Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İdrarla gebelik testi Tüm hamile kadınların başvurduğu en pratik test usülü, tüm eczanelerden temin edilebilecek, idrarla yapılan hamilelik testleridir.

Eczanelerden kolayca temin edilebilen ucuz ve basit bir yöntemdir.
hCG ismi verilen gebelik hormonunun idrarda tespiti prensibine dayanır.
hCG düzeyi 20miÜ üzerinde ise pozitif sonuç verir.
Cinsel birleşmenin ertesi günü yapılması anlamsızdır, hiçbir sonuç vermez.
Sağlıklı bir sonuç alınması için adet gününün 1-2 gün geçmesi gerekmektedir.
Kanda yapılan B-HCG testi miktarı tam gösterdiğinden dolayı çok duyarlıdır ve adet günü daha geçmeden sonuç verir.
* Sabah ilk idrar konsantre olduğu için daha sağlıklı sonuç verir.
* Gebelik testini aç veya tok yapmanız fark etmez.
* İdrar testinin yanlış negatif çıkma ihtimali az da olsa mümkün olduğundan dolayı adet gününüzden 1-2 gün sonra yaptığınız test Negatif yani Yok çıkar ise 2-3 gün sonra tekrar edin.
İdrar testinde ;
belki işimize yarar arkadaşlar bulduğum yararlı bilgileri hemen sizle paylaşoyorum bol dua edelim lütfen allah okadar büyükki isteyince veriyor kızlar yaaaaaa

kızlar ben yeni üyeyim ama sıkı takipcisiyim..ben klomenle ovitrelle iğnessi vuruldum bu ay iğnenin vurulmasından 13 gün geçti 2gündür kasık ağrılarım var sizce hamile olabilirmiyim...tşk..

evet canım bende ole yaptım ama bır farkla oda tok karnına faydasını gormemmı acaba yaa gercı bundan sonra ac karnına ıcerımde aklıma takıldı caım saoll bılgılerın ıcınnn yaa bu arada allahım yaa cok sıfalı okudummm ama midem kalktı resmen ıcerken tok karnına oldugu ıcınmı acabaaaaaaaaaaaa

canım evet hayırlısı olsun o kadar gebelıge benzer belırtıden sonra kırmızıları gormek bıraz kırıcı oluyorr ama yapcak bısey yokk cok ıyı anlıyorummm bende bu hormon testını yaptırmıstım sende yaptır muhakkak eşin ıcınde gıdecekmıssınız gıdın canım cok ıyı dusunmussunn bizde dusunuyoruzz hayılrısı olsunnnnn

daha cok var canım yaa sabır ettt sabırrr aklına getırme takma kafanı olacagına varır zatennn canımmm bekleeee

Son düzenleme:
kızlar ben yeni üyeyim ama sıkı takipcisiyim..ben klomenle ovitrelle iğnessi vuruldum bu ay iğnenin vurulmasından 13 gün geçti 2gündür kasık ağrılarım var sizce hamile olabilirmiyim...tşk..

aramıza hoşgeldın melekkcımmmm hakkında hayırlısııı canımmm bu iğnelerden fazla anlamıyorum nasıl bısey yaa:44:

merhaba arkadaşlar bende yeniyim.aylardır sizleri takip ediyorum.29 yaşındayım.17 aylık evliyim.11 aydır bebeğimi bekliyorum ama gelmiyooooorrrr.dr. gittim hiçbir sorun yok dedi.rahim filmi çekdirdim.bana üç ay süre verdi sonra aşılama ve tüp bebek tedevisi başlıyacak.bat 9şubat.2 ayım kaldı.ben normal yoldan hamile kalmak istiyorummmmm....

evet minarcım ama dayanamadım az önce yaptım negatif çıktıı of sıkıldım ama ya

çatlatma iğnesi oluyor ilk kez bu ay vuruldum doktorum 20 gün içinde kanaman olmazsa gel demişti amaksık ağrılarım var ara ara oluyor acaba hamilelik varmıdır 2 senelik evliyiz yumurtlama sorunum vardı....

HOSGELDIN ARAMIZA CANIMMM BURDA TEK YUREK OLUYORUZ SIKINTIMIZA VE SEVINCIMIZE ORTAK OLUYORUZ KAFA DAĞILIYOR AKLIMIZADA KALAN BAZI SORUNLARA COZUM URETIYORUZZ..
BU ARADA YASIN COK IYI YENIDE EVLISIN HIC BIR SORUNUN OLMADIGI COK GUZELL DR DAHA IYI ILIR TABIKIDE TÜP BEBEK ICIN ERKEN DEGILMII CANIM YAA :26: BEBEĞİN İNŞALLAH FAZLA BEKLETMEZDEEE TEZ ZAMANDA GELIRR

çatlatma iğnesi oluyor ilk kez bu ay vuruldum doktorum 20 gün içinde kanaman olmazsa gel demişti amaksık ağrılarım var ara ara oluyor acaba hamilelik varmıdır 2 senelik evliyiz yumurtlama sorunum vardı....
CANIM BENIM INŞALLAH HAMILESINDIRRR YAA aLLAH BOSA GOTURMESINNN

evet minarcım ama dayanamadım az önce yaptım negatif çıktıı of sıkıldım ama ya

KIZZ SEN VARYAAA SENNNN AZ SABIR YAA SABIR HAYIRLISI HAKKINDA AMA BEKLE BENCEEE BELLI OLMAZ INSALLAH BEBİŞİN SENINLEDIRRRR

amin öyle beklemekte çok kötü ama bi umut diyorsun beklerken sonrada ya hamile değilsen diyorsun kafa çok taktım ben yaaaaa.....ne zaman test yapayım pekiii

amin öyle beklemekte çok kötü ama bi umut diyorsun beklerken sonrada ya hamile değilsen diyorsun kafa çok taktım ben yaaaaa.....ne zaman test yapayım pekiii

CANIMM ONCE RELAX BILIYORSUN HORMONLAR COK ETKILENIYORR ONCELIKLE SAKIN OLUCAKSIN KAFAYA TAKMIYACAKIN OLUURNA BIRAKACAKSIN ONLEMINI AL TAKTIRI ALLAHA BIRAK DERLER YAA AYNEN OLEE...ALLAH CAN SAĞLIĞI VERSINN ALLAHTA NASİP ETMSSE OLURR TEST ICIN BEKLE BIRAZ DHA REGLINE ZAMAN VAR SABRETT CANIM İNŞALLAH RABBIM COK BEKLETMEZ SENII

BENDE BUGUN SOĞAN KURUNE BASLADIM MESELAAA HAYILRISIII ARTIKK

minar cım aslında bende öyle düşünüyorum ama doktorumada güveniyorum.ben hemşireyim yaptığı açıklamalar çok mantıklı geldi.

bende soğan kürünü 1 ay yapmıştım sonra bıraktım umarım sana ii gelir güzel hbrlerini alırız.adetim 10 da olması gerek iğneden 14 yada 16 saat sonra kan testinde çıkıyormuş senin bi fikrin varmı bununla ilğili....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…