bencede, denk gelmiş :) Kız sen ne zaman adet oldunValla bende sana hamiş gözüyle bakıyodum...
arkadaşlar arkadaşlık teklifini nasıl onaylıyorum.yapıyorum olmuyor bir türlü
ark. reklifinde bulunacğın kişinin sayfasına gidiyosun, sol üst köşede arkadaş olarak ekle yazısına bas, sonra bi sayfa daha çııkıyo ekle diyosun teklifin gidiyor.
ayy sağol canım yaa. hayırlısıyla bi dahaki aya dün oldum canımcım. sabah adet sancısı uyandırdı beni uykumdan hatta.. felaket bir sancı neredeyse bütün gün çektim. yatana kadar hep kahverengiydi ve baya azdı. bi ümit üstüne mi görüyorum dedim ama ne yazık ki şuan bardaktan boşalırcasına
teklif etmeyecem canım senin tektifini onaylamaya çalışıyorum ama olmuyorr..
onaylayacağın kişinin yanındaki kutucuğu işratlle.. değişiklikleri kaydet de.. kutuyu işaretlemezsen olmuo..
hadi yaayy sağol canım yaa. hayırlısıyla bi dahaki aya dün oldum canımcım. sabah adet sancısı uyandırdı beni uykumdan hatta.. felaket bir sancı neredeyse bütün gün çektim. yatana kadar hep kahverengiydi ve baya azdı. bi ümit üstüne mi görüyorum dedim ama ne yazık ki şuan bardaktan boşalırcasına
canım yaBir varmış.....
Bir yokmuş....
Masallar hep böyle başlar dimi.....
Hayatta böyle işte..
Çok yazamıyorum kızlar bugün size.. durgunum.. ama okuyorum merak etmeyin...
canım orda benim adım çıkacak aşağıda, kutucuğu işaretlemezsen kabul etmiyor.teklif etmeyecem canım senin tektifini onaylamaya çalışıyorum ama olmuyorr..
hakikaten 1 günde neler olmuş yaDün hakikatten bütün kızlar kırmızı görmüşüz yani :) bir gün ayrı kaldk birbirimizden hemen kırmızılar çıktı
Bir varmış.....
Bir yokmuş....
Hayatta böyle işte..
benim bi dahaki regl 8 marta geliyo, doğum günüme denk geliyo yani. İnşallah banada doğum günü hediyem gelir.
artık masalların başlangışları değişti..
bir yokmuş ( üzülmemek elde değil biliyorum ama sen güçlü bi insansın, bunu biliyorum)...
bir VARMIŞ mart başında cennet kokulu, nurtopu gibi bir melek cee eee demiş..
veeee 9 ay sonra da bu masal da mutlu sonla bitmiş..
hadi ya( öbür aya kaldı desene evet önce ümitleniyoruz sonra normal adet olduğunu anlıyoruz İnş çok bekletmesinde martta filan sağlıkla gelsin melekler :)
canım ya( İnş masalın güzel sonunu da hep beraber görcez
canım orda benim adım çıkacak aşağıda, kutucuğu işaretlemezsen kabul etmiyor.
hakikaten 1 günde neler olmuş ya
çok duygulandırdın beni...inşş canım sanada banada gelecek aylar hayırlı gelir inş..
Arkadaşlar konumuzun dışında birşey sorabilir miyim düşen çocuklarınıza isim koyuyormusunuz.ya da isim koyan oldumu aranızda?
Bir varmış.....
Bir yokmuş....
Hayatta böyle işte..
inş canımbenim bi dahaki regl 8 marta geliyo, doğum günüme denk geliyo yani. İnşallah banada doğum günü hediyem gelir.
evet yahayırlısyla inşallah canımmm.. sahiden de dün baya kırmızı bi günmüş... en çok da handenin kırmızılar moralimi bozduhepimiz için allahtan hayırlısı olur inşallah..
ben hiç düşünmedim bunu, ama bizimkinin adı hazırdı, Emek ismini koymayı çok istyodum yalnız..Arkadaşlar konumuzun dışında birşey sorabilir miyim düşen çocuklarınıza isim koyuyormusunuz.ya da isim koyan oldumu aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?