Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canm günaydın nerden baktın sitenn adı ne çok merak ettimm inşallah mutlu haberlerini alırızzz

canm geçmiş olsun ya bak üzüldüm şimdi ama vardır bundada bi hayır dikkatini başka şeylere çekmeye çalış

kuzuuummmm kıyamam. mesajını okudum içim cız etti inan çok geçmiş olsun canım yaa.. inşallah bi dahaki sefer sıkı sıkı tutunur da dokuz ayy sonra sıkıştıra sıkıştıra severiz.

sağol canımcımm, sahiden de iyi ki varsınız.. bebiş denemeleri evlendiğimizden beri var aslında yani 6 aydır hiç korunmadık olmasını istiyoruz ama nasibi ne zamansa o zaman gelecek ufaklık.. ilk defa bu kadar belirti yaşadım ve sanki var g,b, hissetmiştim yaa o beni şaşaırttı sadece. bi dahaki sefer belirtiler ayyuka çıksa da umursamıycam galiba, yani inşallah
ikimiz aynı günleri beklicez bu ay hadi hayırlısı bakalım ama ben önce bi doktora gidicem hormon testleri falan.

inşallah hepimiz için hayırlısı olsun canım.. sen de doktora gidince bize bilgi ver olur mu. ben çok cahil kalmışım bu konularda.. daha kendim hakkında çok bişi bilmiyorum yani. bi geçen ay ilk kez kadın doğuma gittim az bi muayene etti rahim içi falan temiz dedi ama yumurtalıklar yeterli düzeyde mi hormonlarım nasıl vs bilmek gerekiyo sanırım.. bu tatili onun için değerlendiriyim diyorum. sahi adetliyken hormon testi yaptırabilir miyim ki, bi bilgin var mı

kızlar tşk ederim. hep dedim ya emin olamıyorum diye..

dün çok ağladım çok ama.. tutunsaydı keşke diye.. ama bugün iyiym.. yarın dr.a gitcem.. muayene etmesi gerekiyormuş.. kanamam varken nasıl edecek bilmiyorum ama??

canm kanaman çok mu yoksa kahverengi mi çünkü benim ilk kızımda adet olcağım gün kahverengi kanama olmuştu 3 gün sürdü sonra durdu ben adet sandım ama değilmiş belki öledir diye sordum canmm

canımmmmm seni çok iyi anlıyorum.. inşallah seni iyi hissettirecek bi bilgi vereyim.. gebeliklerin %50si kimyasal gebelikle sonuçlanıyomuş.tüm kadınlarda.. kimisi senin gibi kanda hcg değerini gördükten sonra oluyomuş, kimisiyse adet gününden 1-2 gün önce ya da sonra kanaması olduğu için farketmiyomuş bile..
yarın doktora gidin bi baksın bakalım. kanaman olduğunu biliyodur zaten ona göre muayene edecektir..

canm kanaman çok mu yoksa kahverengi mi çünkü benim ilk kızımda adet olcağım gün kahverengi kanama olmuştu 3 gün sürdü sonra durdu ben adet sandım ama değilmiş belki öledir diye sordum canmm

öne koyu kırmızı sümük gibiuzayan parça parça kanamam oldu... şimdi koyu kahveye döndü.. yarın dr.a gidiyorum(

öne koyu kırmızı sümük gibiuzayan parça parça kanamam oldu... şimdi koyu kahveye döndü.. yarın dr.a gidiyorum(
canım benim çok üzme kendini yeter ki senn sağlığın yerinde olsun gerisi boş yine olur şimdi çocuğum olmuyo diye bişi yok tıp çok ilerledi sakın önemli olan senn sağlığın bununhiçbir zaman unutma

canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun.
Bende dün regl oldum nihayet. Bu ay hiç bir çaba göstermeyi düşünmüyorum. sadece ayın 13ünde soğan kürüne başlıycam doktora falanda gitmiycem onun stresini yaşamak istemiyorum bide. Ayrıca şu ateş yöntemi dedikleri şeye dikkat edicem. Onun dışında yok kasığım ağrıdı yok akıntı var bilmem ne uğraşmıycam. Rabbimin bi bildiği varki olmuyor.:26:

canım üzülme sakın. Zaten ilk deneme ayındı. Sıkma kendini sakın.

ya tabi en azından oluo çocuğumu.. ilk dememizdi.. bu kadar erken zaten tutcağını düşünmemiştik.. e öle oluncada sevinmiştik.. hayırlısı olsun ne dimm.. hani dedim belki kanama durur falan dedim ama pek durcak gibi değil... yarın dr.. inşş kötü bişi demez..

Listeyi kim düzenlerse benim regl tarihim düşükten dolayı değişti sanırım. 8 Mart olarak yazabilirsin hem o gün benim doğum günüm. Belki süpriz olur, ama ben bu ay kafayı sarmıycam yani.

canım şimdi gördüm yazını üzüldüm Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bir dahakine olur dua et...

Listeyi kim düzenlerse benim regl tarihim düşükten dolayı değişti sanırım. 8 Mart olarak yazabilirsin hem o gün benim doğum günüm. Belki süpriz olur, ama ben bu ay kafayı sarmıycam yani.
canım günaydın bende karar verdim kafaya takmicam oluruna bırakıcam stres stres yeter ya

şimdi gördüm bu yazıyı evet benim burnum kanıyor ama başka sebepten diye düşünmüştm bide arada hapşırık var on günden beri buda belirtilermiş...

Handecim canım inan çok üzüldüm. Ama sakın takma kafana. İlk olarak ilk denemenizde hamile kalabilmen müthiş birşey. Eminim ki en kısa zamanda tekrar hamile kalacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…