yok ya hiç ilgisi yok bence.ben bi dr a gittim, annemin 15 ay korunmasız hamile kalamadığını söyledim( annem iğneyle haile kalmış bende) bunu duyunca resmen çocuğun olmayacak gibi konuştu test filan yok ortada tabi.ama kahroldum ben, neden korundukki dedim kendi kendime.gittiğimde de yaklaşık 2 yıllık evliydik.ve ondan tam 3 ay sonra korunurken hamile kaldım.annemin hiç düşüğü yokken bizimkileri almak zorunda kaldılar sağlıklsızlardı.alakası yok bence, evet etkiliyodur ama kısmen.mesela doğurganlık sayısını kız kendi tarafından alırmış, çoğul gebelik varsa o yönü benzermiş ama diğerinin çok ilgili olduğunu sanmıyorum....
doğru söylüyosun cnm. Benimde pek bilgim yok zaten bu konudaa..zaten annemin düşüğü olduğu halde ablam hemen hamile kaldıı..
CANDAS hanım ikiz çocuklarınız mı varr...ne güzell
sorumu cevapladığınız için ALLAH razı olsun gönüllerimizdeki muradımızı versin inşallah benim adetim 3 gün gecikti ama önceki yaşadığım acılar aklıma geliyo ve cesaret edemiyorum eşime bileadet görüyorum dedim çünkü çok acılar çektim:85:
Allah tamamına erdirsin canm, inş bu kez sonu mutluluk olsun inş
arkadaşlar bugün doktora gittim. muayene oldum. ilk kez alttan muayene oldum bu konuda çok anlayışsızdı doktor( ben biraz çekingen olunca koltukta iken bana dediği söz sen normal doğum yapamazsın. sağol diyecektim çok iyi morel veriyorsun)
neyse yumurtalıkların temiz dedi. eşime ve bana test verdi.
ben: adtemin 2. 3. günü aç karnına test yağtıracağım.
eşime ise: spermiogram testi verdi.
sanırım zor günler bizi bekliyor. ya eşimin testi temiz çıkmazsa. ne yapacağız((
allahım herşey yolunda gitsin lütfen((
benim gibi sorun yaşayan varmı?
k.i.b.
teşekkür ederim canım hayırlısı olsun kader neyapıyım elden bişey gelmiyo ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah
inşallah eşinin de sonuçları iyi çıkar canım, kalbini ferah tut.. ben soruna cevap veremicem ama bi soru sorucam.. adetin 2.3. günü aç karnına yapılacak test hangisi ve neden o zamanmış..benim de bugün adetimin 2. günü ve hormon testi yaptırmayı düşünüyorum da adetimin geçmesini mi beklemem gerekiyo bilmiyorum.. yardımcı olabilirsen çok sevinirim
Yok canım, ikizlerimiz yok maalesef.3 ay evvel hamile kalmıştım, ama gelişememişler, kalpleri atmayınca aldırmak zorunda kaldık, hiç çocuğum yok benim.İnş ikinci ikizleri bekliyoruz :) bundan sonra zor ama :))
Bide boşver ya hanım deme, tabi rahatsız olmazsan.Candaş de, daha samimi oluyor :) Böyle biraz resmi kadlık :)
amin canımmmm cümlemizeeeeeeeeeeeallahım sen bize sağlıklı,hayırlı tatlı mı tatlı bebekler nasip eylee.bize annelik duygusunu biran önce yasamayı nasip eyle.sen bir şeye ol dersen o hemen oluverir burdaki arkadaşlarıma ve isteyen herkese bebeklerini kucaklarına almayı nasip eylee..künfeyekün
aminnnnnnnnnnnnnn
Canım bende hormon testi yaprtımıştım ama bana 3. günü gel demişlerdi.inşallah eşinin de sonuçları iyi çıkar canım, kalbini ferah tut.. ben soruna cevap veremicem ama bi soru sorucam.. adetin 2.3. günü aç karnına yapılacak test hangisi ve neden o zamanmış..benim de bugün adetimin 2. günü ve hormon testi yaptırmayı düşünüyorum da adetimin geçmesini mi beklemem gerekiyo bilmiyorum.. yardımcı olabilirsen çok sevinirim
canımm çok üzüldüm gerçekten ama herşeyin hayırlısıı....zor diye bir şey yokturr hem sen iste yeterki allah büyükk..
canım öncelikle sağol.
neden o zaman istedi tam olarak bilmiyorum canım. bende istediği tsh-fsh-lh-prolaktin testlerini istedi. birde bana vitamin verdi folik asit istedim ama onu vermedi. kapsül hap olarak vitamin verdi. onu günde 1 kez kullanacağım. eğer eşimin spermiogram testi temiz çıkmazsa onuda ürolojiye yönlendirecek.
Canım bende hormon testi yaprtımıştım ama bana 3. günü gel demişlerdi.
sağol nurcanım yaa. ayy ben yarın gidiym öyleyse.. çok iyi oldu bu bilgin için sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?