kendimi ekledim beni unutmuşsunuz
Hande sana bi masal anlatayım, şanslı olduğumuzu farket.Tesellisi olmaz ama olsun be canım.
Bi masal kızımız doğdu bizim, 5 ay önce.Kızımızın adınA Masal kondu.Sanki masal olacağı kaderinde yazılı gibi.Masalın babası 47 gün sonra öldü.Şimdi o gerçekten masal oldu işte.
Tesellin olsun canım, eşin ve sen sağlıklısın çok şükür, inş çocuğunuzun mutlu günlerinide göreceksiniz.Gerçekten çok kötü şeyler yaşanıyo dünyada, bizlerin masalı ufacık kalır dünyada.İnş diğer masal mutluluk olsun....
canım ben dün dayanamadım yaptım ama çıkmadı belirtilerin neler canm bana bi anlat benim belirtilerim 8 ocaktan beri göğüs bel ve kasık ağrısı çekiyorum özellikle 5 gün önce çok şiddetli bi kasık ağrısı çektim ve bu gün bel ağrımı yoğun hiisediyorum ayrıca adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrımaya başladı ve sağ bacağıma vuruyo ara ara sen ne durumdasınbenim sat 18 ocaktı ve ben hamile gibi issediyorum kendimi felaket derecede ateş basıyor bana ve cok yemek yiyorum normalde iştahsız biriyim ama inanılmaz iştahım acık içim yanıyor resmen karnımda bir agrı var ama bilmiyorum halsizim inanırmısınz akşam 9 da uyumuşum hamile miyim bilmiyorum nasıl öğrenebilrm ? Idrar testi yapsam cıkmaz demi?:44:
canım benim çoğalmaz belki bekle bakalım benim 2 gündür çoğalmadı çamaşırıma bile gelmedi sadece bastırarak silince geliyo az bişey.hiç böyle bişey yaşamadım ama ümitlenmekte istemiyorum. erken adet olduğun oluyor muydu?ilk leke geldiğinde benim de kasıklarım çok ağrıyordu.ama şimdi hafifledi.bekle bakalım canım allah hayırlısını versin dua edelim.üzülmek yok hem sen daha yeni evlisin.önünde uzun zamanlar var inşallah bebiş için
benim sat 18 ocaktı ve ben hamile gibi issediyorum kendimi felaket derecede ateş basıyor bana ve cok yemek yiyorum normalde iştahsız biriyim ama inanılmaz iştahım acık içim yanıyor resmen karnımda bir agrı var ama bilmiyorum halsizim inanırmısınz akşam 9 da uyumuşum hamile miyim bilmiyorum nasıl öğrenebilrm ? idrar testi yapsam cıkmaz demi?:44:
bende MASAL koymayı çok istiyorum kızım olursa...
şanslıyız biliyorum şükr ediyorum.. ama içim buruk yinede...hiçolmamış gibi yapamıyorum ama kaldığım yerden devam ediyorum en azından...
canım ben dün dayanamadım yaptım ama çıkmadı belirtilerin neler canm bana bi anlat benim belirtilerim 8 ocaktan beri göğüs bel ve kasık ağrısı çekiyorum özellikle 5 gün önce çok şiddetli bi kasık ağrısı çektim ve bu gün bel ağrımı yoğun hiisediyorum ayrıca adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrımaya başladı ve sağ bacağıma vuruyo ara ara sen ne durumdasın
yok daha çıkmaz canım. ben de senin gibi sabırsızlardanım ama beklemek gerçekten daha iyi.. inşallah bebiş haberi olur hayırlısıyla
Hande sana bi masal anlatayım, şanslı olduğumuzu farket.Tesellisi olmaz ama olsun be canım.
Bi masal kızımız doğdu bizim, 5 ay önce.Kızımızın adınA Masal kondu.Sanki masal olacağı kaderinde yazılı gibi.Masalın babası 47 gün sonra öldü.Şimdi o gerçekten masal oldu işte.
Tesellin olsun canım, eşin ve sen sağlıklısın çok şükür, inş çocuğunuzun mutlu günlerinide göreceksiniz.Gerçekten çok kötü şeyler yaşanıyo dünyada, bizlerin masalı ufacık kalır dünyada.İnş diğer masal mutluluk olsun....
hayırlısı canım aslında cok da takmıyorum kafama daha 23 yasındayım eşim cok istiyor onun o haline dayanamıyorum sokaktaki cocuklarla oynuyor hep olsun olsun diyor sevgililer günü için hediye almadım umarım ona cok sevineceği bi haber veririm :))) 14 subata kadar belli olurmu
canım nekadar güzel yazmışsın böyle inan bende bi nebzede olsa rahatladım çok şükür ya allah nekadar büyük şükürler olsun
bazen adet gününden 1-2 gün önce öğrenenler oluyo.. hayırlısıyla inşallah güzel haberi verebilirsin. ama test yapmak için biraz daha sabret derim ben. yine de sen bilirsin canım
yok canm belli olmaz banada aynı şekilde ateş basmaları ve uyku çok ağırlıkta canm bilmiyorum ama inşallah hamileyizdir ayın 18 i nasıl gelcek bende bilmiyorum canm ama bu ağrılar sancılar pisikolojikte olabilir ama inşallah gerçektiraynen benimde özellikle son 3 gündür baya agrıyor batıyor böyle ayrıca sanki ateşim varmış gibi yanıyorum bunalıyorum aynı şekilde bacagıma vuruyor agrı evim 3. kat cıkana kadar nefesim kesiliyor hemen yoruluyorum sana arkadslık isteği gönderdm tam da bilmiyorum eklemeyi sence hamile miyiz bilmiyorum ya en erken ne zaman belli olur ben bi test yapsam diyorum haftasonuna kadar sabredemicem galiba
yok canm belli olmaz banada aynı şekilde ateş basmaları ve uyku çok ağırlıkta canm bilmiyorum ama inşallah hamileyizdir ayın 18 i nasıl gelcek bende bilmiyorum canm ama bu ağrılar sancılar pisikolojikte olabilir ama inşallah gerçektir
kızlar gedi kırmızılar ne yazıkki bu umut dolu ayımda hüsran oldu az önce kayınvaldemle konuştum okadar üzüldüki oda hayırlısı inşallah ya ona bu ay takmıycam dedim kendimede dedim ama yine adete doğru umut dolu olcam biliyorum ya okadar sıkıldımki şimdiden allah hepimize yardımcı olsun inşallah...
yok canm çıkmaz boşuna yapma hayal kırıklığı oluyo bende dayanamadın dün yaptım çıkmadı çünkü rahime daha yerleşmedi eğer varsabilmiyorum nasıl gececekben 15 inde adet olurum her ay 2-3 gün önce gelir eger olursam tabi bilmiyorum hayaller kurmaya basladım bile ya dayanamıyorum yarın test yapsam cıkar mı? sence yapayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?