Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar melis den duydum annelik akademisine bi bakın ücretsiz kitep veriyolar kargo bedelini biz ödeyecez bende aldım bide siz bakın öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yok tatlım yok yapmadım ama öğlen bi ara çok yapmak istedimde dayandım şükür bugünde bitmek üzere ya bişey deyimmi bence sen hamilesin eger dün yerleştiysa ki inşallah yerleşmiştir daha idrara çakmayabilir yeterki adet olmada geç çıksın idrarada ay allahım inşallah hamişizdir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyyyyyyy maşşallah inşallah tez zamanda bizde en alta geçeriz allah büyüktür bakalım yaaaaaaaaaaa

Canım bence da çok yüksek bi ihtimal hamilesin hadi bakalım hayırlısı.Hatta kesin bile denebilir.Şimdiye kadar kesin çoğallırdı adet olsaydı.Yerleşiyor bebiş yaa ne güzel.

bende bısey sorcaktım arkadaslar gecen gun kasımda bır agrı oldu gece tuvalete aklktıgımda camasırım kırlenmıstı nasıl dıyım boyle kanımsıyla bırlıkte kahve rengı bır akıntı seklınde baya kırlenmıstı ertesı gun falan kahve rengı akıntı oldu hanı sılerken sımdı yok gıbı bıde dun geceden berı sık tuvalete cıkmaya basladım adetım 1 yada 2 sınde olcak bu ay kendı yorgun hıssettım hep kolumu kaldırcak halım yok gıbı oluyodu bu gunlerdede bu son yazdıklarım oldu sanırım adet olcam o yuzden mı acaba puff neyse hayırlısı artık rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın bunu dıger sayfaya yazmıstım ordan kopyaladım umarım anlasılır
ayın 1 ınde adet oldum 1ınden 5 gun once kasıgımda agrı oldu ve o yukarıdakı dedıklerım oldu adetımın 3 gunu aksamı az oldu 4 gunu gun boyu pek olmadı ama aksam bırazcık oldu bugunde az oldu normal 6 gun suruyo o yuzden hanı adet oldugum ıcın pek hamılelık supem kalmadı bu ay halsızlık hıssettım hep bazen yıne oluyo ama bılmıyorum canım ya bıde dıyorumkı bıttıkten bı kac gun sonra test yapsam mı ama yoktur yavv pufff

kızlar biliyorsunuz benim 3 testimde de silik 2. çizgi vardı bugün kan tatlili yaptıracaktım ama az önce regl oldum sanırım kahverengi kan vardı test yapmama gerek yok dimi hamiş değilim ben :2:

1 ocakta adet oldum bugün 6 şubat adet olamadım hala.. atibiyotik ve fitil kullandım ocak ayında bunlar geciktirdi diye düşünüyorum. ayın birinde test yaptım negatifti. kasıklarım ağrıyo iki gündür. akıntım var ama çok değil. ne yapsam daha beklesem mi????

AYKACem niçin kan testi yaptırmadın. bence yaptır biranönce başka bir durum da olabilir

canım benim kısmetse bir dahaki aya inşallah duyucaz müjdeli haberini üzülmek yok en azından ailenin yanına gönül rahatlığıyla gidip hasret giderebilirsin

iyiki varsınız kızlarrr üzülmedim merak etmeyin ama sabah o ağrıyla uyanıp da kırmızıları görünce bi tuhaf oldum. bi de çok ağrım oldu.. dertleşmeye ihtiyaç duydum galiba
yine de bu kadar belirti.. aslında belirtilerden öte ben hissettim bişey vardı orda. sabah eşime de dedim mercimeğim vardı orda eminim ama tutunamadı sanırım. yani kimyasal gebelik yaşadım sanırım.. sabah habire int dolandım eğer gerçekten kimyasal gebelik olduysa buna sebep olan biçok şey varmış. ve bu sebepler ortadan kalkmadıkça bi dahakinde de aynı şey yaşanabilirmiş. o yüzden de doktora gitmeye karar verdim. çünkü hiç hormon testi falan yaptırmadım ben. bi baktırıyım aksi bi durum var mı yok mu. eşim bi baktırsın kendine.. bi emin olalım ona göre çalışmalara yeniden başlarız diye düşünüyorum. iyi fikir dimi

