıyım bana yardımcı olunnn
cnm keske 75 kılo olsam ama ben 110 kıloyum maalesefbı kac arkadasım var benım gıbı hamıle kaldıklarında hıc kılo almamıslar aksıne 108 kılo hamıle kalıp 100 kılo doguma gıren arkadaslarımda oldu hamıleler cok kılo almıyor dıyorlar bu ne kadar dogru bılmıorum ama
cnm keske 75 kılo olsam ama ben 110 kıloyum maalesefbı kac arkadasım var benım gıbı hamıle kaldıklarında hıc kılo almamıslar aksıne 108 kılo hamıle kalıp 100 kılo doguma gıren arkadaslarımda oldu hamıleler cok kılo almıyor dıyorlar bu ne kadar dogru bılmıorum ama
korkma.. Kimler hamile kalıo.. Daha belirtiler için çok erken en azından regline 1 hafta falan kalsın bence..
Sen yinede biraz dkkat et tabii.. Ayıp olmazsa kaç kilosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?