Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yok tatlım ya bence degilim şimdi kendimi incir kürüne hazırladım ona başlayacam soğanı içmiştimde bu ay allah büyüktür bakalım inşallah bu ay hamile kalırız ay : )

kızlar cvp lar için teşekkürler napalım regl olduk diye hayata küsemeyiz dimi allah isteyen herkese nasip eder inşallah allah çok büyük biz istemeye devam edelimde allah en uygun zamanda gönderiri kuzumuzu umarım

canm oladabilir ama sonunda hayal kırıklığına uğramanı istemem canm inşalah öyledri ama bende bu ay 4 gün erken oldum ve göğüslerim hala ayın 8 indene beri ağrıyo bekle bence hemen ümitlenme

eeeeeeeeeee sen kan testi yaptırsana kuzu hamile olabilirsim hala ağrıyosa

selam arkadaşlar femina gebelik testi kullanan varmı adetim geçti baktım negatif çıktı kesinmidir sizce ???

CANIM ADINI HATIRLAMIYORUM AMA 10 GUN ONCEDE GOSTERENLER VARYA ONLARDAN ALDIM IKI KERE AYRI AYRI AYLARDA DOGRU CIKTI REGLINE VARSA DAHA BENCE REGLINI BEKLEEE

teşekkürler bu ay yumurlama günümü takip ettimde ondan bu kadar meraklandım bugünde baktım hassas olan testlerden aldım önceden gösterenlerden ama bişey çıkmadı hem alt karnımdada şişlik yok

teşekkürler bu ay yumurlama günümü takip ettimde ondan bu kadar meraklandım bugünde baktım hassas olan testlerden aldım önceden gösterenlerden ama bişey çıkmadı hem alt karnımdada şişlik yok

Sanırım sende hamilelikten süpheleniyosun.. Benımde günüm gecti ama test sonucum negatif ne yapacagımı bılmıyorum kı ...

Sanırım sende hamilelikten süpheleniyosun.. Benımde günüm gecti ama test sonucum negatif ne yapacagımı bılmıyorum kı ...

başka belirti yoksa stresdendir belki kan testi yaptır idrar testi silikdemi çıkmadı veya 2 gün bekle tekrar yap 48 saatde hcg değerin 2 katına çıkıyormuş.

başka belirti yoksa stresdendir belki kan testi yaptır idrar testi silikdemi çıkmadı veya 2 gün bekle tekrar yap 48 saatde hcg değerin 2 katına çıkıyormuş.

Sililkte cıkmadı sadece tek cızgı vardı dun gece yaptıgımda..kan testı de olumsuz cıkar dıye cesaret edermıyorum.. lk bebegımde kalp atısı olmadıgı ıcın alınmıstı... cvp verdgıın ıcın tsk..

benimde ilk bebeğim kalp atışı olmadığı için alınmıştı Rabbim bi daha yaşatmasın hiçbirimize

bugün nasıl bir gündür kızlar sevinçle geldim buraya üzüldüm nasıl çıktığımı bilemedim
benim de 2 gündür misafirden geçilmiyor ev belime ağrı sardı yatamıyorum bile ağrıdan kimseye erken diye de söylemek istemedim ama onlarda hizmet bekliyorlar bi de yatıya kaldılar sinir krizi geçirmek üzereyim galiba bu bebeğimide düşürcem ne ağır kaldırmadığım kaldı ne birşey

Son düzenleme:
bana doktor bır ay korun demısstı.. darısı basıma ınsallah .. saglıkla bebegını kucagına alırsın ınsallah canım.. cok kotu bı tecrube.. Allahım kımseye yasatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…