Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım normall ben de aynı ağrıları yaşamıştım ta ki serçe parmağı kadar bir kan pıhtısı düşürene kadarr..daha sonra geçtii

çok sevindim canım herşeyin normal olduğuna

canımm dün akşam test yaptırdım doktor hamilesin ama daha çok yeni dedi :) kese gözükmezmiş henüz 6 gün sonra ancak görünür dedi Beta Hcg 274,68 yazıyor bana açıklayabilirmisiniz arkadaşlar.

canım benimde adetimin 1.günü yaptırmıştım betam 207 çıktı doktor haftaya gel dedi yarın gidiyorum keseyemi bakcak bilmiyorum çokta merak ediyuorum inşallah sorunsuz olur seninkide ii bir hamilelik geçiririz haber ver doktora gidince

O ilacınm içeriği ne canım? Hamile misin

adetimi bugün olmam gerekiyordu normalde biraz erken baktırdım ben. Sence değer nasıl? düşük mü? dün kahverengi lekelenmemde oldu benim bu arada ama devamı gelmedi.

canım değerin iyi gibi..çünkü benim adetim 10 gün gecikmişti vedeğerim 270 cıkmıştı..senin adet günün de 200 ün üstünde cıkmış iyi olması lazımm..

ama kahverengi lekeye dikkat et ve ayağa kalkma yat canımm..

Tşk ederim kızlar

şimdi wc den çıktım.. Kahverengi ve kıvamı çok koyu...
Normalmi bu acaba..

Sabah bir arkadaş benimd 3 gün kanamam oldu ama kızım vr şu anda dedi.. Böle bişi olamaz dimi.. Boşuna ümitlenmim..

AykaCem; tebri,kler canım :) Allah tamamına erdirsin, kucağına almak nasip olsun inş :)

handecim çok geçmiş olsun canım ya lütfen güçlü olmaya çalış çok ağladım diye yazmışsın inanki bende çok duygulandım okuyunca canım üzme kendini herşeyin hayırlısını istemek lazım ALLAH tan biliyorsun geçen ay bende hayal kırıklığına uğramıştım ama ümidimizi kaybetmeden umutla istemeye devam etmeliyiz ben çok inanıyorum hepimiz bebişlerimizi alacağız kucağımıza sende inan bazı geceler uyanıp dua ediyorum kendim sizin ve bebek isteyen herkez için

slm kızlar ben aranıza yeni katılıyorum adetime 4 gün kala idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı dün kan testi yaptırdım yani adetime 2 gün kala negatif çıktı bugün idrar testi yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı ve yarın adet günüm sizce hamilemiyim...:18:

Canım sen dr.a gittin mi? O ne dedi ?

ahh ahh en büyük sorunum o canım çalışıyorum ben ama masa başı oturarak biraz yayılarak oturuyorum öğrendiğimden beri oturmakta tehlikelimidir acaba?

Canım gidişat hamile olduğunu gösteriyor. İnş hamilesindir
hayır hamile değilim nurcancım progesteron içerikli bir ilaç doktor hamile kalmana yardımcı olacaktır dedi 3 ay ayda 10 tane içeceğim

Anladım canım, o zaman en kısa zamanda inş o zaman diyelim :) Peki 3 aydan sonra mı hamileik oluyo, yoksa bu süre içerisinde de olabiliyo mu ? İçeriğini bilmiyorumda canım, ndan soruyorum :26:

canım benim ya nasıl üzüldüm anlatamam ne diyeceğimi de bilemedim inşallah herşey en kısa sürede yoluna girer ...

kızlar lütfen biri cvp yazsın

hafyata doktora gidiyim haber veririm sanada canımm İnş. Allah sağlıklı bebekler nasip eder bize. bi sorunum yatma imkanım yok benim işte

canım idrarda çkıp kanda çıkmaması garip bir durum yani kanda çıkıp idrarda çıkmasa anlıcam ama olabilir neden olmasın inşallah hamilesindir..en iyisi yarın bir daha kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…