Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

umarın hayırlısı olur bana kalsa ben su anda cocuk ıstemıorum yasım kucuk ama esımın yası geldı oyuzden umarım herseyın hayırlsı olur

BAT ne zaman canım.. bi de geçen ay hariç düzenli midir adetin.

benım yasım 22 esımın 34:)

tsh ni kontrol ettir,benim troitim az çalışıyomuş, son zamanlarda çok kilo aldım,5-6 kilo kadar,64 e çıktım,hazımısızlık,düşük tansiyon,sürekli uyku isteği vardı,geçen ay da 1-2 haftalıkken düşük olmuştu, topam 4 aydır uğraşıyoruz, olmamasının nedeni hipotroitmiş, 21. gün kontrole gidecem5.7 değerde,çok değil ama biraz yüksek,ondan sonra hamile kalabilirmişim

benim bi akrabam senin boyunda ve senn kilonda 2.çocuğunu doğurdu canım.hemde yaşı senden büyük.telaşlanma bence.kilosu da değişmedi

geçikme olurdu ama erken olmazdı bu ay 4 gün erken oldum ve 6 7 gün sürerdi 4 gün sürdü bat 18 şubat

ocak 8den beri bu belirtiler varsa ve normalden kısa sürdüyse adetin belki üstüne görmüşsündür. eğer öyleyse şuan idrarda ve kanda garanti çıkması lazım bence.. test yaptın mı

meraba arkadaşlar birşey sormak istiyorum benim reglım geçeli 8gün oldu ama hastalanmadım 2gündür tek defalalık damla şeklinde pembemsi kan geldi hasta olacam heralde dedim ve hala olmadım bu neden olmuştur acaba varmıdır birşey 4gün önce test yaptım negatifti

yerleşme kanamasıdır belki, yarın sabah tekrar idrar testi yap,sonra da kan testi yaparsn

merhaba, az olan pembemsi kanama yerleşme kanaması olabilir. geç döllenme olduysa testte görünmemiş olabilir. 1-2 gün sonra tekrar bi test yap istersen.. inşallah Allah gönlüne göre versin canım

merhaba, az olan pembemsi kanama yerleşme kanaması olabilir. geç döllenme olduysa testte görünmemiş olabilir. 1-2 gün sonra tekrar bi test yap istersen.. inşallah Allah gönlüne göre versin canım

meraba canım inanın şuan çok heyecen yaptım istiyorum ama test yaptım negatif olunca yok demekki dedim ve üstelemedim böyle az kanama olunca merak ettim sizlerle paylaşayım dedim umarım yerleşme kanamasıdır

benım yasım 22 esımın 34:)
evet o zaman yaş gelmiş :)
ay canım ALLah SÖYLETTİ HAMİLEMİYİM SENCEEE
bence olabilirsin çok evhamlı olma zarar vermesin.

bende bi kere bu durumu yaşadım ama bişey çıkmadı.Yalnız pembemsi leke şüpheli, bebkten olabilir de bi kandan baktır sen bence.

meraba canım inanın şuan çok heyecen yaptım istiyorum ama test yaptım negatif olunca yok demekki dedim ve üstelemedim böyle az kanama olunca merak ettim sizlerle paylaşayım dedim umarım yerleşme kanamasıdır

inşallah öyledir canım. bence de yarın bi daha bi test daha yap.. iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla

sendedemi oldu böyle neden pembemsi olması şüpheli onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…