Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım benim üzülme demek kolay biliyorum ama elden gelen bişey de yok inşallah öbür aya...ben hala beklemedeyim dua et lütfen gelmesin kırmızılar...

kıyamam ağlama lütfen ... allah yardım etsin inşallah hepimize..tez zamanda kavuşalım bebişlere..

kızlar nolurr bu kez çok ihtiyacım var size yardım edin bana sabah adet oldum ama aynı belirtiler hala devam ediyor mesela göğüslerim hala çok şiş ve çok agrıyor sol kasığım hala aynı agrıyor geçen ay 12 ocakta yani adet oldum bu ay 7 şubatta allahım ya az önce kayınvaldem aradı görümcem 3 gün normal adet olmuş ilk ay hamile olmasına ragmen o hala umutlu kızlar duyan yaşayan varmı lütfen yazın ya hani birde bu ay dr ulturasonda bakım gabalık başlangıcı var sanki dediya of nolur yazın kızlar bekliyorum allaha emanet olun

CANIM SLM NİYE BIRAKTIN ACABA KESKE BIRAKMASAYDINNNN.BU CATLAMA IĞNESİYLE İLGİLİ FAZLA BİR BILGIM YOK MALESEF

arkadaşlar 4 haftalık hamileyim sizce oturup kalkmama eğilmeme iş yapmaya falan çok mu dikkat etmeliyim kayınvalidem eğilme bile diyor doğrumu???????????

TEBRIK EDERIM CANIM COK SEVINDIM DARISI BIZLERINDE BASINA ALLAH TAMAMINA ERDIRSINNNN BENCEDE DOGRU SOLEMIS HIC YORMA KENDINIIIII DİKKAY ETT

CANIM SAKIN ÜZÜLMEE LÜTFEN HAYILRISI OLSUNNN EN AZINDAN HAMILE KALABILDIGINI BILIYORSUNNN ALLAH SAGLIK VERSIN YETERKİ OLURR CANIMMM

CANIMMM BENIMDE AYNEN OLEYDI KESIN DEDIM ÜSTÜNE GÖRÜYORUM COGU BURDAN OLSUN İŞ ARKADASLARIM OLSUN OLE DEDILER AMA GECTI AGRIM SANCIM HATTA NORMALINDEN AZ BILE OLMUSTUM AMA YOK BISEY AKLINA SORU TAKILIYORSA DR NA DANIS DERIM DAHA SAGLIKLI OLURRR.. AMA İNŞALLAH GÖNLÜNDEN GEÇEN OLURR CANIMMMMM

kızlar bi 20 dk çıkmam lazım eşimle ilgilenmem gerekiyor işe göndercem malum teşkilat beklemez sora allahın izniyle sizinleyim az önceki yazıma cvp verin lütfen allaha emanet olun

hadi ya hiç duydunmu peki çünkü normalda göğsümün agrısı hemen geçerdi ve hemen şişi inerdi şimdi öyle olmadıda offf kızlar ya bi hamile olsam ah ...............................................................................................................

ŞİMDİ BENDE ŞÖLE OLDU ILK GUN INMEDI AMA IKINCI GUNN FISS OLDUUU İNDİ ANLIYACAĞIN AGRIMDA BENIM NORMALDE ZATEN BASLADIGI GUN COK SANCIM OLUR VE IKI GUN SURER TATLIM ONDAN FAZLA ANLAYAMADIM YANI HERSEY NORMALDI BENDE KI TEK FARK COK KISA SÜRDU REGLİM AMA İNŞALLAHHHHHHHH HAMİLESİNDİR CANIM YAAA

canm oladabilir ama sonunda hayal kırıklığına uğramanı istemem canm inşalah öyledri ama bende bu ay 4 gün erken oldum ve göğüslerim hala ayın 8 indene beri ağrıyo bekle bence hemen ümitlenme

Canım içim rahat etsin diyosan doktora git yarın kanda çıkar belki varsa böyle bişey günlerce kendini yemekten iyidir şeker

slm arkadaşlar bişi sorcam sıze hamılelık suphesı olanların cogu goguslerde agrı demıssınız bende tum belırtıler var ama goguslerım agrımıor fakat asırı şiştiler gercı benım adet zamanıda goguslerım hıc agrımaz ama acaba hamıle deılmıyım mutlaka bu belırtı olmalımı yanı

canm herkes aynı belirtiyi yaşamaz zaten benimde mesela şişlik yok ama inanılmaz sızı ve ağrı var ben artık belirtilere takılmama kararı aldım çünkü belirtiyi yaşayan çoğu kişi kırmızıları gördü bence en iyisi kendimizi deinlememk ve bat ı beklemekkk senn bat ne zaman

ben hamile kalmadım ama bence belirtilere takılma..Bir arkadaşım hamileymiş o da göğüslerinde ağtı olmadığını hamile olmadığını düşündüğü ay hamileymiş..göğüsler daha sonra büyüyebilir

haklısınız ben belırtılere cok takıldım ya noldu bana anlamıorum 2 ay once cocuk ıstemeyen ben bu ay delı gıbı anne olma ıstegı uyandı ıcımde buyuk konustum sanrım

benım bat ayın 16sında cnm

canm oladabilir ama sonunda hayal kırıklığına uğramanı istemem canm inşalah öyledri ama bende bu ay 4 gün erken oldum ve göğüslerim hala ayın 8 indene beri ağrıyo bekle bence hemen ümitlenme

evet haklısın tatlım ya ne deyimki hayırlısı olsun bu ay soğan kullanmıştım şimdide incire başlayacam herşeyin en hayırlısı inşallah

Ilk gebeliğimde hiçbir belirti olmadı

ama 2. Sinde feci bir şişkinliğim vardı. Gazım varmış da çıkmıyomuş gibi
bi de tansiyonum çok düşüktü 8-4 gibi...

Canım içim rahat etsin diyosan doktora git yarın kanda çıkar belki varsa böyle bişey günlerce kendini yemekten iyidir şeker

ay bilmiyorumki dr da artık bişey diycak die çekiniyorum ama yoktur bence napalım hayırlısı saolun cvp larınız için iyiki üyeyşm buraya kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…