slm arkadaslar aranıza yenı katıldım adet öncesı hamılelık belırtılerı neler yazarmısınz bende bı kac sey var cok merak edıyorum
kızlar hepinize merhabalar sizlerle aynı kaderi yaşıyorum 3 yıldır bişey sorucaktım cevaplarsanız sevinirim idrarda gebelik testi en az adet gecikmesinden kaç gün sonra ortaya çıkar
yok devam etmiyor sadece dün akşam oldu.yatamıyorum işte malesefçarşamba günü tekrar kan tahlili yaptırıcam düşüş var mı değerlerde diye. ama dün doktora lekelenme yi sorduğumda olabilir dedi zaten ne olursa olsun çok erken düşükte olsa önüne geçemeyiz bu dönemde falan dedi
kanaman bittikten 3 yada 4 hafta sonra adet olunuyor geneldee..ben kanamam bittikten 3 hafta sonra adet oldum 7 yada 8 gün de kanamam olmuştu. tam hatırlamıyorum ama..
arkadaslar bana cevap yazın bılgıye ıhtıyacım var adet sancıları hamılelıkte cekılırmı ama adet gunum 14 daha bır hafta var sık sık ıdrara cıkıyorum goğsumde ınce damarlar cıktı sabahları alt karında ve beldekı agrılara uyanıyorum gece uykusu cok duzensız sızce bunlar hamılelıkte olurmu bırı cvp yazsın lutfen...
o zaman bat a beni eklermisiniz.. 4 mart olarak..
peki yumurtalıklarımdaki batmalar normal yani şu an dimi... kasıklarımda batmalar var.. hamileykende öyleydi.. ama göğüslerim eski haline döndü.. şişliğim indi.. gazım bitti..
kızlar hepinize merhabalar sizlerle aynı kaderi yaşıyorum 3 yıldır bişey sorucaktım cevaplarsanız sevinirim idrarda gebelik testi en az adet gecikmesinden kaç gün sonra ortaya çıkar
ewt canım hayırlısı olsunn..fazlada kafana da takma o da etkiliyor..relax ol. inş kan değerin yükselirr..dualarımız seninle..
Peki ben şimdi bir daha ne zaman adet olcam?????? Bat ne olcak??? 6 şubatta kanamam başladı.. 4 mart mı olcak yani??
slm ben çok hissetmiştim hamile olduğumu. belirtileri adetten 1 hafta on gün önce adet olcakmış gibi belirti oluyor ama bu farklı yani normalde o kadar uzun süre önceden belirti olmaz ama benim 1 hafta önceden belirti oldu gaz sancısı ara ara hapşırık geceleri ateş basması kasıklara ara ara giren sancı gögüslerde aynı şekilde 1 hafta önceden hassasiyet. bide sanki tansiyonun düşünce için bi hoş olur ya böle öle bi his özellikle sabahları benim bunlar oldu
anladım canım inş hemencik gelir minik melek :)bu süre içinde de kalınabiliyormuş hem adetlerin düzene girecek hemde folbiol kullanmaya devam edeceksin dedi ben almıştım bir kutu folbiol bir kutuda doktor yazdı eğer gebelik olursa progesteron kullanmayı kesicem:2:
İnş kötü bişey çıkmaz, sen gönlünü ferah tut.BENDE KÖTÜ OLDUM LİSTEDE KENDİMİ GÖRMEYİNCE AMA HAYIRLISI NE DİM.. SAKAT BİR BEBEK OLMASINDANSA EN AZINDAN ALLAH TARAFINDAN KENDİNİ ATIO ....
DİLERİM TEZ VAKİTTE 2. KEZ HAMİLE KALIRIM VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALIRIM.. YARIN 13:30 DA DR. RANDEVUM VAR.. BU ŞEKİLDE NASIL MUAYENE EDECEK BİLMİYORUM AMA HADİ HAYIRLISI...DUA EDİN KIZLAR.. DAHA KÖTÜ BİR DURUM ÇIKMASIN..
28 günde bir adet oluyosan, kanamanın başladığı günü adetinin ilk günü olarak baz alıyosun.Kimisinde ise 40 gün sonra oluyor falan.Ben 28 de oldum.Peki ben şimdi bir daha ne zaman adet olcam?????? Bat ne olcak??? 6 şubatta kanamam başladı.. 4 mart mı olcak yani??
sağol esevciğim dualarınıza çok ihtiyacım var nasıl geçecek bu günler bilemiyorum. Aa bu arada arkadaşlar annenin ablanın hamileliğine falanda benzer diyorlar. doğrumudur acaba? Benim ablam ceketini atsan hamile kalır gibisinden de :) maaşallah 2 oğlu var.Düşüğü yok annemde sanırım bi tane var.
genelde anneye benzer derler ama bilemiyorum kii.. benim annemin de ilk gebeliği düşükle sonuçlanmışş..benim de öyle olduu..ama ablam hemen hamile kaldıı..yani soru işaretli bir durum gibii?????
ALLAHIM sen bize sağlıklı,hayırlı tatlı mı tatlı bebekler nasip eylee.bize annelik duygusunu biran önce yasamayı nasip eyle.Sen bir şeye ol dersen o hemen oluverir burdaki arkadaşlarıma ve isteyen herkese bebeklerini kucaklarına almayı nasip eylee..KÜNFEYEKÜN
AMİNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?