Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bencede, denk gelmiş :) Kız sen ne zaman adet oldun Valla bende sana hamiş gözüyle bakıyodum...

ayy sağol canım yaa. hayırlısıyla bi dahaki aya dün oldum canımcım. sabah adet sancısı uyandırdı beni uykumdan hatta.. felaket bir sancı neredeyse bütün gün çektim. yatana kadar hep kahverengiydi ve baya azdı. bi ümit üstüne mi görüyorum dedim ama ne yazık ki şuan bardaktan boşalırcasına

arkadaşlar arkadaşlık teklifini nasıl onaylıyorum.yapıyorum olmuyor bir türlü

ark. reklifinde bulunacğın kişinin sayfasına gidiyosun, sol üst köşede arkadaş olarak ekle yazısına bas, sonra bi sayfa daha çııkıyo ekle diyosun teklifin gidiyor.

Bir varmış.....
Bir yokmuş....

Masallar hep böyle başlar dimi.....
Hayatta böyle işte..

Çok yazamıyorum kızlar bugün size.. durgunum.. ama okuyorum merak etmeyin...

ark. reklifinde bulunacğın kişinin sayfasına gidiyosun, sol üst köşede arkadaş olarak ekle yazısına bas, sonra bi sayfa daha çııkıyo ekle diyosun teklifin gidiyor.

teklif etmeyecem canım senin tektifini onaylamaya çalışıyorum ama olmuyorr..

Dün hakikatten bütün kızlar kırmızı görmüşüz yani :) bir gün ayrı kaldk birbirimizden hemen kırmızılar çıktı

hadi ya ( öbür aya kaldı desene evet önce ümitleniyoruz sonra normal adet olduğunu anlıyoruz İnş çok bekletmesinde martta filan sağlıkla gelsin melekler :)
Bir varmış.....
Bir yokmuş....

Hayatta böyle işte..

canım ya ( İnş masalın güzel sonunu da hep beraber görcez
teklif etmeyecem canım senin tektifini onaylamaya çalışıyorum ama olmuyorr..
canım orda benim adım çıkacak aşağıda, kutucuğu işaretlemezsen kabul etmiyor.
Dün hakikatten bütün kızlar kırmızı görmüşüz yani :) bir gün ayrı kaldk birbirimizden hemen kırmızılar çıktı
hakikaten 1 günde neler olmuş ya

Son düzenleme:
Bir varmış.....
Bir yokmuş....

Hayatta böyle işte..

artık masalların başlangışları değişti..
bir yokmuş ( üzülmemek elde değil biliyorum ama sen güçlü bi insansın, bunu biliyorum)...
bir VARMIŞ mart başında cennet kokulu, nurtopu gibi bir melek cee eee demiş..
veeee 9 ay sonra da bu masal da mutlu sonla bitmiş..

benim bi dahaki regl 8 marta geliyo, doğum günüme denk geliyo yani. İnşallah banada doğum günü hediyem gelir.

çok duygulandırdın beni...inşş canım sanada banada gelecek aylar hayırlı gelir inş..

hayırlısyla inşallah canımmm.. sahiden de dün baya kırmızı bi günmüş... en çok da handenin kırmızılar moralimi bozdu hepimiz için allahtan hayırlısı olur inşallah..

Arkadaşlar konumuzun dışında birşey sorabilir miyim düşen çocuklarınıza isim koyuyormusunuz.ya da isim koyan oldumu aranızda?

Arkadaşlar konumuzun dışında birşey sorabilir miyim düşen çocuklarınıza isim koyuyormusunuz.ya da isim koyan oldumu aranızda?

ben sanmıyorum canım.Zaten daha cinsiyeti falan belli olmadığı için. Mesela benim iki düşüğüm var, ama hiç düşünmedim.

benim bi dahaki regl 8 marta geliyo, doğum günüme denk geliyo yani. İnşallah banada doğum günü hediyem gelir.
inş canım
hayırlısyla inşallah canımmm.. sahiden de dün baya kırmızı bi günmüş... en çok da handenin kırmızılar moralimi bozdu hepimiz için allahtan hayırlısı olur inşallah..
evet ya bende en çok handeye üzüldüm ama inş diğer ayda sevindirecek bizi :)
ben hiç düşünmedim bunu, ama bizimkinin adı hazırdı, Emek ismini koymayı çok istyodum yalnız..

Eğer ikizler yaşasaydı da Direnç ve Övünç koymayı çok istemiştim İnş ikincilere olsun :)

Hande sana bi masal anlatayım, şanslı olduğumuzu farket.Tesellisi olmaz ama olsun be canım.

Bi masal kızımız doğdu bizim, 5 ay önce.Kızımızın adınA Masal kondu.Sanki masal olacağı kaderinde yazılı gibi.Masalın babası 47 gün sonra öldü.Şimdi o gerçekten masal oldu işte.

Tesellin olsun canım, eşin ve sen sağlıklısın çok şükür, inş çocuğunuzun mutlu günlerinide göreceksiniz.Gerçekten çok kötü şeyler yaşanıyo dünyada, bizlerin masalı ufacık kalır dünyada.İnş diğer masal mutluluk olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…