Iyi ki varsınız kızlar.. Gerçekten.. Iyi ki varsınız.. Ailemizin anlayamadığı destek olamadığı konularda sizler varsınız..
çok ama çok tşk ederim. Inş 2.şansım bir an önce olur ve sizlerle paylaşabişirim..
Kimyasal yaşayan arkadaşlar.. Yumurtalıklarım sancıo.. Adet sancısı gibi değil ama normal mi bu?
aykacem arkadaşım hamilesin canım.. yalnız adetin kaç gün gecikti acabaa??
merhaba kızlar sonunda kan tahlili sonuçlarım çıktı hormanol alarak herşey normal dedi doktor bebiş içinde progynex 200 mg ve folbiol kullanmaya devam edicem progynex kullanan oldumu hiç arkadaşlar adetin 17. günü başlıcam 10 gün 3 ay kullanıcam
canımm dün akşam test yaptırdım doktor hamilesin ama daha çok yeni dedi :) kese gözükmezmiş henüz 6 gün sonra ancak görünür dedi Beta Hcg 274,68 yazıyor bana açıklayabilirmisiniz arkadaşlar.
O ilacınm içeriği ne canım? Hamile misinmerhaba kızlar sonunda kan tahlili sonuçlarım çıktı hormanol alarak herşey normal dedi doktor bebiş içinde progynex 200 mg ve folbiol kullanmaya devam edicem progynex kullanan oldumu hiç arkadaşlar adetin 17. günü başlıcam 10 gün 3 ay kullanıcam
adetimi bugün olmam gerekiyordu normalde biraz erken baktırdım ben. Sence değer nasıl? düşük mü? dün kahverengi lekelenmemde oldu benim bu arada ama devamı gelmedi.
Tşk ederim kızlar
şimdi wc den çıktım.. Kahverengi ve kıvamı çok koyu...
Normalmi bu acaba..
Sabah bir arkadaş benimd 3 gün kanamam oldu ama kızım vr şu anda dedi.. Böle bişi olamaz dimi.. Boşuna ümitlenmim..
O ilacınm içeriği ne canım? Hamile misin
canım değerin iyi gibi..çünkü benim adetim 10 gün gecikmişti vedeğerim 270 cıkmıştı..senin adet günün de 200 ün üstünde cıkmış iyi olması lazımm..
ama kahverengi lekeye dikkat et ve ayağa kalkma yat canımm..
Canım gidişat hamile olduğunu gösteriyor. İnş hamilesindirslm kızlar ben aranıza yeni katılıyorum adetime 4 gün kala idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı dün kan testi yaptırdım yani adetime 2 gün kala negatif çıktı bugün idrar testi yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı ve yarın adet günüm sizce hamilemiyim...:18:
hayır hamile değilim nurcancım progesteron içerikli bir ilaç doktor hamile kalmana yardımcı olacaktır dedi 3 ay ayda 10 tane içeceğim
Kızlar günaydın...
Beni sanırım listeden çıkartabilirsiniz..cumartesi günü kan değerim 5.80 e düştü.. Dünde kanamam başladı.. Sanırım kimyasaldı ve tutunamadı(
dilerim diğer ark..daim olur...
canım kanda şuan gözükmeye bilir geç döllenme kaynaklı ama idrarda 2. çizgi silik çıktıysa hamilesin demektirkimse yokmu bana cvp vericek yaaaa nerdesiniz kızlarrrrrrr
slm kızlar ben aranıza yeni katılıyorum adetime 4 gün kala idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı dün kan testi yaptırdım yani adetime 2 gün kala negatif çıktı bugün idrar testi yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı ve yarın adet günüm sizce hamilemiyim...:18:
canım benimde adetimin 1.günü yaptırmıştım betam 207 çıktı doktor haftaya gel dedi yarın gidiyorum keseyemi bakcak bilmiyorum çokta merak ediyuorum inşallah sorunsuz olur seninkide ii bir hamilelik geçiririz haber ver doktora gidince
slm kızlar ben aranıza yeni katılıyorum adetime 4 gün kala idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı dün kan testi yaptırdım yani adetime 2 gün kala negatif çıktı bugün idrar testi yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı ve yarın adet günüm sizce hamilemiyim...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?