Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Handecim canım inan çok üzüldüm. Ama sakın takma kafana. İlk olarak ilk denemenizde hamile kalabilmen müthiş birşey. Eminim ki en kısa zamanda tekrar hamile kalacaksın.

CANLRIM ÇOK TŞK EDRİM.. ÇOK KAHROLMADIM AMA YİNEDE ERKENDEN GELİYOR DİYE SEVİNMİŞTİK.. DÜN ÇOK ÜZÜLDÜM.. ŞİMDİ YARIN DR.A GİTCEM.. İNŞŞ KÖTÜ BİŞİ YOKTUR DA.. DEVAM EDEBİLİRİZ...
DUA EDİN LÜTFEN..

SENİ HAMİLELİK YOLUNDA YALNIZ BIKAKTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM CNM.. BEN HAMİŞ OLMASAMDA BURDAN YANINDAYIM MERAK ETME

öne koyu kırmızı sümük gibiuzayan parça parça kanamam oldu... şimdi koyu kahveye döndü.. yarın dr.a gidiyorum(
ya inanmıyorum ya ( bende güzel haberler vardır belki diye bi bakayım dedim (
Çok geçmiş olsun, eşinle sana sağlık versin Allah ve ardından yeniden bi sağlıklı bebek göndersin size tez vakitte Keşke sonuç böyle olmasaydı ya (

handecim haftasonu aklım sendeydi merak ediyodum ne yaptın diye.üzülme demek kolay biliyorum ama elden gelen bişey yok.inşallah önümüzdeki aya olcak inanıyorum canım

Aşk olsun ne önemi var. Hem belki 1 ay gecikmeli olarak beraber hamilelik geçiririz?

Sakın üzme kendini hiç nedeni yokken senelerce uğraşıp hamile kalamayanlar var. En azından ikiniz de sağlıklısınız ve hamile kalabildin önemli olan bu. Bana doktorum demişti ki bir kez hamile kalan biri bir gün kucağına bebeğini alacaktır.

öncelikle geçmiş olsun canım.bazı şeyler kısmet işte.bebeğin gelmek için en hayırlı zamanı bekliyordur merak etme.umarım kontrolün iyi geçer canım

ayyy inşallah ama ne bileyim inanasım gelmiyor adet olacakmışım gibi her an.. benim cumartesi akşamdan beri tuvalet kağıdına leke geliyor.önce açık pembeydi şimdi koyu kahve oldu.ama o kadar azki çamaşırıma bile çıkmıyo sadece peçeteyle bastırarakk silersem geliyo.anlayamadım neler oluyo valla . çarşamba ya da perşembe adet olmam gerekiyo beklicem bakalım olacak mı.ama daha önce hiç böyle bişey yaşamadım.adet olacağım zaman bir gün böyle açık pembe gelir ertesi gün çoğalırdı.ama 2 gündür böyle belli belirsiz akıntı var .allah hayırlısını versin ne diyelim

Maalesef ilk gebeliklerin %80 i kayıpla sonuçlanıyormuş, önlemez bir şekilde Daha öncesinde hep benden yada eşimden kaynaklı bir sıkıntı oldu mutlaka diye düşünürken, cuma günü bir yazı okudum.Radyoaktif dalgaların gebeliğe zararlarından.Etrafımızda bu dalgalar o kadar çok ki, korunamıyruz bile.Cep telefonları, kablolu/kablosuz internetler, mikrodalga fırınlar vs. vs.Zaten yiyeceklerdeki katkı maddelerini hepimiz biliyoruz ( Maalesefki çoğumuz teknoloji ve yüksek yaşam standartlarının kurbanıyız Düşünsenize bi eskiden insanlar hemen hemen ilk 3 ayda hamile kalmışlar ama şuanda 3 ayda hamile kalmak şanslılık demek.Ama yinede şükür ki tamamiyle etkilemiyorda ilkinde ikincide bitiyor bu olay ve sağlıkla bebeklerine kavuşuyor insanlar.İnş hepimzde bunu yaşayacağız Allahı izniyle.Ümtisz olmadan devam etmemiz gerekiyor yolumuza.İnş zaferede ulaşacağımız gün yakındır hepimiz için

çalıkuşu mrb sanırım ben adet oldum benimde tuvalet kağıdına pembe şeyler geldi az önce çok üzüldüm ya bu ay okadar ümitliydimki anlatamam şuandada fene bi adet sancım var kaybettim anlıycan of ya bu ay başkaydı sanki ama olmadı işte

ayyyyyyy yapma canım ya inan çok çok üzüldüm allah büyüktür üzülme lütfen dahada bişey diyemiyorki insan

handecim geçmiş olsun canımmm..

BU TÜR DÜŞÜKLERİN SEBEBİ GENELDE BEBEKLERDE KROMOZOM EKSİKLİĞİ OLDUĞU İÇİN OLABİLİYORMUŞ.YANİ SAĞLIKSIZ BEBEK OLDUĞU İÇİN VUCUT KABUL ETMİYOR VE DÜŞÜK OLUYORMUŞŞ..O YÜZDEN ÜZÜLME CANIM HERŞEYİN HAYIRLISI

bende aynen senin gibi düşük yaptımm. seni çok iyi anlıyorum ama üzülme..

en azından ilk denemenmiş bu sevindim tatlım ya yine sabredecez anlaşılan

yaptır tabi. adet kanın normal şekilde mi yoksa farklı mı? adet olmaya da bilirsisn.. yarın doktora bi görün derim

canımm dün akşam test yaptırdım doktor hamilesin ama daha çok yeni dedi :) kese gözükmezmiş henüz 6 gün sonra ancak görünür dedi Beta Hcg 274,68 yazıyor bana açıklayabilirmisiniz arkadaşlar.

Iyi ki varsınız kızlar.. Gerçekten.. Iyi ki varsınız.. Ailemizin anlayamadığı destek olamadığı konularda sizler varsınız..

çok ama çok tşk ederim. Inş 2.şansım bir an önce olur ve sizlerle paylaşabişirim..

Kimyasal yaşayan arkadaşlar.. Yumurtalıklarım sancıo.. Adet sancısı gibi değil ama normal mi bu?

merhaba kızlar sonunda kan tahlili sonuçlarım çıktı hormanol alarak herşey normal dedi doktor bebiş içinde progynex 200 mg ve folbiol kullanmaya devam edicem progynex kullanan oldumu hiç arkadaşlar adetin 17. günü başlıcam 10 gün 3 ay kullanıcam

canım benim çoğalmaz belki bekle bakalım benim 2 gündür çoğalmadı çamaşırıma bile gelmedi sadece bastırarak silince geliyo az bişey.hiç böyle bişey yaşamadım ama ümitlenmekte istemiyorum. erken adet olduğun oluyor muydu?ilk leke geldiğinde benim de kasıklarım çok ağrıyordu.ama şimdi hafifledi.bekle bakalım canım allah hayırlısını versin dua edelim.üzülmek yok hem sen daha yeni evlisin.önünde uzun zamanlar var inşallah bebiş için

Benimki kimyasal değildi ama sanırım normal canım.Bi yazıda okumuştum.

İnş yanıltmam seni ama bildiğim kadarıyla kimyasal gebeliklerden sonra dr. korunma süresi vermiyor, kanama biter bitmez ilk denemeni yapabiliyosun :) Ve inş hemende hamile kalabiliyosun :)

Hayırlısı böyleymiş diyelim, önümüze bakalım Maalesef bunları yaşamak hiç kolay değil ama işte engel olamıyoruz bazı şeylere.İnş bu son olur canım, ve diğerinde mutlulukla yaşarsın her anını her saniyesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…