Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar hepinize merhabalar sizlerle aynı kaderi yaşıyorum 3 yıldır bişey sorucaktım cevaplarsanız sevinirim idrarda gebelik testi en az adet gecikmesinden kaç gün sonra ortaya çıkar

arkadaslar bana cevap yazın bılgıye ıhtıyacım var adet sancıları hamılelıkte cekılırmı ama adet gunum 14 daha bır hafta var sık sık ıdrara cıkıyorum goğsumde ınce damarlar cıktı sabahları alt karında ve beldekı agrılara uyanıyorum gece uykusu cok duzensız sızce bunlar hamılelıkte olurmu bırı cvp yazsın lutfen...

slm arkadaslar aranıza yenı katıldım adet öncesı hamılelık belırtılerı neler yazarmısınz bende bı kac sey var cok merak edıyorum

slm ben çok hissetmiştim hamile olduğumu. belirtileri adetten 1 hafta on gün önce adet olcakmış gibi belirti oluyor ama bu farklı yani normalde o kadar uzun süre önceden belirti olmaz ama benim 1 hafta önceden belirti oldu gaz sancısı ara ara hapşırık geceleri ateş basması kasıklara ara ara giren sancı gögüslerde aynı şekilde 1 hafta önceden hassasiyet. bide sanki tansiyonun düşünce için bi hoş olur ya böle öle bi his özellikle sabahları benim bunlar oldu

kızlar hepinize merhabalar sizlerle aynı kaderi yaşıyorum 3 yıldır bişey sorucaktım cevaplarsanız sevinirim idrarda gebelik testi en az adet gecikmesinden kaç gün sonra ortaya çıkar

en güvenilir ve kesin olarak adet gecikmesinden 1 hafta 10 gün sonra çıkyormuş bana doktor öyle demişti

ewt canım hayırlısı olsunn..fazlada kafana da takma o da etkiliyor..relax ol. inş kan değerin yükselirr..dualarımız seninle..

[/QUOTE]: BENDE KÖTÜ OLDUM LİSTEDE KENDİMİ GÖRMEYİNCE AMA HAYIRLISI NE DİM.. SAKAT BİR BEBEK OLMASINDANSA EN AZINDAN ALLAH TARAFINDAN KENDİNİ ATIO ....

DİLERİM TEZ VAKİTTE 2. KEZ HAMİLE KALIRIM VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALIRIM.. YARIN 13:30 DA DR. RANDEVUM VAR.. BU ŞEKİLDE NASIL MUAYENE EDECEK BİLMİYORUM AMA HADİ HAYIRLISI...DUA EDİN KIZLAR.. DAHA KÖTÜ BİR DURUM ÇIKMASIN..[/QUOTE]

inşallah hayırlısıyla 2. kez hamilelik haberini tez zamanda alırız canım. dualarım seninle.. inşallah 4 marttaki Beklenmeyen Adet Günün gelmez ve çok bekletmeden bebiş haberini alırız canım..

Son düzenleme:
kanaman bittikten 3 yada 4 hafta sonra adet olunuyor geneldee..ben kanamam bittikten 3 hafta sonra adet oldum 7 yada 8 gün de kanamam olmuştu. tam hatırlamıyorum ama..

o zaman bat a beni eklermisiniz.. 4 mart olarak..

peki yumurtalıklarımdaki batmalar normal yani şu an dimi... kasıklarımda batmalar var.. hamileykende öyleydi.. ama göğüslerim eski haline döndü.. şişliğim indi.. gazım bitti..

ewt canım adet sancılarının hepsi hamileliktede görülüyor..özellikle kasıklarda batma,bacakların uyuşmasıı,göğüslerde şişlik vb..

: BENDE KÖTÜ OLDUM LİSTEDE KENDİMİ GÖRMEYİNCE AMA HAYIRLISI NE DİM.. SAKAT BİR BEBEK OLMASINDANSA EN AZINDAN ALLAH TARAFINDAN KENDİNİ ATIO ....

DİLERİM TEZ VAKİTTE 2. KEZ HAMİLE KALIRIM VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALIRIM.. YARIN 13:30 DA DR. RANDEVUM VAR.. BU ŞEKİLDE NASIL MUAYENE EDECEK BİLMİYORUM AMA HADİ HAYIRLISI...DUA EDİN KIZLAR.. DAHA KÖTÜ BİR DURUM ÇIKMASIN..[/QUOTE]

inşallah hayırlısıyla 2. kez hamilelik haberini tez zamanda alırız canım. dualarım seninle.. inşallah 4 marttaki Beklenmeyen Adet Günün gelmez ve çok bekletmeden bebiş haberini alırız canım.. [/QUOTE]

