Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

doğru söylüyosun cnm. Benimde pek bilgim yok zaten bu konudaa..zaten annemin düşüğü olduğu halde ablam hemen hamile kaldıı..

CANDAS hanım ikiz çocuklarınız mı varr...ne güzell

Yok canım, ikizlerimiz yok maalesef.3 ay evvel hamile kalmıştım, ama gelişememişler, kalpleri atmayınca aldırmak zorunda kaldık, hiç çocuğum yok benim.İnş ikinci ikizleri bekliyoruz :) bundan sonra zor ama :))

Bide boşver ya hanım deme, tabi rahatsız olmazsan.Candaş de, daha samimi oluyor :) Böyle biraz resmi kadlık :)

sorumu cevapladığınız için ALLAH razı olsun gönüllerimizdeki muradımızı versin inşallah benim adetim 3 gün gecikti ama önceki yaşadığım acılar aklıma geliyo ve cesaret edemiyorum eşime bileadet görüyorum dedim çünkü çok acılar çektim:85:

Allah tamamına erdirsin canm, inş bu kez sonu mutluluk olsun inş

arkadaşlar bugün doktora gittim. muayene oldum. ilk kez alttan muayene oldum bu konuda çok anlayışsızdı doktor( ben biraz çekingen olunca koltukta iken bana dediği söz sen normal doğum yapamazsın. sağol diyecektim çok iyi morel veriyorsun)

neyse yumurtalıkların temiz dedi. eşime ve bana test verdi.
ben: adtemin 2. 3. günü aç karnına test yağtıracağım.
eşime ise: spermiogram testi verdi.

sanırım zor günler bizi bekliyor. ya eşimin testi temiz çıkmazsa. ne yapacağız((
allahım herşey yolunda gitsin lütfen((

benim gibi sorun yaşayan varmı?

k.i.b.

arkadaşlar bugün doktora gittim. muayene oldum. ilk kez alttan muayene oldum bu konuda çok anlayışsızdı doktor( ben biraz çekingen olunca koltukta iken bana dediği söz sen normal doğum yapamazsın. sağol diyecektim çok iyi morel veriyorsun)

neyse yumurtalıkların temiz dedi. eşime ve bana test verdi.
ben: adtemin 2. 3. günü aç karnına test yağtıracağım.
eşime ise: spermiogram testi verdi.

sanırım zor günler bizi bekliyor. ya eşimin testi temiz çıkmazsa. ne yapacağız((
allahım herşey yolunda gitsin lütfen((

benim gibi sorun yaşayan varmı?

k.i.b.

inşallah eşinin de sonuçları iyi çıkar canım, kalbini ferah tut.. ben soruna cevap veremicem ama bi soru sorucam.. adetin 2.3. günü aç karnına yapılacak test hangisi ve neden o zamanmış..benim de bugün adetimin 2. günü ve hormon testi yaptırmayı düşünüyorum da adetimin geçmesini mi beklemem gerekiyo bilmiyorum.. yardımcı olabilirsen çok sevinirim

teşekkür ederim canım hayırlısı olsun kader neyapıyım elden bişey gelmiyo ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah

öyle maalesf İnş yüzünüz gülsün bu kez, dediğiniz gibi elden bişey gelmiyo maalesef, yaradan isterse oluyor herşey...

d_m_f; canım zorlu yolculuğunda bol şans diliyorum size, inş sorunsz sıkıntısız hallolur herşeyde bunlar sadece anılarda kalır...

canım öncelikle sağol.

neden o zaman istedi tam olarak bilmiyorum canım. bende istediği tsh-fsh-lh-prolaktin testlerini istedi. birde bana vitamin verdi folik asit istedim ama onu vermedi. kapsül hap olarak vitamin verdi. onu günde 1 kez kullanacağım. eğer eşimin spermiogram testi temiz çıkmazsa onuda ürolojiye yönlendirecek.

canımm çok üzüldüm gerçekten ama herşeyin hayırlısıı....zor diye bir şey yokturr hem sen iste yeterki allah büyükk..

amin canımmmm cümlemizeeeeeeeeeee

Canım bende hormon testi yaprtımıştım ama bana 3. günü gel demişlerdi.
canımm çok üzüldüm gerçekten ama herşeyin hayırlısıı....zor diye bir şey yokturr hem sen iste yeterki allah büyükk..

Çok saol canım inş.Zoru ikizler için dedim ama hiç belli olmaz kısmet yinede.İkizlerim olsun çok istiyorumda ben.Ve hala ümidimi yitirmeden önce sağlıklı sonrada ikiz duası ediyorum :)

sağol canım cevabın için inşallah sizin de temiz çıkacak herşeyleriniz öyle düşün olur mu.. pozitif düşünmek her durumda iyi sonuç veriyo.. bende yarın bi hastaneye gidiyim bakalım. eğer 3. gün test gerekiyosa bunu değerlendiriyim. bi dahaki ayı beklemek durumunda kalmayayım. yeniden çalışmalara başlamadan önce herşeyin yolunda olduğundan emin olmam gerekiyo. içim rahat etmicek yoksa..

arkadaşlar arkadaşlık teklifini nasıl onaylıyorum.yapıyorum olmuyor bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…