canm günaydın nerden baktın sitenn adı ne çok merak ettimmMerhaba çalıkuşu.Adet tarihlerimiz aynı.Ve benim de dün lekelenmem oldu.Böyle çok açık pembe gibi.Çamaşırda belli belirsizdi.Peçeteye de sürüntü gibi geldi.O kadar toplasan iki damla eder herhalde.İnşallah yerleşmedir.İnternette bi site var siklus gününü yazıyosun o rahme ekildiği günü gösteriyo
4/5 şubat çıkıyodu benim ki:):)
İnşallah ikimizde hamileyizdir.Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah
canm geçmiş olsun ya bak üzüldüm şimdi ama vardır bundada bi hayır dikkatini başka şeylere çekmeye çalışKızlar günaydın...
Beni sanırım listeden çıkartabilirsiniz..cumartesi günü kan değerim 5.80 e düştü.. Dünde kanamam başladı.. Sanırım kimyasaldı ve tutunamadı(
dilerim diğer ark..daim olur...
canm günaydın nerden baktın sitenn adı ne çok merak ettimminşallah mutlu haberlerini alırızzz
Kızlar günaydın...
Beni sanırım listeden çıkartabilirsiniz..cumartesi günü kan değerim 5.80 e düştü.. Dünde kanamam başladı.. Sanırım kimyasaldı ve tutunamadı(
canım ya çok üzüldüm...ama bebiş denemeye daha yeni başladıysanız bekle derim ben.eğer uzun zaman olduysa doktora git bence.benimda BATım 3 mart.ikimizin BATı aynı zamana denk geliyo.inşallah ikimizde hamiş oluruz bu ay ve tüm isteyenler tabii
canım evet hayırlısı olsun o kadar gebelıge benzer belırtıden sonra kırmızıları gormek bıraz kırıcı oluyorr ama yapcak bısey yokk cok ıyı anlıyorummm bende bu hormon testını yaptırmıstım sende yaptır muhakkak eşin ıcınde gıdecekmıssınız gıdın canım cok ıyı dusunmussunn bizde dusunuyoruzz hayılrısı olsunnnnn
sağol canm baktım 10 şubatta rahime ekilcekmiş bakalım artık tuttuysa tabiiiGebelik Takvimi Hesaplama, hamilelik hesaplama, hafta hafta hamilelik takvimi hesaplama - HESAPLAMA.NET
Al canım bu site.İnşallah hepimizin güzel haberlerini alırız:)
canm kanaman çok mu yoksa kahverengi mi çünkü benim ilk kızımda adet olcağım gün kahverengi kanama olmuştu 3 gün sürdü sonra durdu ben adet sandım ama değilmiş belki öledir diye sordum canmmkızlar tşk ederim. hep dedim ya emin olamıyorum diye..
dün çok ağladım çok ama.. tutunsaydı keşke diye.. ama bugün iyiym.. yarın dr.a gitcem.. muayene etmesi gerekiyormuş.. kanamam varken nasıl edecek bilmiyorum ama??
kızlar tşk ederim. hep dedim ya emin olamıyorum diye..
dün çok ağladım çok ama.. tutunsaydı keşke diye.. ama bugün iyiym.. yarın dr.a gitcem.. muayene etmesi gerekiyormuş.. kanamam varken nasıl edecek bilmiyorum ama??
canm kanaman çok mu yoksa kahverengi mi çünkü benim ilk kızımda adet olcağım gün kahverengi kanama olmuştu 3 gün sürdü sonra durdu ben adet sandım ama değilmiş belki öledir diye sordum canmm
canım benim çok üzme kendini yeter ki senn sağlığın yerinde olsun gerisi boş yine olur şimdi çocuğum olmuyo diye bişi yok tıp çok ilerledi sakın önemli olan senn sağlığın bununhiçbir zaman unutmaöne koyu kırmızı sümük gibiuzayan parça parça kanamam oldu... şimdi koyu kahveye döndü.. yarın dr.a gidiyorum(
Kızlar günaydın...
kızlar tşk ederim. hep dedim ya emin olamıyorum diye..
canım benim çok üzme kendini yeter ki senn sağlığın yerinde olsun gerisi boş yine olur şimdi çocuğum olmuyo diye bişi yok tıp çok ilerledi sakın önemli olan senn sağlığın bununhiçbir zaman unutma
Kızlar günaydın...
canım günaydın bende karar verdim kafaya takmicam oluruna bırakıcam stres stres yeter yaListeyi kim düzenlerse benim regl tarihim düşükten dolayı değişti sanırım. 8 Mart olarak yazabilirsin hem o gün benim doğum günüm. Belki süpriz olur, ama ben bu ay kafayı sarmıycam yani.
aaaaaaaa bende bugün eşime söyledim sabah kalktım burnum kanamış yani çok degil ama icinde kan vardı eşime söyledim sende daha ince hiç olmamıştı dedi şaşırdık ayyyyyyyyyy inşallah hamileyimdir ya zaten tüm belirtiler onu gösteriyor hayırlısı neyse mevlam onu nasip edr inşallah
Kızlar günaydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?