İNŞ CANIM.. ÖNCE HAYIRLISI OLSUN.. HEP DEDİM YİNE DİYORUM.. HELE BU TECRÜBEDEN SONRA ÖNCE HAYIRLISI

canım normal olması gerek..yani bende yaşadım aynı şeylerii..kan pıhtıları düşürüyorsan onda ağrıyor olabilirr..

canım benimki adetten 2 gün önce çıktı. hemen o gün kan testi yaptırdım 3 haftalık hamileydim.

ama bende çok belirti vardı o yüzden kendimi tutamadım yaptım. sana tavsiyem adetin 1 gün geciksin öyle yap negatif çıkabilir belki önce yaparsan.

bi de sabah ilk idrarınla yap testi hayırlı sonuçlar hepinize...

ewt canım hayırlısı olsunn..fazlada kafana da takma o da etkiliyor..relax ol. inş kan değerin yükselirr..dualarımız seninle..

sağol esevciğim dualarınıza çok ihtiyacım var nasıl geçecek bu günler bilemiyorum. Aa bu arada arkadaşlar annenin ablanın hamileliğine falanda benzer diyorlar. doğrumudur acaba? Benim ablam ceketini atsan hamile kalır gibisinden de :) maaşallah 2 oğlu var.Düşüğü yok annemde sanırım bi tane var.

Peki ben şimdi bir daha ne zaman adet olcam?????? Bat ne olcak??? 6 şubatta kanamam başladı.. 4 mart mı olcak yani??

canım günün değişebilir.

bide bu son düşüğümde doktor çok üzüldüm diye benimle konuştu ve dediği şey şu;
down sendromlu çocuklar var hani, yaşam güçleri çok yüksek çok akıllı hayata tutunan çocuklar. Eğer bu düşükleri önlesek yani bu bebek düşmesede böyle doğsa, keşke çocuğum down sendromlu olsa diye dua edersin. Sevebileceğin bi bebek olmaz, emziremezsin bile. Yaratık gibi bişey olur. Anomilerinde bi bozukluk olduğu için doğal yolla kendilerini yok ediyolarmış. O adam benim üzülmemi engelledi. Kendime getirdi. Sende böyle düşün handecim.

cok sagol hem ben sık ıdrara gıdıyorum ve adet agrısı gıbı sancılarım var

bu süre içinde de kalınabiliyormuş hem adetlerin düzene girecek hemde folbiol kullanmaya devam edeceksin dedi ben almıştım bir kutu folbiol bir kutuda doktor yazdı eğer gebelik olursa progesteron kullanmayı kesicem:2:
anladım canım inş hemencik gelir minik melek :)

İnş kötü bişey çıkmaz, sen gönlünü ferah tut.
Peki ben şimdi bir daha ne zaman adet olcam?????? Bat ne olcak??? 6 şubatta kanamam başladı.. 4 mart mı olcak yani??
28 günde bir adet oluyosan, kanamanın başladığı günü adetinin ilk günü olarak baz alıyosun.Kimisinde ise 40 gün sonra oluyor falan.Ben 28 de oldum.

Son düzenleme:

genelde anneye benzer derler ama bilemiyorum kii.. benim annemin de ilk gebeliği düşükle sonuçlanmışş..benim de öyle olduu..ama ablam hemen hamile kaldıı..yani soru işaretli bir durum gibii?????

ALLAHIM sen bize sağlıklı,hayırlı tatlı mı tatlı bebekler nasip eylee.bize annelik duygusunu biran önce yasamayı nasip eyle.Sen bir şeye ol dersen o hemen oluverir burdaki arkadaşlarıma ve isteyen herkese bebeklerini kucaklarına almayı nasip eylee..KÜNFEYEKÜN

AMİNNNNNNNNNNNNNN

genelde anneye benzer derler ama bilemiyorum kii.. benim annemin de ilk gebeliği düşükle sonuçlanmışş..benim de öyle olduu..ama ablam hemen hamile kaldıı..yani soru işaretli bir durum gibii?????

yok ya hiç ilgisi yok bence.Ben bi dr a gittim, annemin 15 ay korunmasız hamile kalamadığını söyledim( annem iğneyle haile kalmış bende) bunu duyunca resmen çocuğun olmayacak gibi konuştu test filan yok ortada tabi.Ama kahroldum ben, neden korundukki dedim kendi kendime.Gittiğimde de yaklaşık 2 yıllık evliydik.Ve ondan tam 3 ay sonra korunurken hamile kaldım.Annemin hiç düşüğü yokken bizimkileri almak zorunda kaldılar sağlıklsızlardı.Alakası yok bence, evet etkiliyodur ama kısmen.Mesela doğurganlık sayısını kız kendi tarafından alırmış, çoğul gebelik varsa o yönü benzermiş ama diğerinin çok ilgili olduğunu sanmıyorum....

AMİNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…