ŞİMDİ BENDE ŞÖLE OLDU ILK GUN INMEDI AMA IKINCI GUNN FISS OLDUUU İNDİ ANLIYACAĞIN AGRIMDA BENIM NORMALDE ZATEN BASLADIGI GUN COK SANCIM OLUR VE IKI GUN SURER TATLIM ONDAN FAZLA ANLAYAMADIM YANI HERSEY NORMALDI BENDE KI TEK FARK COK KISA SÜRDU REGLİM AMA İNŞALLAHHHHHHHH HAMİLESİNDİR CANIM YAAA
canm oladabilir ama sonunda hayal kırıklığına uğramanı istemem canm inşalah öyledri ama bende bu ay 4 gün erken oldum ve göğüslerim hala ayın 8 indene beri ağrıyo bekle bence hemen ümitlenme
ıcinizde ovulasyon testi kullanan var mııı ????????????:92::92::92::92::92::92::95::95::95:
selam arkadaşlar femina gebelik testi kullanan varmı adetim geçti baktım negatif çıktı kesinmidir sizce ???
CANIM ADINI HATIRLAMIYORUM AMA 10 GUN ONCEDE GOSTERENLER VARYA ONLARDAN ALDIM IKI KERE AYRI AYRI AYLARDA DOGRU CIKTI REGLINE VARSA DAHA BENCE REGLINI BEKLEEE
teşekkürler bu ay yumurlama günümü takip ettimde ondan bu kadar meraklandım bugünde baktım hassas olan testlerden aldım önceden gösterenlerden ama bişey çıkmadı hem alt karnımdada şişlik yok
Sanırım sende hamilelikten süpheleniyosun.. Benımde günüm gecti ama test sonucum negatif ne yapacagımı bılmıyorum kı ...
başka belirti yoksa stresdendir belki kan testi yaptır idrar testi silikdemi çıkmadı veya 2 gün bekle tekrar yap 48 saatde hcg değerin 2 katına çıkıyormuş.
Sililkte cıkmadı sadece tek cızgı vardı dun gece yaptıgımda..kan testı de olumsuz cıkar dıye cesaret edermıyorum.. lk bebegımde kalp atısı olmadıgı ıcın alınmıstı... cvp verdgıın ıcın tsk..
benimde ilk bebeğim kalp atışı olmadığı için alınmıştı Rabbim bi daha yaşatmasın hiçbirimize
Amin inşallah.. Sonra hamile kalabildin mi ? ne kadr sonra hamile kalmıstın ?
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza
ben bu ay kullandım canmmIcinizde ovulasyon testi kullanan var MIII ????????????:92::92::92::92::92::92::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?