umarım fıstığım ya beklemek yoruyor insanı günün geçmişmiydi ????? allah harika bir evlet nesip eder inşallah
slm soğan suyu kürü saraçoğlunun sitesinde ayrıntılı açıklamış bende 15 gün kadar yapmıştım 1 bardak gibi belki biraz fazla olabilir suyu kaynatıp soğanın en üstteki kabuğunu alıp dörde bölüp 5 dk daha kaynatıp ocağı kapattıktan sonra 20 dk bekliyosun süzüp taze olarak içiyosun:94:bunu akşam ve öğlen yapıyosun aç karnına içiyosun
iyiki varsınız kızlarrrüzülmedim merak etmeyin ama sabah o ağrıyla uyanıp da kırmızıları görünce bi tuhaf oldum. bi de çok ağrım oldu.. dertleşmeye ihtiyaç duydum galiba
yine de bu kadar belirti.. aslında belirtilerden öte ben hissettim bişey vardı orda. sabah eşime de dedim mercimeğim vardı orda eminim ama tutunamadı sanırım. yani kimyasal gebelik yaşadım sanırım.. sabah habire int dolandım eğer gerçekten kimyasal gebelik olduysa buna sebep olan biçok şey varmış. ve bu sebepler ortadan kalkmadıkça bi dahakinde de aynı şey yaşanabilirmiş. o yüzden de doktora gitmeye karar verdim. çünkü hiç hormon testi falan yaptırmadım ben. bi baktırıyım aksi bi durum var mı yok mu. eşim bi baktırsın kendine.. bi emin olalım ona göre çalışmalara yeniden başlarız diye düşünüyorum. iyi fikir dimi
slm kızlar ya benim sağ kasığımda hafif yanmalı bi sancı var ve göğüslerim hala ağrıyo bu da bi belirtimidir yaaa daha 12 gün var nasıl dayancam test yapmamak için zor tutuyorum kendimi erken gebelik testi aldım acaba çıkar mı:18::18::18:
kızlar ben yeni üyeyim ama sıkı takipcisiyim..ben klomenle ovitrelle iğnessi vuruldum bu ay iğnenin vurulmasından 13 gün geçti 2gündür kasık ağrılarım var sizce hamile olabilirmiyim...tşk..
evet minarcım ama dayanamadım az önce yaptım negatif çıktııevet canım bende ole yaptım ama bır farkla oda tok karnına faydasını gormemmı acaba yaa gercı bundan sonra ac karnına ıcerımde aklıma takıldı caım saoll bılgılerın ıcınnnyaa bu arada allahım yaa cok sıfalı okudummm ama midem kalktı resmen ıcerken tok karnına oldugu ıcınmı acabaaaaaaaaaaaa
canım evet hayırlısı olsun o kadar gebelıge benzer belırtıden sonra kırmızıları gormek bıraz kırıcı oluyorr ama yapcak bısey yokk cok ıyı anlıyorummm bende bu hormon testını yaptırmıstım sende yaptır muhakkak eşin ıcınde gıdecekmıssınız gıdın canım cok ıyı dusunmussunn bizde dusunuyoruzz hayılrısı olsunnnnn
daha cok var canım yaa sabır ettt sabırrr aklına getırme takma kafanı olacagına varır zatennn canımmm bekleeee
çatlatma iğnesi oluyor ilk kez bu ay vuruldum doktorum 20 gün içinde kanaman olmazsa gel demişti amaksık ağrılarım var ara ara oluyor acaba hamilelik varmıdır 2 senelik evliyiz yumurtlama sorunum vardı....
merhaba arkadaşlar bende yeniyim.aylardır sizleri takip ediyorum.29 yaşındayım.17 aylık evliyim.11 aydır bebeğimi bekliyorum ama gelmiyooooorrrr.dr. gittim hiçbir sorun yok dedi.rahim filmi çekdirdim.bana üç ay süre verdi sonra aşılama ve tüp bebek tedevisi başlıyacak.bat 9şubat.2 ayım kaldı.ben normal yoldan hamile kalmak istiyorummmmm....
CANIM BENIM INŞALLAH HAMILESINDIRRR YAA aLLAH BOSA GOTURMESINNNçatlatma iğnesi oluyor ilk kez bu ay vuruldum doktorum 20 gün içinde kanaman olmazsa gel demişti amaksık ağrılarım var ara ara oluyor acaba hamilelik varmıdır 2 senelik evliyiz yumurtlama sorunum vardı....
evet minarcım ama dayanamadım az önce yaptım negatif çıktııof sıkıldım ama ya
amin öyle beklemekte çok kötü ama bi umut diyorsun beklerken sonrada ya hamile değilsen diyorsun kafa çok taktım ben yaaaaa.....ne zaman test yapayım pekiii
inş.cnm yaaa 13 gün oldu iğne yaptıralım ama test için erken diye düşünüyorum yine hayaalll kırıklığına uğramak istemyorummm.
peki kan testini açmı tokmu yaptırıyoruz ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?