umarın hayırlısı olur bana kalsa ben su anda cocuk ıstemıorum yasım kucuk ama esımın yası geldı oyuzden umarım herseyın hayırlsı olur
ya kızlar çok kararsız kaldım bana yardımcı olun bu ay 22 ocakta olucaktımya 18 inde olmuştum ayın 8 inden beri göğüs kasık ve bel ağrım vardı ben hala bu ağrıları çekiyorum hala ve bu gün sık idrara çıkma başladı enfeksiyon yok çünkü yeni tahliller yapıldı herşey temiz çıktı acaba diyorum bu da bi belirti mi çünkü ilaçda kullanamıyorum napmalıyım bana yardımcı olunnn
benım yasım 22 esımın 34:)
ay canım ALLah SÖYLETTİ HAMİLEMİYİM SENCEEECanım ben sadece sakin olmanı önerebilrim, çok streslisin.Gebelik başlamışken bu stres ona iyi gelmeyebilir, herşeyi ince eleme.Bekle biraz.Çok sıkıntın yoksa ilaç içme ama yok dayanamıyorum diyosan dr.una danış...
cnm keske 75 kılo olsam ama ben 110 kıloyum maalesefbı kac arkadasım var benım gıbı hamıle kaldıklarında hıc kılo almamıslar aksıne 108 kılo hamıle kalıp 100 kılo doguma gıren arkadaslarımda oldu hamıleler cok kılo almıyor dıyorlar bu ne kadar dogru bılmıorum ama
geçikme olurdu ama erken olmazdı bu ay 4 gün erken oldum ve 6 7 gün sürerdi 4 gün sürdü bat 18 şubatbat ne zaman canım.. Bi de geçen ay hariç düzenli midir adetin.
canım benim arkadaşım 100 kilo ve 1.65 boyunda ve 3 aylık hamiş ve o sırf yağ senn kemikten dolayı bu kilon o yüzden fazla takılma kilo konusunaboyum 1.72 kılomda 115 ama ırır kemıklıyım dısardan bakılınca fazla gobegım cıkıntım yok yanı:)
geçikme olurdu ama erken olmazdı bu ay 4 gün erken oldum ve 6 7 gün sürerdi 4 gün sürdü bat 18 şubat
meraba arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim reglım geçeli 8gün oldu ama hastalanmadım 2gündür tek defalalık damla şeklinde pembemsi kan geldi hasta olacam heralde dedim ve hala olmadım bu neden olmuştur acaba varmıdır birşey 4gün önce test yaptım negatifti
meraba arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim reglım geçeli 8gün oldu ama hastalanmadım 2gündür tek defalalık damla şeklinde pembemsi kan geldi hasta olacam heralde dedim ve hala olmadım bu neden olmuştur acaba varmıdır birşey 4gün önce test yaptım negatifti
Canım inan mesajını görünce heyecanlandım bian böyle oluyormu yerleşme kanaması genelde kahverengi derler çok heyecenlandım inanyerleşme kanamasıdır belki, yarın sabah tekrar idrar testi yap,sonra da kan testi yaparsn
Canım inan mesajını görünce heyecanlandım bian böyle oluyormu yerleşme kanaması genelde kahverengi derler çok heyecenlandım inan
merhaba, az olan pembemsi kanama yerleşme kanaması olabilir. geç döllenme olduysa testte görünmemiş olabilir. 1-2 gün sonra tekrar bi test yap istersen.. inşallah Allah gönlüne göre versin canım
evet o zaman yaş gelmiş :)benım yasım 22 esımın 34:)
bence olabilirsin çok evhamlı olma zarar vermesin.ay canım ALLah SÖYLETTİ HAMİLEMİYİM SENCEEE
kahverengi yeya pembemsi olabiir,yarın sabah bir test yap canm
meraba canım inanın şuan çok heyecen yaptım istiyorum ama test yaptım negatif olunca yok demekki dedim ve üstelemedim böyle az kanama olunca merak ettim sizlerle paylaşayım dedim umarım yerleşme kanamasıdır
evet o zaman yaş gelmiş :)
bence olabilirsin çok evhamlı olma zarar vermesin.
bende bi kere bu durumu yaşadım ama bişey çıkmadı.Yalnız pembemsi leke şüpheli, bebkten olabilir de bi kandan baktır sen bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?