Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba çalıkuşu.Adet tarihlerimiz aynı.Ve benim de dün lekelenmem oldu.Böyle çok açık pembe gibi.Çamaşırda belli belirsizdi.Peçeteye de sürüntü gibi geldi.O kadar toplasan iki damla eder herhalde.İnşallah yerleşmedir.İnternette bi site var siklus gününü yazıyosun o rahme ekildiği günü gösteriyo
4/5 şubat çıkıyodu benim ki:):)

İnşallah ikimizde hamileyizdir.Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah

Son düzenleme:
biraz önce bende baktım siklus günüme 2 şubat çıkıyor.acaba bende hamile olbilirmiyim kasık ağrısı var ara ara ama leke falan daha görmedim acaba herkezde lekelenme olurmuu

arkadaşlar 4 haftalık hamileyim sizce oturup kalkmama eğilmeme iş yapmaya falan çok mu dikkat etmeliyim kayınvalidem eğilme bile diyor doğrumu???????????

Baş ağrısı hariç bu belirtilerin hepsi bende var ama hamilemiyim değilmiyim daha henüz emin olamadım çünkü günüm daha henüz geçmedi geçse hemen bi test alıp bakıcam inşallah bütün bunlar boşa gitmez inşallah hamileyimdir ALLAH isteyen herkese bir bebek versin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHH

Kızlar günaydın...

Beni sanırım listeden çıkartabilirsiniz..cumartesi günü kan değerim 5.80 e düştü.. Dünde kanamam başladı.. Sanırım kimyasaldı ve tutunamadı(

dilerim diğer ark..daim olur...

günadın kıslarrr dün giremedim bütün gün oturdum moral bozukluguyla yıne negatf yıne negatıf bu sefer bır ıhtımal verıodum sogan falan var ısın ıcınde dıe negatıf cıktı ısın kotu tarafı hala adet de olamıyorum allahım her seyı hayırllsıyla verır ınsallah dıyorum ve bu ayı da kara lısteye yazıyorumm :95:

Kimyasal gebelik yaşamışsın.Aynısını ben de yaşadım 3 ay önce.İnşallah bundan sonraki tutunur annesine.Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…