Son düzenleme:
Umarım hamilesindir...Benimde regl dönemime 6 gün var ..ve uykudan uyanamıyorum ve mide bulantım oluyor.. Acaba bugün test yapsam bişey çıkar mı? senin ne zaman belli oldu canım ?

bugün adet olmam gerekiyordu..bugün yaptım ben testi ikinci çizgi silik çıktı. ama kime söylesem silik de olsa çizgi varsa hamilesindir diyolar.. yarın kan testi yaptırcam bakalım var olduğundan eminim ama yine de çok umutlanmak istemiyorum belki test falan bozuktur herşey olabilir..

slm kızlar ya benim sağ kasığımda hafif yanmalı bi sancı var ve göğüslerim hala ağrıyo bu da bi belirtimidir yaaa daha 12 gün var nasıl dayancam test yapmamak için zor tutuyorum kendimi erken gebelik testi aldım acaba çıkar mı:18::18::18:

Sağol canım..Darısı isteyenlerin başına.. Tam belli değil yarın kesin olarak hamileyim diyebilirim ancak..Ama inş. hayal kırıklığına uğramam..

canım olumlu düşün bence 1000/1000000000000000000000 hamşsin :87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

canım ya çok üzüldüm...ama bebiş denemeye daha yeni başladıysanız bekle derim ben.eğer uzun zaman olduysa doktora git bence.benimda BATım 3 mart.ikimizin BATı aynı zamana denk geliyo.inşallah ikimizde hamiş oluruz bu ay ve tüm isteyenler tabii

Hamile miyim ?

Adetiniz geciktiyse,
Çok hafif, leke şeklinde bir kanama olduysa,
Ani mide bulantıları yaşıyorsanız,
Göğüslerinizde şişkinlik ve hassasiyet varsa,
Göğüs uçlarınızın ve çevresinin rengi genişleyip koyulaştıysa,
Sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorsanız,
Bazı yiyecek ve kokular aniden rahatsız etmeye başladıysa,
Yorgun hissediyorsanız,
Baş dönmeleri oluyorsa,
Karnınızda şişkinlik veya kramp hissediyorsanız,
Kabızlık veya mide yanması başladıysa,
Başağrılarınız oluyorsa,
Ruhsal durumunuzda ani değişiklikler oluyor, sebepsiz yere mutlu, üzgün veya kızgın hissediyorsanız

evet hamile olabilirsiniz bunu buldum az önce

İdrarla Yapılan Hamilelik Testi ilişkiden hemen sonraki bir kaç günlerde sonuç veremez. İdrarla Yapılan HamilelikTesti doğru sonuç verebilmesi için adet gecikmesi olana kadar beklemek vedaha sonra test yapmak gerekir.
Bunun nedeni, İdrarda gebelik testi gebeliğe bağlı oluşan HCG hormonunun anne kanından idrara geçmesi sonucu idrarda saptanması mantığına dayanır. Gebelik yumurtlama zamanına yakın günlerde veya yumurtlama günlerinde girilen ilişkiyle oluşabilir. Yumurlama gününe yakın gerçekleşmiş bir ilişkiyle gebelik oluşsa bile bu gebeliğin rahime kadar ilerlemesi ve rahime yerleşmesi 6 – 10 gün kadar sürer. Rahime yerleştikten sonra salgılanan HCG hormonu anne kanına geçebilir. Hatta gebelik rahime yerleştikten sonra bu hormonun anne kanına ve oradan da annenin idrarına geçmesi de bir kaç gün alabilir. Bütün bunlardan dolayı kısacası yumurtlama zamanına yakın girilen bir ilişkiden sonra gebelik oluşursa bu gebeliğe bağlı salgılanan HCG hormonunun annenin idrarına geçmesi için ve yapılan idrar testinde pozitif çıkması için, neredeyse 15 gün kadar zaman geçmelidir. Bu da bir sonraki adet dönemine denk gelir, yani gebelik oluşmussa buna bağlı adetin gecikeceği zamana denk gelir. O yüzden gebelik oluşma şüphesi olan bir ilişkiye girilmişse idrarda gebelik testi adet gecikmesi olunca yapılmalıdır. AHHH bi de sabredebilsek.Bekle demesi kolay valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…