Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm arkadaslar aranıza yenı katıldım adet öncesı hamılelık belırtılerı neler yazarmısınz bende bı kac sey var cok merak edıyorum

ya öylemi dersin kan testide yanılabilir yani hamile olabilrim dimi bende öyle düşünüyorum ama emin olamıyorum yarın son günüm çok sabırsızlanıyorum yaa

bu süre içinde de kalınabiliyormuş hem adetlerin düzene girecek hemde folbiol kullanmaya devam edeceksin dedi ben almıştım bir kutu folbiol bir kutuda doktor yazdı eğer gebelik olursa progesteron kullanmayı kesicem:2:

canım benim ya nasıl üzüldüm anlatamam ne diyeceğimi de bilemedim inşallah herşey en kısa sürede yoluna girer ...

inş canım ya

Sen nasılsın ? Dr. a ne zaman gitceksin canım? 2 hafta sonra filan mı daha mı erken ? Hmm diğer topiğede müjdeyi vermeyi unutma :) Bugün kendime geldimde sana diyeyim dedim :)

ben kendimde olanları yazıyım sana;
göğüslerde şişlik
karında şişlik gaz
kabızlık
geceleri uyku bozukluğu
bel ve karın ağrısı
bunlar bende olanlar tabi kişiye göre değişiyormuş.

ahh ahh en büyük sorunum o canım çalışıyorum ben ama masa başı oturarak biraz yayılarak oturuyorum öğrendiğimden beri oturmakta tehlikelimidir acaba?

oturmanın tehlikelolup olmadığını bilmiyorum..

kahverengi lekeler gebelikte normal olabiliyormuşş ama leke kırmızıya yada pemdeye dönerse daha dikkatli olmak gerekk..

canım bence doktora git yine de.. doktor kahverengi leke geldiğinde bana yat ayağa kalkma,eşinle 3 ay ilişkiye girme demiştii..düşük riski olabilir..

lekelenme devam ediyormu sona erdimii..

bldiğim kadarıyla kanda çıkması lazım ama bünyeden bünye ye değişebiliyor kanda çıkmayıp idrarda çıkması ilğinç biraz

evet bende kanda çıkmamasını çok garipsedim ama yarın kesin öğrenicem bide bende önceden adete yakın kahverengi akıntı gelirti belirti olarak ama hiç öyle bi belirti gelmedi mide bulantım var kasıklarımda adet olucakmışım gibi bi ağrı var bacaklarımda falan sürekli idrara çıkma var idrarım sarı ve kokulu böyle belirtiler var ama pisikolojik olabilirmi bilemem tabi:96:

BEKLENEN ADET TARİHİ (BAT)

*Seyhas 01.02.2011
*tweety25 03.02.2011
*nazlı123 08.03.2011
*hemşire84 05.02.2011
*CALIKUSU_439 10.02.2011
*elifinci 13.02.2011
*baharis 15.02.2011
*es2006 18.02.2011
*yamukprenses 26.02.2011
*drymstf 26.02.2011
*kizil_mavi 26.02.2011
*civciv89 08.02.2011
*ays80 04.03.2011
*minar 01.02.2011
*sevser 10.02.2011
*didemss25 21.02.2011
*_CandaS_ 06.03.2011
*faaatma 06.02.2011
*niserdarhan 03.03.2011

GÜNÜ GEÇENLER

*ybaby 05.01.2011
*kara_ 15.01.2011
*brownim 18.01.2011

Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim

*Haticesu- 32 -kız- belli değil
*tuubaayaz
*nejla_nemus
*mariecurie
*sensen80
*melsss
*gulse84
*bernammm
*buglem10
*siyahinci07
*kevsers

Handecim bugün elim listeyi güncellemeye hiç gitmedi ama önemli olan senin sağlığın tatlım...

aslında bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir birde ikinci çizgi silik çıktı diyorsun buna göre hamile olma ihtimalin çok yüksek yalnız kanda çıkmamış o biraz garip inşallah hamilesindir canım

bunlar bende cok var ve sık sık ıdrara cıkıyorum buda hamılelık belırtısımı acaba bırde gogsumde ınce damarlar cıktı ama adet sancısı cekıyorum sankı acaba hamılemıyım kı cok ıstıyorum yaa allah butun ısteyenlere nasıp etsın ınsallah

kendimi ekledim beni unutmuşsunuz

Handecim bugün elim listeyi güncellemeye hiç gitmedi ama önemli olan senin sağlığın tatlım...[/QUOTE]

BENDE KÖTÜ OLDUM LİSTEDE KENDİMİ GÖRMEYİNCE AMA HAYIRLISI NE DİM.. SAKAT BİR BEBEK OLMASINDANSA EN AZINDAN ALLAH TARAFINDAN KENDİNİ ATIO ....

DİLERİM TEZ VAKİTTE 2. KEZ HAMİLE KALIRIM VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALIRIM.. YARIN 13:30 DA DR. RANDEVUM VAR.. BU ŞEKİLDE NASIL MUAYENE EDECEK BİLMİYORUM AMA HADİ HAYIRLISI...DUA EDİN KIZLAR.. DAHA KÖTÜ BİR DURUM ÇIKMASIN..

Peki ben şimdi bir daha ne zaman adet olcam?????? Bat ne olcak??? 6 şubatta kanamam başladı.. 4 mart mı olcak yani??

Handecim bugün elim listeyi güncellemeye hiç gitmedi ama önemli olan senin sağlığın tatlım...

BENDE KÖTÜ OLDUM LİSTEDE KENDİMİ GÖRMEYİNCE AMA HAYIRLISI NE DİM.. SAKAT BİR BEBEK OLMASINDANSA EN AZINDAN ALLAH TARAFINDAN KENDİNİ ATIO ....

DİLERİM TEZ VAKİTTE 2. KEZ HAMİLE KALIRIM VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALIRIM.. YARIN 13:30 DA DR. RANDEVUM VAR.. BU ŞEKİLDE NASIL MUAYENE EDECEK BİLMİYORUM AMA HADİ HAYIRLISI...DUA EDİN KIZLAR.. DAHA KÖTÜ BİR DURUM ÇIKMASIN..[/QUOTE]

dualarımız seninle handecim tekrar çok geçmiş olsun

DİLERİM TEZ VAKİTTE 2. KEZ HAMİLE KALIRIM VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALIRIM.. YARIN 13:30 DA DR. RANDEVUM VAR.. BU ŞEKİLDE NASIL MUAYENE EDECEK BİLMİYORUM AMA HADİ HAYIRLISI...DUA EDİN KIZLAR.. DAHA KÖTÜ BİR DURUM ÇIKMASIN..[/QUOTE]

canım vajinadan ultrason yapıyorlar ...kanama olması önemli değil yinede vajinadan bakıyorlarrr..

yok devam etmiyor sadece dün akşam oldu.yatamıyorum işte malesef çarşamba günü tekrar kan tahlili yaptırıcam düşüş var mı değerlerde diye. ama dün doktora lekelenme yi sorduğumda olabilir dedi zaten ne olursa olsun çok erken düşükte olsa önüne geçemeyiz bu dönemde falan dedi

Peki ben şimdi bir daha ne zaman adet olcam?????? Bat ne olcak??? 6 şubatta kanamam başladı.. 4 mart mı olcak yani??

kanaman bittikten 3 yada 4 hafta sonra adet olunuyor geneldee..ben kanamam bittikten 3 hafta sonra adet oldum 7 yada 8 gün de kanamam olmuştu. tam hatırlamıyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…