canım günaydın bende karar verdim kafaya takmicam oluruna bırakıcam stres stres yeter ya
Handecim canım inan çok üzüldüm. Ama sakın takma kafana. İlk olarak ilk denemenizde hamile kalabilmen müthiş birşey. Eminim ki en kısa zamanda tekrar hamile kalacaksın.
ya inanmıyorum yaöne koyu kırmızı sümük gibiuzayan parça parça kanamam oldu... şimdi koyu kahveye döndü.. yarın dr.a gidiyorum(
kızlar tşk ederim. hep dedim ya emin olamıyorum diye..
dün çok ağladım çok ama.. tutunsaydı keşke diye.. ama bugün iyiym.. yarın dr.a gitcem.. muayene etmesi gerekiyormuş.. kanamam varken nasıl edecek bilmiyorum ama??
CANLRIM ÇOK TŞK EDRİM.. ÇOK KAHROLMADIM AMA YİNEDE ERKENDEN GELİYOR DİYE SEVİNMİŞTİK.. DÜN ÇOK ÜZÜLDÜM.. ŞİMDİ YARIN DR.A GİTCEM.. İNŞŞ KÖTÜ BİŞİ YOKTUR DA.. DEVAM EDEBİLİRİZ...
DUA EDİN LÜTFEN..
SENİ HAMİLELİK YOLUNDA YALNIZ BIKAKTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM CNM.. BEN HAMİŞ OLMASAMDA BURDAN YANINDAYIM MERAK ETME
ya tabi en azından oluo çocuğumu.. ilk dememizdi.. bu kadar erken zaten tutcağını düşünmemiştik.. e öle oluncada sevinmiştik.. hayırlısı olsun ne dimm.. hani dedim belki kanama durur falan dedim ama pek durcak gibi değil... yarın dr.. inşş kötü bişi demez..
aynen canım o yüzden stres yok no stres no panikkCanım stres çok etkiliyo, strese girince olmuyo. Bide rabbim hayırlsını biliyodur vermiyodur ya, ben buna inanıyorum
Merhaba çalıkuşu.Adet tarihlerimiz aynı.Ve benim de dün lekelenmem oldu.Böyle çok açık pembe gibi.Çamaşırda belli belirsizdi.Peçeteye de sürüntü gibi geldi.O kadar toplasan iki damla eder herhalde.İnşallah yerleşmedir.İnternette bi site var siklus gününü yazıyosun o rahme ekildiği günü gösteriyo
4/5 şubat çıkıyodu benim ki:):)
İnşallah ikimizde hamileyizdir.Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah
ayyy inşallah ama ne bileyim inanasım gelmiyor adet olacakmışım gibi her an.. benim cumartesi akşamdan beri tuvalet kağıdına leke geliyor.önce açık pembeydi şimdi koyu kahve oldu.ama o kadar azki çamaşırıma bile çıkmıyo sadece peçeteyle bastırarakk silersem geliyo.anlayamadım neler oluyo valla . çarşamba ya da perşembe adet olmam gerekiyo beklicem bakalım olacak mı.ama daha önce hiç böyle bişey yaşamadım.adet olacağım zaman bir gün böyle açık pembe gelir ertesi gün çoğalırdı.ama 2 gündür böyle belli belirsiz akıntı var .allah hayırlısını versin ne diyelim
Kızlar günaydın...
Beni sanırım listeden çıkartabilirsiniz..cumartesi günü kan değerim 5.80 e düştü.. Dünde kanamam başladı.. Sanırım kimyasaldı ve tutunamadı(
dilerim diğer ark..daim olur...
CANLRIM ÇOK TŞK EDRİM.. ÇOK KAHROLMADIM AMA YİNEDE ERKENDEN GELİYOR DİYE SEVİNMİŞTİK.. DÜN ÇOK ÜZÜLDÜM.. ŞİMDİ YARIN DR.A GİTCEM.. İNŞŞ KÖTÜ BİŞİ YOKTUR DA.. DEVAM EDEBİLİRİZ...
DUA EDİN LÜTFEN..
SENİ HAMİLELİK YOLUNDA YALNIZ BIKAKTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM CNM.. BEN HAMİŞ OLMASAMDA BURDAN YANINDAYIM MERAK ETME
yaptır tabi. adet kanın normal şekilde mi yoksa farklı mı? adet olmaya da bilirsisn.. yarın doktora bi görün derim
çalıkuşu mrb sanırım ben adet oldum benimde tuvalet kağıdına pembe şeyler geldi az önce çok üzüldüm ya bu ay okadar ümitliydimki anlatamam şuandada fene bi adet sancım var kaybettim anlıycan of ya bu ay başkaydı sanki ama olmadı işte
Iyi ki varsınız kızlar.. Gerçekten.. Iyi ki varsınız.. Ailemizin anlayamadığı destek olamadığı konularda sizler varsınız..
çok ama çok tşk ederim. Inş 2.şansım bir an önce olur ve sizlerle paylaşabişirim..
Kimyasal yaşayan arkadaşlar.. Yumurtalıklarım sancıo.. Adet sancısı gibi değil ama normal mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?