- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
canım ben garip bir durumdayım adet olmadım ama olacak gibiyim sanki şimdilik bişey yok bakalım ben de ümitlendim biraz o lekelenme yerleşme kanaması olabilir gibi gelmeye başladı ama en kötüsüne de hazırlıklıyım tabi..sen test falan yapmadın dimi! sakın haaa
çok tşkler verdiğin bilgilerden dolayııı..allah isteyen herkisin gönlüne göre versin..inş.senin hamilelik hbrlerinide alırız cnm.
biraz önce bende baktım siklus günüme 2 şubat çıkıyor.acaba bende hamile olbilirmiyim kasık ağrısı var ara ara ama leke falan daha görmedim acaba herkezde lekelenme olurmuu
arkadaşlar 4 haftalık hamileyim sizce oturup kalkmama eğilmeme iş yapmaya falan çok mu dikkat etmeliyim kayınvalidem eğilme bile diyor doğrumu???????????
ocak 10 32 yada 33 günde oluyorum adet.buay çatlama iğneside oldum ocak 25de ...
merhaba arkadaşlar bende yeniyim.aylardır sizleri takip ediyorum.29 yaşındayım.17 aylık evliyim.11 aydır bebeğimi bekliyorum ama gelmiyooooorrrr.dr. gittim hiçbir sorun yok dedi.rahim filmi çekdirdim.bana üç ay süre verdi sonra aşılama ve tüp bebek tedevisi başlıyacak.bat 9şubat.2 ayım kaldı.ben normal yoldan hamile kalmak istiyorummmmm....[/
merhaba hoşgeldin peki tüplerin açıkmıydı bugün bi bayanın yazısını okudum burdan ilk aşılamasında tutmuş tüpleri açık olduğu için.
sol tüpümde tıkanıklık vardı ama doktorum bir sorun yok böylede hamile kala bilirsin dedi...
Baş ağrısı hariç bu belirtilerin hepsi bende var ama hamilemiyim değilmiyim daha henüz emin olamadım çünkü günüm daha henüz geçmedi geçse hemen bi test alıp bakıcam inşallah bütün bunlar boşa gitmez inşallah hamileyimdir ALLAH isteyen herkese bir bebek versin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHamile miyim ?
Adetiniz geciktiyse,
Çok hafif, leke şeklinde bir kanama olduysa,
Ani mide bulantıları yaşıyorsanız,
Göğüslerinizde şişkinlik ve hassasiyet varsa,
Göğüs uçlarınızın ve çevresinin rengi genişleyip koyulaştıysa,
Sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorsanız,
Bazı yiyecek ve kokular aniden rahatsız etmeye başladıysa,
Yorgun hissediyorsanız,
Baş dönmeleri oluyorsa,
Karnınızda şişkinlik veya kramp hissediyorsanız,
Kabızlık veya mide yanması başladıysa,
Başağrılarınız oluyorsa,
Ruhsal durumunuzda ani değişiklikler oluyor, sebepsiz yere mutlu, üzgün veya kızgın hissediyorsanız
evet hamile olabilirsiniz bunu buldum az önce
Kızlar günaydın...
Beni sanırım listeden çıkartabilirsiniz..cumartesi günü kan değerim 5.80 e düştü.. Dünde kanamam başladı.. Sanırım kimyasaldı ve tutunamadı(
dilerim diğer ark..daim olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?