kızlar gedi kırmızılar ne yazıkki bu umut dolu ayımda hüsran oldu az önce kayınvaldemle konuştum okadar üzüldüki oda hayırlısı inşallah ya ona bu ay takmıycam dedim kendimede dedim ama yine adete doğru umut dolu olcam biliyorum ya okadar sıkıldımki şimdiden allah hepimize yardımcı olsun inşallah...
slm canım ya regl oldum hemde çok kanamam var yani ümitlenmek yok artık allah çok büyük inşallah veriride daha şimdiden bi sıkıldımki anlatamam tatlım ya inşallah sen hamilesindir inan çok istiyorum bunu aglaya aglaya uyuya kalmasım yeni kalktım
kıyamam ağlama lütfen ... allah yardım etsin inşallah hepimize..tez zamanda kavuşalım bebişlere..
bende soğan kürünü 1 ay yapmıştım sonra bıraktım umarım sana ii gelir güzel hbrlerini alırız.adetim 10 da olması gerek iğneden 14 yada 16 saat sonra kan testinde çıkıyormuş senin bi fikrin varmı bununla ilğili....
arkadaşlar 4 haftalık hamileyim sizce oturup kalkmama eğilmeme iş yapmaya falan çok mu dikkat etmeliyim kayınvalidem eğilme bile diyor doğrumu???????????
Kızlar günaydın...
Beni sanırım listeden çıkartabilirsiniz..cumartesi günü kan değerim 5.80 e düştü.. Dünde kanamam başladı.. Sanırım kimyasaldı ve tutunamadı(
dilerim diğer ark..daim olur...
kızlar nolurr bu kez çok ihtiyacım var size yardım edin bana sabah adet oldum ama aynı belirtiler hala devam ediyor mesela göğüslerim hala çok şiş ve çok agrıyor sol kasığım hala aynı agrıyor geçen ay 12 ocakta yani adet oldum bu ay 7 şubatta allahım ya az önce kayınvaldem aradı görümcem 3 gün normal adet olmuş ilk ay hamile olmasına ragmen o hala umutlu kızlar duyan yaşayan varmı lütfen yazın ya hani birde bu ay dr ulturasonda bakım gabalık başlangıcı var sanki dediya of nolur yazın kızlar bekliyorum allaha emanet olun
CANIMMM BENIMDE AYNEN OLEYDI KESIN DEDIM ÜSTÜNE GÖRÜYORUM COGU BURDAN OLSUN İŞ ARKADASLARIM OLSUN OLE DEDILER AMA GECTI AGRIM SANCIM HATTA NORMALINDEN AZ BILE OLMUSTUM AMA YOK BISEY AKLINA SORU TAKILIYORSA DR NA DANIS DERIM DAHA SAGLIKLI OLURRR.. AMA İNŞALLAH GÖNLÜNDEN GEÇEN OLURR CANIMMMMM
hadi ya hiç duydunmu peki çünkü normalda göğsümün agrısı hemen geçerdi ve hemen şişi inerdi şimdi öyle olmadıda offf kızlar ya bi hamile olsam ah ...............................................................................................................
canm oladabilir ama sonunda hayal kırıklığına uğramanı istemem canm inşalah öyledri ama bende bu ay 4 gün erken oldum ve göğüslerim hala ayın 8 indene beri ağrıyo bekle bence hemen ümitlenmehadi ya hiç duydunmu peki çünkü normalda göğsümün agrısı hemen geçerdi ve hemen şişi inerdi şimdi öyle olmadıda offf kızlar ya bi hamile olsam ah ...............................................................................................................
kızlar nolurr bu kez çok ihtiyacım var size yardım edin bana sabah adet oldum ama aynı belirtiler hala devam ediyor mesela göğüslerim hala çok şiş ve çok agrıyor sol kasığım hala aynı agrıyor geçen ay 12 ocakta yani adet oldum bu ay 7 şubatta allahım ya az önce kayınvaldem aradı görümcem 3 gün normal adet olmuş ilk ay hamile olmasına ragmen o hala umutlu kızlar duyan yaşayan varmı lütfen yazın ya hani birde bu ay dr ulturasonda bakım gabalık başlangıcı var sanki dediya of nolur yazın kızlar bekliyorum allaha emanet olun
canm herkes aynı belirtiyi yaşamaz zaten benimde mesela şişlik yok ama inanılmaz sızı ve ağrı var ben artık belirtilere takılmama kararı aldım çünkü belirtiyi yaşayan çoğu kişi kırmızıları gördü bence en iyisi kendimizi deinlememk ve bat ı beklemekkkslm arkadaşlar bişi sorcam sıze hamılelık suphesı olanların cogu goguslerde agrı demıssınız bende tum belırtıler var ama goguslerım agrımıor fakat asırı şiştiler gercı benım adet zamanıda goguslerım hıc agrımaz ama acaba hamıle deılmıyım mutlaka bu belırtı olmalımı yanı
ben hamile kalmadım ama bence belirtilere takılma..Bir arkadaşım hamileymiş o da göğüslerinde ağtı olmadığını hamile olmadığını düşündüğü ay hamileymiş..göğüsler daha sonra büyüyebilir
canm herkes aynı belirtiyi yaşamaz zaten benimde mesela şişlik yok ama inanılmaz sızı ve ağrı var ben artık belirtilere takılmama kararı aldım çünkü belirtiyi yaşayan çoğu kişi kırmızıları gördü bence en iyisi kendimizi deinlememk ve bat ı beklemekkksenn bat ne zaman
canm oladabilir ama sonunda hayal kırıklığına uğramanı istemem canm inşalah öyledri ama bende bu ay 4 gün erken oldum ve göğüslerim hala ayın 8 indene beri ağrıyo bekle bence hemen ümitlenme
Canım içim rahat etsin diyosan doktora git yarın kanda çıkar belki varsa böyle bişey günlerce kendini yemekten iyidir şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?